- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.861
Çekiliş olduğunda bence kimse kimseye söylemesin sürpriz olsun, herkes eve kargo geldiğinde öğrensin kimden geldiğini
yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.
yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.
off ne güzel besliyorsunuz bebiklerinizi...
benim bazen neredeyse gün boyu sadece anne sütüyle durduğuğu oluyor.. bir beslenme düzeni yok yavrumun. zaten iştahsız bir de tepemde her işime karışan bir annem ve kocam var. yedirme seni emsin bak bırakır emmez sonra.... benimki daha fındık ceviz tatmadı ayrıca elma ve armut şeftaliden başka da meyve bilmiyor. bir de yumurta sarısıyla peynir. meyve yemeyeli 1-2 hafta olmuştur...
ya ben krem peynir , cicibebe devam sütü felan en bulrusam koyuyrum muz felan enyse ama fındık ceviz koyduğumda yemiyor siz rondodan mı geçirdiniz yada nasıl yapıyorsunuz o ceviz işini ben beceremedim yawww...
evde ne varsa veriyorum armut ve kivi favorisi muzu yediğinde zorlanıyor kaka yapmakta o yüzden onu sadece kahvaltısına azıcık ekliyorum... ama üzümü de çok seviyor elmayıda ...
aa birde ben pürede yapmıyorum artık çünki eline alıp kemire kemire yemek daha çok hoşuna gidiyor ...
ülker hero baby sevdi kızım...
ya ben krem peynir , cicibebe devam sütü felan en bulrusam koyuyrum muz felan enyse ama fındık ceviz koyduğumda yemiyor siz rondodan mı geçirdiniz yada nasıl yapıyorsunuz o ceviz işini ben beceremedim yawww...
Sen bugün nerdesin fıstıığım yaaa,Evet rondodan geçirip veriyorum ama o kadar çok çekiyorum ki nerdeyse kaybolacak fındıkla cevizKahvaltıda cicibebeye de karşıyım bebiklerin tahıl ihtiyacı var 8 tahıllı mama kullan bence.
Ben öyle vermekten korkuyorum ama, geçen gün muzu kemirirken nerdeyse yarısını koparıp ağzına aldı, nasıl ağzından çıkaracağımı şaşırdım, büyük parça yutup takılırsa nolcak bi de sert bişey meyve yumuşayıp kaymaz da :26:
portakal mandalina veriyormusunuz?
portakal mandalina veriyormusunuz?
hevenkde dövüyorum un ufak oluyor hooopppp kahvaltısının içine :)))
8 tahıllı ya nasıl hazırlıyorsun Aylın ?
ay kızlar tam size yazarken asya öyle bi kustu ki...yavrum ya ne var ne yok su gibi fışkırdı herşey....pantolonum abartısız komple ıslandı.ne yapayım doktora götürsemmi??
Mandalina veriryorum portakala da geçeceğim
Hevenk ne be havan olmasın sakın
Milupanın 8 tahıllı ballı maması var ya kahvaltı için onu kullanıyorum, devam sütünün içine 8 tahıllı ballı mama,fındık ceviz,pekmez,peynir,yumurta sarısı. sen devam sütü yerine kendi sütünü de koyabilirsin
Mandalina veriryorum portakala da geçeceğim
Hevenk ne be havan olmasın sakın
Milupanın 8 tahıllı ballı maması var ya kahvaltı için onu kullanıyorum, devam sütünün içine 8 tahıllı ballı mama,fındık ceviz,pekmez,peynir,yumurta sarısı. sen devam sütü yerine kendi sütünü de koyabilirsin
aylin zaten hasta asya.gece ateşliydi.dişi de geliyor...ilaveten üşüttümü diye endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?