- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.981
bu arada konuya balıklama daldım günaydın demeyi unuttum:78: çıldırttılar beni sabah sabah burda.devlete küfredip sonra gelip yardım etmek zorunda devlet bana diyolar nankörlerbugün kesin birini gırtlaklıycam burda, artık haberlerde izlersiniz polis memuru cinnet getirdi diye etrafa kurşun yağdıran smile bugün kesin banlancam burda:90:
dün kadın hastalıkları uzmanına gittim kaşıntı için mantar çıktı. vücut direncim azaldığı için vücut kendi üretebiliyomuş mantarı. herşerde bi hayır varmış, asıl önemlisi muayene sırasında rahim ağzı yarası olduğu çıktı ortaya smeer testi yaptırdım bayramdan sonra memlekete gittiğimde yaktırcam, bi bu eksikti zaten
Yolları ayırmak mıııı...? O dediğin biraz zor valla, bana kalsa hemen kopacam da, öyle olmuyor işte, cadı kaynanam sırf İklim onlardan uzaklaşmasın kendi oğlu rahat etsin diye annemi zorla ikna edip bizim eve taşıdı, yoksa annem kendi evinde bakacaktı, ama annemin evi bize uzak olduğundan ancak hafta sonları İklimi alabilecektik, öyle numaralar yaptılar ki benim sessiz gariban annem mecbur kaldı, böylesi annem ve benim açımdan iyi ama hergün cadı kaynanamı görmek hoş olmuyor elbette, beni bezdirdiği gibi yakında annemi de bezdirir, neyseki kışı geçirince yaza doğru annem İklimi de alıp kendi evine geçecek, o zaman görecem ben kaynanamı :)))
Çok geçmiş olsun Güşancım, ama o mantar sayesinde yarayı fark etmişler bak, inşallah herşey yoluna girer, kadın olmak zor zenaat hakkaten yaa..
bu arada konuya balıklama daldım günaydın demeyi unuttum:78: çıldırttılar beni sabah sabah burda.devlete küfredip sonra gelip yardım etmek zorunda devlet bana diyolar nankörlerbugün kesin birini gırtlaklıycam burda, artık haberlerde izlersiniz polis memuru cinnet getirdi diye etrafa kurşun yağdıran smile bugün kesin banlancam burda:90:
dün kadın hastalıkları uzmanına gittim kaşıntı için mantar çıktı. vücut direncim azaldığı için vücut kendi üretebiliyomuş mantarı. herşerde bi hayır varmış, asıl önemlisi muayene sırasında rahim ağzı yarası olduğu çıktı ortaya smeer testi yaptırdım bayramdan sonra memlekete gittiğimde yaktırcam, bi bu eksikti zaten
Kızlarla karşılaştırma onlar hep daha önce yapıyor herşeyibizim tembel teneke pipililer ancak sürünüp şap şap vurmayı biliyor.
aynen kızlarrr yaaa valla demir tam bir gurultu makınası, oyuncaklarını yere vuruyor... cıkan sese cıglık atıyorrr
hatta kızlarla bulustugumuz zamanda bebıslerı gordukce cıglıgı basıyorr
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..
yiğitözgür 8 aylık olduu ama hala katı gıdaları reddediyor( ne yapacağımı ne yedireceğimi sasrdım..hep meme istiyor acıkınca.beslenemiyor diye içim içimi yiyor.kilosunda sorun yok şükür ama beslenemiyor cocuk işte.ağzını kapatıyor ağlıyor yemek zamanı ( günde 1 öğün yerse seviniyorum artıkk
İklimimin marifetlerini yazasım geldi :)))
İşaret parmağı ile ne istiyorsa gösteriyor,
gel gel yapıyor, bay bay yapıyor
aferin dediğimizde kendi kendini alkışlıyor,
arada sevinice de alkışlıyor,
çak deyince elimize çak yapıyor,
oyuncak bebekleri ayağına yatırıp eee eee diye uyutmaya çalışıyor,
oyuncak bir ayısı var ona sarılıp öpüyor,
öp beni deyince öpmeyi öğrendi, eskiden yalardı şimdi resmen muckkk diye öpüyor,
playskool un ilk arabasını fıldır fıldır sürüyor artık ve kırmayı bile başardı,
yürütece binmek yerine ayağa kalkıp yürüteci iterek kendi sürmeyi tercih ediyor, içine oturtamıyoruz,
evdeki nesneleri göstermeyi öğrendi,
fotoğrafını gösterince kendini tanıyor,
burnun nerde deyince gösteriyor,
tutunarak evin her yerine yürüyerek gidiyor,
kollarından tutunca yürümek yerine koşuyor,
ve en çok hoşuma gidende ANNE diyor net bir şekilde ama baba demiyor, hehehhee
İlk aklıma gelenler bunlar, her akşam eve gittiğimde yeni bişeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum, gözlerim doluyor, çok mutlu oluyorum..
