2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı geçmiş olsun canım...

eymen kucağımda uyuyor yazamıyorum her günü yeni bir stil

kucakta uyuması çok güzel ben alıp içime sokmak istiyorum kucağımda uyuynca ama kollarım kopuyo artık ağırlaştı sıpalar taşıyamıyorum ben dışarda falan hemen babasına postalıyom zaten belim ağrıyo

aynı cereni anlatmışsın oda resimden anne nerde babanerde diyince gösteriyor...
bide baba nerde diyince merdiwenleri işaret ediyor kedi nerde diyince bahçeyi işaret ediyor anne nerde diyince yanağımı sewiyor...
ağız burun olayı bizde yok çünkü öğretmedik:)) bnde öğreteyim bari:13:
duıdağımı uzatınca ağzını dudaklarıma yapıştırıyor
şarkı söleyince alkışlıyor
gel gel, bay bay bizdede war
ce ee de yapıyor diğer anlattıklarında aynen aynısı sadece anne demiyor
haa bu arada cery taytay duruyor 4,5 saniye kadar...

Son düzenleme:
ben geldim sistemler çok ağır hiç bişey açılmıyor okunmuyor ... bu bakalım kaç saatte düşecek.. yazgının durumunu analdım sonunda .... çok üzüldüm polis cezasını verse bari...

oda onunkini sıksın çare bu
benimki öyle yapıyor söylüyor ne düşünüyorsa

bu arada metinde ctesi sünnet olacak eşim bayramın 1 günü nçbetçi bizde evdeyiz

Sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım..
Benim annem cevap veremez öyle, hem verse bile kaynanam bi şekilde üste çıkmayı başarır, hem hergün yüz yüze bakıyoruz, gerginlik olmasını istemiyor annem..

ne demişki acep:26:

Benim evim 2. katta, annem bebekle dışarı çıkmak istediğinde bebek arabasını ve İklimi aynı anda merdivenlerden indiremiyor, indirse bile dönüşte alışveriş poşetleri falan eklenince bu seferde çıkartamıyor, bende akıl verdim anneme kızı kaynanama bırak, arabayı al, dönüşte yine kaynanam tutsun kızı sen eve çıkart v.s. diye, bugunde alışverişe çıkmak istemiş annem öğlen, üstelik dün gece rahatsızlanmıştı, eczaneye de gitmesi gerekiyordu ilaç almak için, İklimi yanımda taşımayım kendim hemen alıp geleyim diye kaynanama bırakmak istemiş, kaynanam benim işim var diye tafra yapmış, kıza bakacağı süre hiç abartmıyorum15-20 dk. yani, eczane market çok yakın mesafede, annemde bozulmuş, eve gidip kızın arabasını almış, geri gitmiş kızı ver diye, bu seferde niye alıyon şimdi diye terslemiş annemi, al üstünü giydir o zaman ben çıkartmıştım falan demiş, neyse annem işin varmış işte yanımda götüreyim bari diye geldim demiş ve kızın üstünü giydirip almış, eve geldiğinde telefonla aramış kayınvalidem, cep telefonunu niye yanına almıyorsun bana gelirken ekmek ve sigara al diyecektim diye bir posta fırça atmış yine anneme, annem çok sessiz bir kadın her şeye cevap veremez öyle, huzur kaçmasın diye sessiz kalır, cevap verse yanına 10 tane katıp kocamı doldurur çünkü cadı kadın, beni aradı böyle böyle yaptı diye üzüldüm haline yaa.. torunlarına baktırıyorlar, oğullarının hizmeti de yapılıyor, teşekkür edeceklerine şu yaptıklarına bak..offf amma da uzun yazmışım, kusura bakmayın, içim şişti valla..

yazgı canım Allah bildiği gibi yapsın hayvan zihniyetliyi.. bulur belasını inş. sende çok hırpalama kendini bak emziriyosun sonuçta

kızlar bonus card kullanıyorum ben atm den para yatırırken kartı atm de fazla beklettim sıpaya bakim falan derken şaşkın ben atm kartı kaptı ve kartım bloke oldu.. hemen müşteri hizmetlerin aradım ve yeni kartın bir hafta içerisinde geliceni söylediler ama bugün 9. gün gelen giden yok müşteri hizmetleri de ilgilenmio sinirlerimi zıplatıyo telefon açtım kartı aldığım şubeye cevap veren yok.. ya ben ne kadar evde bekleyebilirim ki.. sinir oldum iyice yapabileceğim başka bişey varmı? bilgisi olan varsa acil yardımcı olsun nolur sinir katsayımı arttırdı bu müşteri hizmetleri..bilemieyiz kargoya bağlı diolar şimdide yaa

Hasret, ceee ceee oyunlarına bayılıyor İklim, kendi kıyafetlerini yüzüne kapatıp her açtığında eee diye bağırıyor yada benim ceee dememi istiyor, bunun dışında eşyaların arkasına saklanıp kafayı uzatıp uzatıp cee yapıyor bir de..

Hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce, direk şubeye gidip yüz yüze görüşsen olmaz mı ki..?

Hiç başıma böyle bişey gelmedi daha önce, direk şubeye gidip yüz yüze görüşsen olmaz mı ki..?

ben anadolu yakasında oturuyorum canım çıakrttığım şube 4. leventte.. sabah babamı gönderdim onada kargoya bağlı demişler..bende tlelefonlar aradım aynı şeyi söylüolar.. ne kadar uzun sürebilir ki kargo ile gelmesi sanki il dışına gönderiyolar 9 gün oldu ve bunaldım evde kargo beklemekten

Şubeden kendim teslim almak istiyorum deseydin keşke, ben hep bu şekilde aldım kartlarımı, birde evde olmazsan kart geri nereye gidiyormuş telefonda onu sorsana şubeye gidiyorsa ne ala, gider ordan alırsın, yoksa evde bekle bekle nereye kadar hakkaten..

terbiyesiz kadın cok üzüldüm annen ve senin için ... Allahından bulsun ne diyeyim

slm millet biz oğluşla uyuduk da az önce uyandık geçmişe bakmaya çalışcam
oğlum kulak iltihabı olmuş, dün gece doktora gittik, ilaç damla allah ne verdiyse...
benim kuzu daha ancak çak yapıyo ama sizinkilerle arası bir ay, sabırsızlıkla beklemedeyim

ah keşke canım yaa.. öyle sinir bozucu ki bu bankalar anlatamam.. telefonla ulaşmak bi dert.. hadi ulaştın ordaki şahısın ağzından iki kelam almak bi dert deli oldum sabahtan beri.. belki on defa aradım çalıyo açmıyolar telefonu.. kendi işleri olduğunda vıdı vıdı konuşuyolar ama.. nefret ediyorum bankalardan yarında bekliycem gelmesse ertesi gün gidicem karşıya direkt şubeye başvurucam olmuyo böyle.. şimdi hanımlar telefona cevap verebilirse evde bulamama olayını sorayım bi..

Allah dağına göre kar veriyor benim böyle bir kaynanam olsa yüzyüze bakamayacak kadar kavga ederim,hayatı ona zindan ederim.Yandım anam diye kaçar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…