- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.941
:))))) sabah sabah çok iyi geldin aylin yaa:)) ama öle sebze püresi weremiyorum ama yaa gerçi zorlasam yer belki ama çorba weriorm genelde çorbayı çıkratıp bugün ğüre yapim ben. ama dökmekten wala gına geldi boyuma kadar günaa batmışımdır heralde
Maksat kocişle başbaşa kalmak, dinlenmek ve 5 günlüğüne de olsa kaynanamdan uzak kalmak :)))
Ben daha önce Ocak ayında gittim Antalya ya, denize giriliyordu o derece sıcaktı yani... Ama dediğim gibi benim derdim denize girmek güneşlenmek falan değil kafa dinlemek, yiyip-içip-yan gelip yatmak, hamamda saunada ter atmak istiyorum :)))
Senin için püreyle çorba arasındaki fark ne ki? içinde sebzesi, kıyması/tavuğu/balığı olsun da ha püre olsun ha çorba olsun nolcak
öyle güzel anlattın ki içim gitti bizde gidebilsek..... ama selin emiyor sen iklimide bırakcaksın ohhhh.... kıs anneannein bayramda gelip gideni çok olur ansıl bakacak ki çocuğua... baksana ksıkandım galiba ansıl çomak sokuyorum hemen
günaydın arkadaşlar
kasvetli sıkıntılı ve üzücü bir gün.. mekanın cennet olsun Atam...
bugün ayrıca k.validemin doum günü bişi almayı düşünmüyorum sadece kutlarım işte.. bende daha oğlumla tatile gidebilme cesaretini gösteremedim.. hoş göstersem de eşimin bayramda iki gün tatili varo yüzden bende annemlere geçerim sanırım..
kaç yıllık evlisiniz kızlar.. sizin yazdıklarınızdan sonra özellikle Ebru canım senin bende korkmaya başladım zaman geçtikçe eşim değişicek mi die.. biz iki senelik evliyiz henüz eşim de en büyük yardımcım saolsun ama ya değişirse
canım benim gibi yapabilirsin. akşam yemeğini bizimle yiyo ama karnını tıkabasa doldurmuyorum. yarım saat sonrada meyvesinin içine tahıllı mama,bir bebe bisküvisi,pekmez ve demir vitaminini katıp yediriyorum,yarım saate kadarda uyuyo zaten.Aslında benim de yemekler konusunda bi problemim var. Ben artık bizim yediklerimizden yemesini istiyorum, sofraya oturtuyorum. Az az da olsa yediriyorum.
Fakat erken uyuduğu için, sonra tahıllı mamayı yemiyor. E tahıllı mamayı vermesem çabuk acıkıyor ve günlük süt ihtiyacını da ancak onu vererek tamamlayabiliyorum, biberon almıyor çünkü.
E böyle giderse, akşamları hiç normal yemen veremeyecek miyim ben kuzuya?
günaydın .... bugün buruk bir gün... büyük komutan ilk ve büyük cumhurbaşkanı , ilkelerine inkılaplarına hala tam anlamıyla anlayıp ulaşamadığız ulu önderimizin ölüm yıldönümü ... bugünle kıyasladığımızda yazacak çok şey var ama ama ama
mevlam mekanını cenent eylesin... ruhu şaad olsun ... dualarımız halen arkasından onadır...
geçmiş olsun canım, annemdede var migren oda ara ara acillik oluyo, çok zor bir rahatsızlık, keşke çaresini bulabilseler.kızlar günaydın naber?
geçmişe bakamadım henüz...fırsat bulduça bakarım...inşallah olumsuz bişeyler yoktur...herkes iyidir...bende dün mr sonuçlarımı aldım....çok şükür beyinde bir şey yok...ama migrenim var...3 tane ilaç yazdı dr...2 adet ağrı kesici...ağrının olmasını engelleyici ilaçlarmış..bir tanede antidepresan...antidepresana başladım ama diğer ilaçlara henüz elim varmadı...çok yan etkileri var..korktum....sürekli kullanacakmışım bu ilaçları....stresten uykusuzluktan falandan filandan uzak duracakmışım...nasıl olaçaksa....?
