- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.821
bişey daha hediyeyi annelere mi bebeklere mi alacağız canlar?
geçen sene bebişlere almıştık.
Çekiliş olduğunda bence kimse kimseye söylemesin sürpriz olsun, herkes eve kargo geldiğinde öğrensin kimden geldiğini
merhaba güzel anneleregemin beslenme prog yazıyorum sizce neler eklenebilir
sabah anne sütü,sonra 3 dilim ekmek (etinin bebekler için) su ile ıslatıp 1 gün yumurta sarısı peynir bi gün pekmez peynir .arada yine beni emiyo öğlen kemik suyuna corba ikindi meyve püres, aksam sebze püres, yatarken cok yemesede aptamilin sütlü bisküvi maması
3 gün antyadaydım cok geçmişi okuyamadım yılbası cekilişine ist dışındakilerde katılabilir dimi
sabah anne sütü,sonra 3 dilim ekmek (etinin bebekler için) su ile ıslatıp 1 gün yumurta sarısı peynir bi gün pekmez peynir .arada yine beni emiyo öğlen kemik suyuna corba ikindi meyve püres, aksam sebze püres, yatarken cok yemesede aptamilin sütlü bisküvi maması
3 gün antyadaydım cok geçmişi okuyamadım yılbası cekilişine ist dışındakilerde katılabilir dimi
üle biras zor alır be canımm benimm, cunku adreslerimiz lazım birbirimize gonderebilmemiz icinnn :26:
olabilse cok guzel olurdu...
Sağol canım .. Denizde çok tatlı maşallah...Sarışın olacaklar sanırım .. Değişmesse tabii :)) Bizim mavi gözler 6 aydan sonra ela oldu.. Kahverengiye doğru gidiyor...
ok canım:)) fırında da az kokuyor...afiyetle yesin minik...
Çekiliş olduğunda bence kimse kimseye söylemesin sürpriz olsun, herkes eve kargo geldiğinde öğrensin kimden geldiğini
sağolun kızlar...anlamadım dişten mi yoksa ilaveten üşüttümü...ama dişi çok hoş görünüyo
tabiki herkesss katılabilir canım benımmm :13:
Maşallah ...Ben uyku girdiği için ikindiyi kaçırıyorum .. Meyve püresi yerse yoğurdunu yemiyor.. Yoğurdu yerse meyve püresi kalıyor.. Oğlum ana yemekleri yiyiyor ama araları kaçırıyor.. Birtek uyuturken emiyor..
bizimde kahvaltı yogurt akşamda çorba yada sebze püresi oluo aralarda emio başka bişey wersem beni emmio emmedimi azalıo yanlış mı yapıoyrum bilmiyorum bazende uyumadımı meyve püresi girio araya içime sinmio ama süttümüde azaltmak istemiorm1Kahvaltıdan sonra meyveyi verirse kaçırmaz çünkü meyve doyurmayacak ve 1-2 saat içinde yine acıkacaki rutinin kahvaltı-meyve-çorba-yoğurt-tahıllı mama olsun bence
Bana biraz eksik gibi geldi mesela yoğurdu göremedim ayrıca kahvaltısı da besleyici değil sanki, ben 8tahıllı ballı mamanın içine 1 tatlı kaşığı ceviz+fındık karışımı, 1 tatlı kaşığı labne peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 1 yumurtanın sarısının yarısını koyuyorum, ayrıca hergün kemik suyu vermiyorsun di mi balık, tavuk suyu ve kıymalı çorbalar da yap
MERLİKE gitmişşş
kızlar bilen var mı?
MERLİKE gitmişşş
kızlar bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?