2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet kızlar.. ben boşanmayı göze alamıyorum zaten niyetim gidebileceğimi görmesi ama yanlışmı yaparım bilmiyorum inat bi adam çünkü... bu zamana kadar her kawgada oturdum, h,ç terketmedim onu ki neler yaşadım yani...
ama şu an çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum susup oturayımmı?

jcanım sımdı okudum,
cok zor bir karar bu, ama sunu anlıyorum ki bu adam degısmez...
ve senın de dedıgın gıbı bu adamı para hırsı burumus, bır kadın bu kadar calısmayı ıstemezken , onu calısmaya zorlaması , ustelık annesıne bagırıp cagırarak hic hos bır davranıs degıl...
yaptıklarıyla tamamıyle yanlıs... bunu hepımız bılıyoruz...
bence akıllanması lazım...
gidersen belki akıllanır diyecegim, ama sonucta yine tamamniyle degismez...
ama su var ikinizde kaafanızı dınlemıs olursunuz, saglım kafayla dusunursunuz...
eger ben senın yerınde olsaydım anneme gıder bır kac gun kafamı dınlerdım...
ama SENIN yerınde olsaydım...
bu sadece benım fıkrım...
b

kesinlikkle ayrıl falan demiyorum, yalnızca ben senin yerinde olsam gidip biraz goz dagı verir,ve dogru duzgun dusunmek ıcın fırsat tanırdım ıkımızıde.. hee bır de ona yoklugumu hıssettırırdım...
cunku bu zamana kadar hıc ayrı kalmadık dıyorsun...
bırak anlasın sensızlıgı bır kac gun...

nediyeyim?
git mi diyeyim?biri karnında biri kucağında iki çocukla.yüreğinde herşeye rağmen bitmeyen sevginle.gittin diyelim gelsin istiyorsun seni alsın istiyorsun,tamam geldi aldı getirdi değişecek mi cengiz?ben ettim sen etme mi diyecek?çalışma otur mu diyecek?şuan acımayan ozaman acıyacak mı haline?gelmezse ne olacak mutlu olacak msın?yok sayıp iki çocuğunla tutunacak mısın hayata?unutup gidecekmisin yoluna?
peki kal dedim diyelim.
cengiz in yaptıkları küfürleri şiddeti,dayanacakmısın bunlara ömrün boyunca?çocukların büyüyecek akılları erecek ya ozaman ne olacak?gücün var mı bunlara?hergün yeni bir atraksiyon,kaldırabilecek misin?hem çalışıp hem iki çocuk büyütüp hem bu adamı çekebilecek misin?akıllanacak mı cengiz?
düşünmesi gereken sensin hayatım,karar senin.zor olacak ama sen vereceksin bu kararı.ve sonra pişman olmamalısın bu seçimden en önemlisi bu.

hasretcim yuva öyle kolay kurulmuyo yuva kurmak çok zor ama yıkmak çok kolay ve senin herşeyden önce düşünmen gereken 2 tane yavrun bir hışımla kalkıpta yuvanı yıkma ama bir süre yalnız kalıp düşünmen gerekiyor handenin dediği gibi bende olsam anneme gider biraz yalnız kalıp düşünür kafamı dinlerdim...

hasretcim allah kolaylık versin, annenden başka kalabileceğin bir yer yok mu biraz kaçıp gözünü korkutabileceğin en azından ailene sarmaını engellemiş olursun belki of ne dfesem yaaa

peki şu anmı gideyim yani bu gece
yoksa bekliyeyim geldiğinde we yarın neler yapıyor ne diyor
üzerime gelirse mi gideyim
şuan gidersem annemi suçlar mı
gitsem aklı başına gelir mi
ewi falan dağııtır kırar döker mi diyede düşünüyorum

küfürü kendi anasına etti.. annem anan ewi boşaltsın diyince..

zaten ayrıl diyen yok kimse böyle bişey diyemezde,bize düşmez.ama manevi açıdan dinlenmeye,kafanı toplamaya ihtiyacın var hasret.susup susup herseferinde,yaptıklarını unutup devam edince bu adam durulmazki.garantiye almış zaten kendini.

kafam çok karışık düşünemiyorum yoğunlaşamıyorum olanlara bu yüzden size sığınışım(((((
onsuzluğu bilmiyorum hiç yaşamadım ki..

