2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa sağol
annemlerin şimdiki wini bilmiyor yeni taşındılar..
gelip beni bulamayınca o sinirle hereşyi kırıp dökermi ewde diorum ipleri koparmayacağını bilsem aylinin dediği gibi bide inat edip
madem beni terketti işim olmaz derse buna dayanırmıyım onuda bilmiyorum...

ewet bu süper olmuş o zamn toplayıp gidiyorum herşeyi gelsin baksın dükknına.
babasınımı çağırıyor anasınımı ne yaparsa yapsın
herhangi bi mesaj atayımmı giderken..
salaklaştım galiba ama düşünemiyorum

bu konuda ebruma keısnlıkle katılıyorumm....
havlayan kopek ısırmaz....
eger sınırlı degılsen kal bu gece, ama sınırlıysen git... durursan daha cok kavga etmez mısnız... annen gıdınce ya sana daha cok bagırıp neden boyle konusmasına ızın verıyorsun dıye hesap sormaya kalkarsa..

gercekten seviyosa bu adam seni öyle kolay degil bırakıp gitmeler boşanmalar!!!
haa bunu yapabilecek kadar esti kafa yaşıyosa hiç durmasın o an yapsın düşündüğünü!!

bu kısma kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleme:

hala mal gibiyim( ne yapacağımı bilmiyorum ne zor bi durum yaa
ama yaptıkları yeter artık birikti
bu defa annesi yüzünden oldu dicek annme ömür boyu kin güdecek bundan korkuyorum

kırma dökme işini göze alacaksın eğer ders alacaksa kırsın döksün bir şey olmaz, bu kadar kolay ipleri koparacaksa da kendi adıma söyleyeyim cehenneme kadar yolu var (bence tabi)
korktuğunu göstermeyeceksin gözün kara olmasa da kara görünmeli arada

işte öyle olursa gitmem daha kolay olur...
gelince bnde endişeliyim lafından sözünden.. ayağım kapıda melisa cerenin eşyalarını topladı
bnmkler kaldı 3,5 parça bişey alıp çıkayım şimdi 2,3,4 gün sonra açarım telefonumu bakarım ne diyo...

ne kadar korkağım bunu ona gösteremiyorum
tek korkum annemi suçlaması

ne kadar korkağım bunu ona gösteremiyorum
tek korkum annemi suçlaması

korkaklık başkdır sevdiğini gözden çıkarabilmek başka
bence bu gece kal işler çığrından çıkarsa yarın git bu geceyi göze alman lazım gibi geliyor bana

ben çıkmak zorundayım geç oldu sabah 5.30 kalkış çünkü
naçizan fikirlerim bunlar
hasretciğim allah sana sabır ve kolaylık versin
iyi geceler hanımlar

korkaklık başkdır sevdiğini gözden çıkarabilmek başka
bence bu gece kal işler çığrından çıkarsa yarın git bu geceyi göze alman lazım gibi geliyor bana

sanki bu daha düşünülmüş mantıklı bir karar olur gibime geliyo
bu gece bekleyip göze alacağım herşeyi kızımı yanıma alıp yatacağım geldiğinde alkollü olur çok üstüme gelirse söylerim olmuyo ayrı deneyelim die((

sanırım gözden çıkaramıyorum haklısın

Hasret neden gidiyorsun ki? Gittiğinde Cengiz değişecek mi sanıyorsun?
Git fakat Cengiz gelip seni geri alacak.Sende gideceksin evine geri.Ama 1 ay sonra tekrar aynı sorunları yaşayacaksın.
Lütfen bugün herhangi bir hareket yapıp hem kendini hem etrafındaki insanları zor duruma sokma.
Bugün otur evinde sakinleş biraz.Cengiz ile konuşma herhangi davranışına tepkisiz kal.
Düşün bakalım bu ilişkinin bu hale gelmesine neler sebep oldu.Gerçek sebebi ve çözümü senden başka kimse iyi bilemez.
Birde şunu merak ediyorum ben.Eğer sen gidip çalışmazsan sucuda, Cengiz seni saçından sürüyüp götürüp çalıştırabilir mi ?

Filizciğim çok geçmiş olsun güzel prensesine.

Hasret cnm ben en çok Şeymanın dediklerine katılıyorum cnm. Bence bu geceyi evde geçirmeyi göze al, böylece hem nasıl bir tavır takınacağını görme şansın olacak hem de gidişini annene bağlamayacak. çünkü bu gece gidecek olursan,şimdiye kadar hiçbir kavgada gitmeyen karımı kesin annesi zorladı diye de düşünebilir.
Ama Cengiz artık ciddi bi dersi hakediyor o da kesin. Bu akşamı evde geçirecek olursan bence sükunetini koru. gelip sırnaşsa da oralı olma, küfretse de cvp verme. Gideceğini de hiç söyleme, sadece gittiğinde bi not bırakırsın ona

ben melisa
ablam yemek yemeye gitti de
ablamın bize gelmesi daha doğru olucak hem anneme bağırıyo cengaver hemde ablam onun yanında mı kalıcak geldiğinde ablamı döverse o geldiğinde daha çok kavga ederler ablam kararsız kalmış bn ve annem gel diyoruz..

Yaa bi de bu Cengiz beni korkutuyor cidden, tepkileri çok düşünmeden veriyor. aşırı sinirli. Aylinin dediği gibi madem gittin geri gelme de diyebilir, sen de onu kaybetmeyi göze alamadığını söylüyorsun. e bu adama bi ders te vermek lazım... offf iki ucu b..lu değnek walla(

küçük hanım senin bu tür durumları görmen bile yanlış bence.ayrıca bunları okuman ve cevap yazman daha da yanlış.
sen düşünme bitanem ablam en doğru kararı elbet verecektir.

Melisacım ama ablan sizinle gelirse de işler daha da kötüye gider cnm. Bu defa bi kere sizinle ilişkiler çok değişir, Hasretle de boşanmaya kadar gidebilirler ve ablan bunu istemiyor. Ablan bu gece evde kalsın ama onunla kavga etmesin, o bağırıp çağırsa bile sessiz kalıp gitsin cerenle uyusun. cevap vermeyen kadını da dövecek değil herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…