2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn ....

Selin hala iyiyleşmedi çok öksürüyor bugün tekrar kontrolü var bakalım ???

Çok geçmiş olsun, umarım bir an evvel iyileşir, bebekler hasta olunca çok üzülüyorum hele hele öksürdükleri zaman içim parçalanıyor resmen..

Sana da geçmiş olsun Burcucum, adaçayı içmeni öneririm, boğaz için birebir, yudum yudum iç ve gargara gibi yap çok etkili oluyor..

Günaydınnn ....

Selin hala iyiyleşmedi çok öksürüyor bugün tekrar kontrolü var bakalım ???

Fatmacım, geçmiş olsun miniğime, öksürük çok hırpalıyor gerçekten bebekleri, bir an önce geçer inşallah...

Günaydın herkese
Burcu canım geçmiş olsun ...Nane Lİmon kaynattır yada aldırabiliyorsan Taylot aldır iç canım....

Sağol Ayfercim... Bizim yemekhanede limon yok, sanayi tipi limon suyu var, o yüzden ilk önerin olmaz :) Tylolhot emzirirken içiliyor mu acaba?

Hmm, poşet adaçayı var şirkette, şimdi ıhlamur yaptım, üstüne de onu içeyim o zaman, teşekkürler Yasemincim.

Geçmiş olsun
Tylol içilmiyor emzirirken diye biliyorum, sadece minoset içebilirsin ama çok kötü olursan tylol ya da aferin iç, adaçayı ve ıhlamur iyi gelir, boğazlara bal karabiber limon üçlüsü çok iyi geliyor.

Burcu, naçizane tavsiyede bulunmak geldi içimden sana, sabahları evden çıkarken çantana işyerinde bulamayacağın şeyleri atsan nasıl olur, unutuyorsan geceden koy yada hazırla evden çıkarken görebileceğin bir yere koy aklına gelir yanına alırsın, mesela limon, mandalina, atıştırmalık bişeyler v.s. neye ihtiyacın oluyorsa işte..

Benim çantam her sabah dolu olurda, sana da fikir vereyim dedim, kabalık ettiysem özür dilerim.. Hani şirketin merkeze ve alışveriş yerlerine uzak olduğunu söylüyordun ya hep ondan dedim yanında götür orada bulamayacağın şeyleri diye...

Son düzenleme:
geçmiş olsun kuşuma aman Fatmacım ilaçlarını ihmal etme

saol canım ilaçalrını evriyorum ama öksürüğü geçmedi birde dikakt ettim beni emdikten sonra daha çok öksürüyor burnu tıkalı ağzınıda tıkadığı için mi yoksa başka bi sebebi mi var bilmiyorum ...

. o öksürdükçe bizim ciğerlerimiz kopuyor birde sonunda ki hali içimi büsbütün söküyor yani .. canım kızım yaa (

burcum sanada çok geçmiş olsun ... hakkaten yanlış dua olmuş galiba :):) mevlam sen evimize hastalık verme diyecektin ki olsun :)) koca kişiside hasta olsa biliyrosun derdi bizi geriyor

sana tavsiyem şu ben içemedim ama açık bir bardak çaya limon bal ve karabiber ekleyip içersen çok iyi gelirmiş...

Günaydın canlar...

Dün arkadaşım vardı yazamadım hiç

Eymen beşinci dişini sonunda patlattı ama bu çocuğun gece mızmızlığı beni bitirdi bitirecek...

Biraz geçmişi okudum..

Hasretin durumu çok canımı sıktı... Yorum yapamıyorum bu konuda...

Yazgıcığım Allah sana sabır versin ne diyim..

Demir ve Selin kuzu hastaymış çok geçmiş olsun...

Burcum bal ve limon öneriyorum orada yoksa da akşam eve gidince uygulacaksın mecbur...
Şimdilik ılık şeyler iç yumuşar en azından geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
sana tavsiyem şu ben içemedim ama açık bir bardak çaya limon bal ve karabiber ekleyip içersen çok iyi gelirmiş...

Bızdırığıma da geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah.
O senin söylediğin çayın içine değil bir yemek kaşığına bal limon ve karabiberi döküp bi kerede içiyosun, düşündüğün kadar kötü değil tadı.

Walla sana söylüyorum ama ben buzamana kadar tylot bile içmedim....İçme anacım emziriyorsun doğru ...Kafa gitti walla sabah sabah....

Adaçayı ve ıhlamur ok, üçlüyü evde yapacaz artık, sağol Aylin...

Yasemincim, aşkolsun, kabalık olur mu, o demek yaw
Benim çantam da öyle, mesela bugün elma, mandalina, galeta ve kaşar peynirim var Sabah evden çıkarken bu kadar kötü değildim, keşke bal ve limon da alsaydım yanıma... Bakalım, çıkan biri olursa aldırırım.

Di mi yaa, ne bileyim, telaşla öyle çıkmış işte ağzımdan :)

Bende de bugün bi can sıkıntısı var Allah hayırlara çıkarsın, eve gidip yatıp kalkmadan uyumak istiyorum, hiç çalışasım da yok.

Ben her gün öyleyim :))))
Hayırdır inşallah Aylin, sık dişini, bugünü sayma 3 gün sonra uzun bir süre çalışasın olmasa da olur.

teşekkür ederim canım ... bana çaya koy dediler ... ama söylediğin şekli daha kolay gibi öğle arasında bende yapayım ... :94:

günaydın arkadaşlar fazla giremiyorum bu aralar (( bişey merak ediyorum canlar yastık kullanmaya ne zaman başlıcaz başladınızmı?

günaydın hepinize canlar

BURCU geçmiş olsun canım.benimde şişti boğazım:94:
SELİN kuzumuz biran önce iyileşir umarım.bakalım doktoru ne diyecek?
AYLİN ara ara hepimize olur ya,seninkide gelip geçici bişeydir.önümüzdeki hafta çalışmayacaksın.

Son düzenleme:
herkeslere günaydınnnnnnnnn biz iyileşiyoruz inşş yawaş yawaş bugün kafaltımızın hepsini yedik maşş. selin bebeğe ve burcu teyzemize geçmiş olsun burcu tylolhot öneririm canım bide limonlu bol bitki çayları görüşmek üzeree

ne mutlu sana ve darısı selinni başına ... bol bol yein kzuzucukk ...

saol yazgı teyzesi ... alp kuzu neler yapıyor kudurkk kuzu ..

günaydın arkadaşlar fazla giremiyorum bu aralar (( bişey merak ediyorum canlar yastık kullanmaya ne zaman başlıcaz başladınızmı?

Günaydın, ben uzun zamandır kullanıyorum yastık.. İklimde hiç rahatsız olmuyor, hem yastıkta hemde yastıksız yatabiliyor..

Pınar sağol canım.
Minik adamımın 5. dişi de hayırlı olsun... Mızmızlık, cumartesi gününden beri Doruk'ta da var, ben pek alışık değilim, zormuş gerçekten, kolay gelsin :)

Walla sana söylüyorum ama ben buzamana kadar tylot bile içmedim....İçme anacım emziriyorsun doğru ...Kafa gitti walla sabah sabah....

Ben de hiç ilaç içmiyorum aylardır, o yüzden bilmiyorum. Minoset içtim bi tane, bitkilere devam :)

aaa senin de mi şişti? Sana da geçmiş olsun Yazgım...
Akşam bişi oldu mu?

Mervecim, sevindim Melike'nin daha iyi olmasına, gözün aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…