- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.901
herzamanki gibi senden beklio ilk adımı ....bi ara geldim onlarca alıntı yaptım ama cery uyanınca koca şahsiyetsizide baş edemeyip çağırınca hepsi hiç oldu(( aklımda kalnları yazayım..
su içirmekten söz etmişsiniz cery çok fazla su içiyor 150ccden fazla sürekli werioruz ya biberonla yada onun suluğuyla..
gülşannnn sen yazgının kaynanasını bırak gel cengizi tutukla lütfeeeennnn:))) hem bak boş değil adamı bir irdelesen neler dökülür neler... bnde tanıklık yapabilirim ama ismim gizli kalmalı aksi takdirde, hayati tehlikem söz konusu olabilir
inşallah istanbula geliirsind bir gece nezaret atraksiyonu yaşatırsın ona, gerçi alışık olduğu bir durum bu ama olsun
handecim demirin bişeyi olmamasına sewindim bizede bilgi oldu aklımızda bulunsun
yazgırelaxx ol biraz mantıkla ilerle konuştuumuz gibi herşey yoluna girecek inşallah ama tawiz yok unutma:79:
seyyalcimağzından bal damlıyor balımmm, gülşanın acilen i,stanbula gelmesi lazım benim köstebekliğim sayesinde kısa zan-mnda rütbe alır eminim:82:
ben portakal suyu sıkıp weriyorum 3 gündür falan serek içiyor kuşum bakıyorum önce ekşilik warsa 1ç.k şeker atyorum.. yada pekmezzzz
kızım sanırım kilo werdi bu dişler mahfetti onu üstten 3 alttan 1 dişi war...
cengizle konuşmuyorum o da benimle konuşmuyodün gece ewe geldi yatağa girdi bnde duwara doğru kaydım döndüm, daha yatmadan kalktı we koltuğuna gitti.. akşama kadar dükkandaydı biz ewde kızımla key,f yaptık... bi ara ewe geldi yemek isted yedi sonra telde konuşuyodu: biz bayramın 1.günü burdayız 2. günden itibaren 4,5 gün yokuz tatile gidiyoruz dedi bizden bu kadar şimdilik
yaw daha bi sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti şimdi aklımdan, atladıklarım için özür dilerim.. şimdi bakabilirsem onlarada yorumum hazır:76:
milumil 2 şimdilik bu bitince milumil 3 alacağım artık...yahu kızlar devam sütü olarak hangisını kullanıyorsunuz.Aptamil Milupa demeyin ikiside kötü kokup biri feci gaz yapıyor oğluşuma.
herşeyi.. muz mandalişna, portakal, elma, armut, narı çok seewio tek tek çiğneyip yemeyi.. zaten elinde her dakka aywa elma armut war kemirmesi için..kızlar meyve olarak ne veriyorsunuz bebişlere??
MERLİKE gitmişşş
kızlar bilen var mı?
herzamanki gibi senden beklio ilk adımı ....
bu arada tatil nerden cıktı kuş?
kızlar günaydın naber?
geçmişe bakamadım henüz...fırsat bulduça bakarım...inşallah olumsuz bişeyler yoktur...herkes iyidir...bende dün mr sonuçlarımı aldım....çok şükür beyinde bir şey yok...ama migrenim var...3 tane ilaç yazdı dr...2 adet ağrı kesici...ağrının olmasını engelleyici ilaçlarmış..bir tanede antidepresan...antidepresana başladım ama diğer ilaçlara henüz elim varmadı...çok yan etkileri var..korktum....sürekli kullanacakmışım bu ilaçları....stresten uykusuzluktan falandan filandan uzak duracakmışım...nasıl olaçaksa....?
eşimde tutturmuş bayramda bursaya gidelim diye bende istemiyorum....şimdilik bahaneler üretmeye çalışıyorum kendimce...çok yorgun hissediyorum kendimi,,o yol öyle bir büyüyorki gözümde..hele orda geçireceğim bir kaç gün yıl gibi geliyor....
günaydın .... bugün buruk bir gün... büyük komutan ilk ve büyük cumhurbaşkanı , ilkelerine inkılaplarına hala tam anlamıyla anlayıp ulaşamadığız ulu önderimizin ölüm yıldönümü ... bugünle kıyasladığımızda yazacak çok şey var ama ama ama
mevlam mekanını cenent eylesin... ruhu şaad olsun ... dualarımız halen arkasından onadır...
canım hadi gözlerimiz aydın diyelim... ilaçların yan etkielrinden biri kilo aldırması sanrıım ... ama inşalalh etkili olur ve iyileşirsin... bursada kime gidceksiniz ..???? cadı kaynananalara mı yoksa ???
birde 3. ileti olarak kendi durumumdan bahsedebilir miyim ???
uykusuz gecelerden sıkıldımmmm,,,,,
bitmek bilmeyen ev işlerinden sıkıldımmmmm ,,,,
buradaki laftan anlamaz abonelerele uğraşmaktan da çok sıkıldımmm,,,,
selinle uğraşmak sıkmıyor ama çok yoruyorrr .,,,
ve ben bırak kendime zaman ayırıp bişiler yapmayı dinlenemiyorum bileee....
ve hala iyileşemedimm...
bu işe bi çözüm bulmam lazım...
sizde de durum böylemi ?? eşim ayda bir bi akdın gelsin büyük temizliği yapsın diyor utanmaz herüf sanki ev ayda bi kez temzileniyor .... dedim çok hırpalama kendini gerek yok...
hayat çok zor bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?