- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.841
Fatmacım, naçizane fikrimi belirtmek istedim, bence de ksülüğü uzatma, tamam tavır koymak istiyorsan koy ama küserek değil başka şekilde yap bunu, hem Selin de hisseder bak, onu da düşün, son kez kesin bir tavırla konuş ve ''ben bir süre sendeki değişimi izlemek istiyorum bana bunu göster'' de mesela eşine...
Emel, pek bi yardımsever gördüm seni, İstanbullular bir yolunu bulup buluşuyor meraklanma, sen enerjini Ankaradakilere sakla anacım, gelmeyim yanına, onlar zaten kaynaşmış vaziyetteler, sonra burdan çatlayan smile lar arıyoruz hepimiz :)))
çatlatmayın insanı heyyyyyyyyyyyyy:84:
bize öğlen zaten...
ben birazdan kaçacağım zira eymeni zaptedemiyorum :2:
günaydın dicem ya lafın gelişi zira aydınlık deil bugün bence dişimizi kutlayan herkese teşekkürler AYLİN denetim nası geçti FATMA koca adamıyla tartışmışsın ben KK da bi topic açıp toplu boşanma eylemi düzenlemeyi düşünüyorumgeçmişe şööle bi baktım asayiş berkemal heralde
geçmiş olsun canım, boğaz için en iyi ilaç adaçayı,ballı limonlu içersen daha etkili:94: bide boş zamanlarında karanfil çiğne . adaçayı ve karanfilin mikrop öldürücü özelliği var.Herkese günaydın...
Ben yine hastayım.Neden böyle oluyor anlamıyorum.2 gün düzeliyorum 3.gün tekrar başlıyor.Boğazım gitti yine kaç gündür antibiyotik içiyorum dün pastil de almaya başladım yok düzelmiyor geceleri boğazımın acısından uyuyamaz oluyorum.Terlemelerde başladı yine.Dün kayınvalidem ameliyat oldu eltim,görümcem ve kızı ankaradalar.Başım zaten kalabalık,hastayım,yeğenlerimlede ilgileniyorum ayşenurda sürekli dışarı çıkmak istiyor.Evde kucağıma alıyorum o bile kesmiyor apartmana çıkınca o ağlayan çocuk sevinç çığlıkları atıyor sağa sola.
denetim nasıl geçerse geçsin bizim havamız iyi olsun şekerim:103:Günaydın
Denetimim berbat rezil iğrenç geçti, kendimi o kadar kasıp o kadar stres yaptım ki telefonumun PIN kodunu unuttum ve bloke oldu, akşam yarım paketten fazla çikolata yedim mutluluk hormonu salgılamak için, bugün büyük ihtimal hep burda takılıcam kafamı dağıtmak için.
zor bir gece geçirmişsin canım.mert doğduğundan beri ikinci kez gece ikikere emdi ve başka hiç uyanmadı ilk kez bukadar çok uyudum. sabah sütüm resmen fışkırıyodu dinlenmek çok etkiliyo gerçekten sütü:128:Güneşli bir Ankara sabahından sıcacık bir Günaydınnnn...
Doruk kuzuma geçmiş olsun, Burcucum ağladığı için olmuştur öyle, İklimde çok ağladığında ya kaka yapar yada kusar, zorluyorlar kendilerini ağlarken çünkü, kasıldıkları için bir yerden patlak veriyor..
Melikeciğime de, acil şifalar diliyorum, 12 kez kaka çok fazla, bence de doktora götürmelisin..
Aylincim, denetimin iyi geçmemesine üzüldüm, boşver olan olmuş, bugün burada havamızı bulur, kafamızı dağıtır, kendimize geliriz hep beraber..
Benim hınzır kızımda dün gece 23:00 da uyudu, kucağımdan inmedi hiç, gece de 04:30 da uyanmış, annem ben uyuyayım diye bana bişey dememiş, yazık kadıncağız sabaha kadar oyalamış İklimi, sabah 7 de uyandım bir baktım ki anneanne-torun oturuyorlar, anneme çok üzüldüm açıkçası..
