2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok bu sefer küs deildik hatta gece oynaştık ki bu daha kötü akşam konuşuyorduk mutlu değilim dedi hiçbiyerde mutlu değilim dedim evdede mi evet dedi dedim benimde hayatım güllük gülistanlık deil ama oğlumu görünce mutlu oluyorum ben ben onla da mutlu olamıyorum çünkü istediğim gbi ilgilenemiyorum dedi içimden gelmiyo dedi dedim o zaman bitireim seni mutsuz etmek istemem bu işe girmek kolay çıkmak zor diye şakaya vurdu çok bozuldum hergün sabah kalkıp bebeği hazırlıyorum mutfağı topluyorum bebeğin yemeğini hazırlıyorum eltime bırakp işe geliyorum öğle arası gidip temizlik yemek fln yapıyorum ki haftada 1 kadı alayım fazla alığp masraf etmiyim die ki ben hizmetçilerle büyüdüm yani alışkın deilim ama hiç içerlemiyoum bu duruma akşam bebeği alıyorum market alışverişi yapıyorum eve gidiyorum ve 0 benden yarım saat önce çıkıyor işyerinen eve gidip ayaklarını uzatıyor içkisini yudumluyor ben eve gidip yemeği ısıtıp önüne koyuyorum ha bebekle ilgileniyor o da bu ara gece uyanıp mamasını veriyor akşam ben mutfaktayken oyalıyor ve ben eve güler yüle girip ona günün nasıl geçti sevgilim diyorum küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum ve o karşıma geçip mutsuzum diyebiliyor git kardeşim o zaman beni mutsuz etmeye ne hakkın var o söyledi ben rahatladım çünkü ben ondan daha mutsuzum

evet tmm boşanalım da kurtulayım sonra muhtemelen 1 aya kalmaz birlikte yaşamaya başlarız ama ben zaten evliliğe kurum olarak karşyım birlikte yaşamaya karşı deilim kii

bedavaaaa[/QUOTE]bence evlilikle, birlikte yaşamak arasındaki tek fark ayrılınca aldığın nafaka ve mal paylaşımı. yoksa birlikte yaşasanda sorumlulukların değişmiyoki, oyüzden evli olmak bizim lehimize

gelicem o aklımda, calısıyor yaa rahatca kacarımmm
vaay çok kaçak gördüm seni:90:
yuzum zayıf oldugu ıcın asagıyı gormeyen benı zayıf sanıyor
benimde öyle yüzümü gören 50 kilo sanar ama 70 kiloyum

Son düzenleme:
Ay bu sefer alıntıda kendimi aştım ama cevaplamasam çatlardım

Zaten şişkolar görmüyo musun 3 kişi 1 taksiye sığmıyor

4 seans kavıtasyon 80 tl
sızce nasıl ?

Sen emziriyosun gidemezsin hayal kurma boşuna

Hiç hoş bir konuşma olmamış ama sen de sürekli mutlu olmadığını söylediğine göre Cem de düzeltememiş bazı şeyleri, zor bi durum ne diyim. ama burdan tanıdığım kadarıyla sen de benim gibi içi içine sığmayan çok enerjik bi hatunsun, biz koca seçersen hata yaptık

Koy koy merak ediyoruz, meraklı bi topiğiz biz

Paşaya iki lokma kahaltı ettiricem diye bi tarafımdan terler boşaldı walla. amma çok konuşmuşsunuz bugün, geçmişi okumaya başlasam şimdiki muhabbeti kaçırıcam, okumasam konulara dahil olamıcam:88: ben bi başlayayım bari okumaya, ya bismillah

Şimdi düzeldi topik.Eşine kızan gülşanmış.Ben ona yazdım tatile gidin diye ama sanki sen yazmışsın gibi çıktı yazı öznurcum.Yani eşiyle arası bozuk olan senmişsin gibiydi az önceki alıntı....

ya bu adam bööle değildi nerde benim aşık olduum adam nerdeee:84:

Çarşamba tatilmi eşin?Hem boşver eşinle baş başa olun bu kez....

Böyle böyle işleyeceğim sizi kimse gidemeyecek buluşmaya
arkandayım emel yürü kim tutar seni

Monotonluktan sıkılmış anlaşılan bayram tatilinde bir yerlere kaçamazmısınız?Tatil iyi gelir belki ikinizede....

emo bunu ben yazmadım ki.[/QUOTE]

Alla alla kim yamış bunu kimin eşi bu yahu.

Ya öznur yapıştın o yazıya ne oluyor virüsmü dolanıyor?[/QUOTE]

şişşşt noluyo orda anlamadım ben kim kimin içine kaçmış:26:

eşine kızan esin ben kızmadım yaw seviyom kocamı çok mutluyuz bizz:84::90:

Ay olaya müdahil olayım topic falan bozulmadı, alıntı yapıp bazı istenmeyen yerler silindiğinde karakter bozuluyor ve sanki son yazıyı ondan önce yazan yazmış gibi çıkıyor, sakin olun yok bişey, kocasıyla kavga eden edene, hepsinin köküne kibrit suyu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…