- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.921
birde 3. ileti olarak kendi durumumdan bahsedebilir miyim ???
uykusuz gecelerden sıkıldımmmm,,,,,
bitmek bilmeyen ev işlerinden sıkıldımmmmm ,,,,
buradaki laftan anlamaz abonelerele uğraşmaktan da çok sıkıldımmm,,,,
selinle uğraşmak sıkmıyor ama çok yoruyorrr .,,,
ve ben bırak kendime zaman ayırıp bişiler yapmayı dinlenemiyorum bileee....
ve hala iyileşemedimm...
bu işe bi çözüm bulmam lazım...
sizde de durum böylemi ?? eşim ayda bir bi akdın gelsin büyük temizliği yapsın diyor utanmaz herüf sanki ev ayda bi kez temzileniyor .... dedim çok hırpalama kendini gerek yok...
hayat çok zor bu aralar...
ben de bunaldım vallahi. defne hanımdan hiçbir iş yapamıyorum.kaç gecedir huzursuz. uyku yok yani.diş dedim ama değil galiba. hafif öksürüyor va hapşırıyor.dr a götürsem mi. yoksa aferin mi versem . bilemedim. ne yapayım sizce.
silver senmi sormuştun adımı yazan arkadaşlar olmuş bende yazim merve:)
herkes menü yazmış bizimkide şöyle; cevap yazın ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum cidden.
sabah kalkınca emio sonra kafaltı peynir yumurta tereyaatahin bisküvi süt sonra ikinci uyku için emio ve uyanınca emio (saat tahminen 12 fln oluo) emmezse hemen, bekliyorum bu 1 saatte oluo 2 saatte ikinci emmeden sonra yogurt bisküvi ceviz. saat oluo 2 tekrar emio uyuyo uyanınca tekrar emio ben gene bekliorm emmesini sonra eğer öğle uykusunu uyumazsa meyve püresi uyursa saat 6 fln oluo bizimle beraber ya çorba yada sebze yemeği.sonra bitio. yatarkanede göğsümün durumuna göre 70 cc fln inek sütü. biliyorum az ama ben genişletemedim menüyü ben bi emme bi menü gitmek istiyorum ama sığmıyor gün bitiyor.:)
geçen ay yani 45 günde fln biz bu menüyle 1 kilo almıştık.ama içimede sinmio meyve weremediğim zamanlar çok oluo sebze püreside sewmio yediremedim öyle genelde akşamları çorba yiyo:S ay üff
aminnnn....
canım sağol,,,yok kilo aldırmıyor hatta kilo verdiriyor...ama karaciğere ve böbreklere ciddi zararları var ik, ağrı kesicininde...biri 0.01 oranındaymış..diğerinin yazmamışlar ne derecede zarar verdiğini..dr hafifi dedi..ama ömür boyu kullanacajk olmam end,şe yarattı açıkcası....
evet bursaya kaynanam gile....onlara giderken kendimi hep nedense kurbanlık koyun gibi hissediyorum zaten....birde şu sıra çok bitkin hissediyorum kendimi..onları çekeçek durumda değilim...
Günaydın arkadaşlar..
Öncelikle Ulu Önder Atatürk' ümüzü sevgiyle anıyorum...
Ebrucum geçmiş olsun, migren bende de var-dı, doğumla birlikte yokoldu, nasıl bişey olduğunu bildiğimden seni iyi anlıyorum, ilaçları bende kullanmıştım o dönemde, rahatlatıyor gerçekten ama migreni tamamen kesecek bir ilaç henüz yok..
Fatmacım, genelde bende senin gibi hissediyorum, yalnız değilsin yani..
ben de bunaldım vallahi. defne hanımdan hiçbir iş yapamıyorum.kaç gecedir huzursuz. uyku yok yani.diş dedim ama değil galiba. hafif öksürüyor va hapşırıyor.dr a götürsem mi. yoksa aferin mi versem . bilemedim. ne yapayım sizce.
dokuzgün tatil varya fırsat işte aslında ama keşke başka türlü değerlendirse... bizde durum karmaşık o konuda bi sürü planalr istedi araştırdı güyaaa imiş sonunda çıktı ortaya asıl derdi giresuna gitmek miş gerek yok parada yok kalsın ben evde tembellik yapmak istiyorum dedim şimdilik plan iptal bakalım ??? inşalah sizde de durum böyle olabilir ???
ben çalışmıyorum ama psikilojşkmen bitmek bilmeyen ev işlerinden bıkmış durumdayım...daha bıkmış olduğum bir çok şey varda burda saymayım çok uzun sürer...
yani seninle hemen hemen aynıyım....bayramda onlar gitse ben evde kalsam emirhanla az başımı dinlesem diye bakıyorum...
Günaydın arkadaşlar..
Öncelikle Ulu Önder Atatürk' ümüzü sevgiyle anıyorum...
Ebrucum geçmiş olsun, migren bende de var-dı, doğumla birlikte yokoldu, nasıl bişey olduğunu bildiğimden seni iyi anlıyorum, ilaçları bende kullanmıştım o dönemde, rahatlatıyor gerçekten ama migreni tamamen kesecek bir ilaç henüz yok..
Fatmacım, genelde bende senin gibi hissediyorum, yalnız değilsin yani..