Bende aslında pek uyuyamadım, İklimi uyuttuktan sonra yatmam 12 yi buldu, eşim dışarda idi, arkadaşıyla maç izlemeye gitti, birazda alkol almış, anahtarını evde unutmuş, uyandırdı beni, gece gece bir ton laf saydım, sonrada yatakta sürekli döndüm durdum pek uyuyamadım anlayacağınız ama yine de çok pozitifim bugün ve günümü güzel geçirmenin yollarına bakacam, şimdi bir çay aldım kendime, onu içerken gazeteleri okuyacam bir taraftan da size bakacam..
Cumamız hayır olsun arkadaşlar, hafta sonu hepimiz için ve bebeklerimiz için sağlıklı ve keyifli geçsin..
bencede fazla uzutmayın canım, barışın ama söylemek istediğin herşeyi söyle eşine kendini yiyip bitirmekten iyidircanım nasılda biliyor dışarda gezmeyi :)): ) senin için zor bir dönem hem geçmiş olsun hemde mevlam yardımcın olsun arkadaşım ..
belli olmaz belki bayramın son günlerinde bir org. düzenlenebilir..
canım hallolmadı malefes dün aramalarına cevap alamayınca merakalnmış annemi gödnermiş annem anlamsın diye son aradığında açtım annen beni aramanı söylemedi mi dedi söyledi ama ben aramayı istemedim dedim iyice sinir oldu akşam bir iki deneme yaptı konuşmak için ama ben hiç oralı olmayınca susutu ... ve biz selinle odada yattık geldi yastığımı değiştirirken uyandım hiç bişi söylemedi yastığımı düzeltip gitti ayrı yataklarda yattık sonra ben gece seslerden rahatsız oldum korktum gittim söyledim diğer kanepeyede onu yatırdım ama konuşmadık sabahta yine sadece selini öpüp çıktı ... öyle yani o bana ben ona küsüs hayrolsun ama ben çok kırgınım konuşmak gelmiyor içimden...
canım dün sen yoktun doktorlar sitesine vicks ile ilgili yazı yazmıştım uzman dr cevap yazdı,doğruymuş söylediğin kullanmıyorum artık,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sadece serum fizyolojik kullan dedi dr.Kızlar nerdeyse taşı kaldırıp altına baktılar diyim size,ıncık cıncık herşeyi denetlediler,sanırsın vergi müfettişleri, tutanak da cezadan bahsetmiyorlar bilerek o anda olay çıkmasın patron bunları dövmesin diye, sonradan cezayı postayla yolluyorlar ve herkes olumlu ama ben ceza geleceğine eminim.
Merve, Ben Kadir Tuğcu yu okuya okuya onun gibi oldumhastalık ile ilgili yazdıkları mantığıma yattı, mesela diyor ki ishal mikrop aldıysa olur ve niye ilaç verip mikrobu atmasını önlüyorsunuz, ayrıca nezle-grip olduysa bırakın aksın burnu mikrobu vücut atana kadar, Peditus verip kesmeyin akıntıyı, ayrıca kulak iltihabı olmuş çocuk o kadar ağlar ki hiçbir güç susturamaz diyor (hatta annem ve halam da hep aynı şeyi söyler) ve ben Yağmur a kulak iltihabı denilmesine ilk okuduğumda şaşırdım çünkü Ebru hiç bize Yağmur durmadan ağlıyor susturamadım falan demedi.
burcummm ...
yok canım yaa biz aslında ilkkez böyle bir durum yaşıyoruz hep birimiz mutlaka pas atar diğeri gol atışını yapardı kesin kısa sürede yüzler gülerdi ama dün ben hiç istemedim onla konuşmayı ... ama herşeye rağmen ben bi sorun olmayacağı kanısındayım ... kırgın kızgın olsakta seviyoruz sonuçta birbirimizi belli olmaz belki düzeliriz .. dediğim gibi sorun bende konuşmak gelmiyor içimden ne iyi ne kötü .. sabah ben onu postaalrım evden kaç gibi burda olursunuz siz onalrı anlatın bana...
birde yaprak sarması mantı kısır su böreği pudingli pasta çay meşrubat olacak menüde aklıma başka bişi gelmiyor poğaça kurabiye felan bilmem ama daha başka ne yapsam ?????
biz buluşmadan dolayı çatlıyoz burda kıskançlıktan, sen de yardım ediyosun iğne yaparım bak sana hımm:94:Yasak biliyorum ama kısa mesafeyse hep beraber gidin gelin diye düşündüm.
