2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm, dünkü işlerin acısı çıkıyor sanırım. bende de öyle olur

Sağol izin için cnm, 5'ten önce dönemem

Kerem de 4 te bir uyandı cin gibi yatağında dönmüş kendi kendine oynuyor, aldım salladım falan öyle uyudu,
Çıkabilirsin tabi ama geç kalma zaten bu aralar fazla konuşmuyoruz öslerizzzz

Allah belasını versin, belki de annen için hayırlı olur bu durum da artık ayrılır o adam müsveddesinden cnm. geçmiş olsun

aman allahım!!!!******** adi herif...

yazgıcığım annen niye hala bu adamla...?polise şikayet edin...yokmu adresini bulabileceğiniz bir yer...polis belki faturalar sayesinde falan oğrenebilir..elektrik idaresinden falan adresi adamin üzerineyse...Allah yardımcın olsun canım..anne olunca işte insan bazı şeyleri yutmak zorunda kalıyor..napıçaksın?ikna edinde boşansın bu adamdan...

kızlar size bişi sorcaktım sabah kahvaltısını ben genelde ekmek yada cici bebe ile yapıyodum siz kaşık mamasıyla nasıl yapıyosunuz hele bi bana da deyi verin de ben de yapıverem olmamı

selam...
ben kayınvaldesiyle ilgili bi olay sandım yazgımın...
şimdi bide anneciği cıktı...
zaten geldimi herşey süt üste gelir...
canım beniim napıcak bu şerefsz adamla artık...sorun neymiş...?

Meral, izni geri aldım, bütün sokaktasın yahu, olmaz öyle şey!

Hatice, ben kahvaltısına hem kaşık maması, hem devam sütü hem de ekmek ya da cicibebe koyuyorum. Birini koyunca öbürü olmaz diye bişey yok ki... 60 cc devam sütü, 2-3 cici bebe, 2 tatlı kaşığı tahıllı ya da ballı irmikli kaşık maması. Geri kalanları standart zaten, peynir, yumurta, ceviz, pekmez...

Nevin'in yazdıkları çok iyi olmuş, Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey ama bilmek lazım. İnşallah Yazgı'nın annesinin de fırsatı olur rapor almak için.

Dün hiperaktiftin, dötünde kurt vardı kımıl kımıldın, noooldu fazla mı geldi :86::90:

çok güldürdün beni Aylin.
evet dünün acısını çekiyorum zaten.bugün uslu uslu otururum artık.zaten yarın bi hayli yorulacağım .

Meral canım sağol.Yine aklıma gelen ilk atasözünü yazıyorum.Yazın yediğin hurmalar, kışın totonu tırmalar

Bu sefer doğru yerde kullanmışsın :81:

Ver Haticecim ver, sen ki salçayı tuzu esirgememiş, gözü kara bir annesin, ver yesin kuzucuk, yarasın :)
Suyla da sulandırılabilir ama benim sıpa gündüzleri devam sütü ya da anne sütü almıyor, o yüzden kahvaltısına ekliyorum.

Haççenin söylediği mama zaten sütlü devam sütü eklemesine gerek yok.

kız ırstığımdan değil canımm tarifini bilmeydim ondan sordum yoksa no problem veririm yani kız azcık salçadan azcık tuzdan ne çıkar be amannnnndüşündüğün şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…