2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuma benim...Akşama gidince eve öp benim için oldumu?...

nasıl ya polisi arasınlar

Kerem de 4 te bir uyandı cin gibi yatağında dönmüş kendi kendine oynuyor, aldım salladım falan öyle uyudu,
Çıkabilirsin tabi ama geç kalma zaten bu aralar fazla konuşmuyoruz öslerizzzz

Dün hiperaktiftin, dötünde kurt vardı kımıl kımıldın, noooldu fazla mı geldi :86::90:

offf yaa bune böyle çok zor yaaa şikayette bulunsalar keşke ...

Offfffffffffff şoka girdim :26::26::26:

burcu bahsetmiş durumdan.
artık öyle doluyumki elim ayağım titriyor.sabahın 7 sinden beri bunlarla boğuşuyorum.güya konuşmuyordum mecbur kayınpederime açtım,konuştum,işin içine soktum,lanet olsun yine yüzgöz oldum.ahh anne ahh dinlemedi mahvetti kendinide bizide.Allah belasını versin,ellerini kırsın ********in,sürünsün.Alp te sersefil oldu şimdi babannesi uyutuyor aşağıda.isyan etmiyorum Rabbim acısın halimize ona sığınıyorum.

içim ürperdi inanamıyorum yazgının kocası böyle birimiydi, kendi annesine laf söyleyemeyen bi korkak, ama karısının annesini dövebiliyo Allah yazgının yardımcısı olsun

Gülşancım, annesinin kocası annesini dövmüş.
Aman Allah korusun, Yazgı'nın kocası öyle biri değil çok şükür...

yazgı annen direk karakola gitsin yada 155 i arasın onlar gelip alır, polisler hastaneye götürüp rapor alsın, eşinin bunu yapmaya hakkı yok cezasını mutlaka çekmeli bence

polisi yollayacağız ilk onu düşündük ama bildiğim evlerinden taşınmışlar,annem yeni evin adresinide veremiyor adi pislik yanında.şuan bir silahım olsa gider vururdum.o derece döndü nevrim.yeter artık yaa yeter.

Yine para mevzusumu canım yaaa bence şikayet edin polise artık annende durmasın onunla ...Nereye kadar devam edecek?

Yazgı, bi tuhaf oldum okuyunca, Allahım annene sabır versin, bu nasıl bir adam böyle, seni de zor durumda bırakmışlar ama annen işin içinde olunca mecbur kalıyorsun bazen boyun eğmeye, annen ayrılmayı düşünmüyor mu o adamdan..?

Gülşancım, annesinin kocası annesini dövmüş.
Aman Allah korusun, Yazgı'nın kocası öyle biri değil çok şükür...

yaw ödüm koptu yaa:18: yanlış anlamışım yazgı kusura bakma kocanada laf söyledim bisürü:78:

Son düzenleme:
mrb kızlar offf okudum olanları allahından bulsun o adam allah yardımcınız olsun yazgıcım ya çok üzüldüm elleri kırılsın o pisliğin

Gülşan ben mi anlatamıyorum, senin mi aklın dağınık?
Yazgı'nın öz annesi, Yazgı'nın babası olmayan, ikinci kocasının şiddetine maruz kalmış arkadaşım.

Yazgı çok geçmiş olsun.Annen rapor alsın derhal.İleride boşanmak isterse çok faydası olur.Ayrıca uzakleştırma kararı da alabilirsiniz annen için.Ama bence burada önemli olan annenin ne yapmak istediğine karar vermiş olması.Zira bu adamla ömür geçmez.

yazgıcım annen polisi başvursun hastane raporu alır polisler savcı hemen evden uzuklaştırma verir ona 1 ay duruma göre 6 ay falan tam ayrıntı bilmiyorum. annenin yanına yaklaştığı an içeri atarlar. annen sonra şikayetinden vazgeçse bile devlet kadınları koruma altına almak için aile mahkemesi davayı otomatik devam ettirir, biraz sürünsün o adam boşanmak isterse tek celse zaten. ben öğle arasına çıkıyom gelince istersen yol gösteririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…