2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sibel tanıştığımıza memnun oldum. walla ben şahsen adını bilmiyodum. çekinecek ne var yaa, artık daha sık katıl aramıza bidahaki buluşmaya da gel mutlaka. face'de ekli değilsin ama sanırım bende

Jalecim ben de artrık diğer topikte takılıyosun diye düşünmeye başlamıştım:)) iyi olmana sevindim cnm

Yaa Nimet bayadır yok ortada, face'de de yok. o da en son eşiyle küstü. merak ediyorum ama bende teli yok. nimetin teli kimde varsa bi msj atıp nasıl olduğunu soruverse olma mı??

ayy kzlar benim bu oğlum çok tatlı oldu ya şaklabanlıkta üsütne yok babası hasta öksürüyo onu oyun sanıyo oda alıştı yalandan öksürüyo sokaktan biride öksürdümü başlıyo yalandan öksürmeye sonra ardından da bide kahkayı basıyo el çırpıp şarkı söylüyo onuda anneannesi öğretti dilini dışarı çıkarıp büüüüüvvvv deyip tükürükler saçıyo onu ben öğrettim hani şener şenin bi filmi vardıya annesi oğluna diyodu oğlum babanı görünce süratına tükür bende kociş beni sinirlendirince oğluşuma yaptırcam merhaba yapıyo çak bi beşlik yapıyo ya daha neler neler ya yalandan gülmeler kızlar ya bunlar bu kadar büyüdüler mi ya aklım almıyo

evet bayagdır yok...
birnokta gülcan ıda cok merak ediorum..
ne face de ne burda gördüm
..

Jalecim ben de artrık diğer topikte takılıyosun diye düşünmeye başlamıştım:)) iyi olmana sevindim cnm

yok meralim daha önce de demiştim ya hiç çekici gelmiyor şu an o topik... burdan başka girdiğim bi de ankara anneleri topiği var ama 2011 haziran anneleri out

Maşallah yaa, yerim o sevimli pıtırcığı ben. Biliyo musun ben de bugün tam bunu düşünüyordum, oğlum tüm bunları yapan gerçekten sen misin diye geçirdim içimden. zaman hızla akıyor, miniklerimiz büyüyor ve biz galiba yaşlanıyoruz:)) benimki de oyun haline getirdi. karyolaya her koyduğumda hızlıca uca kadar emekliyor, ordan devam etmiyor ama resmen beni tehdit eder gibi tam köşede dönüp suratıma bakıyor ve gülüyor sıpa:90:

bak yaramaz sicaba sen nelerde ögrenmişmiş..
cok fenalar artık ..akılları önden gidioo
kapı zili caldıgı vakit veya tlf sesi duydugu an kızım bbababambamba gell de de dell diye cıglıklar görsen..ellrerideacıp kapıyo..
anaya bişi yok tabi...
anam biz kavga etsek bu zilli gelir benim yuzume tukurur o derece babacı beeaa:1
:

evet bayagdır yok...
birnokta gülcan ıda cok merak ediorum..
ne face de ne burda gördüm
..

evet o da face'de yok bi süredir, buraya zaten daha öncesinden beri takılmıyodu

yok meralim daha önce de demiştim ya hiç çekici gelmiyor şu an o topik... burdan başka girdiğim bi de ankara anneleri topiği var ama 2011 haziran anneleri out

:13:

benim sincabım gezenti olu kıçı yer tutmuyo habire tutup yürütcem yada koltukları sıralıycak yürüttüğüm zaman beni direk dış kapıya yönlendiriyo dışarı çıkalım diye gezentii bi oğlum olck

ohh be pc kendine geldi noluyo anlamıyorum...
kızlar annem hamile olduumu öğrendi dün gece melisa burayı okumuş we söylemiş geldiğinden bu yana götür aldır gerizekalımısın, kime doğuruyosun görmüyomusun bi ayağın dışarda bu adama çocuk mu doğurulur, mahfolacaksın 2 çocukla kölelik edeceksin falan ooo daha neler neler...

