- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.561
ıyyy gıcık gıcık ayılıp bayılmalar falan. madem kapıyı ayırmak böyle zor geliyor ona göre davranacaklardı en başından. eşin de aynen böyle desin onlara
ıslak mendil pakedi, toplar, tavlamız ve pulları, kendi bezinin poşedi, ışıklı baston, diş kaşıyıcı, burun aspiratörü.... döküyorum odanın ortasına elime ne geçerse beğenirse oynuyor beğenmezse o dağınıkla deli oluyorum
hep aynılar yaaa. canım Allahım eşinede sanada sabır versin ve aranız hep iyi olsun inş..
Dün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varkenbir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.
dağınıklığı hiç sorma canım yaabende yapıorum bi battaniyenin üstüne ne bulursam koyuorum ama bi bakıorum koridorda fayansların üstünde elleri ile vuruyo şap şap die sese gülüo.. yerinde durmuyo ve hasta olucak die korkuyorum.. bide benim sıpacık ayağından çoraplarını çıkarıyo şimdiden çorap topluyorum
meral in de dediği gibi bahaneye gerek yok artık açıkca söylensin ne olacaksa olsun.yeterince sabrettim ben.evet çok şükürki eşimle mutluyum.
siz asıl konuşulduktan sonrasını görün.hemen birinin şekeri birinin tansiyonu çıkacak,eşim aşağı çağrılacak.düzenbazlar.
benimki de yenecek şeyler dışında ne bulursa ağzına götürüyor. Ama elma dilimi dahil yenecek maddeleri titizlikle uzak tutuyor ağzından serserim:97:
ya o psikodan bizim evdede var allam terlikleri ışarda çıkarıp odaya giriyoruz bi ara koltuğun arkasına sakladım nerden bulduysa bulmuş bide kafayı sokmuş çıkamıyo arkamda bende kitap okuyodum dalmışım mızıklanıyo ama anlamıyorum meğer terlik sevdasına kışıp kalmış bide perdelerle oynamaya bayılıyo bu sabah perdeyle oynayabilmek için sehpanın altına girmiş tabi perdeye tutunup ayağa kalktıkça kafayı vuruyo bende mutfaktayım mızıklıyo die bakmaya geldim ki benimki küt küt kafayı vuruyo
olmaz mı?terliklede yetinse iyi yere koyuyorum,o illaki bir şekilde kalebodurlara kadar gidiyor ve yalıyor.masa,cam daha aklıma gelmeyen birsürü şey.
aman canım ya çok dikkat.. bunlar yürüyünce nolucak.. korkuyorum valla bücürlerden
Pullar mı hiişt napıyosun boğazına kaçar
Kızlar selam Tibet henüz emeklemiyor çok üzüüyorum.. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyor ama hamle yapmıyor ..en sevdiği oyuncağını koyuyorum yarım metre öteye gidemiyor öyle bakıyor.. Şu an 8aydayız 12 gün sonra 8 bitecek.. Ben 7 aylıkken emeklemişim. Eksta ne yapsam hızlandırmak için. Koca poposunu kaldırmıyor babası gibi hazırcı :))
AYŞENUR a çok geçmiş olsun emel.Allah korumuş kırılabilirdide.Allah beterinden saklasın.
ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan
Kızlar selam Tibet henüz emeklemiyor çok üzüüyorum.. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyor ama hamle yapmıyor ..en sevdiği oyuncağını koyuyorum yarım metre öteye gidemiyor öyle bakıyor.. Şu an 8aydayız 12 gün sonra 8 bitecek.. Ben 7 aylıkken emeklemişim. Eksta ne yapsam hızlandırmak için. Koca poposunu kaldırmıyor babası gibi hazırcı :))
ah bebeğim ne desek ne söylesek yaşadıklarını sen biliosun..evlendiğimde 17 imin sonlarındaydım.çok severek evlendim.eşimle yanyana olmak bizi öyle mutlu ediyorduki gözümüz kördü herşeye.okulumu bıraktım onun için.yaşadığım şehri,imkanlarımı.babannem ve dedemle yaşıyordum,kardeşim vennemle birlikte.annem ve babam 13 yıl önce boşandı ama babannemler annemi ve bizi yanına aldı.babama "sen erkeksin heryerde kalırsın ama karın çocuklarının başında olmalı"dediler ve bizi yanlarına aldılar.evlenmeye karar verdiğmde tabiki tepki gösterdi herkes.uyardılar beni ama dinlemedim.
