- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.081
hoşgeldinben geldim sistemler çok ağır hiç bişey açılmıyor okunmuyor ... bu bakalım kaç saatte düşecek.. yazgının durumunu analdım sonunda .... çok üzüldüm polis cezasını verse bari...
ayıp etmiş canım. sıkma canını düzelmeyecek belliki kayınvalde, annen onun seviyesine inmemiş iyiki, ona cevap verse sanki anlayacakmı kayınvalde. Allah akıl fikir versin ona ,sanada sabır versin canım.Sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım..
Benim annem cevap veremez öyle, hem verse bile kaynanam bi şekilde üste çıkmayı başarır, hem hergün yüz yüze bakıyoruz, gerginlik olmasını istemiyor annem..
Benim evim 2. katta, annem bebekle dışarı çıkmak istediğinde bebek arabasını ve İklimi aynı anda merdivenlerden indiremiyor, indirse bile dönüşte alışveriş poşetleri falan eklenince bu seferde çıkartamıyor, bende akıl verdim anneme kızı kaynanama bırak, arabayı al, dönüşte yine kaynanam tutsun kızı sen eve çıkart v.s. diye, bugunde alışverişe çıkmak istemiş annem öğlen, üstelik dün gece rahatsızlanmıştı, eczaneye de gitmesi gerekiyordu ilaç almak için, İklimi yanımda taşımayım kendim hemen alıp geleyim diye kaynanama bırakmak istemiş, kaynanam benim işim var diye tafra yapmış, kıza bakacağı süre hiç abartmıyorum15-20 dk. yani, eczane market çok yakın mesafede, annemde bozulmuş, eve gidip kızın arabasını almış, geri gitmiş kızı ver diye, bu seferde niye alıyon şimdi diye terslemiş annemi, al üstünü giydir o zaman ben çıkartmıştım falan demiş, neyse annem işin varmış işte yanımda götüreyim bari diye geldim demiş ve kızın üstünü giydirip almış, eve geldiğinde telefonla aramış kayınvalidem, cep telefonunu niye yanına almıyorsun bana gelirken ekmek ve sigara al diyecektim diye bir posta fırça atmış yine anneme, annem çok sessiz bir kadın her şeye cevap veremez öyle, huzur kaçmasın diye sessiz kalır, cevap verse yanına 10 tane katıp kocamı doldurur çünkü cadı kadın, beni aradı böyle böyle yaptı diye üzüldüm haline yaa.. torunlarına baktırıyorlar, oğullarının hizmeti de yapılıyor, teşekkür edeceklerine şu yaptıklarına bak..offf amma da uzun yazmışım, kusura bakmayın, içim şişti valla..
yazgı canım Allah bildiği gibi yapsın hayvan zihniyetliyi.. bulur belasını inş. sende çok hırpalama kendini bak emziriyosun sonuçta
kızlar bonus card kullanıyorum ben atm den para yatırırken kartı atm de fazla beklettim sıpaya bakim falan derken şaşkın benatm kartı kaptı ve kartım bloke oldu.. hemen müşteri hizmetlerin aradım ve yeni kartın bir hafta içerisinde geliceni söylediler ama bugün 9. gün gelen giden yok müşteri hizmetleri de ilgilenmio sinirlerimi zıplatıyo telefon açtım kartı aldığım şubeye cevap veren yok.. ya ben ne kadar evde bekleyebilirim ki.. sinir oldum iyice yapabileceğim başka bişey varmı? bilgisi olan varsa acil yardımcı olsun nolur sinir katsayımı arttırdı bu müşteri hizmetleri..bilemieyiz kargoya bağlı diolar şimdide yaa
selam hatunlar geçmişe bakamadım hiç tadım yok umarım herşey yolundadır dün adanaya doktora gittik oğluşmla adam çukurova ünide çocuk ana bilim dalı başkanı prof bilgin bişi bişi neyse kilosunu az buldu malumunuz az zaten ama boyunu ortalamanın üsütnde buldu oğlumun başına çirkin diyen doktoru esefle kınadı yeme düzenini değiştirdi 1 yaşına kadar balık yedirme dedi ben yediriyorum deyince içine bir bakteri var bağırsağa yerleşip üreme ihtimali var aynı zamanda balıktaki fosfor bu yaş gurubuna zararlı dedi normalde ana öğünler ve ara öğünler verin deriz ama bu zor yiyen bir bebek madem yedirin istemezse bırakın 10 dk sonra bi daha yedirin midesi büyüyene adar bu yolu izleyin dedi kalbindeki üfürüm bence kapanmış ama 1 yaşında yine eko çekeriz dedi
