- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.601
Sibel tanıştığımıza memnun oldum. walla ben şahsen adını bilmiyodum. çekinecek ne var yaa, artık daha sık katıl aramıza bidahaki buluşmaya da gel mutlaka. face'de ekli değilsin ama sanırım bende
Jalecim ben de artrık diğer topikte takılıyosun diye düşünmeye başlamıştım:)) iyi olmana sevindim cnm
Yaa Nimet bayadır yok ortada, face'de de yok. o da en son eşiyle küstü. merak ediyorum ama bende teli yok. nimetin teli kimde varsa bi msj atıp nasıl olduğunu soruverse olma mı??
Jalecim ben de artrık diğer topikte takılıyosun diye düşünmeye başlamıştım:)) iyi olmana sevindim cnm
ayy kzlar benim bu oğlum çok tatlı oldu ya şaklabanlıkta üsütne yok babası hasta öksürüyo onu oyun sanıyo oda alıştı yalandan öksürüyo sokaktan biride öksürdümü başlıyo yalandan öksürmeye sonra ardından da bide kahkayı basıyo el çırpıp şarkı söylüyo onuda anneannesi öğretti dilini dışarı çıkarıp büüüüüvvvv deyip tükürükler saçıyo onu ben öğrettim hani şener şenin bi filmi vardıya annesi oğluna diyodu oğlum babanı görünce süratına tükür bende kociş beni sinirlendirince oğluşuma yaptırcammerhaba yapıyo çak bi beşlik yapıyo ya daha neler neler ya yalandan gülmeler kızlar ya bunlar bu kadar büyüdüler mi ya aklım almıyo
ayy kzlar benim bu oğlum çok tatlı oldu ya şaklabanlıkta üsütne yok babası hasta öksürüyo onu oyun sanıyo oda alıştı yalandan öksürüyo sokaktan biride öksürdümü başlıyo yalandan öksürmeye sonra ardından da bide kahkayı basıyo el çırpıp şarkı söylüyo onuda anneannesi öğretti dilini dışarı çıkarıp büüüüüvvvv deyip tükürükler saçıyo onu ben öğrettim hani şener şenin bi filmi vardıya annesi oğluna diyodu oğlum babanı görünce süratına tükür bende kociş beni sinirlendirince oğluşuma yaptırcammerhaba yapıyo çak bi beşlik yapıyo ya daha neler neler ya yalandan gülmeler kızlar ya bunlar bu kadar büyüdüler mi ya aklım almıyo
evet bayagdır yok...
birnokta gülcan ıda cok merak ediorum..
ne face de ne burda gördüm..
yok meralim daha önce de demiştim ya hiç çekici gelmiyor şu an o topik... burdan başka girdiğim bi de ankara anneleri topiği var ama 2011 haziran anneleri out
benim oğlum anne diyobaba falan yok ortada
benim oğlumda "anne" diyor:98:geçen kordonda duyan şaştı.
babasınada "dada " diyor.
o bunu hak etti canım daha öncede çoğu kez yaptı etti, akşam geldi sırnaştı uzatmadım tamam pişman olmuş dedim sarıldım, 2,3 gün küslük oldu yine güldü dayanamadım bnde karşılık werdim.. ama yeter artık ne sabrım ne tahammülüm kaldı onaHasret,
Anlıyorum, çok öfkelisin, hırsını almak, canın acıdığı kadar onu da acıtmak istiyorsun. Ama bir kısır döngüye girdiniz çıkamıyorsunuz. Cengiz bağırıyor, sen susuyorsun, sonra aklı başına geliyor, toparlamaya çalışıyor, bu defa sen kükrüyorsun ve farkındaysan aylardır hiç birşey düzelmiyor. Evet çok zor bir dönemden geçiyorsun, bu adam da hırpaladıkça hırpalıyor sinirlerini, ne desen haklısın ama vazgeçemiyorsun da kocandan. O zaman ben yine daha önce söylediğimi söyleyeceğim, Cengiz söndüğü zaman sen parlama, böyle yaparak hiç birşeyi düzeltemezsin, kendine, kocana, kucağındakine, karnındakine zarar verirsin sadece. Sakin ol, o sana bir adım attığı zaman, sen de ona at, önce düzelt, sonra al hırsını, ama bağırıp çağırarak, hakaret ederek değil, gerekirse yaz, yazdıkça sakinleşir insan, yazdığını oku, okudukça yumuşatırsın... Eskilerin bir lafı var, artık benim de inanarak kullandığım, yuvayı dişi kuş yapar diye, madem ki yuvanı terk edemiyorsun henüz, kalbin buna izin vermiyor, o zaman sen yapacaksın, ama adamı iterek değil, sana geldiğinde sarıp sarmalayarak dene bir defa da... Belki de buna ihtiyacı vardır...
