- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.961
günaydın arkadaşlar iyiki varsınız arkadaşlar yaaa dün burda hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum :26: bi arkadaşımızın yastık tavsiyesi üzerine bende beline kadar gelen ince bi yastıkta yatırdım oğlumu ve bütün gece hiç dönemeden deliksiz bi şekilde ilk defa uyudu allaha şükür bende dinlenebildim arkadaşlar tavsiye ediyorum deneyin adını hatırlamadığım arkadaşımada çoook teşekkürlerrrrr :81:
günaydın kızlarrr opuyorum hepınızı coookkk
valla herkes soylemıs ayaga kalkabılıyor dıye, valla demır de tık ayaga kalkamıyor, sadece karyolasındayken tutunup dızlerının ustune kalkıyor ama yerde oynarken kalkmaya tesebbus etmıyor hıc... hos yerde durmayı da sevmıyor artık, bız kaldırdıgımız zaman koltuga tutunup ayakta durmayı cok sevıyor.. kendı kalkamıyor ama...
ben demiştim sanırım yastıkla kundak gibi fln diye beline kadar koyuyorum die:) ama bana çok kar etmio artık gün geçtikce güçlendikce kasları dönebilio ama genede rahat yatıyoruz tabi. 2 kere uyanıo benimki yastık koymasam fırıl fırıl ama çok sewindim canım ne güzel dinlenmişsin
günaydın arkadaşlar iyiki varsınız arkadaşlar yaaa dün burda hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum :26: bi arkadaşımızın yastık tavsiyesi üzerine bende beline kadar gelen ince bi yastıkta yatırdım oğlumu ve bütün gece hiç dönemeden deliksiz bi şekilde ilk defa uyudu allaha şükür bende dinlenebildim arkadaşlar tavsiye ediyorum deneyin adını hatırlamadığım arkadaşımada çoook teşekkürlerrrrr :81:
günaydın kızlarrr opuyorum hepınızı coookkk
valla herkes soylemıs ayaga kalkabılıyor dıye, valla demır de tık ayaga kalkamıyor, sadece karyolasındayken tutunup dızlerının ustune kalkıyor ama yerde oynarken kalkmaya tesebbus etmıyor hıc... hos yerde durmayı da sevmıyor artık, bız kaldırdıgımız zaman koltuga tutunup ayakta durmayı cok sevıyor.. kendı kalkamıyor ama...
Günaydın herkese;
Bayraklar yarıya indi ve saygı duruşunda durdum geldim şirketten koskoca 3 kişi durduk
Yasemincim canım benim sana bu kısa da bayram tatilide olsa hakediyorsun canım arkadaşım benim....Dün akşam eşime İklim ile çekilen resimlerimizi gösterdim benzerlik olarak Selin ile çok benzediğini eşimde söyledi ayrıca Hilal kuzuma da benzetti eşim ....
Fatmacım ve Ebrucum canlarım geçmiş olsun size de tekrardan....
Bayramda eşimin 3.gün izni olucak sanırım kayınvalide Balıkesir'e kayınpederin yanına gidiyor biz gitmiyoruz bu sene zaten eskisi gibi bayramların tadı yok benim için sadece kızımla 9 gün birlikte olmak var sadece ve bundan da çok mutluyum
Bu arada Hilal iyice olayı oyuna çevirdi emerken bir süre sonra göğüslerimi ısırıyor ve dün akşam kanattı canım çok yandı kızlar....Kan toplamış...
Ve kızım GEL GEL yapıyor ayrıca kanepeye tutunarak kalkıyor 1 dk dik şekilde duruyor sonra bana bakıyor yanındamıyım diye ...Babamız GEL GEL olayını çok sevdi gözleri doldu ayrıca benimde çok güzel bir duygu yaaaAyrıca alkışta yapıyoruz....Bu gidişle gözüm hep onda en ufak hareketlerini takip etmek ....
mne güzel maşşalah de de nazar değmesin... bende bi deneyeyim bakalım ne oalcak...
selinde de durum aynııı....
zilli kızlarım benim hepsi birbiirne mi benziyorlar :):) çok güzelelr ama yaaa. )::)
selinde gel gel yapmayı öğrenmiş ama bizde pek duygulanma olmadı bi eksiklik hissettim şimdi kendimde )::)
Kızlarla karşılaştırma onlar hep daha önce yapıyor herşeyibizim tembel teneke pipililer ancak sürünüp şap şap vurmayı biliyor.
mne güzel maşşalah de de nazar değmesin... bende bi deneyeyim bakalım ne oalcak...
selinde de durum aynııı....
zilli kızlarım benim hepsi birbiirne mi benziyorlar :):) çok güzelelr ama yaaa. )::)
selinde gel gel yapmayı öğrenmiş ama bizde pek duygulanma olmadı bi eksiklik hissettim şimdi kendimde )::)
oowww kısım siizn durum çok kötü iki tarafta hergün kaynanasının yüzünü görüyor
kopun artık şu ailelerden iklim 3 yaşıan girdimi ayırın artık yolalrınızıda sizde kendi ayakalrınızın üstünde durun acık yawww..
bu arada konuya balıklama daldım günaydın demeyi unuttum:78: çıldırttılar beni sabah sabah burda.devlete küfredip sonra gelip yardım etmek zorunda devlet bana diyolar nankörlerbugün kesin birini gırtlaklıycam burda, artık haberlerde izlersiniz polis memuru cinnet getirdi diye etrafa kurşun yağdıran smile bugün kesin banlancam burda:90:
dün kadın hastalıkları uzmanına gittim kaşıntı için mantar çıktı. vücut direncim azaldığı için vücut kendi üretebiliyomuş mantarı. herşerde bi hayır varmış, asıl önemlisi muayene sırasında rahim ağzı yarası olduğu çıktı ortaya smeer testi yaptırdım bayramdan sonra memlekete gittiğimde yaktırcam, bi bu eksikti zaten
Kızlarla karşılaştırma onlar hep daha önce yapıyor herşeyibizim tembel teneke pipililer ancak sürünüp şap şap vurmayı biliyor.
