2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce düşündüğüm şeyi yazıyorum.

Beşiktaş ile ilgili
yok Guti yi almış yok Q7 yi almışda forma almamız lazımmış.Porto maçına bak birde forma alacağım öylemi.
kesin çüklü ayşe oldum ben

[ı]biraz önce de arabanın tamirden çıkmasını istiyordun, yoksa biz şenolla mı yazışıyoruz bilmeden :26:[/ı]

[ı]biraz önce de arabanın tamirden çıkmasını istiyordun, yoksa biz şenolla mı yazışıyoruz bilmeden :26:[/ı]

ne yapayım hayatım sürekli maç izliyorum.maçlardan sonra yorumları dinliyorum.en sevdiğim yorum programı ise Markus Merkel , Sansal Buyuka ve Mustafa Denizli üçlüsünün programı.Efendi adamlar :)))
M.Denizli Beşiktaş dan ayrılmadan öncede bi gece aklıma takıldı tüm takımları ve antrenörlerini saydım ama M.Denizli bi türlü aklıma gelmemişti.
arabanın çıkmasını özellikle oğlumun puseti gelecek diye istiyorum.
hem gelsin arabaamızda artık bende kullanacağım.

amma fanatiksin öznur

Son düzenleme:
Anaammm, Emel ortalığı karıştırdı gitti heee...

Kızlar, kocalardan yana pek bi dertli gördüm bugün sizi, yahu bırakın bunları daha güzel şeyler konuşup havamızı bulalım, içinizi karartıp durmayın..

Ankara inanılmaz güzel bugün, güneş gözlerimi kamaştırıyor, şirketten erken çıkabilirsem, biraz yürüyüp kendime bir güzellik yapmak istiyorum, çok pozitif gördüm kendimi :)))

öff ben bu kocayı versem uygun bi indirimle yenisini alabülürmüyüm acaba:95:

sen bu adamı sevmiyor musun,yanında yörende istemiyor musun?
önce bir bunu düşün esin.o olmadığında mutlu olacak mısın?yada böyle birbirinizi inciterek nereye kadar gidecek,aynı evde iki yabancı mı olacaksınız?iyice laçkalaşacak ilişkiniz bu defa.birbirinize tahammülünüz yok sizin.sen sivrisin o desen bir başka alem.hadi cemy şimdi küçük ya biraz biyiyp aklı erince yaşanılanlara ozaman ne olacak?mutsuzmuş,Allah allah.

Son düzenleme:
:) hayır canım ben değil kocam gs fanatiği ayrıca tüm maçları izler.ben bjk lıyım ama gs takımını daha iyi bilirim.aslında kısaca şöyle dünya futbolundan bilgim var.

saygılar bizden ozaman. futbol bilgisi olan bayan arkadaşım hiç yoktu, ablam dışında o da fanatik fenerli:90:

Yarın ki doğumgünü için arkadaşımın kızına 10 adet TEMA vakfına fidan diktiriyorum, ne hediye alsam diye düşünenlere yararlı bi fikir olsun.

çok geçmiş olsun cnm, Allah şifalar ersin biran evvel iyileşsin inşallah

bu adam ne iş yapıyor ki bu kadar yoğun??

Ebuş canım Yağmura çok geçmiş olsun..

canlarmm sagolun gecmiş olsun dileklernz için...
iyice tıkandı yavrum..ilaçlarını düzenli kullanıyorum..
burnu tıkalı zor nefes alıyo..ve yemesinide etkiliyo bu...
bugün de benim randevum var..bu sırt ve kol agrıları için fizik tedaviyimi ilgilendiriyo bakıcaz..
herkese selam bu arada...:82:

EMEL CİM SANADA GECMİŞ OLSUN CANIM...
YAZGIM IHLAMUR VE ZENCEFİL EN İYİ ANTİBİOTİK..BEN BAŞLADIM BİLE YAGMUR A..

ayy geldim amma velakin alıntı falan yapmadım tabi
Fatmaaa kız ne yapıyon sen, şişko gördün diye bizi o kadar yüklenme, su böreği,mantı,sarma,kısır da ne oluyo öyle içlerinden bir ya da ikisini seç lütfen yorma kendini cnm
Tüm hasta bebeklere acil şifalar
Yasemin bu kadar pozitif olman çok hoşuma gidiyor, farkında mısın yaşadığın değişimin, maşallah diyeyim. iyi ki başlamışsın işe cnm
Hande kız senin kocan değil miydi sık sık buluşun diyen? buluşuyoruz işte:))
Aylin bi denetimin sana pin kodunu unutturacak kadar heyecan yaptığına inanamıyorum, tanıdığım Aylin için denetim vız gelir tırıs gider bee:82:

hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.

Ahh Meralcim, farkında olmaz mıyım hiç, hemde nasıl iyi geldi bana işe başlamak var ya, kendimi miiikemmellll hissediyorum :)))
Şaka bir yana, eşim ve annem başta olmak üzere çevremdeki herkes, ne kadar değiştiğimi ve yüzüme renk geldiğini söylüyor, bende çok memnunum bu durumdan elbette..

Ben öğle yemeğine gidiyorum, dönüşte yine burdayım, beni özleyin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…