2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylin tavlanın pulları boğazına nasıl kaçsın, zar değil pul

Ay ne bileyim büyük oluşu daha kötü ya boğazına takılır kalırsa ağzından da çıkaramaz nefes alamaz alimallah
Benim oğlum da emeklemiyor, abartmayın annişler her bebek aynı değil, bizimkiler de 8 ayda emeklemez 10 ayda emekler nolcak, hatta benim oğlum resmen sürünüyor bu rahatlıkla emekleyeceğini de sanmıyorum

taze hamişş...hosgeldin..nasıgedeyır

belki ilaç tedavisiyle giderilebileceginden bahsetmiştr..
ameliyat gerektrmeden..müşade altına alınırdı aşkım ciddi bişey görülse..
prof muydu dr ..?

canım tapuyu falan hiç sormadımki hiç bilmiyorum nevin cim.çok teşekkür edeim bilgi için.eşime sorayım akşam.evet onun girişten geçliyor bizim evezaten cumartesiden beri bir mide ağrı çekiyorum bir başağrısı.
aynen öyle ama samimiyet falan asla:88:.

Son düzenleme:

:):) valla ebnimki yüzüstü bile durmuyor ve hala hiç dişi de yok ama doktor ısrarla gelişiminni çok iyi olduğunu hatta iki ay önden gittiğini söylüyor... eşim 2 yaşında yürümüşşş ama bak yürüyor maşşalah... ::))

canı msnein adın neydi bu birinci sorum ikinciside madem istanbulda oturuyorsun enden buluşmaya gelmedinn.. ben sana mesaj atmamışmıyım ???

aynı sorum polenss içinde geçerlidir ????

Son düzenleme:
Geçmişolsun Emelciğim.

Yazgıcım çok iyi dayanmışsın bence.. Suçluluk duygusu hissetme.. Sen elinden geleni yapmışsın.. Bundan sonra Eşin ve bebeğinden başka birşey düşünme.. Onlar yokmuş gibi davran.. Eşin senin yanındaysa sorun yok bence...Üzme kendini..

canı msnein adın neydi bu birinci sorum ikinciside madem istanbulda oturuyorsun enden buluşmaya gelmedinn.. ben sana mesaj atmamışmıyım ???

aynı sorum polenss içinde geçerlidir ????
Canım benim adım Sibel ... Bende buluşmada olmayı çok istiyordum.. Ben biraz çekingenim sanırım.. :))) Sık sık giremiyorum .. Facebookta resimlere bakıyorum.. Hemen hemen herkesi tanıyorum... Beni tanıyan çok az kişi var sanırım.. Birdaha ki buluşmada aranızda olmak isterim..

:))) evet biraz aceleciğim.. Eşim de senin gibi söyler....::))) Sağlıkları yerinde olsun geç olsun güç olmasın ...

taze hamişş...hosgeldin..nasıgedeyır
[/B]

hoşbulduk ebuşum iyi gidiyo çook şükür Rabbime.. sadece daha çok uyumak istiyorum
Arda'da da öyleydim o da benim gibi uykuyu seviyo inşallah 2. de sever

ayy ben herşeyi unutmuşum sanki yıllar geçti üstünden 2li 3lü testler ne zaman yapılıyodu bi araştırayım bakalım :82:

anam bende ne uyku ne aşerme ne mide bulantıları...
hiçbiri olmadı maalesef...
özendim hep bunlara nedense....

ayy ne yalan söyleyim bu aşerme olayına ben de çok özeniyorum en azından bi kez yaşamak isterim bulantım da yok ama onu istemem
ahh yanarımda gecenin bi yarısı adamı aşerme bahanesiyle hal e yollayamadıgıma yanarım...:86:
numaradanda olsa yapamadıgıma yanarım...
sen kacırma bari bu fırsatı kzı ..

Farklı çorba tarifleri olan arkadaşlar bi yazabilir misiniz?

Şu an yapıyorum canım.. Tibet çok seviyor..
Bir kereviz
bir patates
bir havuç,
Bir soğan
hepsini 4 e bölüp düdüklüye koyuyorum..yumuşayınca blendırdan geçiriyorum.. Bunu et suyuylada yapıyorum.. Kıymayı zeytinyağında öldürüp içine atıyorum içinde biraz kaynıyor.. Çok seviyor.. şapırdada şapırdata yiyiyor..
Sizde bebişlerinizin sevdiklerini yazın deneyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…