- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.281
Hasrett tek online sensin sana atfen yazıyorm bnm kız hastalık sebebiyle bişe yemio kafaltısını bitirmio ki az hazırlıorm zaten. yogurt yiyo sadece bazende meyve püresi kalandada emio ama sütün çok doyurcak kadar yok öle dana kadar oldular cunku. bide onun stresinden azaldı. agzını açmıo kafaısnı bi o tarafa bi bu tarafa sallıo napcam nası yedircem ben bu cocuu zatei 7,5 kilo bişe. ay komşunun 4,5 aylık kızı war oda 7,5 kilo yaa ölürmüsün öldürürmüsün hee. muhalebi yaptım dün yarım kaşık bile almadı.
ama akşam hazır çorba yapmıştım onu yiyoduk bi kaşık uzattım gene köpürdü istemedi fln tadı agzına bulaştımı nedir açtı agzını werdim yedi qwerdim yedi derken bi kaseyi bitirdi şok oldum. dokunmaz dimi? demekki cougumun damak tadı istiomuş. geçen gün ıspanak patates yeşil biberi haşladım blendardan geçirdim süt un yereyaa kavurup ekledim yemedi. patates püresi yaptım sewerdi onuda yemedi. ay yordu beni yaa off napim zorlamim mi taneli şeyleri bıraktı artık hastalıgından dolayı heralde. hemen öğürüp kusuo:S
yuh yani bismillah yeni açtım ekranı neler duyuyorum neler.İçkili falanmıydı senin kocan piskopatmı buadam annene küfretmiş sana el kaldırmış hem emzikli kadınsın hem hamilesin ....İkinci çocuk için erken derken bunlardan bahsetmiştim.Gitte burnunu sürt akıllansın...kızlar
işler çok gerildi, cengiz we annem birbirine girdi
dükkanı satma konusu açıldı, bu da dükkan satılınca ne yiyip içicez git çalış o zamn bana dedi (terbiyesiz pislik bi koca böyle demiş mi allah aşkına) annemde o laf edilmez hangi koca karısına demiş git çalış falan.. bu da bağırdı bn ne yapıyorum eşek gibi çalışıyorum o da çalışacak s.ke s.ke falan dedi.. annmde hiç te çalşmicak, senin çocuğun hasta demiyosun karım otursun ewde çocuma baksın insafa gel yeter dedi
o da bağırıyo tabi anneme dioki senin ewin war rahatsın, bizim bişeyimiz yok, çalışacak tabi bilmemne... o zman boşalt ewini geçin oturun de bize kapatalım dükkanı dedi.. annmde git anan boşaltsın ewini dedi.. bu da anamın a.q. v.s die küfür etti bn o sırada susun falan diorum dükkandan sesleniorum geldi bnm gırtlağıma sarıldı...
bi daha dicekmisin bakalım sat dükkanı, gerekirse çocuğunla oturup çalışacaksın falan dedi.. çocukta hastaysa wer annene götürsün baksın dedi!!!! bnde çocuğumu werdikten sonra bnde giderim ne işim war senin yanında dedim, bn başka analr gibi çocuğumu ona buna werip içim rahat gezemem dedim ( lafım onun anasınaydı, cengizi el kadar bebekken halalrının eline wermiş çalışmış, cengiz bu yüzden hep söylendidi annem bana hiç bakmadı, baksa böyle zayıf kalmazdım falan die) yeter artık gel otur o zmn dükkanında ordan oraya sıçrıyosun be dedim yapamıyorum işte!!!
bu bağırıyo bana şükredin lan dio senin kocan gidip kumar oynadı sağda solda dedi.. annmde oynadıysa oynadı bnm kocam 25 snedir bana 1gün git çalış demedi, açta kaldık tokta kaldık çalıştı baktı dedi... ufacık çocukla kız hangi birine yetişsin yemekmi yapsın , çocuğamı baksın sana mı baksın falan offffffff
çok gerildik..
birazdan dükkanı kapatıp gidiyorum annemlere..
bu kadar ağır lafı haketmedim ben nerdeyse fırçayı almış bana wuracak kaldırdı..
