2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral kuzum sen yarın geliyor musun buluşmaya ?

İnşallah geliyorumdur:)) yani yarın sabah gelme ihtimali olan misafirim ar şehirdışından ama hala ses çıkmadı, gelmicekler artık herhalde ama akşama da arayıp geliyoruz diyebilirler tabi. velhasıl misafir gelmezse gelicem elbet inşallah

Bu arada Öznur bi soru attın ortaya sonra da yok olup gittin ne iş?? Yoksa Şenol beye seni seviyorum telefonu açmaya mı koştun

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html

bu bizim evlilik fotolarımız buraya eklemiştim...
ey gidi o zamanlar inceciktim
:95:
canımmm süper fotolar:))

ben çok iyi anlıyore seni
ruh aç kalınca gönül eskileri özler oluyor.. oysa onunla tanıştığınızda hayatımın aşkı bu demiştin buı zamana kadar yaşadıklarımda neymiş en büyük aşk bu demştin.. şimdi aa işte ahmetle ewlensem bööle olurdu, ali başımdan aşağı güller dökerdi, mehmeti saatlerce kapımda ağlatmıştım... v.s, v.s....
ama bunun sebebi sen değilsin karşındakinin monotonlaşmış yada başka bişey olması nedenini bnde tam olarak çözemediğimden sana bişey dieyemeyeceğim bazen bnde aynı şeyleri hissediyorum..
ama bana deli gibi sarılıp öpüp sewdiğinde, güzel bi hediye alıp seeni deliler gibi sewiyorum sensiz dünyanın a.q.. dediğinde işte bu hayatımın aşkı diorum yine:)))))))))))))))))
dengesiz aşkım benim:98:

Bu saate kadar haber verselerdi...
Bundan sonra arasalar bile, bekledim aramadınız, gelmeyeceksiniz diye başka program yaptım, yokum, defolun gidin başımdan de :90:

Kendinle ilgili yorumun üzdü beni, ama belki de kızgınlıktan ve kırgınlıktan böyle düşünüyorsundur, biraz daha zamana ihtiyacın vardır.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/332341-yazdan-kalma-aralik-gunuydu.html

bu bizim evlilik fotolarımız buraya eklemiştim...
ey gidi o zamanlar inceciktim
:95:

Fotoları görmeyi çok isterdim, göremiyorum. Yine olursun incecik, bal gibi bi bebik doğurdun, accık kilo olacak tabi, geçecek...

Burcu afferim gayet hızlıcene yemişsin yemeğini:))

Dünün açığını kapatmak için bütün bütün yuttum yemekleri, geldim :90:

öznur dedikten sonra eşimi aradım ve birkez daha seni seviyorum dedik birbirimize.

sonra ben bir telefon aldım misAfir geliyorrr:78:
akşamada kalacak muhtemelen eşi de gelecek yemekteler bizde yani.bu saatte ne yapacağım ben.şöyle düşündüm.bir çorba yapayım ne olur bilmem.tavuk patates kızartayım,soslu makarna,salata ,turşu sonrada irmik tatlısı.zaten birazdan gelir başka bişey gelmiyo aklıma pratik.çok basit bir menü ama hem gündüz hem akşam olunca böyle olsun dedim.bilen varsa söylesin ne olur:84:.

Son düzenleme:

inşallah gelebilirsin kuzum
aman zayıflasam ne olacak her yerim çatlak dolu... :2:

kocan için yazdıklarına çok duygulandım sen onurlu bir kadınsın gerçekten...
inşallah eşin bundan sonra seni hiç üzmez ve zamanla içindeki o sevgi yeniden yeşerir...
şu an sonbahar gibisin sanıyorsun ki bir daha hiç yeşeremem ama bu imkansız değil olacak inanıyorum buna sen de inan sadece inan...

alla alla, e sen de yaz bakem

Bu arada Öznur bi soru attın ortaya sonra da yok olup gittin ne iş?? Yoksa Şenol beye seni seviyorum telefonu açmaya mı koştun

ay o benim aşkımm bitanem.seni seviyorum demezsem çatlarım ben.manyaklık derecesinde hala kocama aşık olmam bazan bana çok enteresan geliyor.aksamları geldiğindede "özledin mi beni " diye sorarım.
Senol da bana sürekli söyler.Eger morali bozuksa yorgunsa gece uykusundan uyanıp seni seviyorum der.

Oğluşuma gelince iki insan bu kadar kayıtsız şartsız birbirini nasıl sever.Tüm gün aşkım oğlum diye dolaşıyorum.Çocuk ismini aşkım sanıyor.Doguhan deyince dönüp bakmaz aşkım deyince hemen bakar.Doğuhan"a özellikle gözlerinin içine bakarak seni seviyorum derim.

kızım uyandı..
mercimek corbası attım pişiyo..
bu arada kıymayı corbalara nasıl katıosunuz?
ayrı bi tavada pişirip öyle ilave ediyorum ben..

Yazgı, bu saatte haber veren misafire bu menü çok bile :) Siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum valla, böyle durumlarda ben bizim ev yemekçisine sipariş veriyorum genelde, hiç misafirperver değilim ben yahu...

bende gelebülümüyüm:)

kıslar asıl bombayı soyleyeyım sıze dun Doguhan 21:30 da yattı ve sebah 07:00 de kalktı.
Tabi ben gece 23:00 de uyurken aldım emzirdim.Allahım inşallah hep böyle olur inşallah

Merve, ciddi bir durum olmamasına sevindim, tekrar geçmiş olsun, patates haşlayıp püre olarak ver oda iyi geliyo..
Yazgı, menün gayet güzel, hiç kasma kendini, sen çocuklu kadınsın, aç kalmayacaklar sonuçta, daha ne pişirecen ki..
Pınarrr, fotolar süper, boşver kiloları, önemli olan mutlu ve huzurlu olabilmek, gerisi teferruat..
Ebrucum, bende ayrı bir tavada pişirip sonradan katıyorum kıymayı..

Yazgıcım kolay gelsin cnm son anda misafir ağırlamak zor cidden. ben son dakika misafirlerine genelde güveç yaparım hem daha ağır bi yemek gibi görünüyo hem de aslında sadece doğra at fırına pek vakit almıyor. yanına da bi pilav. al sana mis gibi ana yemek:))

sağ ol cicim çok şeker hatunsun sen de ne güldürdün beni

Fotoları görmeyi çok isterdim, göremiyorum. Yine olursun incecik, bal gibi bi bebik doğurdun, accık kilo olacak tabi, geçecek...

vayy pınar on numarasın

sağ olun şekerler

patates ve tavuğu fırında bir yemek olarak da yapabilirsin
5-6 patates doğra elma dilimi gibi diz tepsiye tavuklarını da koy üstüne biber domatesde kesip koyabilirsin
1 kaşık salça ile 2 bardak su karıştır baharat ve tuz ekle dök tepsinin içindekilerini üzerine gezdire gezdire at fırına ımmmhh
:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…