Ay kendimi buluşmaya yardım eder halde buldum ....
Siz bunları yiyin yiyin sonra Aylin niye zayıf, niye bacak bacak üstüne atabiliyor diyin
Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin
Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin
geçmiş olsun canım, boğaz için en iyi ilaç adaçayı,ballı limonlu içersen daha etkili:94: bide boş zamanlarında karanfil çiğne . adaçayı ve karanfilin mikrop öldürücü özelliği var.
denetim nasıl geçerse geçsin bizim havamız iyi olsun şekerim:103:
zor bir gece geçirmişsin canım.mert doğduğundan beri ikinci kez gece ikikere emdi ve başka hiç uyanmadı ilk kez bukadar çok uyudum. sabah sütüm resmen fışkırıyodu dinlenmek çok etkiliyo gerçekten sütü:128:
bencede fazla uzutmayın canım, barışın ama söylemek istediğin herşeyi söyle eşine kendini yiyip bitirmekten iyidir
canım dün sen yoktun doktorlar sitesine vicks ile ilgili yazı yazmıştım uzman dr cevap yazdı,doğruymuş söylediğin kullanmıyorum artık,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sadece serum fizyolojik kullan dedi dr.
ben ilk uçakla geliyorum en sevdiğim yemekler. ama tatlı az olmuş sanki hep tuzlu yemekler olmazki ama:90:
biz buluşmadan dolayı çatlıyoz burda kıskançlıktan, sen de yardım ediyosun iğne yaparım bak sana hımm:94:
heee bırak yesinler de şipşişko olsunlar, evede yuvarlanarak giderler artık taksiye gerek kalmaz
gunaydınnnn canlarımm
umarım hepınız ıyısınızdır gecmısı okuyamadım...
caddedekı bulusmamızda burcyla konusmustuk, o benı bostancı ıskelesınden alıp sıze gelecektık fatmacım eger bı degısıklık yoksa gelmek ıstıyorum bendee...
ama ben bu yaptgın guzel mamalardan ne yazıkkı yıyemeyecıgım olsun ama sızlerı gormek bıle bana yeter canlarımmm
Yavrum niye çatlıyım benim 1 kg fazlam var sadece ve ben göbeği eritmek için pilatese başladım bile
o benım bıt bıt eden canım :)))ya ben bunlardan hıc yemıyorum ama yınede sıskoyum
offffff uyuz oluyorum kendıme
esımle konusuyoruz benı sınır etmek ıcın ılk tanıstıgımız kıloya donersem cok memnun olacagını soyluyor
2008 de tanıstıgımızda 58 kıloydum ben :2:
Toplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim
üAkıl küpü Burcucum o yazdıklarından bi tek Aylin çatlamaz
4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?
4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?
kızlarrr eşimle konuştumm
yarın sizinle buluşmamla ilgili... daha gecen gun gectın karsıya, yarın gecmeni isteimyorum diyor bende evdeyım hep beraber bısılr yaparız dıyorr
burcu ben gelemıcem galıba, sen pınarla bı plan yapabılırsın
Bi değişiklik yok Handecim, deniz otobüsünün saatine göre ayarlayacağım ben de kendimi...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, gelince hemen yaz bize...
Sen değil miydin, siz bunları yiyin yiyin, sonra da Aylin nasıl bacak bacak üstüne atıyor deyin diyen :26: Ben de yiyorum diyorum işte, gayet açık :)
Ehhh, o zamandan bu zamana çocuk doğurdun bi kere, bi de yaş ilerliyor, metabolizma yavaşlıyor, o kadar da değil yani... Ben 6 sene önce evlenirken 44 kiloydum be :)
Ben şimdilik destek vermiyorum, kayınvalidem gelince yeniden konuşalım bu konuyu :84:
ü
Akıl küpü derken !