sen simdi gitsen de yarın gitsen de bu adam her halukarda kesnlikle annene saracak... cunku annnenın yanında oldu olaylar ve sen ona gıdıp kaldın...
her erkek boyledır... gecen gun kavgamızda ben anneme gıdıoyorum dedıgınde benımkıde sardı anneme... bu erkeklerın dogasında var...
senın o evden gıtmen buyuk bır olay sonucta, ve annene sarmasını, sınırden delıye donmesını goze alacaksın sonucta bir adamı degistirmeye, aklını basına getırmeye calısıyorsun...
senin yoklugunda acı cekecek ki kıymetini bilecek, bu zamana kadar hep sustun oturdun, 1 hafta 10 gun kus kaldınız, aklı basına gelmedi...
yine BEN SENIN YERINDE olsaydım diyorum, giderdim bir kac gunlune...

Hasretçiğim susup oturma .. Ama istikrarlı ol.. Cengizi sevdiğini burdaki herkes biliyor fakat böyle ne kadar daha devam edilirki.. Bir süre görüşmeyin bence oda kendini dinlesin. Ve Cereni özlesin..Ama Boşanmak falan lafını asla dile getirme.. Psikolojim çok kötü yalnız kalmak istiyorum de ve bir süre annende kal.. O senin hiç birzaman gitmememenden de cesaret alıyor.. Ama kötü konuşma .. Dik kafalıyı değilde mahsumu oyna.. O da ben ne yaptım yaaa ditye kendini sorgulasın.. kötü konuşunca onun cevabı kötü olur.. Umarım tatlıya bağlanır..

senin kocan kendi annesine o küfrü eden bir psikopat, gidersen rest çekip anında boşanma davsaı bile açabilir

aylincim her konuda sana katılıyorum fakat bu konuda maalesef katılmıoyrum...
cunku hasret nasıl sevıyorsa cengızı, cengız de onu sevıyor bence...
ve bunlar 4 senedir beraberler... hasret bu zamana kadar ona yoklugunu hıc gostermemıs ve tabırı caızse gercekten kızın her defasında ag... s...mıs... o yuzden kesınlıkle akıllanması lazım...

bütün yazdıklarını okudum haklısın o soruların hiç birine cewap bulamıyorum bilmiyorum..

düşündükçe daha da fazla kafam karışıyor
bak güzelim bu gece annenle gitmen ortalığı daha da karıştırır, annenleri gönder dönmesini bekle sakinleştirmeye çalışıp bir kez daha konuşmayı dene baktın olmuyort yarın sessiz sedasız çıkar bir kaç gün annende kalabilirsin ya da başka bir yerde...
canım benim sevgi bir yere kadar, yazgını dedikleri olsun yarın öbür gün sen çocukarın için kal sevgin tükensin lanetin büyüsün ve bir gün evlatların "keşke bizim için çekmeseydin bu çileyi" derse yanmayacakmısın çektiğin çileye duygularını unutman gerekn zamanlar vardır eğri otur doğru karar ver burada biz sana ne desek boş hayat senin dert senin bizi dinleyip pişman olmak da var
gitmen ders olacaksa git bir kaç gün ama bu kadar sinirli bir adamın içip içip annenlerin kapısına dayanma ihitmali de yüksek bu akşam gidersen iyi düşün lütfen

Handecim selam, Cengiz tepkileri belli olmayan bir adam, bir de ters teperse?o yüzden blöf yapmanın onu adam edeceğini sanmam

şu an sessizce mi çıkıp gitsem yarın konuşup yalnız kalmak istediğimi söyleyerek mi(
söyleyince anlamayacak o ayrı?

ewet inatçıdır, kafasına estimi bunuda yapabilir...
kafasına estimi yapabilir diye bişey yok!!!!!
gercekten seviyosa bu adam seni öyle kolay degil bırakıp gitmeler boşanmalar!!!
haa bunu yapabilecek kadar esti kafa yaşıyosa hiç durmasın o an yapsın düşündüğünü!!
ama zor be güzelim..
havlayan köpek ısırmaz unutma bunu!!

Handecim selam, Cengiz tepkileri belli olmayan bir adam, bir de ters teperse?o yüzden blöf yapmanın onu adam edeceğini sanmam

o konuda haklısın aylıncım, fakat oturup suskun kalması da bu adamı degıstırmıyor, kac kere yasayıp gorduk hep beraber...
bu kararı verecek olan hasret, cunku kısıden kısıye , ve duygulara gore degısebılecek bır karar...
ben zaten her defasında ben senın yerınde olsaydım dedım...
benım gozum karadır cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…