2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, acıtıgım konuya bi bakın...
herkes ısımlerını yazsın buradan yazarsanız kopukluk olabıılır, bırıktıkce liste yapacağımm....
bu arada hediyeler yine geçen seneki gibi bebişlerimize olsunnn

merhaba güzel anneler egemin beslenme prog yazıyorum sizce neler eklenebilir

sabah anne sütü,sonra 3 dilim ekmek (etinin bebekler için) su ile ıslatıp 1 gün yumurta sarısı peynir bi gün pekmez peynir .arada yine beni emiyo öğlen kemik suyuna corba ikindi meyve püres, aksam sebze püres, yatarken cok yemesede aptamilin sütlü bisküvi maması

3 gün antyadaydım cok geçmişi okuyamadım yılbası cekilişine ist dışındakilerde katılabilir dimi

tabiki herkesss katılabilir canım benımmm :13:

Maşallah ...Ben uyku girdiği için ikindiyi kaçırıyorum .. Meyve püresi yerse yoğurdunu yemiyor.. Yoğurdu yerse meyve püresi kalıyor.. Oğlum ana yemekleri yiyiyor ama araları kaçırıyor.. Birtek uyuturken emiyor..

Bana biraz eksik gibi geldi mesela yoğurdu göremedim ayrıca kahvaltısı da besleyici değil sanki, ben 8tahıllı ballı mamanın içine 1 tatlı kaşığı ceviz+fındık karışımı, 1 tatlı kaşığı labne peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 1 yumurtanın sarısının yarısını koyuyorum, ayrıca hergün kemik suyu vermiyorsun di mi balık, tavuk suyu ve kıymalı çorbalar da yap

geçen sene herkes katıldı canım istanbul içi dışı farketmiyor posta ile de yollanabiliniyor

Sağol canım .. Denizde çok tatlı maşallah...Sarışın olacaklar sanırım .. Değişmesse tabii :)) Bizim mavi gözler 6 aydan sonra ela oldu.. Kahverengiye doğru gidiyor...

hadi ya :44: bizimkiler hala gri mavi yeşile dönecek diye tahmin ediyorum

ok canım:)) fırında da az kokuyor...afiyetle yesin minik...

ben poşette yapıorum koku falan olmuyor zeytin yağı limon ve pul biberle sos yapıp içinde bekletiyorum bir iki saat unlayıp hoop poşetle fırına süper

Çekiliş olduğunda bence kimse kimseye söylemesin sürpriz olsun, herkes eve kargo geldiğinde öğrensin kimden geldiğini

adres işi nasıl olcak ki o zaman :26:

sağolun kızlar...anlamadım dişten mi yoksa ilaveten üşüttümü...ama dişi çok hoş görünüyo

Asya mın incisi hayırlı olsun, darısı benim tembel kızıma olsun :))

Merhaba, bence sabah kavlatısı ile öğle çorbası arasında meyve püresini ver, ikindi de yoğurt ver, listende yoğurt yok gördüğüm kadarıyla...

tabiki herkesss katılabilir canım benımmm :13:

Kahvaltıdan sonra meyveyi verirse kaçırmaz çünkü meyve doyurmayacak ve 1-2 saat içinde yine acıkacaki rutinin kahvaltı-meyve-çorba-yoğurt-tahıllı mama olsun bence

Kahvaltıdan sonra meyveyi verirse kaçırmaz çünkü meyve doyurmayacak ve 1-2 saat içinde yine acıkacaki rutinin kahvaltı-meyve-çorba-yoğurt-tahıllı mama olsun bence
bizimde kahvaltı yogurt akşamda çorba yada sebze püresi oluo aralarda emio başka bişey wersem beni emmio emmedimi azalıo yanlış mı yapıoyrum bilmiyorum bazende uyumadımı meyve püresi girio araya içime sinmio ama süttümüde azaltmak istemiorm1

valla dogru söylüyorsun yoğurt yok kendim yapmak istiyorum ama artık calısmaya basladım cok zorlanıyorum kıymalı corba balık ve tavuk suyu onları veriyorum ama cok düzenli deil ama bi düzene koymam lasım kilosu fena deil yinede eksik bi şey yapmak istamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…