- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.241
İstanbul'da olsan gelirdin ne güzel..
Nasılsınız cnm, sınavlar bitti mi?
hepatit eşini ikna edemedin sanırım
gelirdim walla zaman ya da eş engelim yok ama koca bir mesafe engelim var...:84:
sınavları yaptım da bir iki sınıfın kağıtları kaldı okunacak...
senin 4 bebişle foton süper olmuş çok beğendim....
evet canımkurstan 1 de cıktı.otele gelesiye 1.3 oldu saat biz karsıya gelesiye cok gec olacaktı..iyi dedim ben de.ben gitmeden gelebileceğim yerde buluşursanız ilk ben damlıycam :)) nasıl içim gitti anlatamam..
teşekkürler cnm, aslında hepsini önüme dizmeye çalıştım ama bazısı durmadı ağladı))
kolay gelsin sana da cnm
anladım cnm, geç olurdu gerçekten, gittiğimiz yer epey uzaktı çünkü. sen daha uzun süre burda mısın?
teşekkürler cnm, aslında hepsini önüme dizmeye çalıştım ama bazısı durmadı ağladı))
kolay gelsin sana da cnm
anladım cnm, geç olurdu gerçekten, gittiğimiz yer epey uzaktı çünkü. sen daha uzun süre burda mısın?
herkese iyi geceler:80:
Günaydın kzlarr
dün kaka tahlili için bekledik eşim işten geldiğinde altını açtım yapmışmış. ne zmn yaptığı belli olmadığı için tekrar bekledik sonra kenardan baktım yapmış hemen açtım hastaneden kaşıklı kapaklı bi kap werdiler bezde buna sıyırın getirin dediler
bi açtım altını kan! ishali kanlı gelmiş elim ayagım titredi sinirlerim iyice boşaldı artık hemen eşim sıyrdı bezden gitti hastaneye altını değiştirdim aglamya başladı emerken uyudu bende oturdum bi güzel agladım cok yıprandı kuzum. tahlili hemen cıkartmışlar saolsunlar bol miktarda lökosit warmış viyal değişmiş artık bakteri boyutundaymış bi şurup daha ekledi doktor korkmayın dedi geçecek dedi çok sık yapınca olmuş ileri boyutta artık dedi ama su kaybını yok iyisiniz dedi ilaçlara başladık ama artık kaşık görmek istemiyor şurupları çok zor içiriyorum 10 dk mı alıyor. kahvaltısınıda yarım yaptı bugün. benimde stresten heralde sütüm öyle çk yok. allahım bi iyileşseydi artık. şimdi 10 bucuktan beri ayagımda uyuyor belim koptu ama indiremiyorum arada cıglık atıp geri dalıyor heralde karnı agrıyor. gecede uyandı emmio uyumuyo 1 saat ugraştım tam sonunda pes ettim yatagıma koymamla dalması bir oldu sabha kadar bizle yattı kuzum. öyle işte kızlar.. buluşma resimlerini bekliyorumm
handecim sana sabırlar dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor hepimizinki öyle seninki biraz daha ileri o kadar. bunlaırn hepsi aynı anacım hepsiii.
kızlarrrrr geldimmm...
sabah demiri kahvaltı yaptırdıktan sonra uyuttumm.. bende salonda takılıyordumm, cenk bey yatak odasından hıc cıkmadı... sonra demır uyandı bende gıyındım , demırıde gıydırıp cıkıyordum, ( annemde kalacaktım , esyaları hazırladım..) cenk bey nereye gıdıyorsunuz dedı bende annemde kalıcam br kac gun bırbırımızden uzak kalalım dedım.. o da annene gıdersen pazartesi bosanma davası acarım dedıbende ac dedım, ac bıtsın bu ıskence dedım.. ben bosanmak ıcın anneme gıtmıyoum, kafamı dınlemek ıcın gıdıyorum dedım, sıkıldım bu kavgalardan dedım. o da bende sıkıldım bir kac gun degıl birdaha hıc gbormeyelım bırbırımızı dedı.. ben cıktım evden... 10 dkka sonra arıyor, face den biri yazdı hande geliyormusun diye, sen gidecekmıın, gıtsene degısıklık olur falan dedı, bende hicbi yere gıtmıyorum dedım, o da ben geleyım karsıya gecelm dolasalım dedı (tam dengesız evdeyken bosanmak ıstıyordu 10 dkka sonra degıstı) bende hayır ben senle gorusmek ıstemıyorum... kafamı dınlemek ıstıyorum bi sure dedım.. neyse sonra anemle capacıty e gıttık dolasmaya sonra dedım kı hadı gel yemek yıyelım.. her zaman gıtıgımız bı kafe var oraya gırıyorduk tam, anamm bi baktım benımkı ve arkadası da oraya gırıyorlar karsılastıkorada iş arkadası yanında vardı... ben dedım sız takılın bız baskıa yere gıdelım barı , annem tuttu kolumdan ayyyy szi cocukmusunuz dedi, neyse hep beraber oturmak zorunda kaldık
bana bi davranıslar sergılıyor gormenız lazım ustume titriyor
bende alttan almıyorum tabii
neyse sonunda barısmıs olduk :87::92:
b enden bole :92:
kavga etmişs,iniz ama sonuç güzel olmuş ..çok sevindim...
:2: canım benim çok geçmiş olsun.
iyi yapmışsın Handem.altdan alma canım.
:2: canım benim çok geçmiş olsun.
iyi yapmışsın Handem.altdan alma canım.
Günaydın Olcaycım, Allah tamamına erdirsin inş. cnm
Yaa artık çok şık elbiseler yapıyorlar bu ortamlarda giyilebilecek, yani çok şatafatlı olmayan:)) şöyle belden oturtmalı,ayak bileklerine kadar uzanan şık bi elbise iyi gider bence
bende gribim...hapşuran smile nerde be..
benim kocide bi pazar izinli..
bende yapem bari..
hadi hayırlı olur inşallah olciş..
ifetttt..en sevdiğimde buu
kafan dağılır handee...git takıl boşver annem..
cancanım git hemen kulagına sogan suyu damlat..kulak agrısına en etkili bitkisel cözüm..
neden acebaaa??:18::89:
şehir dışılarda davetlim elbet ama onlar gelemezlerse kızamam :80:
keşke hepimiz aynı şehirde olaydık :2:
almadım canım, almam da
kızzz pazartesi sendeyim hee ona göre, yarında derya dayımm
amma gezentiyimm heeee:89:
Selkie Ebru da çok tatlı bir hanım - Emirhan ağır abi :87:
Fatmacığımda öyle dünya tatlısı-Selin kızımız çok uslu maşallah tam bir ev sahibiydi hiç üzmedi annesini
onları ilk defa gördüğüm için söylüyorum hepiniz canımsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?