bana çocuk doğur demeyi biliyo.. köpek gibi ona nereye kadar çalışacağım, şerfsizin teki doymak bilmiyo, terbiyesiz...
bnden haber alamazsanız merak etmeyin canlarım o bunu çoktan hak etti.. ne olacaksa olsun boşanırım yarın dilekçeyi werip, böyle gitmez çünkü..
dün dışarda arkadaşlarla oturuyoruz orda bile dükkan satılsa bile hasret tezgaha bakar, zaten 15,20 gün sonra gidip ortaköyde bi sucu daha açarım falan dio hala...
o değişmez..
telefonum kapalı olur muhtemelen
gidrken köyün numrasını söyle lan dedi werdim gitti bakalım köyle ne derdi war babasınımı çağıracak tutupta... neyse beni ilgilendirmiyo artık...
motorla gitti umarım gelmez şimdi...
,
alelacele okudum ama annene fln mı dio ööle küfürlü küfürlü yuh yani. senin mi gırtlağına sarıldı? gerizekalı herif. kendine dikkat et hasret iyi düşün ne olcaksa olsun artık kendini ve çocuklaırnı düşünecek şekilde karar wer hakkında hayırlısı canım :S
yuh yani bismillah yeni açtım ekranı neler duyuyorum neler.İçkili falanmıydı senin kocan piskopatmı buadam annene küfretmiş sana el kaldırmış hem emzikli kadınsın hem hamilesin ....İkinci çocuk için erken derken bunlardan bahsetmiştim.Gitte burnunu sürt akıllansın...
yok canım ne sarhoşu akşam 5e kadar yattı dötünü dikip duşunu aldı yemeini yedi gitmeye hazırlanırken oldu herşey...
yok annemin şahsına küfür etmedi.. keni anasına etti ortaya küfürlü konuştu...
ewt canım bu bnm yaşadıklarım ilk değil cerene hamileykende yaşadım bunlara benzer şeyler..
canım hazır çorbalarda çok katkı maddesi war normal insan bile yememesi gerekiyor, ama sewmiş yemiş bişey olmaz bi kereden.. canım iştah açmak için witamin falan wermelisin bnce.. örneğin demir ilacı kullanıyoruz onda vimin-fer öneririm sana.. iştah açıcı özelliği war.....
witamin olarakta vimin-c (adı işştah açıcı şurup) ya da sevan seas portakallaı ( balık yağı içerikli).. 7,5 kilo biraz düşük gerçekten...
bide şöyle bişey war burda hani diyolarya kaşık uzatyorum istemezse wermiorum die..
bn ona katılmıyorum ben öyle yapsam ceren aç gezer... çocuk oynayarak yemeye alışmış aa kedi , aa baba geldi, aa kuş dışarda bahçede, falan yedryoruz binbir şaklabanlıkla 1 kaseyi bitiriyor.. snde değişik yöntemler dene, belli ki ew yemekleri sewiyoer sende baharatsız az yağlı yaptığın yemeklerden wermeyi dene...
mama kullanıyorsan aptamilin sarı kutularda olan MİLUMİL ini öneriyorum.. o da iştahsız bebkler için üretilmiş tadı güzel we besleyici içeriği yüksek bir mama...
mesela balık falan koy ağzına belki lokma lokma yemeyi sewer cery öyle sewiyo..
elma kes eline wer kemirsin ekmek wer falan..
uzun yazdım sorryumarım faydalı olur
selam kızlar. buluşma fotoğraflarını gördüm ve çok kıskandım.. bidahakinde mutlaka bende olucam..
eveet canım.. önceki sayfalarda link vermişler.. konu açılmış mart anneleri bölümünde...
bi sinirle bende çek git dedim ama dahabeter olmasın hasret.iyi düşünhamilesin artı bebeğinvar.Öfkeyle kalkıp zararla oturma.Burnunusürtbiraz amaçekip gitmegidişin dönüşü olmyabilir
düşünecek bişey yok aslında böylesini terkedip gideceksin ama işte dediğin gibi geri dönüşü olmaz... nasıl olur ilerisini bilmiyorum göz dağı wermek şart ama nasıl gitsem pişman olur mu ki..
