2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıyyy gıcık gıcık ayılıp bayılmalar falan. madem kapıyı ayırmak böyle zor geliyor ona göre davranacaklardı en başından. eşin de aynen böyle desin onlara

o gıcık ayılıp bayılmaların alası var hemde.diğer geline merdiven yapılırken "banada olacak yoksa gideriz" dedim.aman Allah ım hastalanmalar,ağlamalar.öyle oluncada eşim dayanamadı.bu defa ne olursa olsun.yapmadıkları takdirde ben mutlu olmadığım için onlarıda etmeyeceğim.

Kızlar selam Tibet henüz emeklemiyor çok üzüüyorum.. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyor ama hamle yapmıyor ..en sevdiği oyuncağını koyuyorum yarım metre öteye gidemiyor öyle bakıyor.. Şu an 8aydayız 12 gün sonra 8 bitecek.. Ben 7 aylıkken emeklemişim. Eksta ne yapsam hızlandırmak için. Koca poposunu kaldırmıyor babası gibi hazırcı :))

ben de bir tek benimki yapıyor zannediyordum

daha onu beceremiyor çok şükür ama gezerken zaten sıyrılıp gidiyor o çoraplar sonra aramaya çıkıyoruz

işte bu yüzden üçkağıt yapmak kulağa hoş geliyor gelinlik zor zanaatmış :44:

benimki de yenecek şeyler dışında ne bulursa ağzına götürüyor. Ama elma dilimi dahil yenecek maddeleri titizlikle uzak tutuyor ağzından serserim:97:

aynen aynen

ay öldürdün beni ya, benimki de parmakları sıkıştırınca yapıyor aynı şeyi "bunu sesi garipleşti" diye bir gidiyorum parmaklar çekmecenin içinde kalmış

olmaz mı?terliklede yetinse iyi yere koyuyorum,o illaki bir şekilde kalebodurlara kadar gidiyor ve yalıyor.masa,cam daha aklıma gelmeyen birsürü şey.

masa kenarları masa örtüleri ... :78:

aman canım ya çok dikkat.. bunlar yürüyünce nolucak.. korkuyorum valla bücürlerden

aynı korku bende de var

Pullar mı hiişt napıyosun boğazına kaçar

yok bizim tavlanın pulları çok iri ağzına girmiyor, zarları sakladım zaten

cnm niye üzülüyosun daha çoğu bebeğimiz emeklemiyor ki. Haftasonu buluşmasında iki eymen dışında emekleyen bebek yoktu

AYŞENUR a çok geçmiş olsun emel.Allah korumuş kırılabilirdide.Allah beterinden saklasın.

ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan

Yani nasıl anlatılır bilmem ki hastane kayıtlarımız özetler herhalde ayşenurun durumunu ........

canım benim oğlumda henüz emeklemiyor aynen senin gibi bende çok kafaya takıyorum aynen bizimkide tembel önüne oyuncak koyuyorum gel gel diyo battaniyeyi falan çekip alıyo sıpam:90:bizim dişimiz ble çıkmadı henüz geçen hafta ateşlendi 3gün boyunca dişetleri çok şişti ama 3gün sonra kayboldu ne zaman çıkıcak allah biliyo ama ben çok sabırsızlanıyorum emeklemesini istiyorum artk kızlar siz neler yaptınız emeklemesi için varmı özel antremanı olan

ah bebeğim ne desek ne söylesek yaşadıklarını sen biliosun..
ama her bi bünyenin kaldırabilecegi katlanabilecegi belli bi noktaya kadar..
onlar bardagın son damlasını taşırdıklarına yansınlar...
herşey maddiyat değildir...
karşındakinden aldığın hissettiğin deger daha önemli..
allah tan eşin sana o güveni ve verdiği degeri hissettrmiş..
bu da olmasaydı..
eminim o halledicek tüm bu sorunları..

QUOTE=gulsan38;16123597]

ben ve mert oğlum[/QUOTE]

geceden bu yana aklım sende..
hadi bakalım verdiğin son şansı nası degerlendiricek..
tabi bu kendisine verilen son şans oldugunun bilincindeyse..
ve hasret im sen ..gercekten bu verdiğin şansın sonuncu oldugundan eminsen...

a.s..aşk...iyi yolculuklar...
merak etme tatlım..
bi sen degilsin inan bunları yaşayan..
sadece geçici bi dönem ..

bu arada burcun ne senin merak ettim???
emoşum ayşenusssa gecmiş olsun..
eşinle ilgili durumu şimdi ögrendim..
ALLAH ım hayırlı haberler getirtsin..