Günaydın da, niye bu kadr donuk? Bişey mi oldu?
canım ek gıdaların tadına alıştırmayı dene önce. ben herşeyin içine anne sütünden koyarak veriyodum ilk başta. sebze püresine sütümden katıyodum yavaş yavaş miktarı azalttım sonra sade vermeye başladım. meyve püresinede anne sütü katıyodum ilk zamanlar. şu an pütürlü yiyip yemediği değil ek gıdaların tadına alışıp alışmadığı önemli,belliki senin yaramaz anne sütünün tadından vazgeçemiyo:90: bir iki hafta öyle dene bence sonra pütürlülere geçersin. pütürlüyede şöyle alıştırdım:sebzeleri ve pirinci haşlıyodum. sebzeleri tel süzgeçten veya blendırdan geçiriyodum içine pirinçleri ekliyip taneliye öyle alıştırıyodum. bi de böyle dene istersen canım belki alışırkızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..
yiğitözgür 8 aylık olduu ama hala katı gıdaları reddediyor( ne yapacağımı ne yedireceğimi sasrdım..hep meme istiyor acıkınca.beslenemiyor diye içim içimi yiyor.kilosunda sorun yok şükür ama beslenemiyor cocuk işte.ağzını kapatıyor ağlıyor yemek zamanı ( günde 1 öğün yerse seviniyorum artıkk
sağol canım. gittiğim hastanede patoloji laboratuvarı yok sanuçlar ankaradan gelcek ama internetten sonuçları alıp kayseride tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.canım geçmiş olsun ... vardır her işte bir hayır.. yarayı geciktirme ihmal etme sankın git çaresine baktır hemen...
ara ara odaklandıkları konular değişiyo meraklanma canım.ya birde selin bu ara herşeyi untutu sadece ısrarla bağıra bağıra baba diyor....
oyy maaşallah bizimki varsa yoksa kudursunİklimimin marifetlerini yazasım geldi :)))
İşaret parmağı ile ne istiyorsa gösteriyor,
gel gel yapıyor, bay bay yapıyor
aferin dediğimizde kendi kendini alkışlıyor,
arada sevinice de alkışlıyor,
çak deyince elimize çak yapıyor,
oyuncak bebekleri ayağına yatırıp eee eee diye uyutmaya çalışıyor,
oyuncak bir ayısı var ona sarılıp öpüyor,
öp beni deyince öpmeyi öğrendi, eskiden yalardı şimdi resmen muckkk diye öpüyor,
playskool un ilk arabasını fıldır fıldır sürüyor artık ve kırmayı bile başardı,
yürütece binmek yerine ayağa kalkıp yürüteci iterek kendi sürmeyi tercih ediyor, içine oturtamıyoruz,
evdeki nesneleri göstermeyi öğrendi,
fotoğrafını gösterince kendini tanıyor,
burnun nerde deyince gösteriyor,
tutunarak evin her yerine yürüyerek gidiyor,
kollarından tutunca yürümek yerine koşuyor,
ve en çok hoşuma gidende ANNE diyor net bir şekilde ama baba demiyor, hehehhee
İlk aklıma gelenler bunlar, her akşam eve gittiğimde yeni bişeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum, gözlerim doluyor, çok mutlu oluyorum..
sağolun canlar, kaşıntı azaldı zaten iki güne geçer dedi dr. şu yarayıda halledersem sorun yok. olan kocişe olcak bu hafta kırmızı nokta yasak. yarayı yakıncada 1 ay yasak:90:gecmiş olsun canım..
gürültüleri bile güzel oluyor demi:))
benim oğlum sessiz ama
azcık yüksek ses cıkarınca mutlu oluyorum mızıldamadığı zamanlar tabee:))
Gülşancım, yazlık olayına bende karşıyım hatta gıcığım, özellikle de yazlık kaynanamınsa :))
Ama gel gör ki, bunların tatil anlayışı o, değiştiremem malesef ama arada koca kişisini kandırıp otel kaçamakları yapabilirim..
