- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.961
kıslar asıl bombayı soyleyeyım sıze dun Doguhan 21:30 da yattı ve sebah 07:00 de kalktı.
Tabi ben gece 23:00 de uyurken aldım emzirdim.Allahım inşallah hep böyle olur inşallah
hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.
Süperrr, Allahım bana da yaşat bunu, ben ne zaman görecem o günleri...?
geçen buluşmadaki incecik biri vardı.kapalıydı. o pınar değilmiydi ?
Bu saate kadar haber verselerdi...
Bundan sonra arasalar bile, bekledim aramadınız, gelmeyeceksiniz diye başka program yaptım, yokum, defolun gidin başımdan de :90:
Dünün açığını kapatmak için bütün bütün yuttum yemekleri, geldim :90:
inşallah gelebilirsin kuzum
aman zayıflasam ne olacak her yerim çatlak dolu... :2:
kocan için yazdıklarına çok duygulandım sen onurlu bir kadınsın gerçekten...
inşallah eşin bundan sonra seni hiç üzmez ve zamanla içindeki o sevgi yeniden yeşerir...
şu an sonbahar gibisin sanıyorsun ki bir daha hiç yeşeremem ama bu imkansız değil olacak inanıyorum buna sen de inan sadece inan...
:1
ay o benim aşkımm bitanem.seni seviyorum demezsem çatlarım ben.manyaklık derecesinde hala kocama aşık olmam bazan bana çok enteresan geliyor.aksamları geldiğindede "özledin mi beni " diye sorarım.
Senol da bana sürekli söyler.Eger morali bozuksa yorgunsa gece uykusundan uyanıp seni seviyorum der.
Oğluşuma gelince iki insan bu kadar kayıtsız şartsız birbirini nasıl sever.Tüm gün aşkım oğlum diye dolaşıyorum.Çocuk ismini aşkım sanıyor.Doguhan deyince dönüp bakmaz aşkım deyince hemen bakar.Doğuhan"a özellikle gözlerinin içine bakarak seni seviyorum derim.
Yazgı, bu saatte haber veren misafire bu menü çok bile :) Siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum valla, böyle durumlarda ben bizim ev yemekçisine sipariş veriyorum genelde, hiç misafirperver değilim ben yahu...
kıslar asıl bombayı soyleyeyım sıze dun Doguhan 21:30 da yattı ve sebah 07:00 de kalktı.
Tabi ben gece 23:00 de uyurken aldım emzirdim.Allahım inşallah hep böyle olur inşallah
ay o benim aşkımm bitanem.seni seviyorum demezsem çatlarım ben.manyaklık derecesinde hala kocama aşık olmam bazan bana çok enteresan geliyor.aksamları geldiğindede "özledin mi beni " diye sorarım.
Senol da bana sürekli söyler.Eger morali bozuksa yorgunsa gece uykusundan uyanıp seni seviyorum der.
Oğluşuma gelince iki insan bu kadar kayıtsız şartsız birbirini nasıl sever.Tüm gün aşkım oğlum diye dolaşıyorum.Çocuk ismini aşkım sanıyor.Doguhan deyince dönüp bakmaz aşkım deyince hemen bakar.Doğuhan"a özellikle gözlerinin içine bakarak seni seviyorum derim.
sağ ol canım
Pınarrr, fotolar süper, boşver kiloları, önemli olan mutlu ve huzurlu olabilmek, gerisi teferruat..
..
eftel:)))))))))))))))))
:13:
ay sağol cnm bu güzel yorum için, içime biraz olsun ümit verdin, kimbilir belki de olur
Allah aşkınızı daim etsin cnm benim. senin şu sorduğun sorudan sürekli soran kocam var benim, yani eskiden de sorardı. eve her geldiğinde ya da telefonla konuştuğumuzda "beni özledin mii" ne bu yaww
en güzelini yapıyosun walla, ben de her an o moda geçebilirim:))
Nimetti o cicim
bunun nesi bomba ayol? bu çocuk zaten sabaha kadar deliksiz uyumuyo mu hep?
Ayy, yine kaçırdım ama Öznur'un son yazdığına bulmuşsun da şeylisini istiyorsun demeden duramıcam :)))
Çocuk hiç uyanmadan uyuyor, hatun uyuduğu saatleri beğenmiyor yaw (oklava smile geri gelsin)
Yazgı, bu saatte haber veren misafire bu menü çok bile :) Siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum valla, böyle durumlarda ben bizim ev yemekçisine sipariş veriyorum genelde, hiç misafirperver değilim ben yahu...
Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.
bende gelebülümüyüm:)
Merve, ciddi bir durum olmamasına sevindim, tekrar geçmiş olsun, patates haşlayıp püre olarak ver oda iyi geliyo..
Yazgı, menün gayet güzel, hiç kasma kendini, sen çocuklu kadınsın, aç kalmayacaklar sonuçta, daha ne pişirecen ki..
Pınarrr, fotolar süper, boşver kiloları, önemli olan mutlu ve huzurlu olabilmek, gerisi teferruat..
Ebrucum, bende ayrı bir tavada pişirip sonradan katıyorum kıymayı..
Yazgıcım kolay gelsin cnm son anda misafir ağırlamak zor cidden. ben son dakika misafirlerine genelde güveç yaparım hem daha ağır bi yemek gibi görünüyo hem de aslında sadece doğra at fırına pek vakit almıyor. yanına da bi pilav. al sana mis gibi ana yemek:))
patates ve tavuğu fırında bir yemek olarak da yapabilirsin
5-6 patates doğra elma dilimi gibi diz tepsiye tavuklarını da koy üstüne biber domatesde kesip koyabilirsin
1 kaşık salça ile 2 bardak su karıştır baharat ve tuz ekle dök tepsinin içindekilerini üzerine gezdire gezdire at fırına ımmmhh :87:
sağolun canlar iyi bari üzülüyordum kötü menüm diye.Çok hızlıyım diye hava basıyon ama ev kadınlığına sıfır, otur!
Yazgı tebrikler arkadaşım iyi menü
:13:
ay sağol cnm bu güzel yorum için, içime biraz olsun ümit verdin, kimbilir belki de olur
Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.
Büyüme hormonları o saatte salgılanıyorsa Kerem ve Doruk un dev gibi olmaları, özellikle Alp Ceren ve Eymen in minicik kalmaları gerekirdi, nerden çıktı illa o saatlerde salgılandığı yahu, çocuk gece uyudukça büyür 3 saat müddeti var diye bişey yoktur.
annem gelsede dısarı cıksam barı.bu kadın suslenıp puslenıp hastaneye gıdıyor aceba orada bırıne mı asık oldu nedır
Büyüme hormonları o saatte salgılanıyorsa Kerem ve Doruk un dev gibi olmaları, özellikle Alp Ceren ve Eymen in minicik kalmaları gerekirdi, nerden çıktı illa o saatlerde salgılandığı yahu, çocuk gece uyudukça büyür 3 saat müddeti var diye bişey yoktur.
sağolun canlar iyi bari üzülüyordum kötü menüm diye.
BURCU m buralarda o dediğinden olsa keşke de bende sipariş etsem:96:
meral cim dediğinide düşündüm ama sote yaparım diye,fakat gelen arkadaş kırmızı et yemiyor:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?