- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.881
Monotonluktan sıkılmış anlaşılan bayram tatilinde bir yerlere kaçamazmısınız?Tatil iyi gelir belki ikinizede....
emo bunu ben yazmadım ki.
Monotonluktan sıkılmış anlaşılan bayram tatilinde bir yerlere kaçamazmısınız?Tatil iyi gelir belki ikinizede....
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzumiimiş gaza mübarek olsun o zaman
Ben bizi etkilemesi derdinde değilim Fatmacım canım, sen üzülme Selin üzülmesin... Konuşmadıkça kırgınlığın geçmez ki, daha çok kızarsın, daha çok kurarsın, daha çok büyür gözünde...
Aylin çatlasın diye yazdım, sen çatlama :)
Noldu, yine mi küstünüz?[/COLOR
vaay çok kaçak gördüm seni:90:gelicem o aklımda, calısıyor yaa rahatca kacarımmm
benimde öyle yüzümü gören 50 kilo sanar ama 70 kiloyumyuzum zayıf oldugu ıcın asagıyı gormeyen benı zayıf sanıyor
denetim nasıl geçerse geçsin bizim havamız iyi olsun şekerim:103:
oooh sabahlar olmasın
canım dün sen yoktun doktorlar sitesine vicks ile ilgili yazı yazmıştım uzman dr cevap yazdı,doğruymuş söylediğin kullanmıyorum artık,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.sadece serum fizyolojik kullan dedi dr.
Ben çok araştırıyorum bu konuları hatta bu topiği keşfettikten sonra kalma sebebim de buydu, yeni şeyler öğrenmek, bence de kullanma sıcak suyun için az bişey koyarsın vicksi buğu yapmış olur odada yine burnu açılır.
heee bırak yesinler de şipşişko olsunlar, evede yuvarlanarak giderler artık taksiye gerek kalmaz
4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?
Sen değil miydin, siz bunları yiyin yiyin, sonra da Aylin nasıl bacak bacak üstüne atıyor deyin diyen :26: Ben de yiyorum diyorum işte, gayet açık :)
Bi sen yiyebiliyosun olsun ben çatlamıyorum :87:
Akıl küpü derken !
Özel bi anlamı yok ben çok kullanırım günlük hayatta
yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzumiimiş gaza mübarek olsun o zaman
Sağol
Aylin çatlasın diye yazdım, sen çatlama :)
Ben kolay kolay çatlamam anacım uğraşma
Noldu, yine mi küstünüz?
evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kii
bedavaaaa
özgür durmuyor takılamıyoruum size..buluşacak hatunlar eşimi ikna cabasındayım pek gönlü yok getirmeye uzakq qdiyor sıpam da arabada durmaz benim.yinr de deniyom sansımı :)) tanışmak isteyrum sizlerle artıkın:))
olmadı boy portre resmimmi koycam topiğe:)))
Dün Doğuhan yemek konusunda kendi sınırlarını aştı.Yahu çocuğun karnından gluk gluk sesler geliyor göbek olmuş dev gibi kusmadıda yine versen bişeyler yiyecek .
[ı]ay bu sefer alıntıda kendimi aştım ama cevaplamasam çatlardım [/ı]
[ı]zaten şişkolar görmüyo musun 3 kişi 1 taksiye sığmıyor[/ı]
[ı]sen emziriyosun gidemezsin hayal kurma boşuna[/ı]
[ı]hiç hoş bir konuşma olmamışAma sen de sürekli mutlu olmadığını söylediğine göre cem de düzeltememiş bazı şeyleri, zor bi durum ne diyim. Ama burdan tanıdığım kadarıyla sen de benim gibi içi içine sığmayan çok enerjik bi hatunsun, biz koca seçersen hata yaptık [/ı]
[ı]koy koy merak ediyoruz, meraklı bi topiğiz biz[/ı]
Çarşamba tatilmi eşin?Hem boşver eşinle baş başa olun bu kez....
Böyle böyle işleyeceğim sizi kimse gidemeyecek buluşmaya
Alla alla kim yamış bunu kimin eşi bu yahu.
menem o menem kocaman adama kızan menemŞimdi düzeldi topik.Eşine kızan gülşanmış.Ben ona yazdım tatile gidin diye ama sanki sen yazmışsın gibi çıktı yazı öznurcum.Yani eşiyle arası bozuk olan senmişsin gibiydi az önceki alıntı....
Şimdi düzeldi topik.Eşine kızan gülşanmış.Ben ona yazdım tatile gidin diye ama sanki sen yazmışsın gibi çıktı yazı öznurcum.Yani eşiyle arası bozuk olan senmişsin gibiydi az önceki alıntı....
eşine kızan esin ben kızmadım yaw seviyom kocamı çok mutluyuz bizz:84::90:
menem o menem kocaman adama kızan menem
[ı][ı]zaten şişkolar görmüyo musun 3 kişi 1 taksiye sığmıyor[/ı]
]
gülşan geriye bak o yazı yapışmış herkeste dolanıyor.topik niyeti bozdu kocalara taktı kafayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?