2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gelirdim walla zaman ya da eş engelim yok ama koca bir mesafe engelim var...:84:
sınavları yaptım da bir iki sınıfın kağıtları kaldı okunacak...
senin 4 bebişle foton süper olmuş çok beğendim....

teşekkürler cnm, aslında hepsini önüme dizmeye çalıştım ama bazısı durmadı ağladı))
kolay gelsin sana da cnm

evet canım kurstan 1 de cıktı.otele gelesiye 1.3 oldu saat biz karsıya gelesiye cok gec olacaktı..iyi dedim ben de.ben gitmeden gelebileceğim yerde buluşursanız ilk ben damlıycam :)) nasıl içim gitti anlatamam..

anladım cnm, geç olurdu gerçekten, gittiğimiz yer epey uzaktı çünkü. sen daha uzun süre burda mısın?

yaaaaaaaaa resimler süper.kıskanmadım ama orada olmayı çok istedim.
bende yine bütün gün misafir ağırladım.
cumadan annem ablam erkek kardesım geldıler.bu ogle eniştem.onlar gitti dayımla nişanlısı geldi.kociş desen bi ömre bedel.yoruluyorum ben.ben yoruluyorum.hatta yorgunum.
yarın kimbilir kim gelir.

:2: canım benim çok geçmiş olsun.

iyi yapmışsın Handem.altdan alma canım.

çok sağolun kızlar:87:

şehir dışılarda davetlim elbet ama onlar gelemezlerse kızamam :80:
keşke hepimiz aynı şehirde olaydık
:2:

bayıldım.fotolar çok güzel..biz de burada kıskana kıskana bi hal olduk sizi valla....:84:

Meral bu kocanın senin gezmelerine söylediğe lafa şunu demek istiyorum "" ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"" tövbe ya bide korkuyor he senden

selma kızlar günaydın

eşim bugünde çalışıyor bende oğlumu alıp arkidişimeee gidicemm

nasılsınız bakalım iyi pazarlar

boğazlarım biraz daha iyi bugün:2:

bende çok memnun oldum sizi gördüme ve tanıştığıma,keşke daha önceden tanışsaymışız çok şey kaçırmışım..ama kısmet bu buluşmayamış..

fatmacığım zaten süper bir ev sahibesiydi .ayrıca teşekküredriz kendisine..selin de çoookkkk tatlıııııı....
annesinin bebiki eymenimizde süper...en hareketli bebişti maşallah...görseniz bayılırsınız onun o emeklemesine...bir ara poposunu böyle sıkı sıkı sıkasım geldi..ama kıyamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…