2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herzamanki gibi senden beklio ilk adımı ....
bu arada tatil nerden cıktı kuş?

yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.
milumil 2 şimdilik bu bitince milumil 3 alacağım artık...
kızlar meyve olarak ne veriyorsunuz bebişlere??
herşeyi.. muz mandalişna, portakal, elma, armut, narı çok seewio tek tek çiğneyip yemeyi.. zaten elinde her dakka aywa elma armut war kemirmesi için..
MERLİKE gitmişşş
kızlar bilen var mı?

merve kendi adı melike kızının adı...

ebruş cum şu an 7 kilo . sanırım bu ay hiç kilo almadı.
günlük öğünü böyle. dr u 3 saatte bir besle dedi ara öğünlerde meyve falan veriyorum. zaten öylee iştahsızki. tahıllı mamaları yemiyor cadı.bende bol bol mercimek çorbası ve türevlerini yapıyorum.

herzamanki gibi senden beklio ilk adımı ....
bu arada tatil nerden cıktı kuş?

çok bekler eşşekliğini anlayıp sürünsün, pişmanlığını dile getrmedikçe ona af yok çok büyük and werdim bu defa çizmeyi çok aştı!!
ya zaten bn ona demiştim bayramda bi yerlere kaçalım die oda nasıl kaçalım dükkanlarrrr demişti
demekki buldu çaresini.. bilmiyorum beni yumuşatmak için ağzıma balda çalmış olabilir gitmeden inanmam 2.gün gidiyormuşuz sözde neden 1.gün değil acaba 1.gün kapalı dükkan zaten... neyse artık bakalım planı ne..
ya ebru en son işte 9800.ıkmış tartıda ama kilotlu çorap iç badi we üstüyle dr 9600 diyelim demiş:26: dün tartıya oturttum 9500görünüo zaten bellli suratı eridi bebeğimin..

dükkan finitto cery kaka yaptı biz kaçarrrr, yayılmaya dewammm
yarın 10 kasım bu arada atamın dünyaya gözlerini yumduğu berbat gün(( sabah 9da kalkıp saygı duruşunda duracağım, atammm dilerim kemiklerin sızlamıyordurrr

silver senmi sormuştun adımı yazan arkadaşlar olmuş bende yazim merve:)
herkes menü yazmış bizimkide şöyle; cevap yazın ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum cidden.
sabah kalkınca emio sonra kafaltı peynir yumurta tereyaatahin bisküvi süt sonra ikinci uyku için emio ve uyanınca emio (saat tahminen 12 fln oluo) emmezse hemen, bekliyorum bu 1 saatte oluo 2 saatte ikinci emmeden sonra yogurt bisküvi ceviz. saat oluo 2 tekrar emio uyuyo uyanınca tekrar emio ben gene bekliorm emmesini sonra eğer öğle uykusunu uyumazsa meyve püresi uyursa saat 6 fln oluo bizimle beraber ya çorba yada sebze yemeği.sonra bitio. yatarkanede göğsümün durumuna göre 70 cc fln inek sütü. biliyorum az ama ben genişletemedim menüyü ben bi emme bi menü gitmek istiyorum ama sığmıyor gün bitiyor.:)
geçen ay yani 45 günde fln biz bu menüyle 1 kilo almıştık.ama içimede sinmio meyve weremediğim zamanlar çok oluo sebze püreside sewmio yediremedim öyle genelde akşamları çorba yiyo:S ay üff

kızlar günaydın naber?
geçmişe bakamadım henüz...fırsat bulduça bakarım...inşallah olumsuz bişeyler yoktur...herkes iyidir...bende dün mr sonuçlarımı aldım....çok şükür beyinde bir şey yok...ama migrenim var...3 tane ilaç yazdı dr...2 adet ağrı kesici...ağrının olmasını engelleyici ilaçlarmış..bir tanede antidepresan...antidepresana başladım ama diğer ilaçlara henüz elim varmadı...çok yan etkileri var..korktum....sürekli kullanacakmışım bu ilaçları....stresten uykusuzluktan falandan filandan uzak duracakmışım...nasıl olaçaksa....?

