2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Medyum aynı yerinde duruyor canım.Sen gitmek istedikden sonra organize edilir.

elektrikler gidip gidip geliyo aldığım alıntılarda siliniyo:95: kızlar güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim
yazgı Allah yardımcın olsun canım, iyiki eşin yanında bunun için şanslısın arkadaşım
bugün işyerim çok kalabalık işler yoğun çok katılamıyorum size
zemheri arkadaşım adını unuttum özlettin kendini

Son düzenleme:
Meral,Yazgı,Hasret,Öznur,burcu,gülşan geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Yazgı bu konuda ayline katılıyorum mesafeli ol Allahtan sabır iste zor ama eşine yüklenme Allaha havale et bu insanları.İnan çok geçmeden kapına getiriyor Rabbim böylelerini.
Esincim sanırım seninde eşinle problemlerin var Allah yardımcın olsun bu fırtınanın sonu sakinliktir geçer inş.
Hasret yazgı gerçekleri yazmış.Bu şikayet etmeye hakkın yok gibi anlaşılmasın.Ama hani derler ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.Senin o kocayı yavaş yavaş sabırla işlemekten başka çaren kalmamış.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Son düzenleme:
elektrikler kesilmişti
Yazgıcım farkındayım zor bi süreçten geçiyorsun. pek çoğumuz belki 1 ay aynı çatıda yaşamaya katlanamazken sen ömrünü onlarla geçiriyorsun ve bu da aranızdaki ilişkiyi iyice laçkalaştırıyor. bence gerçekten uzaktan uzağa sevgi ve saygıyı korumak çok daha kolay. cnm elbette hakkını istemen son derece normal ve çok şükür ki seni anlayan, ailesine körü körüne bağlı olmayan bi eşin var. sen gerekeni yapıp durumu eşine açmışsın, artık beklemekten başka yapacak bişey de yok. Ama biraz sakin ol lütfen beklerken, bi kere onlarla hiç muhatap olma, eşini de çok sıkboğaz etme. inşallah herşey yoluna girer cnm, sen de daha rahat bi hayata geçersin

ya hep karavana hande değildi dimi ay isinler karıştı düzelteyim bari

yok canım ESİN o.
yok canım ne kusuru zaten siz bişeyler yazında rahatlayayım diye anlattım.kat mülkiyeti yapamam ki dedimya girişlerimiz aynı yani dışardan bir bütün gibi duruyor.ancak merdivenimi arırırsam o mümkün olur.ahh işte aklım yeni geldi başıma yoksa şuan evim olurdu borcuda biterdi.şuan böyle bir birikim yapmamın imkanı yok.2011 aralığa kadar her ay beşyüz lira kredimiz var.o bitince olabilir ancak.offf mecbur olmak okadar kötü ki.

Hasret keşke böyle davranmasaydın diyeceğim ben de. Artık birbirinize bağırmaktan, hakaretler etmekten vazgeçmelisiniz. Sen onun gibi daranırsan onun değişmesini nasıl bekleyebilirsin ki? belki seni o, bu hale getirdi ama yine de kendini dizginlemeyi öğrenmelisin. Kavgalarda sen saygını korur, onun düştüğü duruma düşmezsen bence 1-2-3 sonunda Cengiz de kendi tavrından utanacaktır

Öznur o börek zor değil be, aşama aşama anlattığım için uzun gibi durmuş:)) yoksa tüm yufkaları diz tepsiye arasına iç harcı koy en üste de sodalı harcı döküp fırına ver, hepsi bu

sağolun kızlar zaten Allah ım onlara cezalarını veriyor ama anlamıyorlar o başka.

amin meral cim inşaallah Allah yüzüme güler,yardım eder.bekliyorum zaten büyük ihtimal bu akşam olurbu konuşma zaten.bugün hiç görmedim yoklar galiba.gelmeseler hiç keşke.

selam kızlar nasılsınız.. ben sıpadan fırsat bulup yazamıyorum yine diş huzursuzluğu başladı.. dişlerimiz de 3 ledi bu arada :) ama çok sıkıntı veriyo kuzuma... yazgı canım bende altlı üstlü oturuyorum ve öyle oluncada herşeye müdahele etme gereği duyuyolar.. ben direkt eşime havale ediyorum hatta diorum ki bak annen baban vs. böyle yapıo senin yanında yaparlarsa uyar.. oda bi güzel uyarıyo.. gene yapıolar o ayrı :)) yaşlı insan bizimkiler idare etmekten başka çarem de yok çünkü eşim arada kalıyor.. ama sen sakın hakkımı arıycam falan die tartışma canım haklıyken haksız duruma düşersin.. bide bebeğin hakkında çok karışırlar inan çok iyi anlıyorum seni.. bizimkilerde öyle iyi bişi olduunda hepimiz yaptık ama kötü bişi olduunda BEN yaptım oluyo hep ama alıştım valla duymazlıktan geliorum napim.. kaldıki benimkiler bebiş konusunda hiç destek olmazlar anca sevmeyi bilirler.. bende tek başıma büyütmeye çalışıyorum kuzucuğumu cefasıda güzel çünkü :) tabi biraz uykuya hayır demem:) sende sakin ol olur mu canım.. unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.. 3 maymunu oyna huzurunuz için.. eşin ilgilensin onlarla..

Görmedim ben kaçırmışım demek.Gülşancığım içi nasıl hazırlanıyor.Yarın sabah erkenden kalkıp kocişe hazırlayabilirim aslında.
içine ne koymak istersen koyabilirsin canım. peynir ve maydonoz olabilir, patatesli harç olabilir. ben sucuk kaşardomateste koyuyorum
merti yollayımda ye ozaman

ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan

ev apartıman tipi değil mi yani evn içinden merdivenle mi çıkılıyor sizin eve bu kötü işte o zaman kocanla oturup enine boyuna konuşyp dışarıdan kapı yapılmasını sağlamanıZ lazım "gider gelirken sizin evinizden geçip sizi rahatsız ediyoruz" falan bahanesi sökmez değil mi bunlara

GÜLŞAN teşekkür ederim canım emin ol ben de burayı özlemişim eve dönmüş gibi hissettim kendimi bu gün

Gülşan sen de çalışıyo musun be, ohh öğle arası 1,5 saat evdesin. saat 3.5'ta da paydos. şahane walla
öp merti bizim için:))

ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan

küçük su şişesi, bozuk cep telefonu ve pilleri çıkarılmış kumanda en favoriside ev terliği:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…