- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.001
Furkanın veli toplantısı var bugün 4.30'da. 4 gibi çıkmalıyım
Bugün Cuma ne güzel havada çok güzel.....Haftasonu olması beni hep mutlu ediyor.....
[
Gülşan, adam resmen haykırıyormuş seni seviyorum diye, daha napsın be...
hangi söz biri bişeymi dedi ben kaçırmışımbisürü alıntı yaptım ama bağlantı kesildi ve hepsi gitti
Pınarcım sözü çok beğendim hatta face'e ekledim, sağol cnm:))
ay walla ne güzel olurdu. amma tembeliz yawff
Hı hı evet vakti olmadığından söylemez..vakti olduğu zamanlrını da bilirim ben onun (oklava smile nerdesinn) Yemek yapmayı severdim bi zamanlar ama koca kişisi sürekli anasının yemekleriyle kıyasladığından grev var evde. Bakıcı kadın yapıyo bizde yemekleri artık. Haftasonuda bi kahvaltı hazırlıyorum evdeyse o da onun dışında elimi sürmüyorum..Ne yerse yesin haketti çünkü
Allah kolaylık versin cnmm
ŞŞirketteyim bu bilg.da yok yarın koyimm da nasıl koycam?
Hayat bayram olsaaaa meralim oh oh oh
Furkanın veli toplantısı var bugün 4.30'da. 4 gibi çıkmalıyım
Bugün Cuma ne güzel havada çok güzel.....Haftasonu olması beni hep mutlu ediyor.....
Benim annem hem çocuk bakıcısı, hem dadı, hem çamaşır yıkayıcısı, hem bulaşıkçı, hem ütücü, hem temizlikçi, hem de aşçıııııııııııı... Dolayısıyla bende evde yemek yapmıyorum artık..
Şaka bir yana işe başladığımdan beri evde hazır yemek bulmak hoşuma gitse de anneme de acıyarak hazır yemek yapan bir yer bulsam bende atlayacam direk yani ama bizim evin çevresinde daha çok fast-food ve kuru kuru yemekler yapan restoranlar var, sulu yemek yapan bir ev yemekleri restoranı açılırsa ilk müşterileri ben olurum heralde :)))
Bu arada benim en büyük hayalim ev yemekleri restoranı açmak, ben ve benim gibiler için süper olur, inşallah birgün gerçekleştiririm bu hayalimi..
Derya kocan dönmedi mi çinden hala? ne kadar zamanda bir eve geliyor
Niden bu kızgınlık niden niden?
]
neyse ben cıkıyorum.hadın optum hepınız
ama yanı sınır oluyorum ya haftasonları cok yoruluyorum anasını satayım
Amannnn sebze yaparım sevmez et yaparım hep aynı şekilde yapıyon der salata yaparım yemez çorba yaparım kadın daha güzel yapıyo der kek yaparım şerbetli tatlı ister..vs..en son çok kızdırdı beni ben de greve başladımmm hiç de acımıyorumm gitsin yesin oralarda ne yiyecekse..
Döndü de hindistana gitti ordan döndü brüksele gitti dün de cape town'a. Bi gidiyo 5 gün yok 48 saat kalıyo bi daha gidiyo 6 gün yok ayda 7 boş günü var sadece
heh annem basladı.bunun yuzunu neden cekmıyorsun ben sunları makıneye atayım.uykusu geldı bıt bıt
:))) kurudugu zaman yapacam makınede camasır var vs vs bı kac cevap verdım emme su an ıtıbarıyle sustum yane
benim annemde çok hevesli yardımcı olmaya ama mertle başedemediği için herbişey yine bize kalıyoBenim annem hem çocuk bakıcısı, hem dadı, hem çamaşır yıkayıcısı, hem bulaşıkçı, hem ütücü, hem temizlikçi, hem de aşçıııııııııııı... Dolayısıyla bende evde yemek yapmıyorum artık..
Şaka bir yana işe başladığımdan beri evde hazır yemek bulmak hoşuma gitse de anneme de acıyarak hazır yemek yapan bir yer bulsam bende atlayacam direk yani ama bizim evin çevresinde daha çok fast-food ve kuru kuru yemekler yapan restoranlar var, sulu yemek yapan bir ev yemekleri restoranı açılırsa ilk müşterileri ben olurum heralde :)))
Bu arada benim en büyük hayalim ev yemekleri restoranı açmak, ben ve benim gibiler için süper olur, inşallah birgün gerçekleştiririm bu hayalimi..
Tamam izin veriyoruz çıkabilirsin
siz bu çocuğu ne ara yaptınız canımDöndü de hindistana gitti ordan döndü brüksele gitti dün de cape town'a. Bi gidiyo 5 gün yok 48 saat kalıyo bi daha gidiyo 6 gün yok ayda 7 boş günü var sadece
Adam zaten hepi topu 7 gün evdeymiş o kadar da naz yapsın be anacım erkek sonuçta, sen de haklısın bişey diyemiyorum, benim eşim de ev yemeği çoook nadir yer hep dışarda yer tostla çayla öğün geçirir
Döndü de hindistana gitti ordan döndü brüksele gitti dün de cape town'a. Bi gidiyo 5 gün yok 48 saat kalıyo bi daha gidiyo 6 gün yok ayda 7 boş günü var sadece
heh annem basladı.bunun yuzunu neden cekmıyorsun ben sunları makıneye atayım.uykusu geldı bıt bıt
:))) kurudugu zaman yapacam makınede camasır var vs vs bı kac cevap verdım emme su an ıtıbarıyle sustum yane
Amannnn sebze yaparım sevmez et yaparım hep aynı şekilde yapıyon der salata yaparım yemez çorba yaparım kadın daha güzel yapıyo der kek yaparım şerbetli tatlı ister..vs..en son çok kızdırdı beni ben de greve başladımmm hiç de acımıyorumm gitsin yesin oralarda ne yiyecekse..
Aylin ve Burcu izin verdiğiniz için teşekkür ederimsizi bilgilendirdim yaw fena mı ettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?