- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.021
benim annemde çok hevesli yardımcı olmaya ama mertle başedemediği için herbişey yine bize kalıyo
siz bu çocuğu ne ara yaptınız canım
Ben kime naz yapıcam?? Dün gece sırtım kaşındı ay yok mümkün değil yetişemiyorum uğraş uğraşş gittim kapıda kaşıdımm..hani adam nerde? Hamileyken o halde yatakta 15 dk. yuvarlanıp çorap giyiyodumm neden acaba? Çünkü yalnızdımmm..Tükürüm onun nazınaaaaa (çok sinirli derya smiley)
Ben kime naz yapıcam?? Dün gece sırtım kaşındı ay yok mümkün değil yetişemiyorum uğraş uğraşş gittim kapıda kaşıdımm..hani adam nerde? Hamileyken o halde yatakta 15 dk. yuvarlanıp çorap giyiyodumm neden acaba? Çünkü yalnızdımmm..Tükürüm onun nazınaaaaa (çok sinirli derya smiley)
Haklısın da adam pilot, napsın... sanki o bar senin bu pavyon benim geziyor yaw... Bunalmışsın sen, yarın gel de terapiye alalım seni. (şu anda bulamadığım teselli edip baş okşayan smiley)
ya canım tmm seviyorum özlüyrum ama bir aradaykende olmuyor işte yürümüyor mutsuz ediyoruz birbirimizi gülüşümdeki ışık soldu aynaya bakınca karşımdakini tanımırum artık bende çıkamıyorum işin içinden bak bi yemek mevzuu geçmiş ben hergün öğle araı bi koşu gidip yemek pişiriyorum mutlaka yaptığım yemekte bi kulp bulur başka bişey yemek ister eine sağlık derde devamını da ekler mutlaka evlendiğimizdn beri 3 kere beğenmitir ancak yemeğimi ki ben güzel yemek yaparım sonra farkediyorum ki yaptığım herşeyde ondan korkar olmuşum bu yalış bu niye böyle diye kızacak diye yaptığım herşeyde aramızdaki, kavgayı kafamda canlandırır olmuşum paranoyak oldum resmen birde dün anlaşamıyoruz dedi bende anlaşıyoruz neden öyle söylüyorsun dedim anlaşamıyoruz bensusuyorum sadece dedi dondum kaldım yuuuuhhhh bana iyi gelmiyor bu adam"eserle birlikte olduğum sürece başka bir erkeğe yan gözle bakmadım ama başkalarının ilişkilerine özenir oldum eski lişkilerimdeki huzuru arar oldum ki bu da hiç iyi bişey değil ben böyle biri değilim" bence vurucu cümle bu ve sen bu cümleyi kocana da kurmalısın. bazen erkek milletinin aklını başına getirmek, azıcık gözdağı vermek gerekiyor. bu cümleden sonra sanırım kendini toparlayacaktır cnm. Yani siz birbirinizi seviyorsunuz,bir bebeğiniz var yapacağınız şey toparlamaya çalışmak. Eşin Sudandayken onu nasıl özlediğini hatırlasana, onsuz yapamazsın sen. o nedenle onu adam etmeye harcayacaksın enerjini başka yolu yok
tekrardan geçmiş olsun cnm, çok şükür kötü değilmiş durum
canımmm süper fotolar:))
ben çok iyi anlıyore seni
ruh aç kalınca gönül eskileri özler oluyor.. oysa onunla tanıştığınızda hayatımın aşkı bu demiştin buı zamana kadar yaşadıklarımda neymiş en büyük aşk bu demştin.. şimdi aa işte ahmetle ewlensem bööle olurdu, ali başımdan aşağı güller dökerdi, mehmeti saatlerce kapımda ağlatmıştım... v.s, v.s....
ama bunun sebebi sen değilsin karşındakinin monotonlaşmış yada başka bişey olması nedenini bnde tam olarak çözemediğimden sana bişey dieyemeyeceğim bazen bnde aynı şeyleri hissediyorum..
ama bana deli gibi sarılıp öpüp sewdiğinde, güzel bi hediye alıp seeni deliler gibi sewiyorum sensiz dünyanın a.q.. dediğinde işte bu hayatımın aşkı diorum yine:)))))))))))))))))
dengesiz aşkım benim:98:
yivrummm üzülmeeee, ben kaşırım sırtını:94::81:
Derya seninki çocuğu da istemiyordu yanılmıyorsam, gerekçesi neydi?
Kız hala kaşınıyooo valla gel de kaşı
Ay Derya sırf sırt kaşımak için tasarlanmış uzun tahta çatallar var ondan alıver:))
Ya cnm işin çok zor cidden, neredeyse hep yalnızsın ama artık yalnızlığını paylaşan bi oğlun var bak ne güzel
kızlar aradgıınız kısıye su anda ulasılamıyor...
aradıgınız kısı suanda mutfakta ıspanak ayıklıyor...
mesajınız varsa yazın ben okurum
optum hepınızı
Tabi canımmm istememişti hiç ben sahip çıkmasaydım yavruma çöpteydi şimdi..Plansız bi hamilelikti, hiç düşünmüyorudk daha ama nasip işte oldu. Kabullenemedi hayat planlarının içine oturtamadı hayatım mahvoldu falan diyodu ilk öğrendiğinde..Sorma meralcim sorma ne çektim ben bu adamdan hamileliğim boyunca..Allah biliyor ya hiç affetmedim onu bu yüzden..Sen demişsin ya ben sevmiyorum artık diye zaman zaman ben de onu hissediyorum ki biz 99dan beri beraberiz ve deli aşıktık birbirimize...
