2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşan sen de çalışıyo musun be, ohh öğle arası 1,5 saat evdesin. saat 3.5'ta da paydos. şahane walla
öp merti bizim için:))

öğle arası 1 saat bikerem:76:
şoförüm geç kaldı yani eşim hala burdayım:82:
zevkle öperim:)

Son düzenleme:

bence hiç bahane falan bulmasınlar zaten, direkt konuşmak lazım. biz artık kendimze ait bi düzen isityoruz diye

ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan

biz henüz bulamadık öyle bir oyuncak gülşanın yazdıkları 10ar dakikadan fazla oyalamıyor benimkini

alıntı yapamıyorum hiç bişi yazamıyorum ...

hasret hakkında artık ne düşüneceğiz bilemiyorum canım hepimiz üzülüyoruz keşke elimziden gelen bişi olsa...

yazgıcım sen sabredeceğin akdar sabretmişsin bunalra anlattıkalrında kendi yaşadıklarım var seni çok iyi anlıyorum canım ... ama aile yapını da takdir ettim bak eşinle ne güzel anlaşıyorsunuz... sen gerekeni yapmışsın daha fazla sakın yüz göz olma ... canım keşke bizlerde sen akdar sabırlı oalbilsek..

bence hiç bahane falan bulmasınlar zaten, direkt konuşmak lazım. biz artık kendimze ait bi düzen isityoruz diye

haklısın aslında, kalp kırmadan çözmeye çalıştın mı yüzsüzlüğe vuruyorlar ama genede bunu bahane edip bildiğini de okuyabilir belki, ben olsam böyle yapardım baksana eltisi şirretlikle çözmüş işi bu da bahane edip bildiğini okumayı deneyebilir kabul kabul pek iyi bir fikir değil
of of bu işler adamı şişler

beenim oğlum da öyle yaa.. gülşanın yazdıkları kablolar kumandalar hatta yerde oyuncak dışında ne görürse.. napıcam bilmiorum bi bakıyorum masanın altında bi bakıyorum parkenin üstünde sürekli peşindeyim ve sürekli lüzümsuz yerlere gidiyo :) oyuncaklara el sürmüyo

ıslak mendil pakedi, toplar, tavlamız ve pulları, kendi bezinin poşedi, ışıklı baston, diş kaşıyıcı, burun aspiratörü.... döküyorum odanın ortasına elime ne geçerse beğenirse oynuyor beğenmezse o dağınıkla deli oluyorum

Dün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varken bir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.

dağınıklığı hiç sorma canım yaa bende yapıorum bi battaniyenin üstüne ne bulursam koyuorum ama bi bakıorum koridorda fayansların üstünde elleri ile vuruyo şap şap die sese gülüo.. yerinde durmuyo ve hasta olucak die korkuyorum.. bide benim sıpacık ayağından çoraplarını çıkarıyo şimdiden çorap topluyorum

evet benim kide terlik hastası ve uzakta çıkarıyorum....Takı takmıyorum bilerek ,yüzüğümü bile ısırıyor, poşet,tencere kapağı ,kaşık,kumanda ,ıslak mendil , kurdela ,patik bunlara bayılıyor....

geçmiş olsun canım.. benimkiside kopardı bi kolyemi:18:takmıyorum bende napiimartı terlik yalıo parke yalıyo benimde ödüm kopuyo hasta olucak die.. yokmudur oynayabilicekleri düzgün temiz bi oyuncak yaa

meral in de dediği gibi bahaneye gerek yok artık açıkca söylensin ne olacaksa olsun.yeterince sabrettim ben.evet çok şükürki eşimle mutluyum.
siz asıl konuşulduktan sonrasını görün.hemen birinin şekeri birinin tansiyonu çıkacak,eşim aşağı çağrılacak.düzenbazlar.

benimki de yenecek şeyler dışında ne bulursa ağzına götürüyor. Ama elma dilimi dahil yenecek maddeleri titizlikle uzak tutuyor ağzından serserim:97:

ya o psikodan bizim evdede var allam terlikleri ışarda çıkarıp odaya giriyoruz bi ara koltuğun arkasına sakladım nerden bulduysa bulmuş bide kafayı sokmuş çıkamıyo arkamda bende kitap okuyodum dalmışım mızıklanıyo ama anlamıyorum meğer terlik sevdasına kışıp kalmış bide perdelerle oynamaya bayılıyo bu sabah perdeyle oynayabilmek için sehpanın altına girmiş tabi perdeye tutunup ayağa kalktıkça kafayı vuruyo bende mutfaktayım mızıklıyo die bakmaya geldim ki benimki küt küt kafayı vuruyo

olmaz mı?terliklede yetinse iyi yere koyuyorum,o illaki bir şekilde kalebodurlara kadar gidiyor ve yalıyor.masa,cam daha aklıma gelmeyen birsürü şey.

ıyyy gıcık gıcık ayılıp bayılmalar falan. madem kapıyı ayırmak böyle zor geliyor ona göre davranacaklardı en başından. eşin de aynen böyle desin onlara

ha bide banyo kapısıı açık unutmuşum banyo dolabınında kapağı henüz takılmadı bi bakım ağzı yüzü deterjanın içinde allahtan yemeden yakalamışım

hep aynılar yaaa. canım Allahım eşinede sanada sabır versin ve aranız hep iyi olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…