2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yemekli misafir çağırıp sonra mutfaktan çıkamayıp yorgunluktan yaptığım yemeği bile yiyemeyip geceyi tamamlarım, genelde de ne gerek vardı şimdi yemekli misafir çağırmaya diye kendime söylenerek uyurum. Ayda 1 İstanbuldan kesin gelip kalan bi arkadaş grubum var, Kerem doğduğundan beri yemeğe almayıp dışarı çıkalım geldiğinizde diyordum, bu gelişlerinde aç gelince haber verin yemek yapayım diye öylesine söyledim, biz hep aç geliyoruz Aylin dedi bana, sinir oldum

asagıdakıne o zaman h..... dıyecegım.burda da farklı

Vücut günün farklı saatlerinde daha farklı reaksiyonlar gösteriyor... Amerika' Houston kentindeki Hermann Hastanesi Dr. Michael Smolensky'

----------------------------------------------------------------
04.00
HASTANEDE ölümlerin en çok olduğu saat... Çünkü kan basıncı en alt seviyeye iniyor. Ani çocuk ölümleri de bu saatte meydana geliyor.
05.00
BÜYÜME hormonları salgılanıyor. Bu sayede dokular meydana gelen hasarları tedavi ediyor. Gece çalışanlarda dikkat en az seviyeye iniyor.
06.00
YUMURTLAMA gece yarısı başlarken, kadınların hamile kalma şansını artırıyor. Erkeklerde de testosteron en üst seviyeye çıkıyor.
07.00
UYKU sonrası kas sıcaklığı en alt seviyede. Romatizma hastaları da yüzden bu saatlerde daha çok acı çekiyor.
08.00
VÜCUT yeni yeni uyanmaya başlıyor. Ve vücut sıcaklığı ile kan basıncı yükseliyor. Stres hormonu seviyesi artıyor. Kalp krizleri en çok bu saatlerde oluyor.

babam rahmetli canım.

Doruk doğmadan önce ben de öyle yapardım işte... Yemeğe misafir almak değil, kendime işkence çektirmekti benimki. Ama artık vazgeçtim, enerjimi daha güzel şeylere yönlendiriyorum.

kızlarrr kızmayın ama bişi sorcam bnm kızımcım ishal ya şimdi haliyle halsiz ve saat 12den beri uyuyo emdi uyudu. uyandırıyımmı bişi olmuşmudur korkuyorumm dinleniodur dimi..

kac yasında ablan
1974 doğumlu

hazır bu kadar kalabalık görmüşken sorumu sorayım.
eşleriniz size, siz eşlerinize vede sizler bebeklerinize ne sıklıkda ""seni seviyorum"" diyorsunuz ?
herkesden cevap bekliyorum canlarım.
biz eşimle birbirimize seni seviyorum demeyiz pek ama ben hergün sorarım beni seviyomusun diye oda sevmez olurmuyum cimcimecim der:90: bazen beni sevdiğini hiç söylemiyosun diye kızınca sabah kahvaltıyı ben hazırlıyorum, öğlen masayı ben hazırlıyorum sen evi süpürünce ben yerleri siliyorum,mert 5 te kalkınca seni uyandırmadan alıp salonda oynatıyorum. seni sevmesem bunları yaparmıyım diyo bende morarıp oturuyorum:78: ama oğluşuma günde bin kere aşkım canım herşeyim evimin minik erkeği tosunum diyerek sarılırım, bazen abartırım sarılmayı beni ısırır:90:
çok sevindim iyi olmasına,inşallah biranönce iyileşirde sende bebekte dinlenirsiniz biraz.

kızım uyandı..
mercimek corbası attım pişiyo..
bu arada kıymayı corbalara nasıl katıosunuz?
ayrı bi tavada pişirip öyle ilave ediyorum ben..
ben kavurmadan çorbanın içine atıyorum onlarla birlikte haşlanıyo.

