2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annem hem çocuk bakıcısı, hem dadı, hem çamaşır yıkayıcısı, hem bulaşıkçı, hem ütücü, hem temizlikçi, hem de aşçıııııııııııı... Dolayısıyla bende evde yemek yapmıyorum artık..
Şaka bir yana işe başladığımdan beri evde hazır yemek bulmak hoşuma gitse de anneme de acıyarak hazır yemek yapan bir yer bulsam bende atlayacam direk yani ama bizim evin çevresinde daha çok fast-food ve kuru kuru yemekler yapan restoranlar var, sulu yemek yapan bir ev yemekleri restoranı açılırsa ilk müşterileri ben olurum heralde :)))

Bu arada benim en büyük hayalim ev yemekleri restoranı açmak, ben ve benim gibiler için süper olur, inşallah birgün gerçekleştiririm bu hayalimi..

:78:
[

Gülşan, adam resmen haykırıyormuş seni seviyorum diye, daha napsın be...

bisürü alıntı yaptım ama bağlantı kesildi ve hepsi gitti
Pınarcım sözü çok beğendim hatta face'e ekledim, sağol cnm:))
hangi söz biri bişeymi dedi ben kaçırmışım

ay walla ne güzel olurdu. amma tembeliz yawff

biz öğle arası evde yemek olmayınca dışardan söylüyoz ama ev yemeği yapan biyer yok öyle dediğiniz gibi olsa benden önce beyim ordan yiyelim der. ben öğlenleri merti emzirip, süt sağmakla uğraştığım için yemeği ısıtıp masaya koymak ona kalıyor koşturmadan yoruluyo haliyle:90:

Son düzenleme:

Niden bu kızgınlık niden niden?

Normalde bizde de yardımcı kadın yapıyordu ama hacca gitti kendisi, yerine bir vekil bıraktı. Vekil yardımcı hiç güzel yemek yapamıyor. Doruk uslu durduysa annem yapıyor, durmasıysa ben yapıyorum. Hacı yardımcı gelince bize geri dönerse yaşadık :)

Furkanın veli toplantısı var bugün 4.30'da. 4 gibi çıkmalıyım

Uygundur, ben de o saatte çıkıyorum zaten :)))

Bugün Cuma ne güzel havada çok güzel.....Haftasonu olması beni hep mutlu ediyor.....

Al benden de o kadar :13:

Aç valla, sonra İstanbul'a da şuba açarsın, ilk müşterin ben olacam, Allah gönlüne göre versin Yasemincim...

Son düzenleme:
heh annem basladı.bunun yuzunu neden cekmıyorsun ben sunları makıneye atayım.uykusu geldı bıt bıt
:))) kurudugu zaman yapacam makınede camasır var vs vs bı kac cevap verdım emme su an ıtıbarıyle sustum yane

Niden bu kızgınlık niden niden?

]

Amannnn sebze yaparım sevmez et yaparım hep aynı şekilde yapıyon der salata yaparım yemez çorba yaparım kadın daha güzel yapıyo der kek yaparım şerbetli tatlı ister..vs..en son çok kızdırdı beni ben de greve başladımmm hiç de acımıyorumm gitsin yesin oralarda ne yiyecekse..

Adam zaten hepi topu 7 gün evdeymiş o kadar da naz yapsın be anacım erkek sonuçta, sen de haklısın bişey diyemiyorum, benim eşim de ev yemeği çoook nadir yer hep dışarda yer tostla çayla öğün geçirir

Bak kadının günahını aldın birini bulmuş olsaydı çok mutlu olurdu sana da bulaşmazdı

benim annemde çok hevesli yardımcı olmaya ama mertle başedemediği için herbişey yine bize kalıyo
Tamam izin veriyoruz çıkabilirsin

Döndü de hindistana gitti ordan döndü brüksele gitti dün de cape town'a. Bi gidiyo 5 gün yok 48 saat kalıyo bi daha gidiyo 6 gün yok ayda 7 boş günü var sadece
siz bu çocuğu ne ara yaptınız canım

Ben kime naz yapıcam?? Dün gece sırtım kaşındı ay yok mümkün değil yetişemiyorum uğraş uğraşş gittim kapıda kaşıdımm..hani adam nerde? Hamileyken o halde yatakta 15 dk. yuvarlanıp çorap giyiyodumm neden acaba? Çünkü yalnızdımmm..Tükürüm onun nazınaaaaa (çok sinirli derya smiley)

Döndü de hindistana gitti ordan döndü brüksele gitti dün de cape town'a. Bi gidiyo 5 gün yok 48 saat kalıyo bi daha gidiyo 6 gün yok ayda 7 boş günü var sadece

Çok fenaymış be, Allah sabır versin...

Benimki de öyle... Hatta sadece söylemekle kalmıyor, yapıyor da... Sinir oluyorum. Gel tanıştıralım biz bunları, belki bize musallat olmaktan vazgeçerler... Hatta gezip tozup birilerini bulurlar belki...

Hak etmiş, destekliyorum grevini :)

Aylin ve Burcu izin verdiğiniz için teşekkür ederim sizi bilgilendirdim yaw fena mı ettim:))

Yok yok, çok iyi ettin. Benden sonra takılamıcan buralarda diye sevindim ben, kıskanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…