2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çekiliş olduğunda bence kimse kimseye söylemesin sürpriz olsun, herkes eve kargo geldiğinde öğrensin kimden geldiğini

yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.

Milupa yı yanlış yazdım galiba conformil bilmem nesiydi anlayın işte

off ne güzel besliyorsunuz bebiklerinizi...
benim bazen neredeyse gün boyu sadece anne sütüyle durduğuğu oluyor.. bir beslenme düzeni yok yavrumun. zaten iştahsız bir de tepemde her işime karışan bir annem ve kocam var. yedirme seni emsin bak bırakır emmez sonra.... benimki daha fındık ceviz tatmadı ayrıca elma ve armut şeftaliden başka da meyve bilmiyor. bir de yumurta sarısıyla peynir. meyve yemeyeli 1-2 hafta olmuştur...

yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.

mamaların hepsi inı. ğrenç kokuyor ben bebelac da denemiştim aynı gazlı bebekler için conformil öneriyorlar...

yavrum ne yaptın sen ya kalk hemen meyve hazırla kuzuma
annenle kocanda cok bılmesınler neden bıraksınkı memeyı.emer emer hıcde bısı olmaz.yetmez sadece senin sütün .ceviz ve tereyağı mutlaka ver.
sen bır program yap hergun o yesede yemesede daya agzına belırlı saatlerde alısır zamanla.

ya ben krem peynir , cicibebe devam sütü felan en bulrusam koyuyrum muz felan enyse ama fındık ceviz koyduğumda yemiyor siz rondodan mı geçirdiniz yada nasıl yapıyorsunuz o ceviz işini ben beceremedim yawww...

Sen bugün nerdesin fıstıığım yaaa,Evet rondodan geçirip veriyorum ama o kadar çok çekiyorum ki nerdeyse kaybolacak fındıkla ceviz Kahvaltıda cicibebeye de karşıyım bebiklerin tahıl ihtiyacı var 8 tahıllı mama kullan bence.

Ben öyle vermekten korkuyorum ama, geçen gün muzu kemirirken nerdeyse yarısını koparıp ağzına aldı, nasıl ağzından çıkaracağımı şaşırdım, büyük parça yutup takılırsa nolcak bi de sert bişey meyve yumuşayıp kaymaz da :26:

ülker hero baby sevdi kızım...

deneyek bakak :)))

ya ben krem peynir , cicibebe devam sütü felan en bulrusam koyuyrum muz felan enyse ama fındık ceviz koyduğumda yemiyor siz rondodan mı geçirdiniz yada nasıl yapıyorsunuz o ceviz işini ben beceremedim yawww...

hevenkde dövüyorum un ufak oluyor hooopppp kahvaltısının içine :)))

8 tahıllı ya nasıl hazırlıyorsun Aylın ?

Dedim bile, aptamil 2 numara kullanıyorum gaz yapmayı önleyici olan conformil ve evet kötü kokuyor ama Keremcik içtikten sonra ben kokusunu sineye çekiyorum :44:

şu meyve fileleri var.Onlardan alsana.

portakal mandalina veriyormusunuz?

1 yaşına kadar vermeyeceğim canım.ben bile yediğimde mideme bi haller oluyor.

portakal mandalina veriyormusunuz?

Mandalina veriryorum portakala da geçeceğim

hevenkde dövüyorum un ufak oluyor hooopppp kahvaltısının içine :)))

8 tahıllı ya nasıl hazırlıyorsun Aylın ?

Hevenk ne be havan olmasın sakın

Milupanın 8 tahıllı ballı maması var ya kahvaltı için onu kullanıyorum, devam sütünün içine 8 tahıllı ballı mama,fındık ceviz,pekmez,peynir,yumurta sarısı. sen devam sütü yerine kendi sütünü de koyabilirsin

ay kızlar tam size yazarken asya öyle bi kustu ki...yavrum ya ne var ne yok su gibi fışkırdı herşey....pantolonum abartısız komple ıslandı.ne yapayım doktora götürsemmi??

ay kızlar tam size yazarken asya öyle bi kustu ki...yavrum ya ne var ne yok su gibi fışkırdı herşey....pantolonum abartısız komple ıslandı.ne yapayım doktora götürsemmi??

Korkma bişey olmaz, elini ağzına sokmuştur, yanlışlıkla midesine bastırmışsındır, yediği fazla gelmiştir vs.

hhe işte ondan havan
sorma Aylinciğim bazan acaba hiperaktif miyim diye kendime sormuyyor değilim.dıkkat bozuklugu sıfır konsantre alfabe yı karıstırma sayıları yanlıs yazma ohooo saymakla bıtmıyor

ben kendı sutumu dırekt memeden verıyorum
kahvaltıyıda suyla hazırlıyorum.yarın ılk ıs 8 tahıllı mama alınıyor

aylin zaten hasta asya.gece ateşliydi.dişi de geliyor...ilaveten üşüttümü diye endişeleniyorum

bende hemen hemen senin gibi hazırlıyorum kahvaltıyı ama ben devam sütü ile yapmıyorum su şle yapıp yarım muz ekliyorum devam sütü ile mi yapmak gerekiyo... ha bide ben pekmezi katmıyorum mandalina suyunun içine katıp içirmeye çalışıyorum pekmezi süt ürünleri ile karıştırmamak gerek die biliyorum..

aylin zaten hasta asya.gece ateşliydi.dişi de geliyor...ilaveten üşüttümü diye endişeleniyorum

diş yüzünden de oluyo canım benim oğlum diş çıkarmadan önce çok kusmuştu acaipti çok korkmuştum senin gibi ama geçti çok şükür.. ha bide tavsiyem çok fazla besleme bugün kuzunu bol bol emsin.. aşırı beslersen yine olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…