2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Her iki paragrafa da katılıyorum :))))

kıs anlattığıma pişman etme beni valla burcum seni kırmaz barışırdım ama ben çok kırgınım ama dediğim gibi emin ol etkilemez bu durum benide sizideeee... hem biz dargın olsakta misafir geldğinde kesin barışırız :)):) yemek konusunda düşünüyorum neler deneyebilirim diye bakalım ... ya kaçta gelirsiniz onu söyleyin kaçta buluşacaksınız .... ona göre isoyu postalayyayım ..... bir takside sakın bebeikelrle öne oturmayınnnn... burcu yaptırma sakınnn...

taksiyle 20 ndakika kesinlikle sürer diye düşünüyorum ona göre ayarlayında sıkıntı çekmeyin.. diyette olanalra azar azar veririz yada self servis kurarız masaya herkes kendine göre doya doya alır...[/QUOTE]

Ben bizi etkilemesi derdinde değilim Fatmacım canım, sen üzülme Selin üzülmesin... Konuşmadıkça kırgınlığın geçmez ki, daha çok kızarsın, daha çok kurarsın, daha çok büyür gözünde...

çatlatmayın insanı heyyyyyyyyyyyyy :84:

bize öğlen zaten...

ben birazdan kaçacağım zira eymeni zaptedemiyorum :2:

Aylin çatlasın diye yazdım, sen çatlama :)

Noldu, yine mi küstünüz?

Toplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim

geçmiş olsun canım, boğaz için en iyi ilaç adaçayı,ballı limonlu içersen daha etkili:94: bide boş zamanlarında karanfil çiğne . adaçayı ve karanfilin mikrop öldürücü özelliği var.
denetim nasıl geçerse geçsin bizim havamız iyi olsun şekerim:103:

zor bir gece geçirmişsin canım.mert doğduğundan beri ikinci kez gece ikikere emdi ve başka hiç uyanmadı ilk kez bukadar çok uyudum. sabah sütüm resmen fışkırıyodu dinlenmek çok etkiliyo gerçekten sütü:128:

bencede fazla uzutmayın canım, barışın ama söylemek istediğin herşeyi söyle eşine kendini yiyip bitirmekten iyidir
canım dün sen yoktun doktorlar sitesine vicks ile ilgili yazı yazmıştım uzman dr cevap yazdı,doğruymuş söylediğin kullanmıyorum artık,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sadece serum fizyolojik kullan dedi dr.

ben ilk uçakla geliyorum en sevdiğim yemekler. ama tatlı az olmuş sanki hep tuzlu yemekler olmazki ama:90:

Yasak biliyorum ama kısa mesafeyse hep beraber gidin gelin diye düşündüm.

Ay kendimi buluşmaya yardım eder halde buldum ....
biz buluşmadan dolayı çatlıyoz burda kıskançlıktan, sen de yardım ediyosun iğne yaparım bak sana hımm:94:

Siz bunları yiyin yiyin sonra Aylin niye zayıf, niye bacak bacak üstüne atabiliyor diyin

heee bırak yesinler de şipşişko olsunlar, evede yuvarlanarak giderler artık taksiye gerek kalmaz

kızlarrr eşimle konuştumm
yarın sizinle buluşmamla ilgili... daha gecen gun gectın karsıya, yarın gecmeni isteimyorum diyor bende evdeyım hep beraber bısılr yaparız dıyorr
burcu ben gelemıcem galıba, sen pınarla bı plan yapabılırsın

Sen bunu yazdın ben hemen karanfil atıyorum ağzıma.Sağol canım....

Bi değişiklik yok Handecim, deniz otobüsünün saatine göre ayarlayacağım ben de kendimi...

Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, gelince hemen yaz bize...

Yavrum niye çatlıyım benim 1 kg fazlam var sadece ve ben göbeği eritmek için pilatese başladım bile

Sen değil miydin, siz bunları yiyin yiyin, sonra da Aylin nasıl bacak bacak üstüne atıyor deyin diyen :26: Ben de yiyorum diyorum işte, gayet açık :)

Ehhh, o zamandan bu zamana çocuk doğurdun bi kere, bi de yaş ilerliyor, metabolizma yavaşlıyor, o kadar da değil yani... Ben 6 sene önce evlenirken 44 kiloydum be :)

Toplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim

Ben şimdilik destek vermiyorum, kayınvalidem gelince yeniden konuşalım bu konuyu :84:

Akıl küpü Burcucum o yazdıklarından bi tek Aylin çatlamaz
ü

Akıl küpü derken !

4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?

İyi, nerde, gidek beraber...

merhhaba hanımlar

yav az geri sayfaları okimde muhabbete ortak olim dedim ama imkanı yok oku oku bitmez vallahi hızınıza yetişemedim..

bir türlü

hayırlı cumlar

buarada faceye katıldım...ama kimsecikler yoktu yzan olmadı

yaw emzırıyoruz ya gıdemeyızkı.bostancı da yerı canım

Ben bunun ne olduğunu bilmiyorum ama ucuz herhalde seans başı 20 ytl demi?

84 TL mıs.evet yaklasık olarak 20 tl

Aha bir fire verdi .... Hande yanlış anlama taktık biz sizin bu buluşmalarınıza artık uğraşacağız başka yolu yok :90:

arkadaşalrım canlarım istanbulda oturan tüm anneler yarın sabah saat ondan itiaren sizleri bekliyorum evde ....

erken gelin hava erken kararıyor kaçışmayın hemen acıcık oturabilelim... ben selin ile ilgileneceğim malum hazırlık ve ev işleride var akşama anca girer geçmişe şöyle bi bakarım öpüyorum hepinizi yarın görşürüz .. heycanlandım malum ben ilk kez buluşuyorum...

Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
resimlerde pekte şişko görünmüyosun fotomontajmı var acaba:126:
günaydın millet, ne bu kalabalık bu saatte yaw, şaştım:))
Eymenime kahvaltısını yedirip hemmen geri dönüyorum:))
gel gel bugün topik bayram ediyo çok kalabalığız ve muhabbet koyu:86:

Yanlışlıkla oldu bak hemen fark edince geri çekildim :) Bayram sonrası gülşanın gelme tarihine bağlıyız.Sen fulya ve dilşada haber verdinmi?Bayram sonrası buluşuyoruz ankamall de diye.....
ben aralığın ilk haftası geliyorum bi aksilik olmazsa, sizi çok bekletmiş olmuyorumdur inşallah,ama çok heyecanlıyım:118:

Sen bunu yazdın ben hemen karanfil atıyorum ağzıma.Sağol canım....
inşallah kısa zamanda geçer canım
ben 44 kiloyu sadece lisedeyken gördüm:90: evlendiğimde 60 kiloydum hamile kaldığımda 70, şimdide 70 kiloyum.doğum kilolarını verdim ama masabaşı çalışma kilolarımı nezaman veririm bilmiyorum:26:

:18::83::95: böyle geçti Esin
iimiş gaza mübarek olsun o zaman

Ben bizi etkilemesi derdinde değilim Fatmacım canım, sen üzülme Selin üzülmesin... Konuşmadıkça kırgınlığın geçmez ki, daha çok kızarsın, daha çok kurarsın, daha çok büyür gözünde...

Aylin çatlasın diye yazdım, sen çatlama :)

Noldu, yine mi küstünüz?[/QUOTE]
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzum
evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kii
4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?
bedavaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…