- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.521
hande ye ne oldu ki??
hepinizin yazdıklarını okuyorum kızlar ama tek tek alıntı yapamadığımdan konulara dahil olamıyorum sorry...
ayşenura çok geçmiş olsun tabii emelede bu durumda eşi ne yaptı çok merak ediyorum..
esincim ne desem boş derler ya kelin ilacı olsa... işte o misal..
öznur hande gelmedi mi? we şu medyumundan haber yok mu?
yazgıcım bnde iş yok(
ne yapacaksın demişsinz, dün sessizce gidip onu bi şklde kendini haklı çıkarmasına sebebiyet wermek istemedim, konuşucam onunla böyle olmuyo diicem yaptıklarını birbir yüzüne wurmalıyım ki anlasın neden bu hale geldiğimizi yoksa anlamayacak beni kaçtı durumuna koyacak, ewini terkeden kötü kadın olacağım... az önce aradı merti göndereyim sana biraz dinlen, dün gece hep kustun durdun aç kalıyosun bişeyler at ağzına dedi..
bir parladım elemanlar içerdeydi çıkın dışarı die bi bağırdım buna başladım telefonda
NE LAN DEDİM sen BENİMİ DÜŞÜNÜYOSUN, SEN İNSANMISIN BE DEDİM VİCDANSIZ, İNSAFSIZ RİYAKAR... BİN SIRTIMA WUR SEMERİ, ALLAHINDAN BULURSUN İNŞALLAH BNDEKİ HERŞEYİ BİTİRİYOSUN DEWAM ET, BU EWLİLİĞİ AYAKTA TUTAN TEK ŞEY SANA DUYDUĞUM SAÇMA SEWGİM ONUDA BİTİR Kİ ÇEKİP GİTMEM DAHA KOLAY OLSUN.. BU CÜMLEYİ BİTİREMEDN OOOO DEDİ SEN COŞMUŞSUN KAPAT TELEFONU KAPAT DEDİ WE SURATIMA KAPATTI.. SÖYLEDİKLERİMİ DUYMUŞTUR UMARIM TAM DÖKEMEDİM İÇİMİ AMA o sırada o da şiş bağırma olum bağırma bişey olcak bağırma demekle meşguldü..
we şimdiben ewe gidiyorum gönderdii merti..
biraz uzanayım öpüyorum..
yazgı allah sana kolaylık versin seninle aynı durumda değilim ama benzer sayılır
ben de kayınpederle altlı üstlü oturuyorum kayınvalide biz çıkarken öldü evin bütün yükü ve babası evin büyük oğlu olarak eşimin üzerine kaldı şimdi eşim kardeşne dükkan açıyor borçlanarak, ünv de iki kız okuyor. tek derdimiz kardeşlerinin yükünden bir an önce kurtulmak şimdiye kadar onlara harcadığım parayla evimin peşinatını verirdim, düğünümde bana tek faydaları 6 bilezik versem onlar da gider. ben bir kaç yıl daha sabredip ev paramı biriktirip verdiklerimi yok sayarak onlardan kendimi kurtarmayı planlıyorum başka çarem yok çünkü.
maddi durumun nedir bilmiyorum ama huzur istiyorsan sıfırdan para biriktirmeye başlayıp bir ev almayı denemek uzun vadeli ama kaçınılmaz huzurun olsun istiyorsan sessiz sedasız peşinatını biriktirmeye bak oturduğun evinin kat mülkiyetini kocanın üzerine versinler sonra çıkın gidin günü gelir iki evin olr hem de huzurun bırak kiraya verseler de yesinler parasını kafanız çok kızarsa satarsınız yeter ki kat mülkiyetini halledin (amma da akıl verirmişim kusuruma bakma yaaaa) hatta sana kat mülkiyetinin yolunu da yapayım yatırım olarak ev almak istiyoruz ama teminata ihitiyacımız var dersiniz :26: ay ne çok konuştuuum kusura bakma
ya hep karavana hande değildi dimi ay isinler karıştı düzelteyim bari
elektrikler gidip gidip geliyo aldığım alıntılarda siliniyo:95: kızlar güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim
yazgı Allah yardımcın olsun canım, iyiki eşin yanında bunun için şanslısın arkadaşım
bugün işyerim çok kalabalık işler yoğun çok katılamıyorum size
zemheri arkadaşım adını unuttum özlettin kendini
Meral,Yazgı,Hasret,Öznur,burcu,gülşan geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Yazgı bu konuda ayline katılıyorum mesafeli ol Allahtan sabır iste zor ama eşine yüklenme Allaha havale et bu insanları.İnan çok geçmeden kapına getiriyor Rabbim böylelerini.
elektrikler kesilmişti
Yazgıcım farkındayım zor bi süreçten geçiyorsun. pek çoğumuz belki 1 ay aynı çatıda yaşamaya katlanamazken sen ömrünü onlarla geçiriyorsun ve bu da aranızdaki ilişkiyi iyice laçkalaştırıyor. bence gerçekten uzaktan uzağa sevgi ve saygıyı korumak çok daha kolay. cnm elbette hakkını istemen son derece normal ve çok şükür ki seni anlayan, ailesine körü körüne bağlı olmayan bi eşin var. sen gerekeni yapıp durumu eşine açmışsın, artık beklemekten başka yapacak bişey de yok. Ama biraz sakin ol lütfen beklerken, bi kere onlarla hiç muhatap olma, eşini de çok sıkboğaz etme. inşallah herşey yoluna girer cnm, sen de daha rahat bi hayata geçersin
içine ne koymak istersen koyabilirsin canım. peynir ve maydonoz olabilir, patatesli harç olabilir. ben sucuk kaşardomateste koyuyorumGörmedim ben kaçırmışım demek.Gülşancığım içi nasıl hazırlanıyor.Yarın sabah erkenden kalkıp kocişe hazırlayabilirim aslında.
Gülşancım mert oğlanla çok şekersiniz, maşallah size
gülşan canım bebeğine maşallah çok tatlı canım.. şansı talihi bol olsun miniğimin :)
yok canım ESİN o.
yok canım ne kusuru zaten siz bişeyler yazında rahatlayayım diye anlattım.kat mülkiyeti yapamam ki dedimya girişlerimiz aynı yani dışardan bir bütün gibi duruyor.ancak merdivenimi arırırsam o mümkün olur.ahh işte aklım yeni geldi başıma yoksa şuan evim olurdu borcuda biterdi.şuan böyle bir birikim yapmamın imkanı yok.2011 aralığa kadar her ay beşyüz lira kredimiz var.o bitince olabilir ancak.offf mecbur olmak okadar kötü ki.
ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?