Alayım vallaa bi dene..Oğlum benim canım hayatımmmmmm..gerisi teferruat artık (kocişin kafasını kıran smiley)
Ya ben mutsuzum sanırsam..Hele şu sizin seni seviyorumlarla ilgili yazdıklarınızdan sonra fena oldum..Bildiğin odun benimki..Handeye de anlattım geçen tel.de rüyamda çok eski bi arkadaşım var ağlıyorum ona böyle ve tek cümle çıkıyo ağzımdan "çok yalnızım ben biliyo musun" Bilinçaltına bakkk ya dalga geçiyo benle oy ben ni edem
Gezmiyo mu sence? Yavrucum yatılarda napıyo bu adam? Gezmez olur muuu ekipçe yemek sonra o bar senin bu bar benimmm
ya canım tmm seviyorum özlüyrum ama bir aradaykende olmuyor işte yürümüyor mutsuz ediyoruz birbirimizi gülüşümdeki ışık soldu aynaya bakınca karşımdakini tanımırum artık bende çıkamıyorum işin içinden bak bi yemek mevzuu geçmiş ben hergün öğle araı bi koşu gidip yemek pişiriyorum mutlaka yaptığım yemekte bi kulp bulur başka bişey yemek ister eine sağlık derde devamını da ekler mutlaka evlendiğimizdn beri 3 kere beğenmitir ancak yemeğimi ki ben güzel yemek yaparım sonra farkediyorum ki yaptığım herşeyde ondan korkar olmuşum bu yalış bu niye böyle diye kızacak diye yaptığım herşeyde aramızdaki, kavgayı kafamda canlandırır olmuşum paranoyak oldum resmen birde dün anlaşamıyoruz dedi bende anlaşıyoruz neden öyle söylüyorsun dedim anlaşamıyoruz bensusuyorum sadece dedi dondum kaldım yuuuuhhhh bana iyi gelmiyor bu adam
valla hasret dünyada bizim gibi bi çift daha varmıdır diodum ahanda sizi buldum beni anlayan birinin olması güzel
Tabi canımmm istememişti hiç ben sahip çıkmasaydım yavruma çöpteydi şimdi..Plansız bi hamilelikti, hiç düşünmüyorudk daha ama nasip işte oldu. Kabullenemedi hayat planlarının içine oturtamadı hayatım mahvoldu falan diyodu ilk öğrendiğinde..Sorma meralcim sorma ne çektim ben bu adamdan hamileliğim boyunca..Allah biliyor ya hiç affetmedim onu bu yüzden..Sen demişsin ya ben sevmiyorum artık diye zaman zaman ben de onu hissediyorum ki biz 99dan beri beraberiz ve deli aşıktık birbirimize...
Kolay gelsin cnm.Ispanaka ayıklamak ta en semediğim işlerden, yıka yıka yıka offf kaç kez değiştirmek gerekiyor lanet şeyin suyunu
Allah allah hayatının mahfolacağını düşünmesi de ilginç. sonuçta aslından babanoın değil annenin hayatı değişiyor
İyiki de doğurmuşsun cnm, tebrik ederim seni. kırgın olmakta çok haklısın bu konuda. İnşallah herşey düzelir eski günlerinize dönersiniz tekrardan. Ne yalan söyleyeyim ben hiç çok aşık olmadım zaten kocama, seviyodum tabi ama deli gibi falan değil yani
anladım canım,ama negüzel yavrun olmuş işte herşeye değer ama dimiTatilde canım tek şut ve goll...hem de planlamadannn sürüprisssss
canım eşinle konuştunmu bunları hiç. evlilik yalnızlığı paylaşmak içindir yalnız kalmak için değil. evlenmeden önce de pilotmuydu eşin,bilerek mi evlendin. kusura bakma çok özel sormuyorumdur inşallah merak ediyor gerçekten,benim eşim gece nöbete gittiğinde bile kendimi çok mutsuz hissediyorum hemen uyuyorum,senin adına çok üzüldüm hele hamileyken yazdığın şey kocanı iple evine bağlayasım geldi, en çok naz yapacağımız zamandır hamilelik ama seni yalnız bırakmış çok kızdımYa ben mutsuzum sanırsam..Hele şu sizin seni seviyorumlarla ilgili yazdıklarınızdan sonra fena oldum..Bildiğin odun benimki..Handeye de anlattım geçen tel.de rüyamda çok eski bi arkadaşım var ağlıyorum ona böyle ve tek cümle çıkıyo ağzımdan "çok yalnızım ben biliyo musun" Bilinçaltına bakkk ya dalga geçiyo benle oy ben ni edem
[BAma zaten gitmiş adam, gitmesi kendi seçimi değil. Gidip de öyle bir durumda otelde uyuyacak bir adam var mıdır dünyada, onu bilemedim... İç hat pilotu olma imkanı var da, kendisi mi istemiyor? Bir de siz liseden beri beraber değil misiniz? Niye adamın pilot olmasına izin verdin :)
COLOR="Navy"]Bak buna kızdım işte... Hadi ilk öğrendiğinde şok oldu, saçmaladı. Hamileliğinin devamında alışmadı mı? Şimdi nasıl Doğukan'a davranışları?
slm oğluşumla geldik muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?