- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.261
Meral bu kocanın senin gezmelerine söylediğe lafa şunu demek istiyorum "" ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"" tövbe ya bide korkuyor he senden
günaydın.
öyle kızgın öyle nefret dolu ve sinirliyim ki kendimi dizginleyemiyorum,akşamdan beri beddua ediyorum.
yanlış anlamayın sorun eşim değil,onun lanet,adi pislik ailesi.
anlatacağım ama Alp durmuyor.
ben ediyorum ne olur kızlar Allah rızası için sizde dua edin benim için,Rabbim beni bunların arasından kurtarsın.
günaydın kızlar
yazgı Allah yardımcın olsun canım,dualarım seninle,insanın evde huzur bulamaması heleki dış kapının mandalları yüzünden huzursuz olması çok zor
ayşe iyi olmana sevindim iyi gezmeler. bizde mert uyanırsa gezmeye gitcez
handeeee günaydın pek gezinti gördüm seni
sağol canım mert uyandı zaten.ben bi duş alıyım merti hazırlayıp çıkalım. beyim kudurdu sıkıntıdan:90:Kız şimdi sana Türkçe dersi vericem, bu laf yanlış olmuş:)) Bu sözde insanın herşeyi söyleyebileceği, söz verip konuşmanın oldukça kolay olduğu ama asıl önemli olanın onu faaliyete geçirmek olduğndan bahsediliyor. Bence senin asıl söylemek istediğin "Kişi kendinden bilir işi" di mi??
Cnm dualarımız seninle. Sen de çok germe kendini nolur, bırak ne konuşurlarsa konuşsunlar hiç takma kafana, duymazlıktan gel
Size de iyi gezmeler Gülşancım
Evet Hasret o gördüğün mantıkeşke gelebilseydin ama nasip bi dahakine inş. olur. git kız bence de kocana
günaydın.
öyle kızgın öyle nefret dolu ve sinirliyim ki kendimi dizginleyemiyorum,akşamdan beri beddua ediyorum.
ben ediyorum ne olur kızlar Allah rızası için sizde dua edin benim için,Rabbim beni bunların arasından kurtarsın.
günaydın.
günaydın kızlar
yazgı Allah yardımcın olsun canım,dualarım seninle,insanın evde huzur bulamaması heleki dış kapının mandalları yüzünden huzursuz olması çok zor
ayşe iyi olmana sevindim iyi gezmeler. bizde mert uyanırsa gezmeye gitcez
handeeee günaydın pek gezinti gördüm seni
Kız şimdi sana Türkçe dersi vericem, bu laf yanlış olmuş:)) Bu sözde insanın herşeyi söyleyebileceği, söz verip konuşmanın oldukça kolay olduğu ama asıl önemli olanın onu faaliyete geçirmek olduğndan bahsediliyor. Bence senin asıl söylemek istediğin "Kişi kendinden bilir işi" di mi??
Cnm dualarımız seninle. Sen de çok germe kendini nolur, bırak ne konuşurlarsa konuşsunlar hiç takma kafana, duymazlıktan gel
Kız şimdi sana Türkçe dersi vericem, bu laf yanlış olmuş:)) Bu sözde insanın herşeyi söyleyebileceği, söz verip konuşmanın oldukça kolay olduğu ama asıl önemli olanın onu faaliyete geçirmek olduğndan bahsediliyor. Bence senin asıl söylemek istediğin "Kişi kendinden bilir işi" di mi??
noluyooo len gene sinirler tavan yapmış..gerilme , germe yazgımmm
adam boşboğazlık etmiş belli ki karısının ağzına bakıyor sende karısıyla konuşursun! 'bişey söylemek istiyosan direk bana söyle wereyim cewabını sana' dersin.. beni bu konularda eşinle muhattap etme de..
bundan böylede suratsızsın madem çek kendini geri, para konusunuda söyle karısına bilsinki yazgı saf değil artık herşeyin farkında!!! çok sinirlendim gerçektenbunlara o eltin gibi yapmak gerekiomuş demekki..
