2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hazır çorbalarda çok katkı maddesi war normal insan bile yememesi gerekiyor, ama sewmiş yemiş bişey olmaz bi kereden.. canım iştah açmak için witamin falan wermelisin bnce.. örneğin demir ilacı kullanıyoruz onda vimin-fer öneririm sana.. iştah açıcı özelliği war.....
witamin olarakta vimin-c (adı işştah açıcı şurup) ya da sevan seas portakallaı ( balık yağı içerikli).. 7,5 kilo biraz düşük gerçekten...
bide şöyle bişey war burda hani diyolarya kaşık uzatyorum istemezse wermiorum die..
bn ona katılmıyorum ben öyle yapsam ceren aç gezer... çocuk oynayarak yemeye alışmış aa kedi , aa baba geldi, aa kuş dışarda bahçede, falan yedryoruz binbir şaklabanlıkla 1 kaseyi bitiriyor.. snde değişik yöntemler dene, belli ki ew yemekleri sewiyoer sende baharatsız az yağlı yaptığın yemeklerden wermeyi dene...
mama kullanıyorsan aptamilin sarı kutularda olan MİLUMİL ini öneriyorum.. o da iştahsız bebkler için üretilmiş tadı güzel we besleyici içeriği yüksek bir mama...
mesela balık falan koy ağzına belki lokma lokma yemeyi sewer cery öyle sewiyo..
elma kes eline wer kemirsin ekmek wer falan..
uzun yazdım sorry umarım faydalı olur

yuh yani bismillah yeni açtım ekranı neler duyuyorum neler.İçkili falanmıydı senin kocan piskopatmı buadam annene küfretmiş sana el kaldırmış hem emzikli kadınsın hem hamilesin ....İkinci çocuk için erken derken bunlardan bahsetmiştim.Gitte burnunu sürt akıllansın...

kendi annesine dio, ama hep bağırmaları küfürlü ama ona demiyo tabi ortaya konuşuyo.. ewet benim gırtlağa sarıldı..
ha bide dioki ben dükkan açtım karılar götümde dönüyo benim kimseyle işim olmaz pwenkmiyim, karımı satyorum çalışıyorum gece gündüz falan! gerizekalı piç

yok canım ne sarhoşu akşam 5e kadar yattı dötünü dikip duşunu aldı yemeini yedi gitmeye hazırlanırken oldu herşey...
yok annemin şahsına küfür etmedi.. keni anasına etti ortaya küfürlü konuştu...
ewt canım bu bnm yaşadıklarım ilk değil cerene hamileykende yaşadım bunlara benzer şeyler..

Kızım hasta kreşten bulaştı artı babasıda soğuk su içirmiş üstüne tuz biber oldu yani hiç ateşlenmeyen kızım çok ateşlendi.doktorunu aradık en son 1 yaşında antibiyotik kullanmıştım şimdi 5 yaşındayine antibiyotik kullanıcam iyileşsinde neyapalım.inşallah doğana bulşmaz

bi sinirle bende çek git dedim ama dahabeter olmasın hasret.iyi düşünhamilesin artı bebeğinvar.Öfkeyle kalkıp zararla oturma.Burnunusürtbiraz amaçekip gitmegidişin dönüşü olmyabilir

bnmkide bu ishalden önce öyleydi werirdim yerdi hep ama nası huy değişti nası cadılaştı bi görsen kafasını sallıo denk getirip agzına dökemiyorum bile bagırıo aglıo geri atıo kendini ondan önce bende öyle yedirirdim onune oynucakalr dökerdim bi kaşıkta ona werirdim oynaya oynaya yerdik ama değişti sıpa:S sıvı beslenio resmen süt ve beni emio. böyle giderse alcam sanırım mama 4 aylık cocuk gibi püre yopgurt fln yiyo dsadece ya. saol canım ne demek bu kadar derdin arasında bana cevap yazmışsın. çok teşekkür ederim. rabbim huzur wersin sana inş kucagınadaki ve karnındaki bebenin yüzü suyu hurmetine. dua et hasret allaha sabır ve namazla benden yardım dileyin dio sende dile seni duymicakta kimi duycak hem annesin hem adaysın...