eşimde tutturmuş bayramda bursaya gidelim diye bende istemiyorum....şimdilik bahaneler üretmeye çalışıyorum kendimce...çok yorgun hissediyorum kendimi,,o yol öyle bir büyüyorki gözümde..hele orda geçireceğim bir kaç gün yıl gibi geliyor....
canım aynı durumdayım bende merak etme yalnız değilsin. üstelik benim eşim Allah razı olsun ondan her işin ucundan tutar benden çok çalışır evde ama uykusuzluk beni mahvediyor:84:birde 3. ileti olarak kendi durumumdan bahsedebilir miyim ???
uykusuz gecelerden sıkıldımmmm,,,,,
bitmek bilmeyen ev işlerinden sıkıldımmmmm ,,,,
buradaki laftan anlamaz abonelerele uğraşmaktan da çok sıkıldımmm,,,,
selinle uğraşmak sıkmıyor ama çok yoruyorrr .,,,
ve ben bırak kendime zaman ayırıp bişiler yapmayı dinlenemiyorum bileee....
ve hala iyileşemedimm...
bu işe bi çözüm bulmam lazım...
sizde de durum böylemi ?? eşim ayda bir bi akdın gelsin büyük temizliği yapsın diyor utanmaz herüf sanki ev ayda bi kez temzileniyor .... dedim çok hırpalama kendini gerek yok...
hayat çok zor bu aralar...
ıhlamur ve adaçayı, bol bol da meyve yedir canım, geçmiş olsun.ben de bunaldım vallahi. defne hanımdan hiçbir iş yapamıyorum.kaç gecedir huzursuz. uyku yok yani.diş dedim ama değil galiba. hafif öksürüyor va hapşırıyor.dr a götürsem mi. yoksa aferin mi versem . bilemedim. ne yapayım sizce.
Ben geçen Kasım da eğitim için gittim, tamam denize giren turistler vardı ama biz girmedik gayet soğuktu su.
Diğer imkanlardan yararlananacaksın ama İklim le zor olmayacak mı? ay bi tek bize mi zor geliyor Kerem le yola çıkmak yaa
birde emirhanı bahane etmiştir çocuğumu özledim diye... bazen şükrediyorum biizmkielr almanyada diye .. arada bir eşimin memeleket değiştirme sevdası başgöstersede yiende iyi durumdayız... yoksa bizde her bayram giresunda alırdık soluğu .. inşallah seni taşımaz oralara migrenini felanda bahane et.. hatta bir kaç gün çok hasta moduna gir ... :):)ama gitme yaaa
biz saygı duruşumuzu yapıp istiklal amrşımızı okuduk bile :):)
günaydın arkadaşlar
kasvetli sıkıntılı ve üzücü bir gün.. mekanın cennet olsun Atam...
bugün ayrıca k.validemin doum günü bişi almayı düşünmüyorum sadece kutlarım işte.. bende daha oğlumla tatile gidebilme cesaretini gösteremedim.. hoş göstersem de eşimin bayramda iki gün tatili varo yüzden bende annemlere geçerim sanırım..
kaç yıllık evlisiniz kızlar.. sizin yazdıklarınızdan sonra özellikle Ebru canım senin bende korkmaya başladım zaman geçtikçe eşim değişicek mi die.. biz iki senelik evliyiz henüz eşim de en büyük yardımcım saolsun ama ya değişirse
Günaydın herkese;
Bayraklar yarıya indi ve saygı duruşunda durdum geldim şirketten koskoca 3 kişi durduk
Yasemincim canım benim sana bu kısa da bayram tatilide olsa hakediyorsun canım arkadaşım benim....Dün akşam eşime İklim ile çekilen resimlerimizi gösterdim benzerlik olarak Selin ile çok benzediğini eşimde söyledi ayrıca Hilal kuzuma da benzetti eşim ....
Fatmacım ve Ebrucum canlarım geçmiş olsun size de tekrardan....
Bayramda eşimin 3.gün izni olucak sanırım kayınvalide Balıkesir'e kayınpederin yanına gidiyor biz gitmiyoruz bu sene zaten eskisi gibi bayramların tadı yok benim için sadece kızımla 9 gün birlikte olmak var sadece ve bundan da çok mutluyum
Bu arada Hilal iyice olayı oyuna çevirdi emerken bir süre sonra göğüslerimi ısırıyor ve dün akşam kanattı canım çok yandı kızlar....Kan toplamış...
