- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.541
Gülşan sen de çalışıyo musun be, ohh öğle arası 1,5 saat evdesin. saat 3.5'ta da paydos. şahane walla
öp merti bizim için:))
ev apartıman tipi değil mi yani evn içinden merdivenle mi çıkılıyor sizin eve bu kötü işte o zaman kocanla oturup enine boyuna konuşyp dışarıdan kapı yapılmasını sağlamanıZ lazım "gider gelirken sizin evinizden geçip sizi rahatsız ediyoruz" falan bahanesi sökmez değil mi bunlara
ev oyuncak dolu ama bu çocuk nerde olmaz bişi var onunla oynamak istiyo yaa... kızlar litfen bana bebişlerinizin uzun süre oyalandığı oyuncaklardan önerebilirmisiniz.. yoksa belimden olucam peşinde koşmaktan
bence hiç bahane falan bulmasınlar zaten, direkt konuşmak lazım. biz artık kendimze ait bi düzen isityoruz diye
beenim oğlum da öyle yaa.. gülşanın yazdıkları kablolar kumandalar hatta yerde oyuncak dışında ne görürse.. napıcam bilmiorum bi bakıyorum masanın altında bi bakıyorum parkenin üstünde sürekli peşindeyim ve sürekli lüzümsuz yerlere gidiyo :) oyuncaklara el sürmüyo
Dün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varkenbir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.
Dün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varkenbir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.
selam kızlar nasılsınız.. ben sıpadan fırsat bulup yazamıyorumyine diş huzursuzluğu başladı.. dişlerimiz de 3 ledi bu arada :) ama çok sıkıntı veriyo kuzuma... yazgı canım bende altlı üstlü oturuyorum ve öyle oluncada herşeye müdahele etme gereği duyuyolar.. ben direkt eşime havale ediyorum hatta diorum ki bak annen baban vs. böyle yapıo senin yanında yaparlarsa uyar.. oda bi güzel uyarıyo.. gene yapıolar o ayrı :)) yaşlı insan bizimkiler idare etmekten başka çarem de yok çünkü eşim arada kalıyor.. ama sen sakın hakkımı arıycam falan die tartışma canım haklıyken haksız duruma düşersin.. bide bebeğin hakkında çok karışırlar inan çok iyi anlıyorum seni.. bizimkilerde öyle iyi bişi olduunda hepimiz yaptık ama kötü bişi olduunda BEN yaptım oluyo hep ama alıştım valla duymazlıktan geliorum napim.. kaldıki benimkiler bebiş konusunda hiç destek olmazlar anca sevmeyi bilirler.. bende tek başıma büyütmeye çalışıyorum kuzucuğumu cefasıda güzel çünkü :) tabi biraz uykuya hayır demem:) sende sakin ol olur mu canım.. unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.. 3 maymunu oyna huzurunuz için.. eşin ilgilensin onlarla..
ev apartıman tipi değil mi yani evn içinden merdivenle mi çıkılıyor sizin eve bu kötü işte o zaman kocanla oturup enine boyuna konuşyp dışarıdan kapı yapılmasını sağlamanıZ lazım "gider gelirken sizin evinizden geçip sizi rahatsız ediyoruz" falan bahanesi sökmez değil mi bunlara
GÜLŞAN teşekkür ederim canım emin ol ben de burayı özlemişim eve dönmüş gibi hissettim kendimi bu gün
bence hiç bahane falan bulmasınlar zaten, direkt konuşmak lazım. biz artık kendimze ait bi düzen isityoruz diye
alıntı yapamıyorum hiç bişi yazamıyorum ...
hasret hakkında artık ne düşüneceğiz bilemiyorum canım hepimiz üzülüyoruz keşke elimziden gelen bişi olsa...
yazgıcım sen sabredeceğin akdar sabretmişsin bunalra anlattıkalrında kendi yaşadıklarım var seni çok iyi anlıyorum canım ... ama aile yapını da takdir ettim bak eşinle ne güzel anlaşıyorsunuz... sen gerekeni yapmışsın daha fazla sakın yüz göz olma ... canım keşke bizlerde sen akdar sabırlı oalbilsek..
meral in de dediği gibi bahaneye gerek yok artık açıkca söylensin ne olacaksa olsun.yeterince sabrettim ben.evet çok şükürki eşimle mutluyum.
siz asıl konuşulduktan sonrasını görün.hemen birinin şekeri birinin tansiyonu çıkacak,eşim aşağı çağrılacak.düzenbazlar.
meral in de dediği gibi bahaneye gerek yok artık açıkca söylensin ne olacaksa olsun.yeterince sabrettim ben.evet çok şükürki eşimle mutluyum.
siz asıl konuşulduktan sonrasını görün.hemen birinin şekeri birinin tansiyonu çıkacak,eşim aşağı çağrılacak.düzenbazlar.
ha bide banyo kapısıı açık unutmuşum banyo dolabınında kapağı henüz takılmadı bi bakım ağzı yüzü deterjanın içinde allahtan yemeden yakalamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?