- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.981
Büyüme hormonları o saatte salgılanıyorsa Kerem ve Doruk un dev gibi olmaları, özellikle Alp Ceren ve Eymen in minicik kalmaları gerekirdi, nerden çıktı illa o saatlerde salgılandığı yahu, çocuk gece uyudukça büyür 3 saat müddeti var diye bişey yoktur.
Babanla beraberler mi?
Değillerse bırak kadını, hayatını yaşasın...
Offf keşke benim annem de düzgün birine aşık olsa yaw...
Var mı tanıdığınız helal süt emmiş bi amca?
:90: He valla...
Aylin belki bizimkilerin bi o kadar da yerin altında vardır :)
Yok di mi?
Olsa verirsin di mi?
Tamam o zaman :)
Ben yazana kadar sen ve Burcu yorum yapmışsınız bile ama bende yorum yapmadan geçemeyeceğim..
De get ordan hadi, bulmuşta bunuyo hakkaten, biz o kadarını da bulamadık, biz napalım, ağlayacam valla, birde hormonunu mu hesaplayacam, kocaman oldu zati, büyür gider bi şekilde işte...
Ben yemekli misafir çağırıp sonra mutfaktan çıkamayıp yorgunluktan yaptığım yemeği bile yiyemeyip geceyi tamamlarım, genelde de ne gerek vardı şimdi yemekli misafir çağırmaya diye kendime söylenerek uyurum. Ayda 1 İstanbuldan kesin gelip kalan bi arkadaş grubum var, Kerem doğduğundan beri yemeğe almayıp dışarı çıkalım geldiğinizde diyordum, bu gelişlerinde aç gelince haber verin yemek yapayım diye öylesine söyledim, biz hep aç geliyoruz Aylin dedi bana, sinir oldum
1974 doğumlukac yasında ablan
biz eşimle birbirimize seni seviyorum demeyiz pek ama ben hergün sorarım beni seviyomusun diye oda sevmez olurmuyum cimcimecim der:90: bazen beni sevdiğini hiç söylemiyosun diye kızınca sabah kahvaltıyı ben hazırlıyorum, öğlen masayı ben hazırlıyorum sen evi süpürünce ben yerleri siliyorum,mert 5 te kalkınca seni uyandırmadan alıp salonda oynatıyorum. seni sevmesem bunları yaparmıyım diyo bende morarıp oturuyorum:78: ama oğluşuma günde bin kere aşkım canım herşeyim evimin minik erkeği tosunum diyerek sarılırım, bazen abartırım sarılmayı beni ısırır:90:hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.
çok sevindim iyi olmasına,inşallah biranönce iyileşirde sende bebekte dinlenirsiniz biraz.kızlar geldik doktordan enfeksiyon dedi tahlil istedi 5 ten sonra götüreblirim ancak eşim o zmn gelio cunku
tarttı kilo azalması olmamış hatta 150 gr bile almış su kaybımızx yok çok şükür dedi. biraz zorlicak sizi ama geçecek dedi anne sütüne agırlık wer pirinç unu wer tutaR bagırsaklarını dedi. su muzla elma püresi dedi kakada değişiklik olursa tekrar görüşelim dedi endeişelenme dedi çok rahatlattı saolsun moralim çok düzeldi kızım halsiz tabi ama geçecek dedi.
devlat hastanesine gittik devletimin doktoruna güvenmedik özele gittik maymun etcekti adam bizi. doktor dizanteri fln olsaydı kilo kaybı olsaydı alırdım ama şimdi gerek yok eziyet etmeyelim dedi.
böyle işte kızım uyuyo şimdi bende biraz ortalığı toparlayım. hepinize teşekkür ederim görüşürüz inş gene...
ben kavurmadan çorbanın içine atıyorum onlarla birlikte haşlanıyo.kızım uyandı..
mercimek corbası attım pişiyo..
bu arada kıymayı corbalara nasıl katıosunuz?
ayrı bi tavada pişirip öyle ilave ediyorum ben..
bende Allahım neolur şöyle 4 saat kesntisiz uyusun sonra isterse milyon kez kalksın:90:Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.
Hay maşallahhh senınkı goguhan benim ki dogukan iştahları aynı benimkinin minik göbüşü oldu yaaDün Doğuhan yemek konusunda kendi sınırlarını aştı.Yahu çocuğun karnından gluk gluk sesler geliyor göbek olmuş dev gibi kusmadıda yine versen bişeyler yiyecek .
