2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
evet bizde de bu durum aynen böyle, bu hafta kadın gelecek diyorum daha yeni gelmedi mi diyor eşim, bi bardağını bile makineye yerleştirmez kadının 15 günde 1 gelmesine her seferinde aynı yorumu yapıyor ve evet çok yorgunum ben de hem bedenen hem ruhen

Merve sen emme olayını takıntı haline getirdiğin için az desek sanki uyup emmeyi azaltıcan mı?? yine de menün gayet iyi ama meyvesini ihmal etme hele de bu havalarda vitamin olsun çocuğa

dokuzgün tatil varya fırsat işte aslında ama keşke başka türlü değerlendirse... bizde durum karmaşık o konuda bi sürü planalr istedi araştırdı güyaaa imiş sonunda çıktı ortaya asıl derdi giresuna gitmek miş gerek yok parada yok kalsın ben evde tembellik yapmak istiyorum dedim şimdilik plan iptal bakalım ??? inşalah sizde de durum böyle olabilir ???

canım sağol,,artık ağrılara dayanamıyorum ...hastnede acilde buluyorum kendimi..en son cuma günü yine acildeydim...biliyorum tedavisi yok...böyle çekeceğim ben bunu..inşallah sanada gelmez bir daha....

canım geçmiş olsun..bence bu gün bol bol ıhlamur içir ona....kötüleşirdse dr ye götürürsün..biz gecende böyle olmuştuk dr ye götürdüm ben hemen..ventolin verdi oda sadece nefesini açıyormuşi...çoçuk çok hastalanmadna vermiyor bizim dr ilaç....sonra bir hafta sonra iyice hastalandı yine götürdüm bu sefer ilaç verdi grip için...hastalık hafifkn pek iyi ilaç yazmıyor rdler benim anladığım şu zamana kadar......

iyi sen kurtulmuşsun..benimki her bayram gi,der annesi gile,,hayatta durmaz...geçen bayram erayla ikisi gittiler..ben emirhanı bahane etmiştim hastaydı gitmemiştim...bu byramda emirhan hastalanıyor yola çıkınca gelmem diyordum hiç sesi çıkmıyor sen bilirsin diyordu...bir hafta öncesine kadar..bir haftadır tutturdu illa sizde gelin diye...teline baktım anneisyle görüşmüş,,kesin telefonda kaynanam ağladı ona.hizmetci lazım ya bitane bayramda eve..yoksa erolun umurunda olmaz benim burda kalmam..geçen bayram gittiğinde beni aramadı bile....

anladım canlar herkes aynı şeyleri hissediyor.... mevlam kolaylık versin ... ya eşimde bir ucundan tutmaya çalışyıor ya selinle ilgilenir yada ne bileyim çok cırlarsam çamaşırları felana stığı olur .. ama genel manada çay abrdağını götürüp mutfak tezgahının üstüne öylece bırakır ve derki ben dağınıklığı topluyorum ....

Gelenek göreneklerine bağlı ve saygılı biriyimdir ama açık konuşmak gerekirse, bu bayramlardan ve bayram ziyaretlerinden nefret ediyorum, geçen bayram kucağımda İklimle bütün akrabalarını gezdirip beni çileden çıkardılar, çocuğumun bütün düzeni bozuldu, yemek yediremedim uyutamadım gittiğimiz yerlerde, nefret ettim yaa..
Ve en sinir bozucu olan tarafı da sadece kendi akrabalarına gidip benim annemde dahil olmak üzere bir tane bile akrabama gitmemeleri oldu, her bayram aynı şeyleri yaşamaktan nefret ediyorum..

Ebrucum ben ne yapayım anacım, yılın 12 ayı 365 günü kaynanamın suratını görüyorum, kadın burnumun dibinde oturuyor, offf offf..