Aslında ben şöyle dua ediyordum.Allahım nolurrrrrr 21:00 ıle 24:00 arası uyusun gece bın kerede kalksa razıyım.Resmen dua ediyordum.Cunku buyume hormonları o saatler arasında salgılanıyormus.
bende Allahım neolur şöyle 4 saat kesntisiz uyusun sonra isterse milyon kez kalksın:90:

Son düzenleme:
Dün Doğuhan yemek konusunda kendi sınırlarını aştı.Yahu çocuğun karnından gluk gluk sesler geliyor göbek olmuş dev gibi kusmadıda yine versen bişeyler yiyecek .
Hay maşallahhh senınkı goguhan benim ki dogukan iştahları aynı benimkinin minik göbüşü oldu yaa
Al benimkinden de o kadar..Diğer kızları okuyunca şok geçirdim. En son ne zaman duydum ya da söyledim hatırlamıyorum bile..Senede bir belki..Öyle sevgi gösterisi öpmek falan da yoktur benimkin dee..tam öküz sanırsam Oğluna da demezki seni seviyorum diye Ben oğluşuma hergün bissürü bissürü derimm

Aynı benim kafadansın..

Eymen kesintisiz neredeyse 1 saat bile uyumuyor ha büyümüyor mu büyüyor elbet ama usulca
Geceleride mi?

kızlarrr kızmayın ama bişi sorcam bnm kızımcım ishal ya şimdi haliyle halsiz ve saat 12den beri uyuyo emdi uyudu. uyandırıyımmı bişi olmuşmudur korkuyorumm dinleniodur dimi..

canım hasta ya halsizdir o şimdi dinleniyodur ama çok uyursa kaldır belki açlıktan uyuyodur,bişeler yesin yavrum.

babam rahmetli canım.

Allah rahmet eylesin Öznurcum...

Bırak uyusun, bişi olmaz Merve, mahvoldu çocuk ishalden, uykuya ihtiyacı var.

Gülşan, adam resmen haykırıyormuş seni seviyorum diye, daha napsın be...

Yazık, vakti olmuyordur senin kocanın, sürekli jetlag adam, aklına gelmiyordur yaw :)

Sen de mi sevmiyosun yemek yapmayı? Valla bi yerle anlaşayım, her gün eve yemek göndersin, artık kendimize de yapmamayım diye düşünmüyor değilim :)

bisürü alıntı yaptım ama bağlantı kesildi ve hepsi gitti
Pınarcım sözü çok beğendim hatta face'e ekledim, sağol cnm:))

Geceleride mi?

Evet yaklaşık 20 gündür geceleride zaten 2 saatte bir muhakkak zırlardı...
şimdi saatte bire düşürdü
yani uyanmıyor ama ağlıyor sallıyorum ediyorum uyutuyorum tekrar...

Derya oglusun resmını koysana bakalım yaw.
Es kaza bı daha hamıle kalırsam ve erkek olursa onunda ısmını Dogudan koyacagım
Dogukan da guzel.

ewet en basit we lezzetlisi bu olur siwri bibierde at 5,6 tane:)))))))

Hı hı evet vakti olmadığından söylemez.. vakti olduğu zamanlrını da bilirim ben onun (oklava smile nerdesinn) Yemek yapmayı severdim bi zamanlar ama koca kişisi sürekli anasının yemekleriyle kıyasladığından grev var evde. Bakıcı kadın yapıyo bizde yemekleri artık. Haftasonuda bi kahvaltı hazırlıyorum evdeyse o da onun dışında elimi sürmüyorum..Ne yerse yesin haketti çünkü

Geceleride mi?

Evet yaklaşık 20 gündür geceleride zaten 2 saatte bir muhakkak zırlardı...
şimdi saatte bire düşürdü
yani uyanmıyor ama ağlıyor sallıyorum ediyorum uyutuyorum tekrar...

Allah kolaylık versin cnmm

Derya oglusun resmını koysana bakalım yaw.
Es kaza bı daha hamıle kalırsam ve erkek olursa onunda ısmını Dogudan koyacagım
Dogukan da guzel.

ŞŞirketteyim bu bilg.da yok yarın koyimm da nasıl koycam?

ay walla ne güzel olurdu. amma tembeliz yawff

Hayat bayram olsaaaa meralim oh oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…