Ve kızım GEL GEL yapıyor ayrıca kanepeye tutunarak kalkıyor 1 dk dik şekilde duruyor sonra bana bakıyor yanındamıyım diye ...Babamız GEL GEL olayını çok sevdi gözleri doldu ayrıca benimde çok güzel bir duygu yaaaAyrıca alkışta yapıyoruz....Bu gidişle gözüm hep onda en ufak hareketlerini takip etmek ....
canım benim gibi yapabilirsin. akşam yemeğini bizimle yiyo ama karnını tıkabasa doldurmuyorum. yarım saat sonrada meyvesinin içine tahıllı mama,bir bebe bisküvisi,pekmez ve demir vitaminini katıp yediriyorum,yarım saate kadarda uyuyo zaten.
bugün buruk bir gün bayrakları yarıya indirdik bizde şuan bulunduğum yer dolayısıyla daha da buruk kimse umursamıyo burda bizden başka atayı cumhuriyeti... daha çok şeyler yazabilirim bu konuda ama banlanmak istemiyorum boşverin yasasın türkiye cumhuriyeti
geçmiş olsun canım, annemdede var migren oda ara ara acillik oluyo, çok zor bir rahatsızlık, keşke çaresini bulabilseler.
canım aynı durumdayım bende merak etme yalnız değilsin. üstelik benim eşim Allah razı olsun ondan her işin ucundan tutar benden çok çalışır evde ama uykusuzluk beni mahvediyor:84:
ıhlamur ve adaçayı, bol bol da meyve yedir canım, geçmiş olsun.
kesin ruslar giriyodur denize. ben üniversiteyi trabzonda okudum. mayıs ayında şenlikler için ruslar gelirdi,soğuk memleketten geldikleri için onlara sıcak gelirdi deniz biz montla gezerdik onlar sandalet giyerdidenize girer yüzerdi biz elimizi sokmazdık soğuk diye:90:
öyle güzel anlattın ki içim gitti bizde gidebilsek..... ama selin emiyor sen iklimide bırakcaksın ohhhh.... kıs anneannein bayramda gelip gideni çok olur ansıl bakacak ki çocuğua... baksana ksıkandım galiba ansıl çomak sokuyorum hemen
Burcu daha iyi olmana sevindim, bak sen Doruk Paşasına, dışarı çıkınca hemen değişiyor bu bebeler yaa, huysuz olduğu günler arabayla bir tur attırıp gelmek en iyisi, biz denedik faydasını gördük tavsiye ederim hepinize de..
¨şöyle ki çorbaları bizim çorbaların tuzsuzu sadeceİ:*- ama püreleri haşla ez yemesin dök şeklinde gidio bugün patates haşlim tavuk sütle püre yapim yer onu sanırım ama takıntı diosunda aylin bu çocuk 500 cc süt almaz ki ben üstüne düşmesem 5-6 kere emse 100 ccden ki hiç sanmıorm her seferde 100 cc gittiğini anca karşılar. zaten sütüm azalıo gece bi kalktım bomboş süt ısıtıp içirdim:S
günaydın..............
canım benim gibi yapabilirsin. akşam yemeğini bizimle yiyo ama karnını tıkabasa doldurmuyorum. yarım saat sonrada meyvesinin içine tahıllı mama,bir bebe bisküvisi,pekmez ve demir vitaminini katıp yediriyorum,yarım saate kadarda uyuyo zaten.
günaydın kızlarrr opuyorum hepınızı coookkk
valla herkes soylemıs ayaga kalkabılıyor dıye, valla demır de tık ayaga kalkamıyor, sadece karyolasındayken tutunup dızlerının ustune kalkıyor ama yerde oynarken kalkmaya tesebbus etmıyor hıc... hos yerde durmayı da sevmıyor artık, bız kaldırdıgımız zaman koltuga tutunup ayakta durmayı cok sevıyor.. kendı kalkamıyor ama...
Annem benim evimde kalıyor canım, dolayısı ile kimse gelmez, gelirse kızkardeşim falan gelir onlarda yabancı değil zaten, hem kayınvalide yan binada oturuyor ya, önemli bişey olduğunda onlara bırakabilir İklimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?