- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.581
Aylin tavlanın pulları boğazına nasıl kaçsın, zar değil pul
Emel in eşine ve kızına ne olmuş?
taze hamişş...hosgeldin..nasıgedeyırselam kızlaaar
sizi biraz ihmal ettim farkındayım bu aralar eskisi kadar oturmuyorum pc başına
zaten geçen hafta kayınvalidemler vardı onlar gidince de yine pek oturmadım
Arda 2 haftadır emekliyo onu en çok memnun eden yer parke... halıda durmak istemiyo
elindeki oyuncağı parkeye vurarak ses çıkarmak en büyük zevki oldu tabi bazen elindeki şey telefon ya da kumanda olabiliyo onun için hiç önemli değil ses çıkarsın yeter
herkes iyidir inşallah hepinizi ve bebişleri öpüyorum
Sağol canım görüştük eşimle doktorlar takip önermişler yine.Belirsiz bir durum kesin bir şey söylenmiyor kötüde olsa iyi huylu ama yinede takip edin farklı bir durum olursa gelin deniliyor.Hiç böyle saçma bir cümle duymadım kötüde olsa iyi huylu demek ne demek?Zaten gazideki doktorlarda bölünmüşlerdi bu konuda yarısı kötü huylu diyor yarısı hematom yarısıda iyi huylu diyordu.Atatürk hastanesi ise gazi takip ediyor biz onlardan daha iyi olamayz diyor hacettepe ise bunu söylüyor.Türk doktorlarına emanetiz güya
canım tapuyu falan hiç sormadımki hiç bilmiyorum nevin cim.çok teşekkür edeim bilgi için.eşime sorayım akşam.evet onun girişten geçliyor bizim eveYazgı bina tapu da nasıl gözüküyor.Arsa olarak mı gözüküyor?Senin evine geçmek için k.validenin evinden mi geçmek gerekiyor.Arsa olarak gözüküyorsa tapudan keşif olarak gelsinler imar projesi oluşturup her daire için ayrı tapu alabilirsiniz.Yani kat mülkiyetine geçebilirsiniz.Üzme sen de kendini süt veriyorsun sütün azalacak.Biz de kayınvalidelere bayramda gideceğiz 4 gün kalacağız.İçimden hiç gelmiyor.
aynen öyle ama samimiyet falan asla:88:.cünki bu saaten sonra onlardan alacagın deger yapmacıklıktan öte gitmeyecek senin gözünde..
ve isteselerde inandırıcı olamayacaklarda...
bana uzak ALLLAH a yakın hesabı..
ne kötü ne iyi ol annem..
tamamen nötrr...
Kızlar selam Tibet henüz emeklemiyor çok üzüüyorum.. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyor ama hamle yapmıyor ..en sevdiği oyuncağını koyuyorum yarım metre öteye gidemiyor öyle bakıyor.. Şu an 8aydayız 12 gün sonra 8 bitecek.. Ben 7 aylıkken emeklemişim. Eksta ne yapsam hızlandırmak için. Koca poposunu kaldırmıyor babası gibi hazırcı :))
Yazgı bina tapu da nasıl gözüküyor.Arsa olarak mı gözüküyor?Senin evine geçmek için k.validenin evinden mi geçmek gerekiyor.Arsa olarak gözüküyorsa tapudan keşif olarak gelsinler imar projesi oluşturup her daire için ayrı tapu alabilirsiniz.Yani kat mülkiyetine geçebilirsiniz.Üzme sen de kendini süt veriyorsun sütün azalacak.Biz de kayınvalidelere bayramda gideceğiz 4 gün kalacağız.İçimden hiç gelmiyor.
Canım benim adım Sibel ... Bende buluşmada olmayı çok istiyordum.. Ben biraz çekingenim sanırım.. :))) Sık sık giremiyorum .. Facebookta resimlere bakıyorum.. Hemen hemen herkesi tanıyorum... Beni tanıyan çok az kişi var sanırım.. Birdaha ki buluşmada aranızda olmak isterim..canı msnein adın neydi bu birinci sorum ikinciside madem istanbulda oturuyorsun enden buluşmaya gelmedinn.. ben sana mesaj atmamışmıyım ???
aynı sorum polenss içinde geçerlidir ????
:):) valla ebnimki yüzüstü bile durmuyor ve hala hiç dişi de yok ama doktor ısrarla gelişiminni çok iyi olduğunu hatta iki ay önden gittiğini söylüyor... eşim 2 yaşında yürümüşşş ama bak yürüyor maşşalah... ::))
taze hamişş...hosgeldin..nasıgedeyır
[/B]
anam bende ne uyku ne aşerme ne mide bulantıları...hoşbulduk ebuşum iyi gidiyo çook şükür Rabbime.. sadece daha çok uyumak istiyorum
Arda'da da öyleydim o da benim gibi uykuyu seviyoinşallah 2. de sever
ayy ben herşeyi unutmuşum sanki yıllar geçti üstünden 2li 3lü testler ne zaman yapılıyodu bi araştırayım bakalım :82:
anam bende ne uyku ne aşerme ne mide bulantıları...
hiçbiri olmadı maalesef...
özendim hep bunlara nedense....
ahh yanarımda gecenin bi yarısı adamı aşerme bahanesiyle hal e yollayamadıgıma yanarım...:86:
ayy ne yalan söyleyim bu aşerme olayına ben de çok özeniyorum en azından bi kez yaşamak isterimbulantım da yok ama onu istemem
hg hatci nbr:):82:mrrb hanımlar nasılsınız
mrrb hanımlar nasılsınız
Farklı çorba tarifleri olan arkadaşlar bi yazabilir misiniz?
hg hatci nbr:):82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?