saol canım benim çok rahat uyudu sayende kuzum allah razı olsun dün ilkti ya dönemedi hiç teşebbüsleri oldu tabi ama beceremedi zamanla onuda çözer ama dün çok rahattık tekrar teşekkürler
ben yazlık olayına gıcığım,yazlıkta dediğin gibi tatil yapılmıyoki,ev işi yapmaktan denizede girilmiyo iki kat yoruluyonYazın Bodrum a kayınvalidenin yazlığına gittik, öldüm öldüm dirildim, İklimle ilgilen, kaynananın hizmetini yap, evin temizliği, yemek, çamaşır, bulaşık v.s. derken tatil değil işkence çekip geri geldim, tövbe ettim daha gitmem diye, herkes kendi keyfine baktı ben deli gibi herşeye koştum, en çokta plajda hepsi denize girip sonrada şezlonglara uzanıp güneşlenirken içimden ne küfürler ediyordum bilsen, bende İklime güneş geçmesin aman kremini süreyim aman mama saati geldi, uyudu derken helak oluyordum, akşam plajdan eve dönerken hepsi mutlu mesut ben surat beş karış yorgun savaşçı modunda.. Biri de demedi ki bu kızda buraya tatile geldi azıcıkta biz bakalım şu çocuğada denize girsin güneşlensin diye.. içim çok dolu çoookkk..
ben de demiştim, çok sevindim uyumasına tesadüf değildir inşallah her gün böyle yatar:90:ben demiştim sanırım yastıkla kundak gibi fln diye beline kadar koyuyorum die:) ama bana çok kar etmio artık gün geçtikce güçlendikce kasları dönebilio ama genede rahat yatıyoruz tabi. 2 kere uyanıo benimki yastık koymasam fırıl fırıl ama çok sewindim canım ne güzel dinlenmişsin
mert biraydır emekliyo,saniyede kaç metre gittiğine inanamazsınızgünaydın kızlarrr opuyorum hepınızı coookkk
bu arada konuya balıklama daldım günaydın demeyi unuttum:78: çıldırttılar beni sabah sabah burda.devlete küfredip sonra gelip yardım etmek zorunda devlet bana diyolar nankörlerbugün kesin birini gırtlaklıycam burda, artık haberlerde izlersiniz polis memuru cinnet getirdi diye etrafa kurşun yağdıran smile bugün kesin banlancam burda:90:
dün kadın hastalıkları uzmanına gittim kaşıntı için mantar çıktı. vücut direncim azaldığı için vücut kendi üretebiliyomuş mantarı. herşerde bi hayır varmış, asıl önemlisi muayene sırasında rahim ağzı yarası olduğu çıktı ortaya smeer testi yaptırdım bayramdan sonra memlekete gittiğimde yaktırcam, bi bu eksikti zaten
Burcu canım ne güzel eşinle birbirinizi tamamlamanız.. darısı herkesin başına inş.
Fatmacım bende elimden gelini yapıyorum ve yapıcam tabi ama gelecek neler getirir bilemio insan ve ürküyoeşim ailesinden ayrı büyüdüğü için ailenin değerini bilen birisi inş. değişmez..
Ebru canım inş. senin eşinde senin ve ailesinin kıymetini anlar..
gürültüleri bile güzel oluyor demi:))aynen kızlarrr yaaa valla demir tam bir gurultu makınası, oyuncaklarını yere vuruyor... cıkan sese cıglık atıyorrr
hatta kızlarla bulustugumuz zamanda bebıslerı gordukce cıglıgı basıyorr
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..
yiğitözgür 8 aylık olduu ama hala katı gıdaları reddediyor( ne yapacağımı ne yedireceğimi sasrdım..hep meme istiyor acıkınca.beslenemiyor diye içim içimi yiyor.kilosunda sorun yok şükür ama beslenemiyor cocuk işte.ağzını kapatıyor ağlıyor yemek zamanı ( günde 1 öğün yerse seviniyorum artıkk
İklimimin marifetlerini yazasım geldi :)))
İşaret parmağı ile ne istiyorsa gösteriyor,
gel gel yapıyor, bay bay yapıyor
aferin dediğimizde kendi kendini alkışlıyor,
arada sevinice de alkışlıyor,
çak deyince elimize çak yapıyor,
oyuncak bebekleri ayağına yatırıp eee eee diye uyutmaya çalışıyor,
oyuncak bir ayısı var ona sarılıp öpüyor,
öp beni deyince öpmeyi öğrendi, eskiden yalardı şimdi resmen muckkk diye öpüyor,
playskool un ilk arabasını fıldır fıldır sürüyor artık ve kırmayı bile başardı,
yürütece binmek yerine ayağa kalkıp yürüteci iterek kendi sürmeyi tercih ediyor, içine oturtamıyoruz,
evdeki nesneleri göstermeyi öğrendi,
fotoğrafını gösterince kendini tanıyor,
burnun nerde deyince gösteriyor,
tutunarak evin her yerine yürüyerek gidiyor,
kollarından tutunca yürümek yerine koşuyor,
ve en çok hoşuma gidende ANNE diyor net bir şekilde ama baba demiyor, hehehhee
İlk aklıma gelenler bunlar, her akşam eve gittiğimde yeni bişeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum, gözlerim doluyor, çok mutlu oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?