anma sen şimdi sakinliğini koru canım onlar yüzünden keni iç huzurunuzu bozmayın, laf sırası elbet sanada gelir o zmn annesine dokundurursun lafı.. ama şimdi bu kadar gerginken bi hamle yapıp kendinizi huzursuz etmeyin.. bırak allahından bulsunlar zamnını bekle sadece...
canlarım hepinisi çok sewiorummmmmmmmm
aşka geldim
noluyooo len gene sinirler tavan yapmış..
konu neee?
nedense bendeee.....
konu neee?
,kızlar
işler çok gerildi, cengiz we annem birbirine girdi
dükkanı satma konusu açıldı, bu da dükkan satılınca ne yiyip içicez git çalış o zamn bana dedi (terbiyesiz pislik bi koca böyle demiş mi allah aşkına) annemde o laf edilmez hangi koca karısına demiş git çalış falan.. bu da bağırdı bn ne yapıyorum eşek gibi çalışıyorum o da çalışacak s.ke s.ke falan dedi.. annmde hiç te çalşmicak, senin çocuğun hasta demiyosun karım otursun ewde çocuma baksın insafa gel yeter dedi
o da bağırıyo tabi anneme dioki senin ewin war rahatsın, bizim bişeyimiz yok, çalışacak tabi bilmemne... o zman boşalt ewini geçin oturun de bize kapatalım dükkanı dedi.. annmde git anan boşaltsın ewini dedi.. bu da anamın a.q. v.s die küfür etti bn o sırada susun falan diorum dükkandan sesleniorum geldi bnm gırtlağıma sarıldı...
bi daha dicekmisin bakalım sat dükkanı, gerekirse çocuğunla oturup çalışacaksın falan dedi.. çocukta hastaysa wer annene götürsün baksın dedi!!!! bnde çocuğumu werdikten sonra bnde giderim ne işim war senin yanında dedim, bn başka analr gibi çocuğumu ona buna werip içim rahat gezemem dedim ( lafım onun anasınaydı, cengizi el kadar bebekken halalrının eline wermiş çalışmış, cengiz bu yüzden hep söylendidi annem bana hiç bakmadı, baksa böyle zayıf kalmazdım falan die) yeter artık gel otur o zmn dükkanında ordan oraya sıçrıyosun be dedim yapamıyorum işte!!!
bu bağırıyo bana şükredin lan dio senin kocan gidip kumar oynadı sağda solda dedi.. annmde oynadıysa oynadı bnm kocam 25 snedir bana 1gün git çalış demedi, açta kaldık tokta kaldık çalıştı baktı dedi... ufacık çocukla kız hangi birine yetişsin yemekmi yapsın , çocuğamı baksın sana mı baksın falan offffffff
çok gerildik..
birazdan dükkanı kapatıp gidiyorum annemlere..
bu kadar ağır lafı haketmedim ben nerdeyse fırçayı almış bana wuracak kaldırdı..
bana çocuk doğur demeyi biliyo.. köpek gibi ona nereye kadar çalışacağım, şerfsizin teki doymak bilmiyo, terbiyesiz...
bnden haber alamazsanız merak etmeyin canlarım o bunu çoktan hak etti.. ne olacaksa olsun boşanırım yarın dilekçeyi werip, böyle gitmez çünkü..
dün dışarda arkadaşlarla oturuyoruz orda bile dükkan satılsa bile hasret tezgaha bakar, zaten 15,20 gün sonra gidip ortaköyde bi sucu daha açarım falan dio hala...
o değişmez..
telefonum kapalı olur muhtemelen
gidrken köyün numrasını söyle lan dedi werdim gitti bakalım köyle ne derdi war babasınımı çağıracak tutupta... neyse beni ilgilendirmiyo artık...
motorla gitti umarım gelmez şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?