eşimde tutturmuş bayramda bursaya gidelim diye bende istemiyorum....şimdilik bahaneler üretmeye çalışıyorum kendimce...çok yorgun hissediyorum kendimi,,o yol öyle bir büyüyorki gözümde..hele orda geçireceğim bir kaç gün yıl gibi geliyor....

günaydın .... bugün buruk bir gün... büyük komutan ilk ve büyük cumhurbaşkanı , ilkelerine inkılaplarına hala tam anlamıyla anlayıp ulaşamadığız ulu önderimizin ölüm yıldönümü ... bugünle kıyasladığımızda yazacak çok şey var ama ama ama

mevlam mekanını cenent eylesin... ruhu şaad olsun ... dualarımız halen arkasından onadır...

canım hadi gözlerimiz aydın diyelim... ilaçların yan etkielrinden biri kilo aldırması sanrıım ... ama inşalalh etkili olur ve iyileşirsin... bursada kime gidceksiniz ..???? cadı kaynananalara mı yoksa ???

aminnnn....

canım hadi gözlerimiz aydın diyelim... ilaçların yan etkielrinden biri kilo aldırması sanrıım ... ama inşalalh etkili olur ve iyileşirsin... bursada kime gidceksiniz ..???? cadı kaynananalara mı yoksa ???

canım sağol,,,yok kilo aldırmıyor hatta kilo verdiriyor...ama karaciğere ve böbreklere ciddi zararları var ik, ağrı kesicininde...biri 0.01 oranındaymış..diğerinin yazmamışlar ne derecede zarar verdiğini..dr hafifi dedi..ama ömür boyu kullanacajk olmam end,şe yarattı açıkcası....

evet bursaya kaynanam gile.... onlara giderken kendimi hep nedense kurbanlık koyun gibi hissediyorum zaten....birde şu sıra çok bitkin hissediyorum kendimi..onları çekeçek durumda değilim...

birde 3. ileti olarak kendi durumumdan bahsedebilir miyim ???

uykusuz gecelerden sıkıldımmmm,,,,,
bitmek bilmeyen ev işlerinden sıkıldımmmmm ,,,,
buradaki laftan anlamaz abonelerele uğraşmaktan da çok sıkıldımmm,,,,
selinle uğraşmak sıkmıyor ama çok yoruyorrr .,,,
ve ben bırak kendime zaman ayırıp bişiler yapmayı dinlenemiyorum bileee....
ve hala iyileşemedimm...

bu işe bi çözüm bulmam lazım...

sizde de durum böylemi ?? eşim ayda bir bi akdın gelsin büyük temizliği yapsın diyor utanmaz herüf sanki ev ayda bi kez temzileniyor .... dedim çok hırpalama kendini gerek yok...

hayat çok zor bu aralar...

ben çalışmıyorum ama psikilojşkmen bitmek bilmeyen ev işlerinden bıkmış durumdayım...daha bıkmış olduğum bir çok şey varda burda saymayım çok uzun sürer...
yani seninle hemen hemen aynıyım....bayramda onlar gitse ben evde kalsam emirhanla az başımı dinlesem diye bakıyorum...

Günaydın arkadaşlar..
Öncelikle Ulu Önder Atatürk' ümüzü sevgiyle anıyorum...

Ebrucum geçmiş olsun, migren bende de var-dı, doğumla birlikte yokoldu, nasıl bişey olduğunu bildiğimden seni iyi anlıyorum, ilaçları bende kullanmıştım o dönemde, rahatlatıyor gerçekten ama migreni tamamen kesecek bir ilaç henüz yok..

Fatmacım, genelde bende senin gibi hissediyorum, yalnız değilsin yani..

ben de bunaldım vallahi. defne hanımdan hiçbir iş yapamıyorum.kaç gecedir huzursuz. uyku yok yani.diş dedim ama değil galiba. hafif öksürüyor va hapşırıyor.dr a götürsem mi. yoksa aferin mi versem . bilemedim. ne yapayım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…