İklime benden de 10 puan 1 ay bu kadar farkediyor mu ya, benim oğlum da bunların yarısını yapamıyor, ay erkek anneleri olarak bunalıma giricez kızları böyle anlatmaya devam ederseniz, Burcu Kerem hiç pipisini tutmuyor, ben işemesin diye hemen altını kapatıyorum acaba ondan mı keşfedemedi daha :26: altı açıldığı gibi dönüyor o yüzden dikkatini dağıtıp o sırada altını alıyorum belki de ondan anlamıyor orda bi pipi olduğunubugün bi süre açık bırakayım bakalım napacak
Bir de ilk arabamı alsam mı ben de,hala erken gibi gelmişti :26:
kilo prob. yok canım ama artık yemeleri lazım..anne sütü tüm ihtiyaclarını karsılamıyor biliyorsun..yumurtayı hiç yemiyoruff bito nyazdım kızım sildi
ayiln görmesin ama:)) canım doyuyorsa gelişimi kilosu iyiyse sen yertiyorsun demekki ne güzel. dert etme bence arada pütürlü gıdalara alışması için sebzeleri yada siz yemek yerken ekmeğin içini suya batır elinle agzına koy kaşıkla diil ama elinle o zmn yer çiğnemeyi ögrensin yogurt meyve bi kaşıkda olsa gıdalarla karıştır bence endişelenme keşke bnm kızımda güzel kilo alabilsede gittiğim yere kadar sütlegidebilsem:Skahvaltı wermeye çalış en önemli öğün biz mesela bi yumurta sarısı weriyorsak sen yarım wer baktın onuda yemio çeyrek wer sendnes alıo cunku o.. üzülme bence kuzucuk iidir inşş
Hepatit, sana tavsiyem sürekli dene pütürlü gıda vermeyi yoksa zor alışır, ama bu dünyanın sonu değil er-geç alışacak, inat ederse zorlama, benim görümcem 22 ay boyunca sadece emzirdi, çok az ek gıda verdi, şu an çocuk 3 yaşında ve hala kusuyor, katı gıdaları yutamıyor, yeni yeni alışmaya başladı yani.
Gülşan geçmiş olsun, iyi ki gitmişsin bak... Aman ihmal etme yara işini...
Tembel teneke pipililer, cuk oturmuş valla
Bi de çok kıymetli ya pipileri, her altını açtığımda, eliyle bi yokluyor yerinde duruyor mu diye
Hastayım Demir'in o çığlıklarına, ne büyük zevkle bağırıyordu :)[/COLOR
Yedirdiklerine anne sütü karıştırmayı denedin mi hiç?
Bütün pipilileri sollamış İklim, çok marifetli, çok akıllı, Allah nazardan saklasın... Accık da yaramaz mı ne :)))
canım geçmiş olsun...en azından yara ilerlemeden fark edilmiş....
ooooow geçmiş olsun, dün sen yazınca mantar diyecektim ama moralini bozmayayım dedim, annemde seneler önce vardı doktoru bir hap verdi içinde sadece 2 tane vardı bunu içince bir daha hiç mantar olmayacaksın dedi ve gerçekten olmadı ama adını tabi hatırlamıyorum geçmezse içinde 2 tane olan bir hap varmış diye doktoruna sorabilirsin, yarayı da sakın yaktırma dondur.
hepiniz sağolun canlar, Allah dermansız dert vermesin çaresi var Allaha şükür bu hastalıkların.Çok geçmiş olsun Güşancım, ama o mantar sayesinde yarayı fark etmişler bak, inşallah herşey yoluna girer, kadın olmak zor zenaat hakkaten yaa..
iklime kocaman bir aferin..................
erkek anneleri çok beklenti içine girmeyin..ben bazen 7 yaşındaki oğluma baktığımda 6 yaşındaki kızın zekasını görüyorum..erkek çoçuklaı her konuda geriden gel,r kızlara kıyasla....
canım yatırırken bizim kullandığımız yastıklardan ama ince olanına yatırıyoruz biz. ama belinden yukarısı yastığa gelecek şekilde, rahat yatıyolar böylece burnuda daha az tıkanmış oluyo bebişlerin. yastık olayı bu işteselam kızlaarr.
bu yastık olayı ne.benim oğlumda dönmekten uyuyamıyo.geceler kabus oldu.yeni doğduklarında destek yapardık öyle mi acaba?biri anlatabilir mi?
bi de bu gün doktor kontrolümüz var.bakalım hiç gelişmiş mi oğluşum.
aylin mertte daha keşfedemedi pipisini. annem evde altını açık tutuyo havalansın diye ama onla alkalı değil galiba, ilgi alanları farklı demekki aklı hep biyerleri kurcalamakta:90:İklime benden de 10 puan 1 ay bu kadar farkediyor mu ya, benim oğlum da bunların yarısını yapamıyor, ay erkek anneleri olarak bunalıma giricez kızları böyle anlatmaya devam ederseniz, Burcu Kerem hiç pipisini tutmuyor, ben işemesin diye hemen altını kapatıyorum acaba ondan mı keşfedemedi daha :26: altı açıldığı gibi dönüyor o yüzden dikkatini dağıtıp o sırada altını alıyorum belki de ondan anlamıyor orda bi pipi olduğunubugün bi süre açık bırakayım bakalım napacak
Bir de ilk arabamı alsam mı ben de,hala erken gibi gelmişti :26:
Aylin, ilk arabamı tavsiye ediyorum, almak istiyorsan al, çok ilgisini çekiyor benim kızın, üstünden inmiyordu bi ara, şimdi de yürüme aracı olarak kullanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?