2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar asıl bombayı soyleyeyım sıze dun Doguhan 21:30 da yattı ve sebah 07:00 de kalktı.
Tabi ben gece 23:00 de uyurken aldım emzirdim.Allahım inşallah hep böyle olur inşallah

Süperrr, Allahım bana da yaşat bunu, ben ne zaman görecem o günleri...?

hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.

hımm bu ne hoş bi soru:)
cengize hep derim beni sewiomusun ********im sewiorum der:) nie sölemiyosun derim sewdiğimi biliosun ben öyle söyliyemem sürekli ama sewiyorum hemde çok sewiyorum der.. bn söylerim sık sık:)) sölemicem derim ama tutamam kendimi...
cengiz ayda en az 1 kez ewe gül getirir yada dışarı çıktığımızda mutlaka kırmızı gül alır..
hergün 10kez öper.. v.s sewdiğini çok sık belli eder.. alkollüyken çok rahat söyler hatta ilanı-ı aşk eder

kızıma seni sewiyorum pek bu şekilde kullanmam cümleyi ölürüm biterim aşkım balım tapıyorum sana v.s her an her dakika sewgi cümleleri kelimeleri kurarım:)

:13:

ay sağol cnm bu güzel yorum için, içime biraz olsun ümit verdin, kimbilir belki de olur

Allah aşkınızı daim etsin cnm benim. senin şu sorduğun sorudan sürekli soran kocam var benim, yani eskiden de sorardı. eve her geldiğinde ya da telefonla konuştuğumuzda "beni özledin mii" ne bu yaww

Yazgı, bu saatte haber veren misafire bu menü çok bile :) Siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum valla, böyle durumlarda ben bizim ev yemekçisine sipariş veriyorum genelde, hiç misafirperver değilim ben yahu...

en güzelini yapıyosun walla, ben de her an o moda geçebilirim:))

geçen buluşmadaki incecik biri vardı.kapalıydı. o pınar değilmiydi ?

Nimetti o cicim

kıslar asıl bombayı soyleyeyım sıze dun Doguhan 21:30 da yattı ve sebah 07:00 de kalktı.
Tabi ben gece 23:00 de uyurken aldım emzirdim.Allahım inşallah hep böyle olur inşallah

bunun nesi bomba ayol? bu çocuk zaten sabaha kadar deliksiz uyumuyo mu hep?

çok güzeeeel
ismini aşkım sanıyo he

Pınarrr, fotolar süper, boşver kiloları, önemli olan mutlu ve huzurlu olabilmek, gerisi teferruat..
..
sağ ol canım

ebuşum bende meralin gibi önce azcuk tereyağ ile azcuk kavuruyorum sonra aynı tencerede pişiriyorum

eftel:)))))))))))))))))

ne var kısım soruyoruz hem eğlenceli oluyor.ben ötledin mi beni diyorum o ötlemedim diyor
evet uyuyordu ama saat 24:00 de yatıyordu.ben 21:00 de uyusun istiyordum.

Ayy, yine kaçırdım ama Öznur'un son yazdığına bulmuşsun da şeylisini istiyorsun demeden duramıcam :)))
Çocuk hiç uyanmadan uyuyor, hatun uyuduğu saatleri beğenmiyor yaw (oklava smile geri gelsin)

Yazgı, bu saatte haber veren misafire bu menü çok bile :) Siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum valla, böyle durumlarda ben bizim ev yemekçisine sipariş veriyorum genelde, hiç misafirperver değilim ben yahu...

Çok hızlıyım diye hava basıyon ama ev kadınlığına sıfır, otur!
Yazgı tebrikler arkadaşım iyi menü

Aylin,
Yapmak zorunda olduklarımı yapıyorum, seçme şansım varsa, kendimi yormayacak ve zamanımı istediğim gibi kullanmamı sağlayacak olanı seçiyorum. İstersem, ev kadınlığını da sığdırırım ben gereken şekilde, ama gerek görmüyorum, parasını verip zamanımı satın alıyorum...
Gelen misafirin karnı doyuyor mu, doyuyor, gerisi teferruat !

Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.

Büyüme hormonları o saatte salgılanıyorsa Kerem ve Doruk un dev gibi olmaları, özellikle Alp Ceren ve Eymen in minicik kalmaları gerekirdi, nerden çıktı illa o saatlerde salgılandığı yahu, çocuk gece uyudukça büyür 3 saat müddeti var diye bişey yoktur.

bende gelebülümüyüm:)

Çok hızlıyım diye hava basıyon ama ev kadınlığına sıfır, otur!
Yazgı tebrikler arkadaşım iyi menü
sağolun canlar iyi bari üzülüyordum kötü menüm diye.
BURCU m buralarda o dediğinden olsa keşke de bende sipariş etsem:96:
meral cim dediğinide düşündüm ama sote yaparım diye,fakat gelen arkadaş kırmızı et yemiyor:78:

:13:

ay sağol cnm bu güzel yorum için, içime biraz olsun ümit verdin, kimbilir belki de olur

şu dünyada herşeyin olabileceğine inanırım ben... o yüzden hiç bir şeye olmaz olamaz diyemem

bak ben şu sözü çok severim Sunay Akın'dan

''Bir bavul dolusu cümle var defterimde. Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim.Sen yollarına yirmi dokuz harfle acı döşeyen birine,"Yara" değil de, "Yâr" diyebilir misin?''

ha meralim öyleyse Aşk olsun diyorum sana...

Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.

Ben yazana kadar sen ve Burcu yorum yapmışsınız bile ama bende yorum yapmadan geçemeyeceğim..
De get ordan hadi, bulmuşta bunuyo hakkaten, biz o kadarını da bulamadık, biz napalım, ağlayacam valla, birde hormonunu mu hesaplayacam, kocaman oldu zati, büyür gider bi şekilde işte...

katılıyorum hem gülmekten hem düşünce olarak.bu dediğine canı gönülden katılıyorum.haa ama benim oğlum hiç kesintisiz 3 saat uyumadığı için zira küçük kalabilir,şaşırmam:78:

annem gelsede dısarı cıksam barı.bu kadın suslenıp puslenıp hastaneye gıdıyor aceba orada bırıne mı asık oldu nedır

Babanla beraberler mi?
Değillerse bırak kadını, hayatını yaşasın...
Offf keşke benim annem de düzgün birine aşık olsa yaw...
Var mı tanıdığınız helal süt emmiş bi amca?

:90: He valla...
Aylin belki bizimkilerin bi o kadar da yerin altında vardır :)

Yok di mi?
Olsa verirsin di mi?
Tamam o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…