- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.061
Annemle telefonda konuştum az evvel, manyak kaynanam annemin canını sıkmış, moralim bozuldu benimde...
Annemle telefonda konuştum az evvel, manyak kaynanam annemin canını sıkmış, moralim bozuldu benimde...
yazgı geçmiş olsun canım...
eymen kucağımda uyuyor yazamıyorum her günü yeni bir stil
oda onunkini sıksın çare bu
benimki öyle yapıyor söylüyor ne düşünüyorsa
bu arada metinde ctesi sünnet olacak eşim bayramın 1 günü nçbetçi bizde evdeyiz
Anniiiiiiiiii dedi yaw anne demiş olabilir mi
ahahah devlet meselesı halıne getırırım ben bunu
İklimimin marifetlerini yazasım geldi :)))
İşaret parmağı ile ne istiyorsa gösteriyor,
gel gel yapıyor, bay bay yapıyor
aferin dediğimizde kendi kendini alkışlıyor,
arada sevinice de alkışlıyor,
çak deyince elimize çak yapıyor,
oyuncak bebekleri ayağına yatırıp eee eee diye uyutmaya çalışıyor,
oyuncak bir ayısı var ona sarılıp öpüyor,
öp beni deyince öpmeyi öğrendi, eskiden yalardı şimdi resmen muckkk diye öpüyor,
playskool un ilk arabasını fıldır fıldır sürüyor artık ve kırmayı bile başardı,
yürütece binmek yerine ayağa kalkıp yürüteci iterek kendi sürmeyi tercih ediyor, içine oturtamıyoruz,
evdeki nesneleri göstermeyi öğrendi,
fotoğrafını gösterince kendini tanıyor,
burnun nerde deyince gösteriyor,
tutunarak evin her yerine yürüyerek gidiyor,
kollarından tutunca yürümek yerine koşuyor,
ve en çok hoşuma gidende ANNE diyor net bir şekilde ama baba demiyor, hehehhee
İlk aklıma gelenler bunlar, her akşam eve gittiğimde yeni bişeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum, gözlerim doluyor, çok mutlu oluyorum..
Ağlarken mi dedi, eğer öyleyse Kerem 4,5 aylıktan beri diyor:)
Ağlarken mi dedi, eğer öyleyse Kerem 4,5 aylıktan beri diyor:)
oda onunkini sıksın çare bu
benimki öyle yapıyor söylüyor ne düşünüyorsa
bu arada metinde ctesi sünnet olacak eşim bayramın 1 günü nçbetçi bizde evdeyiz
ne demişki acep:26:
kızlar bonus card kullanıyorum ben atm den para yatırırken kartı atm de fazla beklettim sıpaya bakim falan derken şaşkın benatm kartı kaptı ve kartım bloke oldu.. hemen müşteri hizmetlerin aradım ve yeni kartın bir hafta içerisinde geliceni söylediler ama bugün 9. gün gelen giden yok müşteri hizmetleri de ilgilenmio sinirlerimi zıplatıyo telefon açtım kartı aldığım şubeye cevap veren yok.. ya ben ne kadar evde bekleyebilirim ki.. sinir oldum iyice yapabileceğim başka bişey varmı? bilgisi olan varsa acil yardımcı olsun nolur sinir katsayımı arttırdı bu müşteri hizmetleri..bilemieyiz kargoya bağlı diolar şimdide yaa
Hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce, direk şubeye gidip yüz yüze görüşsen olmaz mı ki..?
ben anadolu yakasında oturuyorum canım çıakrttığım şube 4. leventte.. sabah babamı gönderdim onada kargoya bağlı demişler..bende tlelefonlar aradım aynı şeyi söylüolar.. ne kadar uzun sürebilir ki kargo ile gelmesi sanki il dışına gönderiyolar 9 gün oldu ve bunaldım evde kargo beklemekten
Sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım..
Benim annem cevap veremez öyle, hem verse bile kaynanam bi şekilde üste çıkmayı başarır, hem hergün yüz yüze bakıyoruz, gerginlik olmasını istemiyor annem..
