- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.861
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
resimlerde pekte şişko görünmüyosun fotomontajmı var acaba:126:
gel gel bugün topik bayram ediyo çok kalabalığız ve muhabbet koyu:86:
ben aralığın ilk haftası geliyorum bi aksilik olmazsa, sizi çok bekletmiş olmuyorumdur inşallah,ama çok heyecanlıyım:118:
inşallah kısa zamanda geçer canım
ben 44 kiloyu sadece lisedeyken gördüm:90: evlendiğimde 60 kiloydum hamile kaldığımda 70, şimdide 70 kiloyum.doğum kilolarını verdim ama masabaşı çalışma kilolarımı nezaman veririm bilmiyorum:26:
Hande sende bize gel pazartesi
Günaydın
Denetimim berbat rezil iğrenç geçti, kendimi o kadar kasıp o kadar stres yaptım ki telefonumun PIN kodunu unuttum ve bloke oldu, akşam yarım paketten fazla çikolata yedim mutluluk hormonu salgılamak için, bugün büyük ihtimal hep burda takılıcam kafamı dağıtmak için.
Ben Bakırköydeyim bana uğra?
Ben İstanbula Kerem den önce ayda 1-2 kesin geliyordum ama şimdi zor oluyor hatta en son 11 Eylül de kardeşimin düğününe geldim ve aynı gün döndüm, yarın İstanbula gelicem ama Büyükçekmece ye, çünkü çok yakın bir arkadaşımın kızının 1. yaş doğumgünü olacak, karşıda yapılsa hem ona uğrar hem size geçerdim gelmişken ama senin evle arkadaşımın evinin kıtası bile farklı
Bayramda da gelicem büyük ihtimalle hem de boşum ama bayramda kimse buluşmak istemez diye düşünüyorum, buluşuruz diyorsanız bu sefer uyarım
Barışırsınız cnm yaa bu evlilik ne menem bişeyki unutuyosun unutamam dediklerini bile..Mamalara bak yaaa gelmeyenleri pişman edecem diyosun resmennnburcummm ...
yok canım yaa biz aslında ilkkez böyle bir durum yaşıyoruz hep birimiz mutlaka pas atar diğeri gol atışını yapardı kesin kısa sürede yüzler gülerdi ama dün ben hiç istemedim onla konuşmayı ... ama herşeye rağmen ben bi sorun olmayacağı kanısındayım ... kırgın kızgın olsakta seviyoruz sonuçta birbirimizi belli olmaz belki düzeliriz .. dediğim gibi sorun bende konuşmak gelmiyor içimden ne iyi ne kötü .. sabah ben onu postaalrım evden kaç gibi burda olursunuz siz onalrı anlatın bana...
birde yaprak sarması mantı kısır su böreği pudingli pasta çay meşrubat olacak menüde aklıma başka bişi gelmiyor poğaça kurabiye felan bilmem ama daha başka ne yapsam ?????
Toplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzumiimiş gaza mübarek olsun o zaman
Ben bizi etkilemesi derdinde değilim Fatmacım canım, sen üzülme Selin üzülmesin... Konuşmadıkça kırgınlığın geçmez ki, daha çok kızarsın, daha çok kurarsın, daha çok büyür gözünde...
Aylin çatlasın diye yazdım, sen çatlama :)
Noldu, yine mi küstünüz?
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
resimlerde pekte şişko görünmüyosun fotomontajmı var acaba:126:
gel gel bugün topik bayram ediyo çok kalabalığız ve muhabbet koyu:86:
ben aralığın ilk haftası geliyorum bi aksilik olmazsa, sizi çok bekletmiş olmuyorumdur inşallah,ama çok heyecanlıyım:118:
inşallah kısa zamanda geçer canım
ben 44 kiloyu sadece lisedeyken gördüm:90: evlendiğimde 60 kiloydum hamile kaldığımda 70, şimdide 70 kiloyum.doğum kilolarını verdim ama masabaşı çalışma kilolarımı nezaman veririm bilmiyorum:26:
kızlarrr eşimle konuştumm
yarın sizinle buluşmamla ilgili... daha gecen gun gectın karsıya, yarın gecmeni isteimyorum diyor bende evdeyım hep beraber bısılr yaparız dıyorr
burcu ben gelemıcem galıba, sen pınarla bı plan yapabılırsın
günaydın:))))
evime özlemim daha da artıyor( oğlum da sıkıldı iyice..insanın evinden uzak olması cok zormuşşş (
yaw emzırıyoruz ya gıdemeyızkı.bostancı da yerı canım
84 TL mıs.evet yaklasık olarak 20 tl
Hande sende bize gel pazartesi
Aha bir fire verdi .... Hande yanlış anlama taktık biz sizin bu buluşmalarınıza artık uğraşacağız başka yolu yok :90:
arkadaşalrım canlarım istanbulda oturan tüm anneler yarın sabah saat ondan itiaren sizleri bekliyorum evde ....
erken gelin hava erken kararıyor kaçışmayın hemen acıcık oturabilelim... ben selin ile ilgileneceğim malum hazırlık ve ev işleride var akşama anca girer geçmişe şöyle bi bakarım öpüyorum hepinizi yarın görşürüz .. heycanlandım malum ben ilk kez buluşuyorum...
günaydın
BURCU,YASEMİN VE FATMA teşekkür ederim kızlar.hasta mı onuda bilmiyorum çünkü sadece tıkanıklık var genzinde,bundan dolayı hırıldıyor ve birazda bitkin.öksürüde yok.ee salı günü doktordaydık gayet sağlıklı dedi.
BURCU aLP haftada iki-üç kez dediğin gibi kusuyor hemde dediğin tam yemeği bitince.iki doktora sordum ikiside normal fazla gelmiştir dedi.
EBRUM YAĞMUR uma geçmiş olsun.
FATMA rüyamda eşin sana tektaş alıyordu pırlanta ve birsürü koli.içlerinde yeni ev eşyaları vardı.hayır olsun:79:
Sen bilirsin Handecim, gelsen sevinirdik ama kocayla vakit geçirmek de güzel tabi. Bir değişiklik olursa ararsın beni...
Yaw otur oturduğun yerde, eve gidince ütü, temizlik, yemek işleri başlayacak, bunu düşün :)
Emzirirken ne zararı var acaba?
Olmaz, ben pzt gününe tekrar izin alamam
Hande kesin gelemeyecekse, ben 12 gibi sende olurum Fatmacım. Ama bana taksiyle Bostancı'dan nasıl gelirim yazman lazım :)
Aha bir fire verdi .... Hande yanlış anlama taktık biz sizin bu buluşmalarınıza artık uğraşacağız başka yolu yok :90:
canım ben normalde, her bulusmaya gıderım kızlar bılır
amma velakın, carsamba gunu bulustugumuz ıcın adamın elıne koz gectı...:95:
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzum
evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kii
bedavaaaa
canım ben normalde, her bulusmaya gıderım kızlar bılır
amma velakın, carsamba gunu bulustugumuz ıcın adamın elıne koz gectı...:95:
yaw bize gel deyyom pazartesi işte.koz geçen ellerini kırabilirsin bencem.
hem adam kötümü demiş beraber vakit geçirmek istiyor.
hem bedava hem eve yakın ama emzırıyorum gıdemeyecegım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?