- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.421
Maaşallah bebişine beklenen her adımı yaşamış....
KASIM 12 5 .Cİ SENEMİZE GİRİCEZ...DİYORUM YA SANA BİRBİRİMİZİ ÖPMEDEN İYİ GECELER DEMEYİZ... DÜŞÜN YANİ
[ı]sağol canm..evet çok çabuk büyümek istiyor benimm haylaz..
Ben ayşe 21 yaşındayım[/ı]
Rabbim sonsuza kadar böyle sürmesini nasip etsin.
sağol canm..evet çok çabuk büyümek istiyor benimm haylaz..
ben ayşe 21 yaşındayım
maşallah simenay bebişine..
biimki tutunuyor koltukları kalkıyor ben tutunca sağlam adımlar adıyor
henü kendi başına cesaret edemedi.
yemesi nasıl hanımlar bebişlerinizin ..
benimoğlan kahvaltıyı seviyor ama diğer öğünler dengesiz
birgün yerse diğer gün aynı olmuyor:
hanımlar birşey sorcam imzayı nerden yapıyorsunuz bulamadım..nasıl koyucam ?
hoşgeldin aramıza tekrardan
3.cü eymen'imiz oldu
benim kızım 18 mart doğumlu sen erken yapmışsın 38 haftalık benimde 3 günüm geçti ve spinal olmuştum bende
4,5 aylıken kızım diş çıkardı şuan 5 .incisi o,yolda ucu gözüküyor...
Emeklemiyor ama yürümek daha çok istiyor ba-ba-ba diyor cim-cim-ci diyor sanırım cici demek istiyor... Maşallah yemek seçme durumumuz yok iştahlı da kuzum...reklamlara bayılıyoruz özellikle fanta reklamına
merhaba hanımlar
bayram sonrası tarihler uyarsa gelmeyi çok istiyorumTamam canım bayram sonrası için bir tarih ayarlayalım ankaralılar için...
KASIM 12 5 .Cİ SENEMİZE GİRİCEZ...DİYORUM YA SANA BİRBİRİMİZİ ÖPMEDEN İYİ GECELER DEMEYİZ... DÜŞÜN YANİ
Maaşallah çıtı pıtı anne olmuşsun kızımın adaşısın demek...
maşallah fıstığa
Benim oğlan fırlama erkenden gelmek istedi ..anne baba daha birsürü kelime var bizde
Yemesi çok iştalı değil değişik yemekleri seviyor
Demek bütün bebikler aynı ilk olarak dalin bıcı bıcı klibi sonrasında fanta klibi uykus ersemiyken bile o sesi duyunca kafayı kaldırıyor..
Tv ye karşıyım eğer işim varsa trt çocuk açıyorum onu izliyor
Oda binde bir birde müzik dinliyoruz tarkanı ve soner kabadayıyı çok seviyoruz hande yener uzaylı falan favori şarkımız..
Aramıza hoşgeldin, maşallah bebişine, benim kızımda 6 aylıkken emeklemeye başladı ve şu anda kendi tutunarak yürüyor, ama bizde diş yok henüz..
Doğdukları günden itibaren başlarını dik tutabilmeleri ve kafalarını kaldırmaları folik asit sayesinde oluyormuş, benim kızımda kafasını hep dik tutardı..
Tamam canım bayram sonrası için tarih ayarlayalım, bende bayram sonrasını uygun buluyorum, belki bizde içimizden birinin evinde toplanırız :)) Kıskandırdı bu İstanbullular doğrusu :))
yok nerden koyuyoruz tıckeri profılde bulamadımımza yerini
hoşbulduk kızlar..
inşallah hep paylaşımlarımız güzel olur isimlerinizi ezberlemeye uğrasıcam anam ben bır mesaj yazana akdar mesajlar almış başını gidiyoryetişemiyorum hıznıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?