2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın da adam pilot, napsın... sanki o bar senin bu pavyon benim geziyor yaw... Bunalmışsın sen, yarın gel de terapiye alalım seni. (şu anda bulamadığım teselli edip baş okşayan smiley)

Ya ben mutsuzum sanırsam..Hele şu sizin seni seviyorumlarla ilgili yazdıklarınızdan sonra fena oldum..Bildiğin odun benimki..Handeye de anlattım geçen tel.de rüyamda çok eski bi arkadaşım var ağlıyorum ona böyle ve tek cümle çıkıyo ağzımdan "çok yalnızım ben biliyo musun" Bilinçaltına bakkk ya dalga geçiyo benle oy ben ni edem

yivrummm üzülmeeee, ben kaşırım sırtını :94::81:

Haklısın da adam pilot, napsın... sanki o bar senin bu pavyon benim geziyor yaw... Bunalmışsın sen, yarın gel de terapiye alalım seni. (şu anda bulamadığım teselli edip baş okşayan smiley)

Gezmiyo mu sence? Yavrucum yatılarda napıyo bu adam? Gezmez olur muuu ekipçe yemek sonra o bar senin bu bar benimmm

ya canım tmm seviyorum özlüyrum ama bir aradaykende olmuyor işte yürümüyor mutsuz ediyoruz birbirimizi gülüşümdeki ışık soldu aynaya bakınca karşımdakini tanımırum artık bende çıkamıyorum işin içinden bak bi yemek mevzuu geçmiş ben hergün öğle araı bi koşu gidip yemek pişiriyorum mutlaka yaptığım yemekte bi kulp bulur başka bişey yemek ister eine sağlık derde devamını da ekler mutlaka evlendiğimizdn beri 3 kere beğenmitir ancak yemeğimi ki ben güzel yemek yaparım sonra farkediyorum ki yaptığım herşeyde ondan korkar olmuşum bu yalış bu niye böyle diye kızacak diye yaptığım herşeyde aramızdaki, kavgayı kafamda canlandırır olmuşum paranoyak oldum resmen birde dün anlaşamıyoruz dedi bende anlaşıyoruz neden öyle söylüyorsun dedim anlaşamıyoruz bensusuyorum sadece dedi dondum kaldım yuuuuhhhh bana iyi gelmiyor bu adam

valla hasret dünyada bizim gibi bi çift daha varmıdır diodum ahanda sizi buldum beni anlayan birinin olması güzel

kızlar aradgıınız kısıye su anda ulasılamıyor...
aradıgınız kısı suanda mutfakta ıspanak ayıklıyor...
mesajınız varsa yazın ben okurum
optum hepınızı

Derya seninki çocuğu da istemiyordu yanılmıyorsam, gerekçesi neydi?

Tabi canımmm istememişti hiç ben sahip çıkmasaydım yavruma çöpteydi şimdi..Plansız bi hamilelikti, hiç düşünmüyorudk daha ama nasip işte oldu. Kabullenemedi hayat planlarının içine oturtamadı hayatım mahvoldu falan diyodu ilk öğrendiğinde..Sorma meralcim sorma ne çektim ben bu adamdan hamileliğim boyunca..Allah biliyor ya hiç affetmedim onu bu yüzden..Sen demişsin ya ben sevmiyorum artık diye zaman zaman ben de onu hissediyorum ki biz 99dan beri beraberiz ve deli aşıktık birbirimize...

Son düzenleme:

Alayım vallaa bi dene..Oğlum benim canım hayatımmmmmm..gerisi teferruat artık (kocişin kafasını kıran smiley)

kızlar aradgıınız kısıye su anda ulasılamıyor...
aradıgınız kısı suanda mutfakta ıspanak ayıklıyor...
mesajınız varsa yazın ben okurum
optum hepınızı

Kolay gelsin cnm.Ispanaka ayıklamak ta en semediğim işlerden, yıka yıka yıka offf kaç kez değiştirmek gerekiyor lanet şeyin suyunu

Allah allah hayatının mahfolacağını düşünmesi de ilginç. sonuçta aslından babanoın değil annenin hayatı değişiyor
İyiki de doğurmuşsun cnm, tebrik ederim seni. kırgın olmakta çok haklısın bu konuda. İnşallah herşey düzelir eski günlerinize dönersiniz tekrardan. Ne yalan söyleyeyim ben hiç çok aşık olmadım zaten kocama, seviyodum tabi ama deli gibi falan değil yani

Evet yalnızsın gerçekten ve çok zor bi durum, sen yazdıkça daha iyi anladım ben de...

Gezmiyo mu sence? Yavrucum yatılarda napıyo bu adam? Gezmez olur muuu ekipçe yemek sonra o bar senin bu bar benimmm

Ama zaten gitmiş adam, gitmesi kendi seçimi değil. Gidip de öyle bir durumda otelde uyuyacak bir adam var mıdır dünyada, onu bilemedim... İç hat pilotu olma imkanı var da, kendisi mi istemiyor? Bir de siz liseden beri beraber değil misiniz? Niye adamın pilot olmasına izin verdin :)

Sürekli eleştiren, geren bir adamla birlikte olmak çok zor, babamdan biliyorum. Benim kocam öyle değildir, o yüzden hep şükrederim ama babam annemi bırak beni bile gerer, beklentileri hep yüksektir, 5 çeşit yemek yap, 6. niye yok der. Zor...

Bak buna kızdım işte... Hadi ilk öğrendiğinde şok oldu, saçmaladı. Hamileliğinin devamında alışmadı mı? Şimdi nasıl Doğukan'a davranışları?

Çok aşık olmanın bi hayrını gören yok zaten meralcim..Daha az acır canın işte..Ben bi bu halimize bakıyorum evet para pul iş güç tamam çok şükür bir de beş parasız çulsuz iki üniv.öğrencisi halimizee..Çok çokkk daha mutluydukkk. O günleri hatırlamak acı oliy işteee

Tatilde canım tek şut ve goll...hem de planlamadannn sürüprisssss
anladım canım,ama negüzel yavrun olmuş işte herşeye değer ama dimi
canım eşinle konuştunmu bunları hiç. evlilik yalnızlığı paylaşmak içindir yalnız kalmak için değil. evlenmeden önce de pilotmuydu eşin,bilerek mi evlendin. kusura bakma çok özel sormuyorumdur inşallah merak ediyor gerçekten,benim eşim gece nöbete gittiğinde bile kendimi çok mutsuz hissediyorum hemen uyuyorum,senin adına çok üzüldüm hele hamileyken yazdığın şey kocanı iple evine bağlayasım geldi, en çok naz yapacağımız zamandır hamilelik ama seni yalnız bırakmış çok kızdım

Bunların yanıtını b en de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…