hasret canım.. üzülme hayırlısı olur inş. ama eşin çok sinirli ve aşırı hırslı canım.. bence sen onu baya baya alttan alıcaksın ki huzurunuz olsun.. acaip mantıksız davranıyo sinirlenince.. Allahım sana sabır güç kuvvet versin ne diim canım ya çok üzücü bi durum.. karı koca arasındaki kavgalarn aile fertlerinin önünde yaşanması zaten çok sinir bozucu bide sen hamilesin vs. Allah eşine akıl fikir versin de senin fedakarlıklarını görsün artık canım ne diim şok oldum bende

bi sinirle bende çek git dedim ama dahabeter olmasın hasret.iyi düşünhamilesin artı bebeğinvar.Öfkeyle kalkıp zararla oturma.Burnunusürtbiraz amaçekip gitmegidişin dönüşü olmyabilir

düşünecek bişey yok aslında böylesini terkedip gideceksin ama işte dediğin gibi geri dönüşü olmaz... nasıl olur ilerisini bilmiyorum göz dağı wermek şart ama nasıl gitsem pişman olur mu ki..

düşünecek bişey yok aslında böylesini terkedip gideceksin ama işte dediğin gibi geri dönüşü olmaz... nasıl olur ilerisini bilmiyorum göz dağı wermek şart ama nasıl gitsem pişman olur mu ki..

seninki kesin pişman olur bence hasret ama çözüm olur mu bilemem yani sanki aynı tas aynı hamam gibi kalır ama hiç olmazsa gidebileceğini bilir. terkedilmez sanmasın kendini.
hiç olmazsa sucuyu açamicaanı düşünür şaka bi yana bence iyi olur ama bilemiyorum ki..

canım benim..
annen cok haklı biliosun sende öyle..
herşey cengizin hırsları ve acımasızlıgı yuzunden..
kocanı nekadar sevsende ne kadar dengesiz dediğim dedik despot bi yapıda oldugunu biliosun..
ve hala tek bir sözünü bile geciremiosun..
hasret im..
önce senin mutlulugun önemli...
sen iyi olacaksın ki kucagındaki ve karnındaki bebeginde iyi olsun..
annen de inatcı kocanda..
ama annen haklı canım..
bi sürü dengesiz laf etmiş annene saygısızlık cabası..
düşünmeden hareket etme..öyle boşanma falan..
bu adamı değiştiremezsin evet ama bazı şeyleri değiştrebilirsin..

ama nasıl işte sorun orda annemler hala burda benim bir karara warmamı bekliyolar.. annem illaki gel demiyor tabi, bn düşünüyorum bi laf warya GİTMEKMİ ZOR KALMAKMI bunun cewabını arıyorum... gitsem şuan ya herşeyi kendi ellerimle bitirirsem.. onu kaybetmeyi hala göze alamıyorum..
bişeyler yoluna gireceğinden emin olsam gideceğim.. ama değilim ya daha da kötü olursa...
kalsam herşeyi yutan kadın olmaya dewam edeceğim, gelip belki yine saracak tartışacak küfredecek...
gitsem , 2 gün sonra barışsak herşey düzelse annen yaptı o götürdü olur mu acaba? çok kararsızım uff neden hiçbiriniz yok yaaaa(
size en çok ihtiyacım olan an şu an biri bişey sölesin

hasret böyle bir konuda nasıl yorum yapmamızı beklersin ki? sen çok seviyosun ama bu adam değişmezzzz, 1 bebeğin var 2. yolda, gitmek çok zor ama kalırsan da yıpranacaksın hayatın boyunca, sen yine çocuklarımın hatrına oturayım diyeceksin çünkü ayrılamayacak kadar seviyorsun

hasretcim canım inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama cengiizin annene çok ağır hakaretleri oldu yukarı tükürsem bıyık aşağa tükürsem sakal oldu boşansan şayet ceren ve karnındaki yavruna olan olacak boşanmazsan sen bu çileleri çekmeye devam ediceksin bence bir süre yalnız kalıp düşünmelisin ama bunun cengizin olmadığı bir ortamda olması gerekiyo bir süre yalnız kalıp burnu sürtsün sanada yazık çocukmu bakıcaksın çalışacakmısın yarın 2 tane çocuğun olunca dahada zorlanıcaksın herşeyi affedersin belki ama annene ettiği küfür asla unutulmaz...vede affedilemez bir boyutta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…