- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.001
İklimimin marifetlerini yazasım geldi :)))
İşaret parmağı ile ne istiyorsa gösteriyor,
gel gel yapıyor, bay bay yapıyor
aferin dediğimizde kendi kendini alkışlıyor,
arada sevinice de alkışlıyor,
çak deyince elimize çak yapıyor,
oyuncak bebekleri ayağına yatırıp eee eee diye uyutmaya çalışıyor,
oyuncak bir ayısı var ona sarılıp öpüyor,
öp beni deyince öpmeyi öğrendi, eskiden yalardı şimdi resmen muckkk diye öpüyor,
playskool un ilk arabasını fıldır fıldır sürüyor artık ve kırmayı bile başardı,
yürütece binmek yerine ayağa kalkıp yürüteci iterek kendi sürmeyi tercih ediyor, içine oturtamıyoruz,
evdeki nesneleri göstermeyi öğrendi,
fotoğrafını gösterince kendini tanıyor,
burnun nerde deyince gösteriyor,
tutunarak evin her yerine yürüyerek gidiyor,
kollarından tutunca yürümek yerine koşuyor,
ve en çok hoşuma gidende ANNE diyor net bir şekilde ama baba demiyor, hehehhee
İlk aklıma gelenler bunlar, her akşam eve gittiğimde yeni bişeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum, gözlerim doluyor, çok mutlu oluyorum..
Meral, hava da çok güzel, çıkabilirsin, uygundur.
Ne kadar sürecek işlerin, onu da söyle de takipte olalım :)
Ahhh, geçen hafta bu saatlerde buluşmak üzereydik yahu, derdim depreşti işte...
Bu arada Yazgı'nın ikinci mesajından sonra kaybolması üzerine merak edip aradım. Annesi, kocası olacak, sayısız küfür etmek istediğim adamdan fena halde dayak yemiş, ağzını yüzünü dağırmış kadının, şimdi evden dışarı da bırakmıyormuş, onunla uğraşıyordu. Offf, şiştim...
Selam
Eymen dün gece 11'de uyudu. !2'de ben yatağa girdiğimde bi uyandı bi daha da sabaha kadar uyumadı( neyse ki sabah 10.30'a kadar yattık sonra. e tabi yine kesintili şekilde
Bugün dışarıda işlerim var, sanırım 1 saate kadar çıkarım. Burcu,Aylin izin var mı?:))
selam kızlar.
sırt ağrısı ile yatakdan kalkamadığım günlerden biri.Allah dan Doğuhan uslu.Sadece saçımı çekip bağırıyor yatakdayken.10:30 a kadar çıkamadım.şimdide çok yorgun hissediyorum kendimi.
Bu arada Yazgı'nın ikinci mesajından sonra kaybolması üzerine merak edip aradım. Annesi, kocası olacak, sayısız küfür etmek istediğim adamdan fena halde dayak yemiş, ağzını yüzünü dağıtmış kadının, şimdi evden dışarı da bırakmıyormuş, onunla uğraşıyordu. Offf, şiştim...
Bu arada Yazgı'nın ikinci mesajından sonra kaybolması üzerine merak edip aradım. Annesi, kocası olacak, sayısız küfür etmek istediğim adamdan fena halde dayak yemiş, ağzını yüzünü dağıtmış kadının, şimdi evden dışarı da bırakmıyormuş, onunla uğraşıyordu. Offf, şiştim...
burcu bahsetmiş durumdan.
artık öyle doluyumki elim ayağım titriyor.sabahın 7 sinden beri bunlarla boğuşuyorum.güya konuşmuyordum mecbur kayınpederime açtım,konuştum,işin içine soktum,lanet olsun yine yüzgöz oldum.ahh anne ahh dinlemedi mahvetti kendinide bizide.Allah belasını versin,ellerini kırsın ********in,sürünsün.Alp te sersefil oldu şimdi babannesi uyutuyor aşağıda.isyan etmiyorum Rabbim acısın halimize ona sığınıyorum.
artık öyle doluyumki elim ayağım titriyor.sabahın 7 sinden beri bunlarla boğuşuyorum.güya konuşmuyordum mecbur kayınpederime açtım,konuştum,işin içine soktum,lanet olsun yine yüzgöz oldum.ahh anne ahh dinlemedi mahvetti kendinide bizide.Allah belasını versin,ellerini kırsın ********in,sürünsün.Alp te sersefil oldu şimdi babannesi uyutuyor aşağıda.isyan etmiyorum Rabbim acısın halimize ona sığınıyorum.
Gülşancım, annesinin kocası annesini dövmüş.
Aman Allah korusun, Yazgı'nın kocası öyle biri değil çok şükür...
Yazgı çok geçmiş olsun.Annen rapor alsın derhal.İleride boşanmak isterse çok faydası olur.Ayrıca uzakleştırma kararı da alabilirsiniz annen için.Ama bence burada önemli olan annenin ne yapmak istediğine karar vermiş olması.Zira bu adamla ömür geçmez.burcu bahsetmiş durumdan.
Gülşan ben mi anlatamıyorum, senin mi aklın dağınık?
Yazgı'nın öz annesi, Yazgı'nın babası olmayan, ikinci kocasının şiddetine maruz kalmış arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?