- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.941
"eserle birlikte olduğum sürece başka bir erkeğe yan gözle bakmadım ama başkalarının ilişkilerine özenir oldum eski lişkilerimdeki huzuru arar oldum ki bu da hiç iyi bişey değil ben böyle biri değilim" bence vurucu cümle bu ve sen bu cümleyi kocana da kurmalısın. bazen erkek milletinin aklını başına getirmek, azıcık gözdağı vermek gerekiyor. bu cümleden sonra sanırım kendini toparlayacaktır cnm. Yani siz birbirinizi seviyorsunuz,bir bebeğiniz var yapacağınız şey toparlamaya çalışmak. Eşin Sudandayken onu nasıl özlediğini hatırlasana, onsuz yapamazsın sen. o nedenle onu adam etmeye harcayacaksın enerjini başka yolu yok
Meral şu kurduğun cümleyi ben de sana söylüyorum bi de kendin için oku
meral kuzum sen yarın geliyor musun buluşmaya ?
"eserle birlikte olduğum sürece başka bir erkeğe yan gözle bakmadım ama başkalarının ilişkilerine özenir oldum eski lişkilerimdeki huzuru arar oldum ki bu da hiç iyi bişey değil ben böyle biri değilim" bence vurucu cümle bu ve sen bu cümleyi kocana da kurmalısın. bazen erkek milletinin aklını başına getirmek, azıcık gözdağı vermek gerekiyor. bu cümleden sonra sanırım kendini toparlayacaktır cnm. Yani siz birbirinizi seviyorsunuz,bir bebeğiniz var yapacağınız şey toparlamaya çalışmak. Eşin Sudandayken onu nasıl özlediğini hatırlasana, onsuz yapamazsın sen. o nedenle onu adam etmeye harcayacaksın enerjini başka yolu yok
Meral şu kurduğun cümleyi ben de sana söylüyorum bi de kendin için oku
hayatım bizde durumun farkı şu ki ben artık onu sevmiyorum, gerçekten sevmiyorum, inanılmaz derecede soğudum ondan. Hiç özlemiyorum. Gün içinde yok ben kesin boşanıcam diye aklımdan geçirdiğim çok oluyor, sonrasında e boşansam ne olacak ki sanki diye düşündüğümden tekrar vazgeçiyorum. anlayacağın bende hiç "ben onsuz nasıl yaşarım,onu görmemeye tahammül edebilir miyim" düşüncesi yok, sadece boşanıca da benim için çok şey değişmeyecek o halde çocukların daha mutlu ve rahat olacağı hayatı yaşayalım diyorum. offf amma da konuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html
bu bizim evlilik fotolarımız buraya eklemiştim...
ey gidi o zamanlar inceciktim :95:
sen şimdi de çok güzelsin Pınarcım ve bu azminle o günlere dönmn de çok uzak değil bence cnm
canımmm süper fotolar:))http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html
ÖNCELİKLE BEN OĞLUMA GÜN İÇİNDE ARAYIP ARAYIP MİLYON KEZ SÖÖLERİ ESERE DE ARADA Bİ SÖÖLERİM 2 HAFTADA 1 GİBİ ESER BANA BEN SÖÖLEYİNCE SÖÖLER YADA İÇİNCE
ya durum seviyorum sevmiyorum mutluyumdan daha karışık yani bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ailemizle mesafeliyiz aslında yakın görünüyoruz ama anlaşamıyoruz birbirimizlede çok iyi arkadaşız ama çok kötü sevgiliyiz eser böyle değildi zor günler yaşadı ama bende yaşadım zor zamanlardan geçtik ama ben toparlanmak için çaba harcıyorum ve ne zaman tmm kalktım yeniden ayağa desem biri çelme takıyor bu eser olunca yeniden kalkmak daha da zor gliyor ama bu ilişki böyle gitmez kesin olarak anlamış bulunuyorum böyle ite kaka nereye kadar eserle birlikte olduğum sürece başka bir erkeğe yan gözle bakmadım ama başkalarının ilişkilerine özenir oldum eski lişkilerimdeki huzuru arar oldum ki bu da hiç iyi bişey değil ben böyle biri değilim ben eve gidip yemek yapiyim siz yorum yapın ben dönünce okurum
İnşallah geliyorumdur:)) yani yarın sabah gelme ihtimali olan misafirim ar şehirdışından ama hala ses çıkmadı, gelmicekler artık herhaldeama akşama da arayıp geliyoruz diyebilirler tabi. velhasıl misafir gelmezse gelicem elbet inşallah
