2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin için püreyle çorba arasındaki fark ne ki? içinde sebzesi, kıyması/tavuğu/balığı olsun da ha püre olsun ha çorba olsun nolcak

günaydın arkadaşlar

kasvetli sıkıntılı ve üzücü bir gün.. mekanın cennet olsun Atam...

bugün ayrıca k.validemin doum günü bişi almayı düşünmüyorum sadece kutlarım işte.. bende daha oğlumla tatile gidebilme cesaretini gösteremedim.. hoş göstersem de eşimin bayramda iki gün tatili var o yüzden bende annemlere geçerim sanırım..

kaç yıllık evlisiniz kızlar.. sizin yazdıklarınızdan sonra özellikle Ebru canım senin bende korkmaya başladım zaman geçtikçe eşim değişicek mi die.. biz iki senelik evliyiz henüz eşim de en büyük yardımcım saolsun ama ya değişirse

Yazın Bodrum a kayınvalidenin yazlığına gittik, öldüm öldüm dirildim, İklimle ilgilen, kaynananın hizmetini yap, evin temizliği, yemek, çamaşır, bulaşık v.s. derken tatil değil işkence çekip geri geldim, tövbe ettim daha gitmem diye, herkes kendi keyfine baktı ben deli gibi herşeye koştum, en çokta plajda hepsi denize girip sonrada şezlonglara uzanıp güneşlenirken içimden ne küfürler ediyordum bilsen, bende İklime güneş geçmesin aman kremini süreyim aman mama saati geldi, uyudu derken helak oluyordum, akşam plajdan eve dönerken hepsi mutlu mesut ben surat beş karış yorgun savaşçı modunda.. Biri de demedi ki bu kızda buraya tatile geldi azıcıkta biz bakalım şu çocuğada denize girsin güneşlensin diye.. içim çok dolu çoookkk..

öyle güzel anlattın ki içim gitti bizde gidebilsek..... ama selin emiyor sen iklimide bırakcaksın ohhhh.... kıs anneannein bayramda gelip gideni çok olur ansıl bakacak ki çocuğua... baksana ksıkandım galiba ansıl çomak sokuyorum hemen

Burcu daha iyi olmana sevindim, bak sen Doruk Paşasına, dışarı çıkınca hemen değişiyor bu bebeler yaa, huysuz olduğu günler arabayla bir tur attırıp gelmek en iyisi, biz denedik faydasını gördük tavsiye ederim hepinize de..

Günaydın herkese;
Bayraklar yarıya indi ve saygı duruşunda durdum geldim şirketten koskoca 3 kişi durduk
Yasemincim canım benim sana bu kısa da bayram tatilide olsa hakediyorsun canım arkadaşım benim....Dün akşam eşime İklim ile çekilen resimlerimizi gösterdim benzerlik olarak Selin ile çok benzediğini eşimde söyledi ayrıca Hilal kuzuma da benzetti eşim ....
Fatmacım ve Ebrucum canlarım geçmiş olsun size de tekrardan....
Bayramda eşimin 3.gün izni olucak sanırım kayınvalide Balıkesir'e kayınpederin yanına gidiyor biz gitmiyoruz bu sene zaten eskisi gibi bayramların tadı yok benim için sadece kızımla 9 gün birlikte olmak var sadece ve bundan da çok mutluyum

Bu arada Hilal iyice olayı oyuna çevirdi emerken bir süre sonra göğüslerimi ısırıyor ve dün akşam kanattı canım çok yandı kızlar....Kan toplamış...

Ve kızım GEL GEL yapıyor ayrıca kanepeye tutunarak kalkıyor 1 dk dik şekilde duruyor sonra bana bakıyor yanındamıyım diye ...Babamız GEL GEL olayını çok sevdi gözleri doldu ayrıca benimde çok güzel bir duygu yaaaAyrıca alkışta yapıyoruz....Bu gidişle gözüm hep onda en ufak hareketlerini takip etmek ....

Senin için püreyle çorba arasındaki fark ne ki? içinde sebzesi, kıyması/tavuğu/balığı olsun da ha püre olsun ha çorba olsun nolcak

¨şöyle ki çorbaları bizim çorbaların tuzsuzu sadeceİ:*- ama püreleri haşla ez yemesin dök şeklinde gidio bugün patates haşlim tavuk sütle püre yapim yer onu sanırım ama takıntı diosunda aylin bu çocuk 500 cc süt almaz ki ben üstüne düşmesem 5-6 kere emse 100 ccden ki hiç sanmıorm her seferde 100 cc gittiğini anca karşılar. zaten sütüm azalıo gece bi kalktım bomboş süt ısıtıp içirdim:S

Elifcim, ben 6 yıllık evliyim, 7. yılımızı sürüyoruz, 10 yıldır beraberiz eşimle.
Hiç değişmedi, beni hiç yanıltmadı.
Konu ailesi olmadıkça hiç üzmedi diyebilirim.
Yıllardır çok yardım eder bana, benim yetemediğim yerde hemen devreye girer.
O yüzden üzülme, her erkek değişecek diye birşey yok.