canım benim..kızlar
işler çok gerildi, cengiz we annem birbirine girdi
dükkanı satma konusu açıldı, bu da dükkan satılınca ne yiyip içicez git çalış o zamn bana dedi (terbiyesiz pislik bi koca böyle demiş mi allah aşkına) annemde o laf edilmez hangi koca karısına demiş git çalış falan.. bu da bağırdı bn ne yapıyorum eşek gibi çalışıyorum o da çalışacak s.ke s.ke falan dedi.. annmde hiç te çalşmicak, senin çocuğun hasta demiyosun karım otursun ewde çocuma baksın insafa gel yeter dedi
o da bağırıyo tabi anneme dioki senin ewin war rahatsın, bizim bişeyimiz yok, çalışacak tabi bilmemne... o zman boşalt ewini geçin oturun de bize kapatalım dükkanı dedi.. annmde git anan boşaltsın ewini dedi.. bu da anamın a.q. v.s die küfür etti bn o sırada susun falan diorum dükkandan sesleniorum geldi bnm gırtlağıma sarıldı...
bi daha dicekmisin bakalım sat dükkanı, gerekirse çocuğunla oturup çalışacaksın falan dedi.. çocukta hastaysa wer annene götürsün baksın dedi!!!! bnde çocuğumu werdikten sonra bnde giderim ne işim war senin yanında dedim, bn başka analr gibi çocuğumu ona buna werip içim rahat gezemem dedim ( lafım onun anasınaydı, cengizi el kadar bebekken halalrının eline wermiş çalışmış, cengiz bu yüzden hep söylendidi annem bana hiç bakmadı, baksa böyle zayıf kalmazdım falan die) yeter artık gel otur o zmn dükkanında ordan oraya sıçrıyosun be dedim yapamıyorum işte!!!
bu bağırıyo bana şükredin lan dio senin kocan gidip kumar oynadı sağda solda dedi.. annmde oynadıysa oynadı bnm kocam 25 snedir bana 1gün git çalış demedi, açta kaldık tokta kaldık çalıştı baktı dedi... ufacık çocukla kız hangi birine yetişsin yemekmi yapsın , çocuğamı baksın sana mı baksın falan offffffff
çok gerildik..
birazdan dükkanı kapatıp gidiyorum annemlere..
bu kadar ağır lafı haketmedim ben nerdeyse fırçayı almış bana wuracak kaldırdı..
bana çocuk doğur demeyi biliyo.. köpek gibi ona nereye kadar çalışacağım, şerfsizin teki doymak bilmiyo, terbiyesiz...
bnden haber alamazsanız merak etmeyin canlarım o bunu çoktan hak etti.. ne olacaksa olsun boşanırım yarın dilekçeyi werip, böyle gitmez çünkü..
dün dışarda arkadaşlarla oturuyoruz orda bile dükkan satılsa bile hasret tezgaha bakar, zaten 15,20 gün sonra gidip ortaköyde bi sucu daha açarım falan dio hala...
o değişmez..
telefonum kapalı olur muhtemelen
gidrken köyün numrasını söyle lan dedi werdim gitti bakalım köyle ne derdi war babasınımı çağıracak tutupta... neyse beni ilgilendirmiyo artık...
motorla gitti umarım gelmez şimdi...
canım benim..
annen cok haklı biliosun sende öyle..
herşey cengizin hırsları ve acımasızlıgı yuzunden..
kocanı nekadar sevsende ne kadar dengesiz dediğim dedik despot bi yapıda oldugunu biliosun..
ve hala tek bir sözünü bile geciremiosun..
hasret im..
önce senin mutlulugun önemli...
sen iyi olacaksın ki kucagındaki ve karnındaki bebeginde iyi olsun..
annen de inatcı kocanda..
ama annen haklı canım..
bi sürü dengesiz laf etmiş annene saygısızlık cabası..
düşünmeden hareket etme..öyle boşanma falan..
bu adamı değiştiremezsin evet ama bazı şeyleri değiştrebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?