hayatım bizde durumun farkı şu ki ben artık onu sevmiyorum, gerçekten sevmiyorum, inanılmaz derecede soğudum ondan. Hiç özlemiyorum. Gün içinde yok ben kesin boşanıcam diye aklımdan geçirdiğim çok oluyor, sonrasında e boşansam ne olacak ki sanki diye düşündüğümden tekrar vazgeçiyorum. anlayacağın bende hiç "ben onsuz nasıl yaşarım,onu görmemeye tahammül edebilir miyim" düşüncesi yok, sadece boşanıca da benim için çok şey değişmeyecek o halde çocukların daha mutlu ve rahat olacağı hayatı yaşayalım diyorum. offf amma da konuştum
sen şimdi de çok güzelsin Pınarcım ve bu azminle o günlere dönmn de çok uzak değil bence cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html
Burcu afferim gayet hızlıcene yemişsin yemeğini:))
vayy pınar on numarasınhttp://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html
İnşallah geliyorumdur:)) yani yarın sabah gelme ihtimali olan misafirim ar şehirdışından ama hala ses çıkmadı, gelmicekler artık herhaldeama akşama da arayıp geliyoruz diyebilirler tabi. velhasıl misafir gelmezse gelicem elbet inşallah
Ben Kerem e sürekli söylerim, eşime yatakta ki performansı iyiyse kesin söylerimo bana içkiliyse kesin söyler ara ara durup dururken de söylerim o da bana me too der, ben de derim ki sende mi seni seviyosun, ama eşim benden daha az söyler ben de sinir olurum. Çok sinir olup söylesene diye ısrar edersem sevmesek 2. defa evlenmezdik herhalde der
alla alla, e sen de yaz bakem
Bu arada Öznur bi soru attın ortaya sonra da yok olup gittin ne iş?? Yoksa Şenol beye seni seviyorum telefonu açmaya mı koştun
bende gelebülümüyüm:)öznur dedikten sonra eşimi aradım ve birkez daha seni seviyorum dedik birbirimize.
sonra ben bir telefon aldım misAfir geliyorrr:78:
akşamada kalacak muhtemelen eşi de gelecek yemekteler bizde yani.bu saatte ne yapacağım ben.şöyle düşündüm.bir çorba yapayım ne olur bilmem.tavuk patates kızartayım,soslu makarna,salata ,turşu sonrada irmik tatlısı.zaten birazdan gelir başka bişey gelmiyo aklıma pratik.çok basit bir menü ama hem gündüz hem akşam olunca böyle olsun dedim.bilen varsa söylesin ne olur:84:.
kızım uyandı..
mercimek corbası attım pişiyo..
bu arada kıymayı corbalara nasıl katıosunuz?
ayrı bi tavada pişirip öyle ilave ediyorum ben..
canımmm süper fotolar:))
ben çok iyi anlıyore seni
ruh aç kalınca gönül eskileri özler oluyor.. oysa onunla tanıştığınızda hayatımın aşkı bu demiştin buı zamana kadar yaşadıklarımda neymiş en büyük aşk bu demştin.. şimdi aa işte ahmetle ewlensem bööle olurdu, ali başımdan aşağı güller dökerdi, mehmeti saatlerce kapımda ağlatmıştım... v.s, v.s....
ama bunun sebebi sen değilsin karşındakinin monotonlaşmış yada başka bişey olması nedenini bnde tam olarak çözemediğimden sana bişey dieyemeyeceğim bazen bnde aynı şeyleri hissediyorum..
ama bana deli gibi sarılıp öpüp sewdiğinde, güzel bi hediye alıp seeni deliler gibi sewiyorum sensiz dünyanın a.q.. dediğinde işte bu hayatımın aşkı diorum yine:)))))))))))))))))
dengesiz aşkım benim:98:
Fotoları görmeyi çok isterdim, göremiyorum. Yine olursun incecik, bal gibi bi bebik doğurdun, accık kilo olacak tabi, geçecek...
vayy pınar on numarasın
öznur dedikten sonra eşimi aradım ve birkez daha seni seviyorum dedik birbirimize.
sonra ben bir telefon aldım misAfir geliyorrr:78:
akşamada kalacak muhtemelen eşi de gelecek yemekteler bizde yani.bu saatte ne yapacağım ben.şöyle düşündüm.bir çorba yapayım ne olur bilmem.tavuk patates kızartayım,soslu makarna,salata ,turşu sonrada irmik tatlısı.zaten birazdan gelir başka bişey gelmiyo aklıma pratik.çok basit bir menü ama hem gündüz hem akşam olunca böyle olsun dedim.bilen varsa söylesin ne olur:84:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?