neyse evlendim nitekim.buraya geldim.geldiğimde bir evim yoktu şuan oturduğum kat yoktu.4 ay kaynanamlarla yaşadım.sonra bu katı yapımına başlanacaktı.kayınpederim benden borç olarak 10 bilezik istedi verdim.burdaki düğünümde takılan altınları hiç vermediler zaten.ev yapıldı.yemek odası almamışlardı,ev bitti kayınpederim bana 2. el bir yemek odası getirdi eski.ses etmedim.sonraki yıllarda biz yeniledik tabii. ama beni buna layık gördü düşünün.birçok şeyi hatta nerdeyse herşeyi bize ödetti ses etmedim.sonra eşimin abisi 2 kez nişanlandı ayrıldı.3. ü ile evlendi.ona herşey dört dörtlük yapıldı.ben birden dışarda bırakıldım o iyi ben kötü.çalıştım akşama geldim hizmet ettim,yapmak zorunda bırakıldım.arkamdan birton laf edildi sustum.kaynanam kocama anneme beni şikayet etti dağınık odurbudur diye sustum.tabii bu gelinleri tek bir altın bile bırakmadı onlarda.kaynanam sürekli izinsiz evimde.ben işteyim giriyor kafasına göre.
sonra gelinleri bir senede tırnaklarını gösterdi.neler yaşandı neler,sonunda çekti gitti.2009 un ağustos ayında oldu bu.hemen 1 hafta içinde geri gelsin diye hanımın girişi ayrıldı dışardan merdivenler yapıldı ona özel.ama bana yok.gene olmadı geldi 15 gün sonra geri gitti.budefa yine bana döndüler canım balım diye.ama bendeki kredileri bitti.geri çektim kendimi,mesafe koydum.yaptıkları kanıma dokundu.nasıl güleyim,canım cicim yapayım?ama buda onlara dert oldu.aylardır kocama bunu şikayet ediyorlar.alp doğdu odasını yaptılar.bişey takmadılar,zaten istememde.ama oğlumun onlara bırakılan hediyeleride bize gelmedi.nasıl güleyim ben bu insanlara.
enson cumartesi akşamıda işte kayınpederim"bu çocuğu besleyemiyorsun yoğurt mu verilirmiş çerez gibi kaldı"falan filan laflar etti.daha sonra oğlumu kullanıp bana "suratsız,hiç gülmez,anca somurtur"falan gibi laflar etti.bende eşime artık yapamayacağımı hadlerini aştıklarını söyledim.paramı iste yada vermiyorlarsa benim girişimi ayırsınlar dedim.konuşacak bakalım.ben size özet geçtim inanın ayrıntılara girsem daha neler neler.geçen hafta içi boşanılan geline kredi çekip 6.5 milyar verildi.sebep davaları temhizde ama 1-1.5 yıl sürermiş oğulları yaza bidaha evlenmeliymiş bekleyemezlermiş.buna para var bize yok.
haksız olduğumu düşünmüyorum.ama aynı çatı altında neyapacağım bilmiyorum?çıkma şansımda yok.sıkışmış hissediyorum.
geceden bu yana aklım sende..hepinizin yazdıklarını okuyorum kızlar ama tek tek alıntı yapamadığımdan konulara dahil olamıyorum sorry...
ayşenura çok geçmiş olsun tabii emelede bu durumda eşi ne yaptı çok merak ediyorum..
esincim ne desem boş derler ya kelin ilacı olsa... işte o misal..
öznur hande gelmedi mi? we şu medyumundan haber yok mu?
yazgıcım bnde iş yok(
ne yapacaksın demişsinz, dün sessizce gidip onu bi şklde kendini haklı çıkarmasına sebebiyet wermek istemedim, konuşucam onunla böyle olmuyo diicem yaptıklarını birbir yüzüne wurmalıyım ki anlasın neden bu hale geldiğimizi yoksa anlamayacak beni kaçtı durumuna koyacak, ewini terkeden kötü kadın olacağım... az önce aradı merti göndereyim sana biraz dinlen, dün gece hep kustun durdun aç kalıyosun bişeyler at ağzına dedi..
bir parladım elemanlar içerdeydi çıkın dışarı die bi bağırdım buna başladım telefonda
NE LAN DEDİM sen BENİMİ DÜŞÜNÜYOSUN, SEN İNSANMISIN BE DEDİM VİCDANSIZ, İNSAFSIZ RİYAKAR... BİN SIRTIMA WUR SEMERİ, ALLAHINDAN BULURSUN İNŞALLAH BNDEKİ HERŞEYİ BİTİRİYOSUN DEWAM ET, BU EWLİLİĞİ AYAKTA TUTAN TEK ŞEY SANA DUYDUĞUM SAÇMA SEWGİM ONUDA BİTİR Kİ ÇEKİP GİTMEM DAHA KOLAY OLSUN.. BU CÜMLEYİ BİTİREMEDN OOOO DEDİ SEN COŞMUŞSUN KAPAT TELEFONU KAPAT DEDİ WE SURATIMA KAPATTI.. SÖYLEDİKLERİMİ DUYMUŞTUR UMARIM TAM DÖKEMEDİM İÇİMİ AMA o sırada o da şiş bağırma olum bağırma bişey olcak bağırma demekle meşguldü..
we şimdiben ewe gidiyorum gönderdii merti..
biraz uzanayım öpüyorum..
