2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yoğurdu kendin yapmak istemiyorsan bebekler için yapılmış koruyucu madde içermeyen yoğurtlar var onlardan al, ama kahvaltını muhakkak değiştirmelisin neden sulu ekmek yesin çocuk, tahıllı mama ver ki hem süt içmiş olsun hem tüm tahıllardan alsın

hediye işinde şöylede yapılabilir değil mi?
internetten alışveriş yapıp,oraya hediyeyi yollayacağın arkadaşın adresini veririz.
tabii isteyen istediği gibi yaparda,buda bir tercih.

Son düzenleme:
hediye işinde şöylede yapılabilir değil mi?
internetten alışveriş yapıp,oraya hediyeyi yollayacağın arkadaşın adresini veririz.
tabii isteyen istediği gibi yaparda,buda bir tercih.

benim de aklıma geldi o, görüşemeyeceğim biri denk gelirse öyle yaparım sanırım:13:

Ayrıca bigün peynir bigün yumurta bigün pekmez falan değil, her kahvaltısına hepsinden koy
Fındık ceviz ikilisini de unutma arkadaşım

ya ben krem peynir , cicibebe devam sütü felan en bulrusam koyuyrum muz felan enyse ama fındık ceviz koyduğumda yemiyor siz rondodan mı geçirdiniz yada nasıl yapıyorsunuz o ceviz işini ben beceremedim yawww...

kızlar meyve olarak ne veriyorsunuz bebişlere??

evde ne varsa veriyorum armut ve kivi favorisi muzu yediğinde zorlanıyor kaka yapmakta o yüzden onu sadece kahvaltısına azıcık ekliyorum... ama üzümü de çok seviyor elmayıda ...

aa birde ben pürede yapmıyorum artık çünki eline alıp kemire kemire yemek daha çok hoşuna gidiyor ...

yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…