2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

,tanan cnm sağol.zaten hiç iştahı yok..

aylin zaten hasta asya.gece ateşliydi.dişi de geliyor...ilaveten üşüttümü diye endişeleniyorum

Hastaysa kusması daha da normal, hafif şeyler yedir istersen ya da emiyorsa sadece emzir ya da biberon maması ver.
Ateşli olması pek dişe alamet değil bence üşütmüş, tüm çocuklarda bi kırgınlık durumu söz konusu, sen yine de korkma bol su içirip hafif şeyler yedir bence

inşallah canım..................

8 tahıllı ballı mamaların içinde süt yok hatta üzerinde devam sütü ile hazırlanır diyor. Pekmez olayı tercih meselesi tabiki meyve ile de verebilirsin, ben muzu sonradan meyve püresinin içine koyduğumdan ek olarak kahvaltısına koymuyorum

sağol canım...................

slm kociş hasta ziyaretine gitti :)

telaşlanma bu kadar ya alışmaları için arada risk almak lazım ama meyve fileleri fena fikir değil

herkes susmuş yav sayfayı açık bırakıp işe gömüldünüz sanırım

yemek yapmakdan nefret ettiğimi söylemişmiydim.ben ne kadar nefret etsemde ki sevgi katmıyorum :)) yemeğimi yiyenler elimin lezzeti olduğunu söylüyor.tüküreyim böyle lezzete

herkes susmuş yav sayfayı açık bırakıp işe gömüldünüz sanırım
tencerlerimi yıkadım..
diğerlerini attım makineye..
yagmur u yedr altını al uyutmaya calış fekat başarılı olamadım geldim..
olsun genede evimin işini 7yapmaya fırsat tanıdıgı için bi thanks öpücüğü verdim kızıma..

ben de oğluşu amcasına satmıştım az önce geldi şimdi halının üzerine serili oyuncaklara bakıyor ama oynamıyor deli edecek bu velet beni

eferim sana ebuş hep böyle çalış devam benide evde bi dünya iş bekliyo offf offffff
afferim tabi..
şahsen bu halimi herzaman bulamam ben..
bulmuşken degerlendiriim dedim..

ben de oğluşu amcasına satmıştım az önce geldi şimdi halının üzerine serili oyuncaklara bakıyor ama oynamıyor deli edecek bu velet beni

eline bişey var şeyma cım..
tahta yemek kşıgı..
silikon mama kaşıgı..
pet şişe..
ıslak mendil poşeti...
yagmur un en uzun süre oyalayan ana objeler...

selam kızlar
öyle yorgunumki . cadı dün gece hiç uyumadı. sütünü de içmedi. diş mi acaba. görünürde birşey yok ama.
bugün daha iyiydi.
bu arada sütüm bitti artık. çooook üzülüyorum. bence emzirmek Allahın kadınlara bahşettiği en özel şey.
ama bu kadarmış.
bir de şu dişler bir anda mı geliyor. anlamadım bu kızdan ben birşey.
bende yazayım yedirdiklerimi de bir akıl verin bana. çiroz kızım deli ediyor beni.

kahvlatıda labne- yumurta sarısı - mama- cici bebe ekmeği
püre
yoğurt
püre
bazen meyve. pek sevmiyor da.
muhallebi.
gece de mama.

tatlım bu günlük öğün mü???

dr um bize labne degil de normal peynir önerdi..
geceden suya bırakıp tuzu alınmış..
ayrıyeten tahıl grubun nerde?
kahvaltıda milupanın 8 tahıllı ballı mamasının içine;
peynir
yum.sarısı
1cay kaşğı pekmez
2 cici bebe,ceviz
ve meyva rendeliyorum.
bakıorum bazen bu tahıllı mamadan sıkılıyo
bende cici bebenin ekmegini kullanıorum..
akşamlarıda muhallebi yerine tahııllı elmalı mama aldım onu veriorum..
muhallebinin besi degeri az...
veya yogurdun içersine meyve yada cici bibik:)

bi ara geldim onlarca alıntı yaptım ama cery uyanınca koca şahsiyetsizide baş edemeyip çağırınca hepsi hiç oldu(( aklımda kalnları yazayım..

su içirmekten söz etmişsiniz cery çok fazla su içiyor 150ccden fazla sürekli werioruz ya biberonla yada onun suluğuyla..
gülşannnn sen yazgının kaynanasını bırak gel cengizi tutukla lütfeeeennnn:))) hem bak boş değil adamı bir irdelesen neler dökülür neler... bnde tanıklık yapabilirim ama ismim gizli kalmalı aksi takdirde, hayati tehlikem söz konusu olabilir
inşallah istanbula geliirsind bir gece nezaret atraksiyonu yaşatırsın ona, gerçi alışık olduğu bir durum bu ama olsun
handecim demirin bişeyi olmamasına sewindim bizede bilgi oldu aklımızda bulunsun
yazgırelaxx ol biraz mantıkla ilerle konuştuumuz gibi herşey yoluna girecek inşallah ama tawiz yok unutma:79:
seyyalcimağzından bal damlıyor balımmm, gülşanın acilen i,stanbula gelmesi lazım benim köstebekliğim sayesinde kısa zan-mnda rütbe alır eminim:82:

ben portakal suyu sıkıp weriyorum 3 gündür falan serek içiyor kuşum bakıyorum önce ekşilik warsa 1ç.k şeker atyorum.. yada pekmezzzz

kızım sanırım kilo werdi bu dişler mahfetti onu üstten 3 alttan 1 dişi war...

cengizle konuşmuyorum o da benimle konuşmuyo dün gece ewe geldi yatağa girdi bnde duwara doğru kaydım döndüm, daha yatmadan kalktı we koltuğuna gitti.. akşama kadar dükkandaydı biz ewde kızımla key,f yaptık... bi ara ewe geldi yemek isted yedi sonra telde konuşuyodu: biz bayramın 1.günü burdayız 2. günden itibaren 4,5 gün yokuz tatile gidiyoruz dedi bizden bu kadar şimdilik
yaw daha bi sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti şimdi aklımdan, atladıklarım için özür dilerim.. şimdi bakabilirsem onlarada yorumum hazır:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…