Günaydın herkese
evet bizde de bu durum aynen böyle, bu hafta kadın gelecek diyorum daha yeni gelmedi mi diyor eşim, bi bardağını bile makineye yerleştirmez kadının 15 günde 1 gelmesine her seferinde aynı yorumu yapıyor ve evet çok yorgunum ben de hem bedenen hem ruhen
iyi sen kurtulmuşsun..benimki her bayram gi,der annesi gile,,hayatta durmaz...geçen bayram erayla ikisi gittiler..ben emirhanı bahane etmiştim hastaydı gitmemiştim...bu byramda emirhan hastalanıyor yola çıkınca gelmem diyordum hiç sesi çıkmıyor sen bilirsin diyordu...bir hafta öncesine kadar..bir haftadır tutturdu illa sizde gelin diye...teline baktım anneisyle görüşmüş,,kesin telefonda kaynanam ağladı ona.hizmetci lazım ya bitane bayramda eve..yoksa erolun umurunda olmaz benim burda kalmam..geçen bayram gittiğinde beni aramadı bile....
Gelenek göreneklerine bağlı ve saygılı biriyimdir ama açık konuşmak gerekirse, bu bayramlardan ve bayram ziyaretlerinden nefret ediyorum, geçen bayram kucağımda İklimle bütün akrabalarını gezdirip beni çileden çıkardılar, çocuğumun bütün düzeni bozuldu, yemek yediremedim uyutamadım gittiğimiz yerlerde, nefret ettim yaa..
Ve en sinir bozucu olan tarafı da sadece kendi akrabalarına gidip benim annemde dahil olmak üzere bir tane bile akrabama gitmemeleri oldu, her bayram aynı şeyleri yaşamaktan nefret ediyorum..
Ebrucum ben ne yapayım anacım, yılın 12 ayı 365 günü kaynanamın suratını görüyorum, kadın burnumun dibinde oturuyor, offf offf..
Çok şükür ki bu bayram eşimi ikna ettimde Kemer e tatile gidiyoruz, geçen hafta sonu kaynanam yine geldi çat kapı, iyi kaçın bakalım diye laf soktu, umurumda değil valla, eşimi biraz daha kendime doğru çekebilirsem süper olacak :))))
iyi sen kurtulmuşsun..benimki her bayram gi,der annesi gile,,hayatta durmaz...geçen bayram erayla ikisi gittiler..ben emirhanı bahane etmiştim hastaydı gitmemiştim...bu byramda emirhan hastalanıyor yola çıkınca gelmem diyordum hiç sesi çıkmıyor sen bilirsin diyordu...bir hafta öncesine kadar..bir haftadır tutturdu illa sizde gelin diye...teline baktım anneisyle görüşmüş,,kesin telefonda kaynanam ağladı ona.hizmetci lazım ya bitane bayramda eve..yoksa erolun umurunda olmaz benim burda kalmam..geçen bayram gittiğinde beni aramadı bile....
Şu an sirenler çalmaya başladı, çok duygulandım...
antalya fikri bana da cazip geliyor da havalar böyleyken ne yapacaksınız ki antalyada?
Gelenek göreneklerine bağlı ve saygılı biriyimdir ama açık konuşmak gerekirse, bu bayramlardan ve bayram ziyaretlerinden nefret ediyorum, geçen bayram kucağımda İklimle bütün akrabalarını gezdirip beni çileden çıkardılar, çocuğumun bütün düzeni bozuldu, yemek yediremedim uyutamadım gittiğimiz yerlerde, nefret ettim yaa..
Ve en sinir bozucu olan tarafı da sadece kendi akrabalarına gidip benim annemde dahil olmak üzere bir tane bile akrabama gitmemeleri oldu, her bayram aynı şeyleri yaşamaktan nefret ediyorum..
Ebrucum ben ne yapayım anacım, yılın 12 ayı 365 günü kaynanamın suratını görüyorum, kadın burnumun dibinde oturuyor, offf offf..
Çok şükür ki bu bayram eşimi ikna ettimde Kemer e tatile gidiyoruz, geçen hafta sonu kaynanam yine geldi çat kapı, iyi kaçın bakalım diye laf soktu, umurumda değil valla, eşimi biraz daha kendime doğru çekebilirsem süper olacak :))))
Maksat kocişle başbaşa kalmak, dinlenmek ve 5 günlüğüne de olsa kaynanamdan uzak kalmak :)))
Ben daha önce Ocak ayında gittim Antalya ya, denize giriliyordu o derece sıcaktı yani... Ama dediğim gibi benim derdim denize girmek güneşlenmek falan değil kafa dinlemek, yiyip-içip-yan gelip yatmak, hamamda saunada ter atmak istiyorum :)))
Ben geçen Kasım da eğitim için gittim, tamam denize giren turistler vardı ama biz girmedik gayet soğuktu su.
Diğer imkanlardan yararlananacaksın ama İklim le zor olmayacak mı? ay bi tek bize mi zor geliyor Kerem le yola çıkmak yaa
Merve sen emme olayını takıntı haline getirdiğin için az desek sanki uyup emmeyi azaltıcan mı?? yine de menün gayet iyi ama meyvesini ihmal etme hele de bu havalarda vitamin olsun çocuğa
antalya fikri bana da cazip geliyor da havalar böyleyken ne yapacaksınız ki antalyada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?