2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yuzum zayıf oldugu ıcın asagıyı gormeyen benı zayıf sanıyor

Uyyyy geçmiş olsun cnmm

Ben Bakırköydeyim bana uğra?

Barışırsınız cnm yaa bu evlilik ne menem bişeyki unutuyosun unutamam dediklerini bile..Mamalara bak yaaa gelmeyenleri pişman edecem diyosun resmennn
Toplu boşanma eylemine destek veriyorum hatta avukatım var ve bi kere boşandığım için prosedürü de biliyorum hepinize yardımcı olabilirim

Bana da bana daaaaa

günaydın

BURCU,YASEMİN VE FATMA teşekkür ederim kızlar.hasta mı onuda bilmiyorum çünkü sadece tıkanıklık var genzinde,bundan dolayı hırıldıyor ve birazda bitkin.öksürüde yok.ee salı günü doktordaydık gayet sağlıklı dedi.

BURCU aLP haftada iki-üç kez dediğin gibi kusuyor hemde dediğin tam yemeği bitince.iki doktora sordum ikiside normal fazla gelmiştir dedi.

EBRUM YAĞMUR uma geçmiş olsun.
MERLİKE doktora gitmelisin bencede,geçmiş olsun kızına.
FATMA rüyamda eşin sana tektaş alıyordu pırlanta ve birsürü koli.içlerinde yeni ev eşyaları vardı.hayır olsun:79:

Son düzenleme:
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzum

evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kii

bedavaaaa[/QUOTE]

hem bedava hem eve yakın ama emzırıyorum gıdemeyecegım :2:

Yok canım hatta daha iyi olur... Sağol inş. geçer ......

Sen bilirsin Handecim, gelsen sevinirdik ama kocayla vakit geçirmek de güzel tabi. Bir değişiklik olursa ararsın beni...

günaydın:))))
evime özlemim daha da artıyor( oğlum da sıkıldı iyice..insanın evinden uzak olması cok zormuşşş(

Yaw otur oturduğun yerde, eve gidince ütü, temizlik, yemek işleri başlayacak, bunu düşün :)

yaw emzırıyoruz ya gıdemeyızkı.bostancı da yerı canım

84 TL mıs.evet yaklasık olarak 20 tl

Emzirirken ne zararı var acaba?

Hande sende bize gel pazartesi

Olmaz, ben pzt gününe tekrar izin alamam

Aha bir fire verdi .... Hande yanlış anlama taktık biz sizin bu buluşmalarınıza artık uğraşacağız başka yolu yok :90:

Hande kesin gelemeyecekse, ben 12 gibi sende olurum Fatmacım. Ama bana taksiyle Bostancı'dan nasıl gelirim yazman lazım :)

Dün Doğuhan yemek konusunda kendi sınırlarını aştı.Yahu çocuğun karnından gluk gluk sesler geliyor göbek olmuş dev gibi kusmadıda yine versen bişeyler yiyecek .

sende haftaya cumartesi gel

havalr soğudu yarın kar tipi vamış çıkmayın sokağa bebelerle kalıverirsiniz ööle söölemedi demeyin ben insanlık görevimi yapıyorum haberlerde duymamış olabilirsiniz bu gizli bilgi ben çok özle kaynaklardan aldım

özgür durmuyor takılamıyoruum size..buluşacak hatunlar eşimi ikna cabasındayım pek gönlü yok getirmeye uzakq qdiyor sıpam da arabada durmaz benim.yinr de deniyom sansımı :)) tanışmak isteyrum sizlerle artıkın:))
olmadı boy portre resmimmi koycam topiğe:)))

hem bedava hem eve yakın ama emzırıyorum gıdemeyecegım :2:[/QUOTE]

Monotonluktan sıkılmış anlaşılan bayram tatilinde bir yerlere kaçamazmısınız?Tatil iyi gelir belki ikinizede....

Monotonluktan sıkılmış anlaşılan bayram tatilinde bir yerlere kaçamazmısınız?Tatil iyi gelir belki ikinizede....[/QUOTE]

emo bunu ben yazmadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…