Annem benim evimde kalıyor canım, dolayısı ile kimse gelmez, gelirse kızkardeşim falan gelir onlarda yabancı değil zaten, hem kayınvalide yan binada oturuyor ya, önemli bişey olduğunda onlara bırakabilir İklimi :)))

sende değiştirtme canım sakın eksik kaldığı yanlardan dolayı parlama ve yaptıkları için abartılı böbrülenemler girme ... orta yolu bul ve kocanı kendinden evinden soğutmna akıllı ol budaki olumsulukalrdan örnek al kıymetini bil kocanın

bu arada benim cadı artık hep ayakta duruyor nerdeyse bütün gün kanepelrde duvarda sandalyede.. bide iki elini bırakıp 5 sn fln ayakta durabiliyor maşş diyimde. sonra gülücükler atıp oturuo:)

canım benim gibi yapabilirsin. akşam yemeğini bizimle yiyo ama karnını tıkabasa doldurmuyorum. yarım saat sonrada meyvesinin içine tahıllı mama,bir bebe bisküvisi,pekmez ve demir vitaminini katıp yediriyorum,yarım saate kadarda uyuyo zaten.
bugün buruk bir gün bayrakları yarıya indirdik bizde şuan bulunduğum yer dolayısıyla daha da buruk kimse umursamıyo burda bizden başka atayı cumhuriyeti... daha çok şeyler yazabilirim bu konuda ama banlanmak istemiyorum boşverin yasasın türkiye cumhuriyeti

geçmiş olsun canım, annemdede var migren oda ara ara acillik oluyo, çok zor bir rahatsızlık, keşke çaresini bulabilseler.

canım aynı durumdayım bende merak etme yalnız değilsin. üstelik benim eşim Allah razı olsun ondan her işin ucundan tutar benden çok çalışır evde ama uykusuzluk beni mahvediyor:84:
ıhlamur ve adaçayı, bol bol da meyve yedir canım, geçmiş olsun.

kesin ruslar giriyodur denize. ben üniversiteyi trabzonda okudum. mayıs ayında şenlikler için ruslar gelirdi,soğuk memleketten geldikleri için onlara sıcak gelirdi deniz biz montla gezerdik onlar sandalet giyerdi denize girer yüzerdi biz elimizi sokmazdık soğuk diye:90:

ya kesin zaten yaptı duygu sömürüsünü....

ben 7 senelik evliyim..ama her koca aynı olmaz korkma...seninki belki değişmez..benimki hep böyleydi...

canım sağol....

canım çok zor gerçekten..keşke tedavisi olsa ama yok işte.....

günaydın kızlarrr opuyorum hepınızı coookkk
valla herkes soylemıs ayaga kalkabılıyor dıye, valla demır de tık ayaga kalkamıyor, sadece karyolasındayken tutunup dızlerının ustune kalkıyor ama yerde oynarken kalkmaya tesebbus etmıyor hıc... hos yerde durmayı da sevmıyor artık, bız kaldırdıgımız zaman koltuga tutunup ayakta durmayı cok sevıyor.. kendı kalkamıyor ama...

Burcu canım ne güzel eşinle birbirinizi tamamlamanız.. darısı herkesin başına inş.
Fatmacım bende elimden gelini yapıyorum ve yapıcam tabi ama gelecek neler getirir bilemio insan ve ürküyo eşim ailesinden ayrı büyüdüğü için ailenin değerini bilen birisi inş. değişmez..
Ebru canım inş. senin eşinde senin ve ailesinin kıymetini anlar..

Ayfercim teşekkür ederim iyi dileklerin için, bende resimlere bakınca Hilal ve Selini İklime benzetiyorum, demekki aynı gözlerle bakıyoruz..
Sen yazınca benim de kızımın yeni marifetlerini yazasım geldi birden, birazdan işlerimi halledip listeleyim size :))

günaydın arkadaşlar iyiki varsınız arkadaşlar yaaa dün burda hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum :26: bi arkadaşımızın yastık tavsiyesi üzerine bende beline kadar gelen ince bi yastıkta yatırdım oğlumu ve bütün gece hiç dönemeden deliksiz bi şekilde ilk defa uyudu allaha şükür bende dinlenebildim arkadaşlar tavsiye ediyorum deneyin adını hatırlamadığım arkadaşımada çoook teşekkürlerrrrr :81:

Normalde günde iki defa çıkıyor zaten sıpa, dün hasta olduğum için ikinci turu yaptıramadım, ona kızdı herhalde...

Mervecim 500 cc artık hiçbirimizden çıkmıyor ki zaten. Devam sütü, yopurdu, peyniri, tahıllı maması falan derken, 500'ü geçiyordur o, sen katı gıdalarını ihmal etme.

günaydın..............

Günaydın da, niye bu kadr donuk? Bişey mi oldu?

Bi de böyle deneyeyim bakalım...

Doruk da kalkmıyor Handecim, tembel biraz bizimkiler, boşver, rahatın bak, kalktıkları zaman şimdikinden bin beter yer göremicek totomuz :)

oowww kısım siizn durum çok kötü iki tarafta hergün kaynanasının yüzünü görüyor
kopun artık şu ailelerden iklim 3 yaşıan girdimi ayırın artık yolalrınızıda sizde kendi ayakalrınızın üstünde durun acık yawww..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…