- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.301
hasretcim canım inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama cengiizin annene çok ağır hakaretleri oldu yukarı tükürsem bıyık aşağa tükürsem sakal oldu boşansan şayet ceren ve karnındaki yavruna olan olacak boşanmazsan sen bu çileleri çekmeye devam ediceksin bence bir süre yalnız kalıp düşünmelisin ama bunun cengizin olmadığı bir ortamda olması gerekiyo bir süre yalnız kalıp burnu sürtsün sanada yazık çocukmu bakıcaksın çalışacakmısın yarın 2 tane çocuğun olunca dahada zorlanıcaksın herşeyi affedersin belki ama annene ettiği küfür asla unutulmaz...vede affedilemez bir boyutta...
hasret böyle bir konuda nasıl yorum yapmamızı beklersin ki? sen çok seviyosun ama bu adam değişmezzzz, 1 bebeğin var 2. yolda, gitmek çok zor ama kalırsan da yıpranacaksın hayatın boyunca, sen yine çocuklarımın hatrına oturayım diyeceksin çünkü ayrılamayacak kadar seviyorsun
ama nasıl işte sorun orda annemler hala burda benim bir karara warmamı bekliyolar.. annem illaki gel demiyor tabi, bn düşünüyorum bi laf warya GİTMEKMİ ZOR KALMAKMI bunun cewabını arıyorum... gitsem şuan ya herşeyi kendi ellerimle bitirirsem.. onu kaybetmeyi hala göze alamıyorum..
bişeyler yoluna gireceğinden emin olsam gideceğim.. ama değilim ya daha da kötü olursa...
kalsam herşeyi yutan kadın olmaya dewam edeceğim, gelip belki yine saracak tartışacak küfredecek...
gitsem , 2 gün sonra barışsak herşey düzelse annen yaptı o götürdü olur mu acaba? çok kararsızım uff neden hiçbiriniz yok yaaaa(
size en çok ihtiyacım olan an şu anbiri bişey sölesin
jcanım sımdı okudum,
cok zor bir karar bu, ama sunu anlıyorum ki bu adam degısmez...
ve senın de dedıgın gıbı bu adamı para hırsı burumus, bır kadın bu kadar calısmayı ıstemezken , onu calısmaya zorlaması , ustelık annesıne bagırıp cagırarak hic hos bır davranıs degıl...
yaptıklarıyla tamamıyle yanlıs... bunu hepımız bılıyoruz...
bence akıllanması lazım...
gidersen belki akıllanır diyecegim, ama sonucta yine tamamniyle degismez...
ama su var ikinizde kaafanızı dınlemıs olursunuz, saglım kafayla dusunursunuz...
eger ben senın yerınde olsaydım anneme gıder bır kac gun kafamı dınlerdım...
ama SENIN yerınde olsaydım...
bu sadece benım fıkrım...
b
ewet kızlar.. ben boşanmayı göze alamıyorum zaten niyetim gidebileceğimi görmesi ama yanlışmı yaparım bilmiyorum inat bi adam çünkü... bu zamana kadar her kawgada oturdum, h,ç terketmedim onu ki neler yaşadım yani...
ama şu an çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum susup oturayımmı?
peki şu anmı gideyim yani bu gece
yoksa bekliyeyim geldiğinde we yarın neler yapıyor ne diyor
üzerime gelirse mi gideyim
şuan gidersem annemi suçlar mı
gitsem aklı başına gelir mi
ewi falan dağııtır kırar döker mi diyede düşünüyorum
küfürü kendi anasına etti.. annem anan ewi boşaltsın diyince..
senin kocan kendi annesine o küfrü eden bir psikopat, gidersen rest çekip anında boşanma davsaı bile açabilir
zaten ayrıl diyen yok kimse böyle bişey diyemezde,bize düşmez.ama manevi açıdan dinlenmeye,kafanı toplamaya ihtiyacın var hasret.susup susup herseferinde,yaptıklarını unutup devam edince bu adam durulmazki.garantiye almış zaten kendini.
senin kocan kendi annesine o küfrü eden bir psikopat, gidersen rest çekip anında boşanma davsaı bile açabilir
aylincim her konuda sana katılıyorum fakat bu konuda maalesef katılmıoyrum...
cunku hasret nasıl sevıyorsa cengızı, cengız de onu sevıyor bence...
ve bunlar 4 senedir beraberler... hasret bu zamana kadar ona yoklugunu hıc gostermemıs ve tabırı caızse gercekten kızın her defasında ag... s...mıs... o yuzden kesınlıkle akıllanması lazım...
aylincim her konuda sana katılıyorum fakat bu konuda maalesef katılmıoyrum...
cunku hasret nasıl sevıyorsa cengızı, cengız de onu sevıyor bence...
ve bunlar 4 senedir beraberler... hasret bu zamana kadar ona yoklugunu hıc gostermemıs ve tabırı caızse gercekten kızın her defasında ag... s...mıs... o yuzden kesınlıkle akıllanması lazım...
kafasına estimi yapabilir diye bişey yok!!!!!ewet inatçıdır, kafasına estimi bunuda yapabilir...
Handecim selam, Cengiz tepkileri belli olmayan bir adam, bir de ters teperse?o yüzden blöf yapmanın onu adam edeceğini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?