- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.921
Meral sana şu kadar diyim fabrikaya 388.000 TL ceza gelme ihtimali var, sen dua et kendi adımı unutmadım
hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
Bitiremiyorum, cinnet geçireceğim. Kimse işini yapmıyor, eksik var deyince de ama ben yaptım diyorlar. Yapsan eksik olmaz di mi?
Bakamadım geçmişe, bakamayacağım, son mesajdan dalıyorum. Ben Doruk'a günde 5-6 defa söylüyorumdur sanırsam, gece uyutmadan önce ve sabah çıkarken kesinlikle olmak üzere. Eşime bu aralar pek söylemiyorum. O sık söyler, özellikle Doruk'a bakıp bakıp, daha sık söylüyor, ben doğurdum diyeymiş :)))
Ben yarucuklarıma her gün bikaç kez,
Furkicim de bana mutlaka günde bi kez,
Koca kişisi bu aralar günde en az 5 kez,
Ben koca kişisine hiççç:80:
Eşine de söyle bak o zaman enerjisi dahada değişiyor.
Tamam sevdiğini söyleme şu sıralar ama trene bakar gibi de bakma adamın suratına kaçıp gitmesino kadar konuşuyoruz da kime konuşuyoruz, hani iyi davranacaktın
Durumun düzelme ümidi var mı sence??Ben ömrümü bu adamla geçiririm başkasına da yan gözle bakmayacak kadar sevdim/seviyorum/seveceğim diyebiliyor musun?
sen bu adamı sevmiyor musun,yanında yörende istemiyor musun?
önce bir bunu düşün esin.o olmadığında mutlu olacak mısın?yada böyle birbirinizi inciterek nereye kadar gidecek,aynı evde iki yabancı mı olacaksınız?iyice laçkalaşacak ilişkiniz bu defa.birbirinize tahammülünüz yok sizin.sen sivrisin o desen bir başka alem.hadi cemy şimdi küçük ya biraz biyiyp aklı erince yaşanılanlara ozaman ne olacak?mutsuzmuş,Allah allah.
Esincim senin kocaman adam da öyle konuşmuş olmak için konuşmuş bence, hıh lafa bak:88:
kızlar geldik doktordan enfeksiyon dedi tahlil istedi 5 ten sonra götüreblirim ancak eşim o zmn gelio cunku
tarttı kilo azalması olmamış hatta 150 gr bile almış su kaybımızx yok çok şükür dedi. biraz zorlicak sizi ama geçecek dedi anne sütüne agırlık wer pirinç unu wer tutaR bagırsaklarını dedi. su muzla elma püresi dedi kakada değişiklik olursa tekrar görüşelim dedi endeişelenme dedi çok rahatlattı saolsun moralim çok düzeldi kızım halsiz tabi ama geçecek dedi.
devlat hastanesine gittik devletimin doktoruna güvenmedik özele gittik maymun etcekti adam bizi. doktor dizanteri fln olsaydı kilo kaybı olsaydı alırdım ama şimdi gerek yok eziyet etmeyelim dedi.
böyle işte kızım uyuyo şimdi bende biraz ortalığı toparlayım. hepinize teşekkür ederim görüşürüz inş gene...
ÖNCELİKLE BEN OĞLUMA GÜN İÇİNDE ARAYIP ARAYIP MİLYON KEZ SÖÖLERİ ESERE DE ARADA Bİ SÖÖLERİM 2 HAFTADA 1 GİBİ ESER BANA BEN SÖÖLEYİNCE SÖÖLER YADA İÇİNCE
ya durum seviyorum sevmiyorum mutluyumdan daha karışık yani bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ailemizle mesafeliyiz aslında yakın görünüyoruz ama anlaşamıyoruz birbirimizlede çok iyi arkadaşız ama çok kötü sevgiliyiz eser böyle değildi zor günler yaşadı ama bende yaşadım zor zamanlardan geçtik ama ben toparlanmak için çaba harcıyorum ve ne zaman tmm kalktım yeniden ayağa desem biri çelme takıyor bu eser olunca yeniden kalkmak daha da zor gliyor ama bu ilişki böyle gitmez kesin olarak anlamış bulunuyorum böyle ite kaka nereye kadar eserle birlikte olduğum sürece başka bir erkeğe yan gözle bakmadım ama başkalarının ilişkilerine özenir oldum eski lişkilerimdeki huzuru arar oldum ki bu da hiç iyi bişey değil ben böyle biri değilim ben eve gidip yemek yapiyim siz yorum yapın ben dönünce okurum
kızlar geldik doktordan enfeksiyon dedi tahlil istedi 5 ten sonra götüreblirim ancak eşim o zmn gelio cunku
tarttı kilo azalması olmamış hatta 150 gr bile almış su kaybımızx yok çok şükür dedi. biraz zorlicak sizi ama geçecek dedi anne sütüne agırlık wer pirinç unu wer tutaR bagırsaklarını dedi. su muzla elma püresi dedi kakada değişiklik olursa tekrar görüşelim dedi endeişelenme dedi çok rahatlattı saolsun moralim çok düzeldi kızım halsiz tabi ama geçecek dedi.
devlat hastanesine gittik devletimin doktoruna güvenmedik özele gittik maymun etcekti adam bizi. doktor dizanteri fln olsaydı kilo kaybı olsaydı alırdım ama şimdi gerek yok eziyet etmeyelim dedi.
böyle işte kızım uyuyo şimdi bende biraz ortalığı toparlayım. hepinize teşekkür ederim görüşürüz inş gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?