- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.221
bakalım bu karar nası geri tepicek..:18:
oy yaa bu kadar foto yeter :92:
hasret niye gelmedin :84:
şimdi kawga etmeye yanına gidiyorum canım! ya sabahtan bir buhran çökmüştü zaten.. malum şu lamba tezgahı bugün faaliyete başladı we bizimki sabahtan ordaydı, mert war kasayı bırakabildiğimo da tezgahtaydı, annemde triplerdeydi gelmeyeceği tuttu.. herkes ayrı bi alem bundan sonra bnde ona göre dawranacağım
kısmet değilmiş
fotolar süper bu arada ben asıl krizi ebru aranıza katıldığında yaşadım:)))))))))
şehir dışılarda davetlim elbet ama onlar gelemezlerse kızamam :80:
keşke hepimiz aynı şehirde olaydık :2:
Yine güzel bi buluşma oldu arkadaşlar,
Fatmacım güzel evsahibeliğin için çok teşekkürler ve yaptığın leziz yemekler için de ellerine sağlık cnm
Günün misafiri şehirdışından gelen Şebnem ve Ata'ydı elbette. Anne oğul çok şekerler,
şebnem çok güleryüzlü,pozitif tatlı bi kadın maşallah, Ata da pamukşeker biliyorsunuz zaten:))
buyrun fotolar eymen mız mız ekleyeceğim daha
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16100693#post16100693
ellerine sağlık teşekkürler buarada resimleri face de koyun :)
Ciden ben de Şebnemi iri yarı bekliyodum halbuki hiç te öyle değilmiş:)) Bu arada Furkan da senin için anne ne iyi kadındı o dedi Şebnemcimçocuklar yanılmaz bence..
ya cnm sağ ol benim face yok ki diğer arkadaşlar çekmişlerdi face de onlar koysun
bu hanım var ya çıtı pıtı kız gibi ben bunu fotoğraflarda görünce iri yarı bi hanım sanırdım
hele oğlusu yok mu aman ya rabbim maşaallah onun gece rengi gözlerine....
canım sağolsun furkan beyimiz valla o kadar kafam yorgunduki onunla oturup sohbet edemedim bile kusura bakmasın bir dahaki görüşmemizde onunla daha çok ilgilenicem :)
buarada benim meshur arkadasım vardıya :) bugün ordayken aradı dediki bana bayrama kadar musade et çok yoğunum malüm bayram haftası siparişler çok yoğun ve şirkette işler çok gergin bende pek iyi sayılmam ama bayramdan sonra herşey yoluna girecek dedi :) buarada satış uzmanı değilmiş bölge müdürüymüş onuda öğrendim şimdi ankarada acil patronuyla toplantıya gittiler :)
fotolar çok güzel....
biz de kös kös evde oturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?