- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.901
kızlar az önce düşündüğüm şeyi yazıyorum.
Beşiktaş ile ilgili
yok guti yi almış yok q7 yi almışda forma almamız lazımmış.porto maçına bak birde forma alacağım öylemi.
Kesin çüklü ayşe oldum ben
[ı]biraz önce de arabanın tamirden çıkmasını istiyordun, yoksa biz şenolla mı yazışıyoruz bilmeden :26:[/ı]
öff ben bu kocayı versem uygun bi indirimle yenisini alabülürmüyüm acaba:95:
kızlar az önce düşündüğüm şeyi yazıyorum.
Beşiktaş ile ilgili
yok Guti yi almış yok Q7 yi almışda forma almamız lazımmış.Porto maçına bak birde forma alacağım öylemi.
kesin çüklü ayşe oldum ben
öff ben bu kocayı versem uygun bi indirimle yenisini alabülürmüyüm acaba:95:
amma fanatiksin öznur
:) hayır canım ben değil kocam gs fanatiği ayrıca tüm maçları izler.ben bjk lıyım ama gs takımını daha iyi bilirim.aslında kısaca şöyle dünya futbolundan bilgim var.
saygılar bizden ozaman. futbol bilgisi olan bayan arkadaşım hiç yoktu, ablam dışında o da fanatik fenerli:90:
çok geçmiş olsun cnm, Allah şifalar ersin biran evvel iyileşsin inşallah
bu adam ne iş yapıyor ki bu kadar yoğun??
Ebuş canım Yağmura çok geçmiş olsun..
Burcu doruk un birşeyi olduğunu sanmıyorum yanlışlıkla kucağındayken midesine falan bastırmışsındır ya da fazla gelmiştir midesi almayınca çıkarmıştır ya da elini ağzına sokup midesini bulandırmıştır vs.
Merve, benim bildiğim ishal kesilmemeli ilaçlarla, içinde ne varsa atmalı o yüzden çok yapması normal sen bol su ver düzelecektir 1-2 güne.
Yağmur a çok geçmiş olsun Ebru.
Bakalım ben ne zaman gelebilicem bi buluşmanıza
herkese günaydın
nası yapıyosun hepsini aynı anda bi ödülü hakediyosun şekerim
fatmaaa nerdesin naaptınız aranız düzeldimi canım inşallah hallolmuştur herşey
hasret arkadaşım koyver gitsin hangibirini düşünecen sen yaw, niye kimse seni düşünmüyo da herkesi sen düşünüyosun:84:
geçmiş olsun canım,mertte kulağını çekiştirip duruyo kulak iltihabı olabilirmi acaba:26: içime kurt düşürdün şimdi
canım balgam için ıhlamur ve adaçayı ama en fazla yarım çay bardağı veriliyo. bide bol su sıvı alımı iltihabı azaltıyo. öksürüyosa öksürürken gaz çıkarmak için dizimize yatırıp sırtına vuruyodukya öyle yaparsan balgam ciğerden daha çabuk sökülürmüş. mert bronşit olduğunda biz böyle yapıyoduk çabuk atlattı:94:
ben gelmiyorumgelemiyorum:84:
canım mert hep öyle kusuyo doğduğundan beri:90: ben alıştım artık:86: doruk kuzum niye öyle ağlamış yaw kıyamam,mertte benim işten gelme saatimi biliyo fox ta unutma beni dizisi başlayınca pencerenin önüne dikiliyomuş arabayıda tanıyo eşşek sıpası çığlıklar atıyomuş görünce:78: çok akıllılar ve çok duygusallar
Ebrucum, Yağmura geçmiş olsun, İklimde grip olduğunda Peditus kullanmıştık, çok iyi geldi ve 3 günde düzeldi, Yağmurda en kısa zamanda iyileşir inşallah..
Yazgıcım, Alp balgam mı atmaya çalışıyor, kıyamam ben ona, çok fena oluyorlar o zaman, öksürük mahvediyor çocukları, ıhlamur içir, ara ara su içir ki boğazı kuru kalmasın, ve sırtına hafif hafif vur daha kolay atar..
Emelcim sana da geçmiş olsun, evde kalabalıkmış, dinlenemezsin de, dikkat et yine de arkadaşım..
Ben daha önce de yazmıştım sana, ben uyarım, bütün bayram tatili napacaz ki zaten...
Bayramın ilk iki gününden sonra ayarlayalım, mutlaka gelebilen birileri olur. İlk aklıma gelen de Meral :)
Sağol Emel...
Gülşan yapıyorum valla, ben çok hızlı iş yaparım ve aynı anda 2-3 işi yaparım, yılların veriği alışkanlık işte, otomatiğe bağladım artık :)
Evet çok akıllı ve duygusallar cidden, herşeyin farkındalar...
Günaydın, sağol Yasemincim.
Ahh anneler, Allah başımızdan eksik etmesin. Biz nasıl çocuklarımıza kıyamıyorsak, onlar da bize kıyamıyor işte...
Ben de bir kahve alayım kendime de, keyif yapalım karşılıklı :)
Merve, bir kaka tahlili yaptır ve rota virüsüne bakılmasını iste...
Yağmur da hastaymış, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.
Alp'imin öksürüğü için bi fikrim yok benim, ona da geçmiş olsun...
merhhaba hanımlar
yav az geri sayfaları okimde muhabbete ortak olim dedim ama imkanı yok oku oku bitmez vallahihızınıza yetişemedim..
bir türlü
hayırlı cumlar
buarada faceye katıldım...ama kimsecikler yoktu yzan olmadı
günaydın
BURCU,YASEMİN VE FATMA teşekkür ederim kızlar.hasta mı onuda bilmiyorum çünkü sadece tıkanıklık var genzinde,bundan dolayı hırıldıyor ve birazda bitkin.öksürüde yok.ee salı günü doktordaydık gayet sağlıklı dedi.
BURCU aLP haftada iki-üç kez dediğin gibi kusuyor hemde dediğin tam yemeği bitince.iki doktora sordum ikiside normal fazla gelmiştir dedi.
EBRUM YAĞMUR uma geçmiş olsun.
MERLİKE doktora gitmelisin bencede,geçmiş olsun kızına.
FATMA rüyamda eşin sana tektaş alıyordu pırlanta ve birsürü koli.içlerinde yeni ev eşyaları vardı.hayır olsun:79:
ayy geldim amma velakin alıntı falan yapmadım tabi
Fatmaaa kız ne yapıyon sen, şişko gördün diye bizi o kadar yüklenme, su böreği,mantı,sarma,kısır da ne oluyo öyleiçlerinden bir ya da ikisini seç lütfen yorma kendini cnm
Tüm hasta bebeklere acil şifalar
Yasemin bu kadar pozitif olman çok hoşuma gidiyor, farkında mısın yaşadığın değişimin, maşallah diyeyim. iyi ki başlamışsın işe cnm
Hande kız senin kocan değil miydi sık sık buluşun diyen? buluşuyoruz işte:))
Aylin bi denetimin sana pin kodunu unutturacak kadar heyecan yaptığına inanamıyorum, tanıdığım Aylin için denetim vız gelir tırıs gider bee:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?