- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.881
,tanan cnm sağol.zaten hiç iştahı yok..diş yüzünden de oluyo canım benim oğlum diş çıkarmadan önce çok kusmuştu acaipti çok korkmuştum senin gibi ama geçti çok şükür.. ha bide tavsiyem çok fazla besleme bugün kuzunu bol bol emsin.. aşırı beslersen yine olabilir
,tanan cnm sağol.zaten hiç iştahı yok..
Kahvaltıdan sonra meyveyi verirse kaçırmaz çünkü meyve doyurmayacak ve 1-2 saat içinde yine acıkacaki rutinin kahvaltı-meyve-çorba-yoğurt-tahıllı mama olsun bence
aylin zaten hasta asya.gece ateşliydi.dişi de geliyor...ilaveten üşüttümü diye endişeleniyorum
benim kuzum da iştahsızdı canım ben zorladım ye die yavrumu.. düşündükçe utanıyorumsen de benim düştüğüm hataya düşme die yazdm.. inş. asya bebişimizde daha fazla sıkıntı çekmeden çıkarıverir incilerini
bende hemen hemen senin gibi hazırlıyorum kahvaltıyı ama ben devam sütü ile yapmıyorum su şle yapıp yarım muz ekliyorum devam sütü ile mi yapmak gerekiyo... ha bide ben pekmezi katmıyorum mandalina suyunun içine katıp içirmeye çalışıyorum pekmezi süt ürünleri ile karıştırmamak gerek die biliyorum..
Hastaysa kusması daha da normal, hafif şeyler yedir istersen ya da emiyorsa sadece emzir ya da biberon maması ver.
Ateşli olması pek dişe alamet değil bence üşütmüş, tüm çocuklarda bi kırgınlık durumu söz konusu, sen yine de korkma bol su içirip hafif şeyler yedir bence
Ben öyle vermekten korkuyorum ama, geçen gün muzu kemirirken nerdeyse yarısını koparıp ağzına aldı, nasıl ağzından çıkaracağımı şaşırdım, büyük parça yutup takılırsa nolcak bi de sert bişey meyve yumuşayıp kaymaz da :26:
tencerlerimi yıkadım..herkes susmuş yav sayfayı açık bırakıp işe gömüldünüz sanırım
yemek yapmakdan nefret ettiğimi söylemişmiydim.ben ne kadar nefret etsemde ki sevgi katmıyorum :)) yemeğimi yiyenler elimin lezzeti olduğunu söylüyor.tüküreyim böyle lezzete
tencerlerimi yıkadım..
diğerlerini attım makineye..
yagmur u yedr altını al uyutmaya calış fekat başarılı olamadım geldim..
olsun genede evimin işini 7yapmaya fırsat tanıdıgı için bi thanks öpücüğü verdim kızıma..
afferim tabi..eferim sana ebuş hep böyle çalış devam benide evde bi dünya iş bekliyo offf offffff
ben de oğluşu amcasına satmıştım az önce geldi şimdi halının üzerine serili oyuncaklara bakıyor ama oynamıyor deli edecek bu velet beni
tatlım bu günlük öğün mü???selam kızlar
öyle yorgunumki . cadı dün gece hiç uyumadı. sütünü de içmedi. diş mi acaba. görünürde birşey yok ama.
bugün daha iyiydi.
bu arada sütüm bitti artık. çooook üzülüyorum. bence emzirmek Allahın kadınlara bahşettiği en özel şey.
ama bu kadarmış.
bir de şu dişler bir anda mı geliyor. anlamadım bu kızdan ben birşey.
bende yazayım yedirdiklerimi de bir akıl verin bana. çiroz kızım deli ediyor beni.
kahvlatıda labne- yumurta sarısı - mama- cici bebe ekmeği
püre
yoğurt
püre
bazen meyve. pek sevmiyor da.
muhallebi.
gece de mama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?