o bunu hak etti canım daha öncede çoğu kez yaptı etti, akşam geldi sırnaştı uzatmadım tamam pişman olmuş dedim sarıldım, 2,3 gün küslük oldu yine güldü dayanamadım bnde karşılık werdim.. ama yeter artık ne sabrım ne tahammülüm kaldı ona.. ki zaten bu dilden anlıyor, ne kadar kızgın we kırgın olduğumu bilsin hemen ona sessiz kalıp tamam gönder diyip susucağımı sandı we beklemediği sözler işitti...
ortağı aradı serpil abla bayramda nereye gidiosunuz dedi.. bnde hiç bi yere dedim, nasıl hiç bir yere kocan 2 gün önce karımı kıımıa alıp 1 hafta yokum diosu gidip kafayı dinlicekmişsiniz.. bnm haberim yok dedim konuşmadık (düşünün artık elin karısı bile ne yapacağımızı biliyo bayramda) belki sürpriz yapar dedi o da.. 2,3 gün önce ben karımı çok sewiyorum bugün daha iyi anladım bunu falan diomuş dangalak.. ne oldu anladıysa artık...
ona tawiz yok bu defa burcu açık açık ilk yaptığı hakarette küfürde terkedeceğim onu ama daha tam olmadı sakince ciddi olarak söyleyeceğim ne yapacağımı ki.. gittimmide en azından bilsin açık açık..

Medyum aynı yerinde duruyor canım.Sen gitmek istedikden sonra organize edilir.
tmm bi ayar çekmem lazım, o kadar öwdün adamı:)
Hasret sen sordun Hande"yi.Canım Demir hasta olmuş bugün bana gelelcekti gelemedi haliyle.
geçmiş olsun çooookkkk..
yok bebeğim ne utanması pişkinlikte sınır tanmıyor bu yalama oldu artık, ayar tutmuyor.. ama bitti dün o herşeyi değiştirdi bu günden itibaren bambaşka bi boyut kazanacak bu ilişki... bu söylediklerim daha olmadı açık açık yaptııklarını kaldıramadığımı, cerende yaşadıklarımı bu bebekte bna yaşatamayacağını aksi takdirde arkama bakmadan gideceğimi söyleyeceğim ona... söyleyeceğim ki kazınsın beynine ewet ben sebep oldum bana söylemişti böyle olacağını desin.. zaten hala bir ayağım kapıda bu akşam bile sessizce çıkıp gidebilirim ama bu kalp we beyin çatışması ne zor bi durum...
hahayyt ewet yaa, terlik ayakkabı bağcığı falan ilgi alanları.. bizimki bide artık merdiwenlerden dükkana gidildiğini biliyor gidip 2,3 bsamak tırmanıp bana bakıyo kızacakmıyım die:)) sıpam yaaa
her bebek emekleyecek diye bir kaide yokki canım belki direk yürüyecek, ceryde 7.ayda emekledi ama ameklemekten çok bi yerlere tutunup ilerlemeyi sewiyor..
yerde yürüyen oyuncaklardan al örneğin cerynin yürümesinde pilli 3,4 adım gidip duran miyaw miyaw diyen kedi çok etkili oldu onun peşinden emekledi...
şimdi kedilere hasta bahçeye gelior 1 tane onu görünce başlıyo kıi kıi kıi diyorr

[/B][/QUOTE]

ayy ne yalan söyleyim bu aşerme olayına ben de çok özeniyorum en azından bi kez yaşamak isterim bulantım da yok ama onu istemem

bnde felaket bulantılar war yaa, aşerme değilde ctesi cerenin babasıyla balık yerken o şalgam içiyordu acılı 4 bardak içtim ama canım turşu suyu istyodu şalgam değil:26:

ebrucum
alıntı yaptım ama olmamış sanırım canım desteğin için çok sağol hepiniz sağolun
önce bu durumun ona werdiğim son şans olduğunu iyice kazıyacağım beynine.. ipleri gereceğim.. ona tawiz yok bitti öldürdü artık..
annem zaten fena halde üstüme gelio kimse doğuruyosun dio, adammı war karşında ona 5 çocukta doğursan seni ezecek hep diyo... git aldır dio cerenin ne günahı war diyo daha ona bakamıyosun.. hangi birine yetişeceksin diyo

ben geldiiiimmmmm...

kızlar yorgunluktan ölüyorum dün eşyaları yükledik bugün boşalttık ev almış başını gidiyo her yerim ağrıyo birsürü ilaç içtim hala ağrım var

dün gece çok rahat bir yolcluk yaptık ata hiç uyanmadı neyseki bugünde uslu durdu ...

artık kendi eşyalarımlayım kendi evimdeyim ve çok huzurluyum inanılmaz hafiflemiş hissediyorum artık herkese boşandığımızı söylüyorum o yüzden de çok rahatım artık :)

geçmişe bakamadım bu arada umarım sizler bebeklerimiz iyisinizdir hepinizi öpüyorum :)

Günaydın,
Kızlar boğazım berbat, su bile içemiyorum, üşüyorum, her yerim ağrıyor. Acil iyileştirecek bişeyler söyler misiniz?
Dün gece Doruk'un biraz keyfi yoktu, burnu tıkalı gibiydi, Allahım o hasta olacağına ben olayım dedim, başka bişey için dua etsem olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…