2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah simenay bebişine..

biimki tutunuyor koltukları kalkıyor ben tutunca sağlam adımlar adıyor

henü kendi başına cesaret edemedi.

yemesi nasıl hanımlar bebişlerinizin ..

benimoğlan kahvaltıyı seviyor ama diğer öğünler dengesiz

birgün yerse diğer gün aynı olmuyor:

[ı]sağol canm..evet çok çabuk büyümek istiyor benimm haylaz..

Ben ayşe 21 yaşındayım [/ı]

hoşgeldin aramıza tekrardan
3.cü eymen'imiz oldu
benim kızım 18 mart doğumlu sen erken yapmışsın 38 haftalık benimde 3 günüm geçti ve spinal olmuştum bende
4,5 aylıken kızım diş çıkardı şuan 5 .incisi o,yolda ucu gözüküyor...
Emeklemiyor ama yürümek daha çok istiyor ba-ba-ba diyor cim-cim-ci diyor sanırım cici demek istiyor... Maşallah yemek seçme durumumuz yok iştahlı da kuzum...reklamlara bayılıyoruz özellikle fanta reklamına

Teşekkür ederim Ayşe, benim adımda Yasemin, kızımın adı da İklim, İklim in yeme sorunu yok çok şükür, her şeyi yiyor, maşallah diyeyim de :))) Sende oğlunu fazla zorlama, gerekirse küçük porsiyonlarla tattırma yaparak alıştırmaya başla ama bir düzen oturt şimdiden, nasıl başlarsa öyle gider derler ya..

hanımlar birşey sorcam imzayı nerden yapıyorsunuz bulamadım..nasıl koyucam ?

Ticker mı yapmak istiyorsun, Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan yapabilirsin.

maşallah fıstığa

benim oğlan fırlama erkenden gelmek istedi ..anne baba daha birsürü kelime var bizde

yemesi çok iştalı değil değişik yemekleri seviyor

demek bütün bebikler aynı ilk olarak dalin bıcı bıcı klibi sonrasında fanta klibi uykus ersemiyken bile o sesi duyunca kafayı kaldırıyor..

tv ye karşıyım eğer işim varsa trt çocuk açıyorum onu izliyor

oda binde bir birde müzik dinliyoruz tarkanı ve soner kabadayıyı çok seviyoruz hande yener uzaylı falan favori şarkımız..

merhaba hanımlar

hoşgeldin canım maaşallah kuzuma topikte eymen paşalar çoğalıyo
Tamam canım bayram sonrası için bir tarih ayarlayalım ankaralılar için...
bayram sonrası tarihler uyarsa gelmeyi çok istiyorum istanbulluları çatlatırdık ne güzel
KASIM 12 5 .Cİ SENEMİZE GİRİCEZ...DİYORUM YA SANA BİRBİRİMİZİ ÖPMEDEN İYİ GECELER DEMEYİZ... DÜŞÜN YANİ
maaşallah ne güzel

yok nerden koyuyoruz tıckeri profılde bulamadımımza yerini

hoşbulduk kızlar..

inşallah hep paylaşımlarımız güzel olur isimlerinizi ezberlemeye uğrasıcam anam ben bır mesaj yazana akdar mesajlar almış başını gidiyor yetişemiyorum hıznıza

aynen valla emsede uyumaya tam başladı reklamlarda duysun fantayı hemen kafa kalkıyor ....rengarenk şarkısına bayılıyoruz ....varyap'ın reklamına bu aralar çıkınca ona da taktı....

hehe yerim bunları ben rengarenk şarkısını bizde seviyoruz..

pc ve telefonlara ilgimiz çok..

babayla oynuyor eğleniyorlar ama beni görünce kduuruk yakalıyor daha bırakmıyor üstümdeki kıyafeti açıyor memişi bulmak için acayip memişci oğlum

help me:imza kutusunu bulamıyorum nasıl koycam güzel güzel imzalarımı

Olur canım eğer eryaman size ters gelmezse buyrun bana gelin.Hafta içi çalışıyormusun?

bide mart bebişlerinin fotolarını paylaştığı özelbir topik varmı yoksa genel bebiklerin albümü varmı link verirmisiniz oğluşumun fotosunu koyayım görün dezeleriii

canım profilde "çizelge" yazan yere yapıştırıyosun kodu

selam arkadaşlar anaannem bizde cery mızmız huysuzluğu geçmiyo uyuttum 1 saattir uyuuyor, bnde yukarı aşağı dükkan ew arası mekik dokuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…