Al benimkinden de o kadar..Diğer kızları okuyunca şok geçirdim. En son ne zaman duydum ya da söyledim hatırlamıyorum bile..Senede bir belki..Öyle sevgi gösterisi öpmek falan da yoktur benimkin dee..tam öküz sanırsamBenim eşim hiiç sölemez hemde hiç ne zmn dedi hatırlamıorum bile söylediğimde ise bilmiyormusun hissetmiyormusun ne gerek war söylemye der ama benim agzıma gelir bende gönderirim o söylemiyorsa bende hiç söylemem. sorarsam söyler anca.. durup dururken daha hiç şahit olmadım iki sene bitcek.. flört döneminde öyle diildi tabi
Aylin,
Yapmak zorunda olduklarımı yapıyorum, seçme şansım varsa, kendimi yormayacak ve zamanımı istediğim gibi kullanmamı sağlayacak olanı seçiyorum. İstersem, ev kadınlığını da sığdırırım ben gereken şekilde, ama gerek görmüyorum, parasını verip zamanımı satın alıyorum...
Gelen misafirin karnı doyuyor mu, doyuyor, gerisi teferruat !
Geceleride mi?Eymen kesintisiz neredeyse 1 saat bile uyumuyor ha büyümüyor mu büyüyor elbet ama usulca
kızlarrr kızmayın ama bişi sorcam bnm kızımcım ishal ya şimdi haliyle halsiz ve saat 12den beri uyuyo emdi uyudu. uyandırıyımmı bişi olmuşmudur korkuyorumm dinleniodur dimi..
kızlarrr kızmayın ama bişi sorcam bnm kızımcım ishal ya şimdi haliyle halsiz ve saat 12den beri uyuyo emdi uyudu. uyandırıyımmı bişi olmuşmudur korkuyorumm dinleniodur dimi..
babam rahmetli canım.
1974 doğumlu
biz eşimle birbirimize seni seviyorum demeyiz pek ama ben hergün sorarım beni seviyomusun diye oda sevmez olurmuyum cimcimecim der:90: bazen beni sevdiğini hiç söylemiyosun diye kızınca sabah kahvaltıyı ben hazırlıyorum, öğlen masayı ben hazırlıyorum sen evi süpürünce ben yerleri siliyorum,mert 5 te kalkınca seni uyandırmadan alıp salonda oynatıyorum. seni sevmesem bunları yaparmıyım diyo bende morarıp oturuyorum:78: ama oğluşuma günde bin kere aşkım canım herşeyim evimin minik erkeği tosunum diyerek sarılırım, bazen abartırım sarılmayı beni ısırır:90:
çok sevindim iyi olmasına,inşallah biranönce iyileşirde sende bebekte dinlenirsiniz biraz.
bende Allahım neolur şöyle 4 saat kesntisiz uyusun sonra isterse milyon kez kalksın:90:
Hay maşallahhh senınkı goguhan benim ki dogukan iştahları aynı benimkinin minik göbüşü oldu yaa
Al benimkinden de o kadar..Diğer kızları okuyunca şok geçirdim. En son ne zaman duydum ya da söyledim hatırlamıyorum bile..Senede bir belki..Öyle sevgi gösterisi öpmek falan da yoktur benimkin dee..tam öküz sanırsamOğluna da demezki seni seviyorum diye Ben oğluşuma hergün bissürü bissürü derimm
Aynı benim kafadansın..
Geceleride mi?
Hay maşallahhh senınkı goguhan benim ki dogukan iştahları aynı benimkinin minik göbüşü oldu yaa
Al benimkinden de o kadar..Diğer kızları okuyunca şok geçirdim. En son ne zaman duydum ya da söyledim hatırlamıyorum bile..Senede bir belki..Öyle sevgi gösterisi öpmek falan da yoktur benimkin dee..tam öküz sanırsamOğluna da demezki seni seviyorum diye Ben oğluşuma hergün bissürü bissürü derimm
Aynı benim kafadansın..
Geceleride mi?
[COLOR="Navy[COLOR="navy"]
Sen de mi sevmiyosun yemek yapmayı? Valla bi yerle anlaşayım, her gün eve yemek göndersin, artık kendimize de yapmamayım diye düşünmüyor değilim :) [/COLOR]
ewet en basit we lezzetlisi bu olur siwri bibierde at 5,6 tane:)))))))
sağ ol cicim çok şeker hatunsun sen de ne güldürdün beni
sağ olun şekerler
patates ve tavuğu fırında bir yemek olarak da yapabilirsin
5-6 patates doğra elma dilimi gibi diz tepsiye tavuklarını da koy üstüne biber domatesde kesip koyabilirsin
1 kaşık salça ile 2 bardak su karıştır baharat ve tuz ekle dök tepsinin içindekilerini üzerine gezdire gezdire at fırına ımmmhh :87:
[/COLOR]
Geceleride mi?
Evet yaklaşık 20 gündür geceleride zaten 2 saatte bir muhakkak zırlardı...
şimdi saatte bire düşürdü
yani uyanmıyor ama ağlıyor sallıyorum ediyorum uyutuyorum tekrar...
Derya oglusun resmını koysana bakalım yaw.
Es kaza bı daha hamıle kalırsam ve erkek olursa onunda ısmını Dogudan koyacagım
Dogukan da guzel.
ay walla ne güzel olurdu. amma tembeliz yawff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?