Benim evim 2. katta, annem bebekle dışarı çıkmak istediğinde bebek arabasını ve İklimi aynı anda merdivenlerden indiremiyor, indirse bile dönüşte alışveriş poşetleri falan eklenince bu seferde çıkartamıyor, bende akıl verdim anneme kızı kaynanama bırak, arabayı al, dönüşte yine kaynanam tutsun kızı sen eve çıkart v.s. diye, bugunde alışverişe çıkmak istemiş annem öğlen, üstelik dün gece rahatsızlanmıştı, eczaneye de gitmesi gerekiyordu ilaç almak için, İklimi yanımda taşımayım kendim hemen alıp geleyim diye kaynanama bırakmak istemiş, kaynanam benim işim var diye tafra yapmış, kıza bakacağı süre hiç abartmıyorum15-20 dk. yani, eczane market çok yakın mesafede, annemde bozulmuş, eve gidip kızın arabasını almış, geri gitmiş kızı ver diye, bu seferde niye alıyon şimdi diye terslemiş annemi, al üstünü giydir o zaman ben çıkartmıştım falan demiş, neyse annem işin varmış işte yanımda götüreyim bari diye geldim demiş ve kızın üstünü giydirip almış, eve geldiğinde telefonla aramış kayınvalidem, cep telefonunu niye yanına almıyorsun bana gelirken ekmek ve sigara al diyecektim diye bir posta fırça atmış yine anneme, annem çok sessiz bir kadın her şeye cevap veremez öyle, huzur kaçmasın diye sessiz kalır, cevap verse yanına 10 tane katıp kocamı doldurur çünkü cadı kadın, beni aradı böyle böyle yaptı diye üzüldüm haline yaa.. torunlarına baktırıyorlar, oğullarının hizmeti de yapılıyor, teşekkür edeceklerine şu yaptıklarına bak..offf amma da uzun yazmışım, kusura bakmayın, içim şişti valla..
Sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım..
Benim annem cevap veremez öyle, hem verse bile kaynanam bi şekilde üste çıkmayı başarır, hem hergün yüz yüze bakıyoruz, gerginlik olmasını istemiyor annem..
Benim evim 2. katta, annem bebekle dışarı çıkmak istediğinde bebek arabasını ve İklimi aynı anda merdivenlerden indiremiyor, indirse bile dönüşte alışveriş poşetleri falan eklenince bu seferde çıkartamıyor, bende akıl verdim anneme kızı kaynanama bırak, arabayı al, dönüşte yine kaynanam tutsun kızı sen eve çıkart v.s. diye, bugunde alışverişe çıkmak istemiş annem öğlen, üstelik dün gece rahatsızlanmıştı, eczaneye de gitmesi gerekiyordu ilaç almak için, İklimi yanımda taşımayım kendim hemen alıp geleyim diye kaynanama bırakmak istemiş, kaynanam benim işim var diye tafra yapmış, kıza bakacağı süre hiç abartmıyorum15-20 dk. yani, eczane market çok yakın mesafede, annemde bozulmuş, eve gidip kızın arabasını almış, geri gitmiş kızı ver diye, bu seferde niye alıyon şimdi diye terslemiş annemi, al üstünü giydir o zaman ben çıkartmıştım falan demiş, neyse annem işin varmış işte yanımda götüreyim bari diye geldim demiş ve kızın üstünü giydirip almış, eve geldiğinde telefonla aramış kayınvalidem, cep telefonunu niye yanına almıyorsun bana gelirken ekmek ve sigara al diyecektim diye bir posta fırça atmış yine anneme, annem çok sessiz bir kadın her şeye cevap veremez öyle, huzur kaçmasın diye sessiz kalır, cevap verse yanına 10 tane katıp kocamı doldurur çünkü cadı kadın, beni aradı böyle böyle yaptı diye üzüldüm haline yaa.. torunlarına baktırıyorlar, oğullarının hizmeti de yapılıyor, teşekkür edeceklerine şu yaptıklarına bak..offf amma da uzun yazmışım, kusura bakmayın, içim şişti valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?