tmm bi ayar çekmem lazım, o kadar öwdün adamı:)Medyum aynı yerinde duruyor canım.Sen gitmek istedikden sonra organize edilir.
geçmiş olsun çooookkkk..Hasret sen sordun Hande"yi.Canım Demir hasta olmuş bugün bana gelelcekti gelemedi haliyle.
yok bebeğim ne utanması pişkinlikte sınır tanmıyor bu yalama oldu artık, ayar tutmuyor.. ama bitti dün o herşeyi değiştirdi bu günden itibaren bambaşka bi boyut kazanacak bu ilişki... bu söylediklerim daha olmadı açık açık yaptııklarını kaldıramadığımı, cerende yaşadıklarımı bu bebekte bna yaşatamayacağını aksi takdirde arkama bakmadan gideceğimi söyleyeceğim ona... söyleyeceğim ki kazınsın beynine ewet ben sebep oldum bana söylemişti böyle olacağını desin.. zaten hala bir ayağım kapıda bu akşam bile sessizce çıkıp gidebilirim ama bu kalp we beyin çatışması ne zor bi durum...Hasret keşke böyle davranmasaydın diyeceğim ben de. Artık birbirinize bağırmaktan, hakaretler etmekten vazgeçmelisiniz. Sen onun gibi daranırsan onun değişmesini nasıl bekleyebilirsin ki? belki seni o, bu hale getirdi ama yine de kendini dizginlemeyi öğrenmelisin. Kavgalarda sen saygını korur, onun düştüğü duruma düşmezsen bence 1-2-3 sonunda Cengiz de kendi tavrından utanacaktır
hahayyt ewet yaa, terlik ayakkabı bağcığı falan ilgi alanları.. bizimki bide artık merdiwenlerden dükkana gidildiğini biliyor gidip 2,3 bsamak tırmanıp bana bakıyo kızacakmıyım die:)) sıpam yaaaDün Kerem i tam kolye ucunu yutacakken yakaladım, boynumda oynuyordu ne zaman kopardı da ağzına soktu anlayamadım aman dikkat kızlar, kolye takmayın bu bıcırıklar varkenbir de en sevdiği aktivite terliğin altını yalamak yahuuu, ben çok titizlenmiyorum mikroplara alışsın diye ama terliğin altını yalamasına da müsaade edemem sizinkiler de var mı böyle şeyler.
her bebek emekleyecek diye bir kaide yokki canım belki direk yürüyecek, ceryde 7.ayda emekledi ama ameklemekten çok bi yerlere tutunup ilerlemeyi sewiyor..Kızlar selam Tibet henüz emeklemiyor çok üzüüyorum.. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyor ama hamle yapmıyor ..en sevdiği oyuncağını koyuyorum yarım metre öteye gidemiyor öyle bakıyor.. Şu an 8aydayız 12 gün sonra 8 bitecek.. Ben 7 aylıkken emeklemişim. Eksta ne yapsam hızlandırmak için. Koca poposunu kaldırmıyor babası gibi hazırcı :))
ayy ne yalan söyleyim bu aşerme olayına ben de çok özeniyorum en azından bi kez yaşamak isterimbulantım da yok ama onu istemem
hadiyin lennn
nispocular sizi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?