İyi, nerde, gidek beraber...
Ben bunun ne olduğunu bilmiyorum ama ucuz herhalde seans başı 20 ytl demi?
kızlarrr eşimle konuştumm
yarın sizinle buluşmamla ilgili... daha gecen gun gectın karsıya, yarın gecmeni isteimyorum diyor bende evdeyım hep beraber bısılr yaparız dıyorr
burcu ben gelemıcem galıba, sen pınarla bı plan yapabılırsın
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin
resimlerde pekte şişko görünmüyosun fotomontajmı var acaba:126:o benım bıt bıt eden canım :)))ya ben bunlardan hıc yemıyorum ama yınede sıskoyum
offffff uyuz oluyorum kendıme
esımle konusuyoruz benı sınır etmek ıcın ılk tanıstıgımız kıloya donersem cok memnun olacagını soyluyor
2008 de tanıstıgımızda 58 kıloydum ben :2:
gel gel bugün topik bayram ediyo çok kalabalığız ve muhabbet koyu:86:günaydın millet, ne bu kalabalık bu saatte yaw, şaştım:))
Eymenime kahvaltısını yedirip hemmen geri dönüyorum:))
ben aralığın ilk haftası geliyorum bi aksilik olmazsa, sizi çok bekletmiş olmuyorumdur inşallah,ama çok heyecanlıyım:118:Yanlışlıkla oldu bak hemen fark edince geri çekildim :) Bayram sonrası gülşanın gelme tarihine bağlıyız.Sen fulya ve dilşada haber verdinmi?Bayram sonrası buluşuyoruz ankamall de diye.....
inşallah kısa zamanda geçer canımSen bunu yazdın ben hemen karanfil atıyorum ağzıma.Sağol canım....
ben 44 kiloyu sadece lisedeyken gördüm:90: evlendiğimde 60 kiloydum hamile kaldığımda 70, şimdide 70 kiloyum.doğum kilolarını verdim ama masabaşı çalışma kilolarımı nezaman veririm bilmiyorum:26:Bi değişiklik yok Handecim, deniz otobüsünün saatine göre ayarlayacağım ben de kendimi...
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, gelince hemen yaz bize...
Sen değil miydin, siz bunları yiyin yiyin, sonra da Aylin nasıl bacak bacak üstüne atıyor deyin diyen :26: Ben de yiyorum diyorum işte, gayet açık :)
Ehhh, o zamandan bu zamana çocuk doğurdun bi kere, bi de yaş ilerliyor, metabolizma yavaşlıyor, o kadar da değil yani... Ben 6 sene önce evlenirken 44 kiloydum be :)
Ben şimdilik destek vermiyorum, kayınvalidem gelince yeniden konuşalım bu konuyu :84:
ü
Akıl küpü derken !
İyi, nerde, gidek beraber...
iimiş gaza mübarek olsun o zaman:18: :83::95: böyle geçti Esin
Her iki paragrafa da katılıyorum :))))
kıs anlattığıma pişman etme beni valla burcum seni kırmaz barışırdım ama ben çok kırgınım ama dediğim gibi emin ol etkilemez bu durum benide sizideeee... hem biz dargın olsakta misafir geldğinde kesin barışırız :)):) yemek konusunda düşünüyorum neler deneyebilirim diye bakalım ... ya kaçta gelirsiniz onu söyleyin kaçta buluşacaksınız .... ona göre isoyu postalayyayım ..... bir takside sakın bebeikelrle öne oturmayınnnn... burcu yaptırma sakınnn...
taksiyle 20 ndakika kesinlikle sürer diye düşünüyorum ona göre ayarlayında sıkıntı çekmeyin.. diyette olanalra azar azar veririz yada self servis kurarız masaya herkes kendine göre doya doya alır...
evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kiiToplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim
bedavaaaa4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?