küçük su şişesi, bozuk cep telefonu ve pilleri çıkarılmış kumanda en favoriside ev terliği:90:
esasen bu oyuncak firmalarına bi mail atmak gerek..
cıngırak ayıcık cart curt yerine yv kablosu terlik su şişeleri nerde alengirli bi obje var bunları anımsatan oyuncaklar yapsınlar

dikkat...
yagmur terlik hastası..
temiz bi terliğiim var oyuncak kutusunda ..ondan başka terlikle uzaktan yakından hiç bi temasa izin vermem...

selam kızlaaar
sizi biraz ihmal ettim farkındayım bu aralar eskisi kadar oturmuyorum pc başına
zaten geçen hafta kayınvalidemler vardı onlar gidince de yine pek oturmadım

Arda 2 haftadır emekliyo onu en çok memnun eden yer parke... halıda durmak istemiyo
elindeki oyuncağı parkeye vurarak ses çıkarmak en büyük zevki oldu tabi bazen elindeki şey telefon ya da kumanda olabiliyo onun için hiç önemli değil ses çıkarsın yeter

herkes iyidir inşallah hepinizi ve bebişleri öpüyorum

benim yeğenim hiç emeklemedi ve tam olarak adım atıp yürümesi 15 ayı buldu takma boşuna yürüyemeyen bebek var mı

Ece de 8 ay 17 günlük.Emeklemiyor zira yüz aşağı durmayı hiç sevmiyor.Bu nedenle büyük ihtimal emeklemeden yürüyecek.Takma sen de kafana.

hissettirdikleri değer gelinine 2.el eşya veren bir kayınpeder,kaynanın ne olabilir ki?ben bu saatten sonra onlardan sevgi,canımcicim beklemiyor ve bunu istemiyorum.hakkımı versinler isterlerse konuşmasınlar memnun olurum.inşaallah ebru m eşim çözecek,inşaallah.

Yazgı bina tapu da nasıl gözüküyor.Arsa olarak mı gözüküyor?Senin evine geçmek için k.validenin evinden mi geçmek gerekiyor.Arsa olarak gözüküyorsa tapudan keşif olarak gelsinler imar projesi oluşturup her daire için ayrı tapu alabilirsiniz.Yani kat mülkiyetine geçebilirsiniz.Üzme sen de kendini süt veriyorsun sütün azalacak.Biz de kayınvalidelere bayramda gideceğiz 4 gün kalacağız.İçimden hiç gelmiyor.

Son düzenleme:
cünki bu saaten sonra onlardan alacagın deger yapmacıklıktan öte gitmeyecek senin gözünde..
ve isteselerde inandırıcı olamayacaklarda...
bana uzak ALLLAH a yakın hesabı..
ne kötü ne iyi ol annem..
tamamen nötrr...

sevgili avukat arkadaşım...
sen bu topic te iyiki varsın...
hem kendi benliğin ve kişiliğinle...
hemde mesleginin getirmiş oldugu bilgeliğinle...

geceden bu yana aklım sende..
hadi bakalım verdiğin son şansı nası degerlendiricek..
tabi bu kendisine verilen son şans oldugunun bilincindeyse..
ve hasret im sen ..gercekten bu verdiğin şansın sonuncu oldugundan eminsen...

a.s..aşk...iyi yolculuklar...

merak etme tatlım..
bi sen degilsin inan bunları yaşayan..
sadece geçici bi dönem ..

bu arada burcun ne senin merak ettim???

emoşum ayşenusssa gecmiş olsun..
eşinle ilgili durumu şimdi ögrendim..
ALLAH ım hayırlı haberler getirtsin..

esasen bu oyuncak firmalarına bi mail atmak gerek..
cıngırak ayıcık cart curt yerine yv kablosu terlik su şişeleri nerde alengirli bi obje var bunları anımsatan oyuncaklar yapsınlar

dikkat...
yagmur terlik hastası..
temiz bi terliğiim var oyuncak kutusunda ..ondan başka terlikle uzaktan yakından hiç bi temasa izin vermem...
[/QUOTE]

Sağol canım görüştük eşimle doktorlar takip önermişler yine.Belirsiz bir durum kesin bir şey söylenmiyor kötüde olsa iyi huylu ama yinede takip edin farklı bir durum olursa gelin deniliyor.Hiç böyle saçma bir cümle duymadım kötüde olsa iyi huylu demek ne demek?Zaten gazideki doktorlarda bölünmüşlerdi bu konuda yarısı kötü huylu diyor yarısı hematom yarısıda iyi huylu diyordu.Atatürk hastanesi ise gazi takip ediyor biz onlardan daha iyi olamayz diyor hacettepe ise bunu söylüyor.Türk doktorlarına emanetiz güya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…