Çok şükür ki bu bayram eşimi ikna ettimde Kemer e tatile gidiyoruz, geçen hafta sonu kaynanam yine geldi çat kapı, iyi kaçın bakalım diye laf soktu, umurumda değil valla, eşimi biraz daha kendime doğru çekebilirsem süper olacak :))))

antalya fikri bana da cazip geliyor da havalar böyleyken ne yapacaksınız ki antalyada?

birde emirhanı bahane etmiştir çocuğumu özledim diye... bazen şükrediyorum biizmkielr almanyada diye .. arada bir eşimin memeleket değiştirme sevdası başgöstersede yiende iyi durumdayız... yoksa bizde her bayram giresunda alırdık soluğu .. inşallah seni taşımaz oralara migrenini felanda bahane et.. hatta bir kaç gün çok hasta moduna gir ... :):) ama gitme yaaa

Şu an sirenler çalmaya başladı, çok duygulandım...

biz saygı duruşumuzu yapıp istiklal amrşımızı okuduk bile :):)

antalya fikri bana da cazip geliyor da havalar böyleyken ne yapacaksınız ki antalyada?

Maksat kocişle başbaşa kalmak, dinlenmek ve 5 günlüğüne de olsa kaynanamdan uzak kalmak :)))
Ben daha önce Ocak ayında gittim Antalya ya, denize giriliyordu o derece sıcaktı yani... Ama dediğim gibi benim derdim denize girmek güneşlenmek falan değil kafa dinlemek, yiyip-içip-yan gelip yatmak, hamamda saunada ter atmak istiyorum :)))

ben bayramlardan erolla evlendiğimden bu yna nefret ediyorum...erayla çok çektim...bunlada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..aynen dediğin gibi oluyor..bütün düzeni değişiyor çoçuğun...bizde bayramlarda eşimin tüm akrabaları gezilir..onlar biter ondan sonra benim anneme gidilir bayramın 3.cü günü...başka kimseme gidilmez...

Ben geçen Kasım da eğitim için gittim, tamam denize giren turistler vardı ama biz girmedik gayet soğuktu su.
Diğer imkanlardan yararlananacaksın ama İklim le zor olmayacak mı?
ay bi tek bize mi zor geliyor Kerem le yola çıkmak yaa

İklimi götüren kim ayol..? Anneme bırakacaz onu :)) Yoksa ne anlamı kalır ki, orada İklimle ilgilenmekten birşey anlamam tatilden, sinir harbi içinde dönerim geri Ankara ya..

Merve sen emme olayını takıntı haline getirdiğin için az desek sanki uyup emmeyi azaltıcan mı?? yine de menün gayet iyi ama meyvesini ihmal etme hele de bu havalarda vitamin olsun çocuğa

:))))) sabah sabah çok iyi geldin aylin yaa:)) ama öle sebze püresi weremiyorum ama yaa gerçi zorlasam yer belki ama çorba weriorm genelde çorbayı çıkratıp bugün ğüre yapim ben. ama dökmekten wala gına geldi boyuma kadar günaa batmışımdır heralde

Günaydın,

Geçmişe bakarsam, muhabbeti kaçırıcam, o yüzden bakmıyorum, önemli bi durum var mı?

Bizim fabrikada her sene 9.05'te sirenler çalardı, hep birlikte saygı duruşumuzu yapardık. Bu sene çalmadı! Artık Atatürk'ümüzü bile sessizce anacağız anlaşılan!

Bugün biraz daha iyiyim, ama hala kulaklarım çok ağrıyor. Dün eve gittiğimde Doruk çok huysuzdu, uyudu uyandı daha da huysuz oldu, sürekli ağlıyor, kulaklarını çekiştiriyor ve birşey yemiyordu. Hasta oldu herhalde dedim, hemen acile götürdük. Benim sıpa arabaya biner binmez sustu, hastanedeki özellikle sarışın hemşirelere gülücükler attı, muayenesi de temiz çıktı çok şükür. Sanırsam dışarı çıkası ve sarışın göresi gelmiş :) Böylelikle anasının poposu hiç yer görmemiş oldu, ama olsun, o hasta olmasın da

Benim eşimin İstanbul'da yakın akrabası yok, uzak akrabalarına gitmeyi kendi de istemiyor. Benim bütün akrabalarım burada, ama sadece anneanneme ve babaanneme gidiyoruz, o yüzden rahatız bayramda. Benim rahatım, asıl bayramdan sonra kaçacak

evde durupp kaynaansını göreceğine antalyaya gidip otelde otursun daha iyidfir git anacım git hazır ikna etmişken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…