2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy yaa bu kadar foto yeter :92:

hasret niye gelmedin
:84:

şimdi kawga etmeye yanına gidiyorum canım! ya sabahtan bir buhran çökmüştü zaten.. malum şu lamba tezgahı bugün faaliyete başladı we bizimki sabahtan ordaydı, mert war kasayı bırakabildiğimo da tezgahtaydı, annemde triplerdeydi gelmeyeceği tuttu.. herkes ayrı bi alem bundan sonra bnde ona göre dawranacağım
kısmet değilmiş
fotolar süper bu arada ben asıl krizi ebru aranıza katıldığında yaşadım:)))))))))

Yine güzel bi buluşma oldu arkadaşlar,
Fatmacım güzel evsahibeliğin için çok teşekkürler ve yaptığın leziz yemekler için de ellerine sağlık cnm

Günün misafiri şehirdışından gelen Şebnem ve Ata'ydı elbette. Anne oğul çok şekerler,
şebnem çok güleryüzlü,pozitif tatlı bi kadın maşallah, Ata da pamukşeker biliyorsunuz zaten:))

he biz de yaşadık orada kriz sanıyoruz ki sen geliyorsun ben kalktım kapıya doğru
ebruyu gördüm heralde ebruyla buluşup geldi diyorum içimden :90:

ama gelememişsin :95:

evet bir dahaki buluşma bayram sonrası bende inşallah
İstanbullular gelmeyin de görem :92:

:98:

şehir dışılarda davetlim elbet ama onlar gelemezlerse kızamam :80:
keşke hepimiz aynı şehirde olaydık
:2:

bşi sorcam o sofrada tabakta olan mantı mı yoksa(((((((((((((((((((((((((((((((
inşallah canım, bu defa gelemdim çok üzüldüm neyse gönüller 1, sonrakide inşallaaaaahhh bnde olur
ben kocanın yanına gidiyorum beşiktaşa.. bi alıym ifadesini şerfsizin

Merve çok geçmiş olsun cnm, tahmin edebiliyorum ne kadar korktuğunu ama hamdolsun çok sıvı kaybı olmamış

Hande yazının başında şoke oldum, eyah dedim ama neyse ki tatlıya bağlanmış. inş. bidaha aynı şekilde davranmaması gerektiğini anlamıştır

canım benim güzel sözler için tşk. ederiz :) şımartıyorsun beni

sende çok tatlısım hele o eymen paşa varya lokum lokum o bakışlarına öldüm :)

fatmacığımın ev sahipliği harikaydı çok tşk ederiz :)

bebeklerimiz hepsi muhteşem doruk,eymen 1,eymen 2,emirhan,hilal,selin hepsini mıncıklayamadım ama bayıldım hepsine

inşallah bu toplantıları sık sık yaparız ve bizde atayla bolbol gelip sizi görürüz en kısa zamanda biraraya gelmek üzere .....

sizide ayzın bekliyorum hepiniz aynı anda gelemeyebilirsiniz ama kimin yolu düşerse kapımız açık çok mutlu oluruz ....

ellerine sağlık teşekkürler buarada resimleri face de koyun :)

ya cnm sağ ol benim face yok ki diğer arkadaşlar çekmişlerdi face de onlar koysun

bu hanım var ya çıtı pıtı kız gibi ben bunu fotoğraflarda görünce iri yarı bi hanım sanırdım
hele oğlusu yok mu aman ya rabbim maşaallah onun gece rengi gözlerine....

Son düzenleme:
Selkie Ebru da çok tatlı bir hanım - Emirhan ağır abi :87:

Fatmacığımda öyle dünya tatlısı-Selin kızımız çok uslu maşallah tam bir ev sahibiydi hiç üzmedi annesini

onları ilk defa gördüğüm için söylüyorum hepiniz canımsınız

Son düzenleme:
Ciden ben de Şebnemi iri yarı bekliyodum halbuki hiç te öyle değilmiş:)) Bu arada Furkan da senin için anne ne iyi kadındı o dedi Şebnemcim çocuklar yanılmaz bence..

Ciden ben de Şebnemi iri yarı bekliyodum halbuki hiç te öyle değilmiş:)) Bu arada Furkan da senin için anne ne iyi kadındı o dedi Şebnemcim çocuklar yanılmaz bence..

canım sağolsun furkan beyimiz valla o kadar kafam yorgunduki onunla oturup sohbet edemedim bile kusura bakmasın bir dahaki görüşmemizde onunla daha çok ilgilenicem :)

buarada benim meshur arkadasım vardıya :) bugün ordayken aradı dediki bana bayrama kadar musade et çok yoğunum malüm bayram haftası siparişler çok yoğun ve şirkette işler çok gergin bende pek iyi sayılmam ama bayramdan sonra herşey yoluna girecek dedi :) buarada satış uzmanı değilmiş bölge müdürüymüş onuda öğrendim şimdi ankarada acil patronuyla toplantıya gittiler :)

canım benim sağol senin eymeninde bir harika içime sokasım geldi bıcır bıcır :)
bütün bebeklerimizi allah nazarlardan korusun hepsi birer pırlanta :)

Hımmm hadi bakalım hakkınızda hayırlısı cnm, sen de durumu bayramdan sonraki hallerine göre değerlendirirsin o halde:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…