a.s..aşk...iyi yolculuklar...slm canlar nasılsınız,altta ilk incimiz pırtladı çok şükür hemen yanında çıkıcak olan var belli,iki gündür çok fazla dillendik yeni heceler kelimeler eklendi ve çok fazla harekertrlendik,yarın akşam istanbula babamızın yanına uçuyoruz inşallah,yine buluşmuşsuınuz aşk olsun ben de gelcektim
merak etme tatlım..hasret çok sert çıkıyorsun, belki kocanın anladığı dil budur bilemem ama "mert bana bir gün değil her gün lazım, başa çıkamıyorum artık bu yorgunluk sevgimi de zedeliyor" diyebilsen keşke
ama dediğim gibi kocanın anladığı dili en iyi sen bilirsin
bu arada selam kızlar uzun zamandır takılamıyorum yazılı ve toplantı dönemi başladı bundan sonra yoğunuz sürekli sizleri çok özledim aslında
gülşan oğluşunla çok yakışmışsınız maşallah
hasta bebişlere geçmiş olsun
hepkaravana (vallahi isinler karştı unuttum birden kusura bakma) parlama hızın düşürsen iyi edersin evlilik denilen şey sabır işi ama dayanamam ben diyorsan o ayrı
benim de kocişle sıkıntım var "benimle hiç ilgilenmiyorsun" diyor, haklı anasını satayım da ben de de hal kalmıyor ki ev işi, okul işi, deniz bir taraftan akşamları sızıyorum resmen üzülmeye başladım evliliğimin sıcaklığı günden güne düşüyor
emoşum ayşenusssa gecmiş olsun..Meral,Yazgı,Hasret,Öznur,burcu,gülşan geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Yazgı bu konuda ayline katılıyorum mesafeli ol Allahtan sabır iste zor ama eşine yüklenme Allaha havale et bu insanları.İnan çok geçmeden kapına getiriyor Rabbim böylelerini.
Esincim sanırım seninde eşinle problemlerin var Allah yardımcın olsun bu fırtınanın sonu sakinliktir geçer inş.
Hasret yazgı gerçekleri yazmış.Bu şikayet etmeye hakkın yok gibi anlaşılmasın.Ama hani derler ya ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.Senin o kocayı yavaş yavaş sabırla işlemekten başka çaren kalmamış.Allah yardımcın olsun arkadaşım.
esasen bu oyuncak firmalarına bi mail atmak gerek..küçük su şişesi, bozuk cep telefonu ve pilleri çıkarılmış kumanda en favoriside ev terliği:90:
Dün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varkenbir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.
cnm niye üzülüyosun daha çoğu bebeğimiz emeklemiyor ki. Haftasonu buluşmasında iki eymen dışında emekleyen bebek yoktu
ah bebeğim ne desek ne söylesek yaşadıklarını sen biliosun..
ama her bi bünyenin kaldırabilecegi katlanabilecegi belli bi noktaya kadar..
onlar bardagın son damlasını taşırdıklarına yansınlar...
herşey maddiyat değildir...
karşındakinden aldığın hissettiğin deger daha önemli..
allah tan eşin sana o güveni ve verdiği degeri hissettrmiş..
bu da olmasaydı..
eminim o halledicek tüm bu sorunları..
hissettirdikleri değer gelinine 2.el eşya veren bir kayınpeder,kaynanın ne olabilir ki?ben bu saatten sonra onlardan sevgi,canımcicim beklemiyor ve bunu istemiyorum.hakkımı versinler isterlerse konuşmasınlar memnun olurum.inşaallah ebru m eşim çözecek,inşaallah.
cünki bu saaten sonra onlardan alacagın deger yapmacıklıktan öte gitmeyecek senin gözünde..hissettirdikleri değer gelinine 2.el eşya veren bir kayınpeder,kaynanın ne olabilir ki?ben bu saatten sonra onlardan sevgi,canımcicim beklemiyor ve bunu istemiyorum.hakkımı versinler isterlerse konuşmasınlar memnun olurum.inşaallah ebru m eşim çözecek,inşaallah.
sevgili avukat arkadaşım...Yazgı bina tapu da nasıl gözüküyor.Arsa olarak mı gözüküyor?Senin evine geçmek için k.validenin evinden mi geçmek gerekiyor.Arsa olarak gözüküyorsa tapudan keşif olarak gelsinler imar projesi oluşturup her daire için ayrı tapu alabilirsiniz.Yani kat mülkiyetine geçebilirsiniz.Üzme sen de kendini süt veriyorsun sütün azalacak.Biz de kayınvalidelere bayramda gideceğiz 4 gün kalacağız.İçimden hiç gelmiyor.
ah bebeğim ne desek ne söylesek yaşadıklarını sen biliosun..
ama her bi bünyenin kaldırabilecegi katlanabilecegi belli bi noktaya kadar..
onlar bardagın son damlasını taşırdıklarına yansınlar...
herşey maddiyat değildir...
karşındakinden aldığın hissettiğin deger daha önemli..
allah tan eşin sana o güveni ve verdiği degeri hissettrmiş..
bu da olmasaydı..
eminim o halledicek tüm bu sorunları..
QUOTE=gulsan38;16123597]
ben ve mert oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?