2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinizi okudum.annem kendi kocasından dayak yedi.Allah ım nasıl söylüyorum bunu.yüzü gözü darmadağın,vucüdu şişmiş.ne tablolar var zihnimde,gözüm önünde.nasıl ya nasıl olur?o benim annem ve tanımadığım,hiçbişeyim olmayan bir mahluk onu dövüyor.Allah ım burnundan fitil fitil getirsin,yediği her lokma zehir olsun.nasılda yandı canı kimbilir.
evet annem için yine bu insanlarla yüzgöz oldum,yine istemediğim halde özelime dahil ettim.ve yine herşey başa döndü.kahretsin.

Son düzenleme:
EBRU
GÜLSAN....
kızlar gecmiş olsun...
bende mr sonuclrrımı yarın alıcam..
sağol canım, inşallah yarın senden iyi haberler alırız.

sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.
doktor olsa süper olurdu gerçekten ama onlar daha çok doktorlar sitesine takılıyo

bi saniye anlamadım yazgını nannesi yazgının kcoasından mı dayak yemişşş... adi herifff nasıl yaaa endennn
????
yanlış anlayan bitek ben değilmişim:90:

canım herşerde bi hayır vardır unutma ve isyan etme olurmu.Allah hepimizi görür bu çektiklerinin bi sonu vardır elbet ve mükafatını mutlaka alırsın buna inan. şimdi anneni o adamdan kurtarmanın yollarına bak. annen o adama muhtaç değildir umarım, bi geliri varmı?

ağzı burnu darmadağınmı!!!!!! ne kadar döwmüş öyle pislik yaa aylininde deiği gibi annen artık boşanır herhalde!
çok üzüldüm canım annene destek olmalısın bu zor zamanında..

onlarda senin ailen sayılır böyle düşünme kötü gününde sana yardımcı olacaklardır inan
annende kendisini ezdirmesin artık ne demek dövmek neden hep türkiyede oluyor böyle şeyler kadınlar boşanamıyor çünkü toplum baskısı var aile baskısı var herkes kendisi düşünüp karar vermeli bence doğru olanı kendisi karar vermeli ve kararından dönmemeli sonra herşey daha kötü oluyor ve son pişmanlık çare etmiyor
devlette korumuyor kadınları ailede yanında olmuyor tek çare boyun eğmek kalıyor aslında tüm kadınlar evde oturup çocuk doğurmak yerine bişeyler yapmalı çalışmalı yoksa hiçbirşey değişmez kendi kendimize çözümler üretmeliyiz kadın gözüyle erkeklerden beklersek daha bir yere varamayız.

Umuyorum annen artık bu adamdan boşanır.

evet boşanacak ama hepimiz enkaz altında kaldıktan sonra dank etti kafasına.olmazdı olmamalıydı.dinlemedi.2 yıllık evliler 30 yıla kahır çekse böyle olurdu.geliri annemin babasından mamaşı vardı ama evelenirken onu çeyiz parası olarak aldı yüklüce ve hepsini bu adama yedirdi.istanbulateyzemlerin yanına gidecek şimdi.

ben bu mesajı görmemişim. sen git polise annemin hayatından şephe ediyorum diye telefon sinyallerinden bulurlar. biraz prosedürlü olur işlemler vakit alabilir ama başka bi çare gelmiyo aklıma canım

Yazgı, boşandıktan bir sene sonra tekrar alabilir o maaşı, başvurursa verirler, bir yıl sınır koymalarının sebebide çeyiz parası almış olması..

hasret sen ne yaptın

kocamaaan bi hiç bişey.... konuşmuyoruz kendileriyle, dün erken geldi ewe, pazartesi günü yola çıkarız ona göre ayarla kendini dedi, annenede söyle gelir ewe, dükkana bakar arada bir dedi.. bnde bakarız dedim o günü bi görelimde.. nedemek bakarız dedi, gidioruz işte.. nereye dedim antalya, bodrum yada geçen sene gittiğimz yere(bolu).. bişey demedim..
başkada bişey konuşmadık..

Anniiiiiiiiii dedi yaw anne demiş olabilir mi
ahahah devlet meselesı halıne getırırım ben bunu

benimkide 3 gündür annanne gibi bişeyler diyor tabi bize demiyor ki
ağzı alışıyor işte babayı bıraktık dedeye geçtik

sende tavrını koy içki içmeni istemiyorum bana saygılı olacaksın de bizim bebeklerimiz var kavga gürültüye son artık de kendini ezdirme bağırmadan kavgasız tartışalım herşeyi de

Oglum galıba anne dedı :44:
ne güzell benimki nezaman diyecek acaba

yinede iyi bi gelişme değilmi. bikaçgün kafanızı dinlersiniz, belki ona içinde bulunduğun durumu daha iyi anlama fırsatın olur:103::127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…