eser dün yatakları ayırdı cuma annem geliyor hedik için bakalım ne olacak bayramda 2. gün falan antkyaya annemin yanına gideyim diyorum orda anneme boşanmak istediğimi söölicem babamı da arayıp söölicem olumlu yanıt alırsam döüştede esere söölerim
bizden böyle umarım sizlerdede herşey yolundadır
selam hatunlar geçmişe bakamadım hiç tadım yok umarım herşey yolundadır dün adanaya doktora gittik oğluşmla adam çukurova ünide çocuk ana bilim dalı başkanı prof bilgin bişi bişi neyse kilosunu az buldu malumunuz az zaten ama boyunu ortalamanın üsütnde buldu oğlumun başına çirkin diyen doktoru esefle kınadı yeme düzenini değiştirdi 1 yaşına kadar balık yedirme dedi ben yediriyorum deyince içine bir bakteri var bağırsağa yerleşip üreme ihtimali var aynı zamanda balıktaki fosfor bu yaş gurubuna zararlı dedi normalde ana öğünler ve ara öğünler verin deriz ama bu zor yiyen bir bebek madem yedirin istemezse bırakın 10 dk sonra bi daha yedirin midesi büyüyene adar bu yolu izleyin dedi kalbindeki üfürüm bence kapanmış ama 1 yaşında yine eko çekeriz dedi
eser dün yatakları ayırdı cuma annem geliyor hedik için bakalım ne olacak bayramda 2. gün falan antkyaya annemin yanına gideyim diyorum orda anneme boşanmak istediğimi söölicem babamı da arayıp söölicem olumlu yanıt alırsam döüştede esere söölerim
kızlar günaydın naber?
geçmişe bakamadım henüz...fırsat bulduça bakarım...inşallah olumsuz bişeyler yoktur...herkes iyidir...bende dün mr sonuçlarımı aldım....çok şükür beyinde bir şey yok...ama migrenim var...3 tane ilaç yazdı dr...2 adet ağrı kesici...ağrının olmasını engelleyici ilaçlarmış..bir tanede antidepresan...antidepresana başladım ama diğer ilaçlara henüz elim varmadı...çok yan etkileri var..korktum....sürekli kullanacakmışım bu ilaçları....stresten uykusuzluktan falandan filandan uzak duracakmışım...nasıl olaçaksa....?
eşimde tutturmuş bayramda bursaya gidelim diye bende istemiyorum....şimdilik bahaneler üretmeye çalışıyorum kendimce...çok yorgun hissediyorum kendimi,,o yol öyle bir büyüyorki gözümde..hele orda geçireceğim bir kaç gün yıl gibi geliyor....
Sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım..
Benim annem cevap veremez öyle, hem verse bile kaynanam bi şekilde üste çıkmayı başarır, hem hergün yüz yüze bakıyoruz, gerginlik olmasını istemiyor annem..
Benim evim 2. katta, annem bebekle dışarı çıkmak istediğinde bebek arabasını ve İklimi aynı anda merdivenlerden indiremiyor, indirse bile dönüşte alışveriş poşetleri falan eklenince bu seferde çıkartamıyor, bende akıl verdim anneme kızı kaynanama bırak, arabayı al, dönüşte yine kaynanam tutsun kızı sen eve çıkart v.s. diye, bugunde alışverişe çıkmak istemiş annem öğlen, üstelik dün gece rahatsızlanmıştı, eczaneye de gitmesi gerekiyordu ilaç almak için, İklimi yanımda taşımayım kendim hemen alıp geleyim diye kaynanama bırakmak istemiş, kaynanam benim işim var diye tafra yapmış, kıza bakacağı süre hiç abartmıyorum15-20 dk. yani, eczane market çok yakın mesafede, annemde bozulmuş, eve gidip kızın arabasını almış, geri gitmiş kızı ver diye, bu seferde niye alıyon şimdi diye terslemiş annemi, al üstünü giydir o zaman ben çıkartmıştım falan demiş, neyse annem işin varmış işte yanımda götüreyim bari diye geldim demiş ve kızın üstünü giydirip almış, eve geldiğinde telefonla aramış kayınvalidem, cep telefonunu niye yanına almıyorsun bana gelirken ekmek ve sigara al diyecektim diye bir posta fırça atmış yine anneme, annem çok sessiz bir kadın her şeye cevap veremez öyle, huzur kaçmasın diye sessiz kalır, cevap verse yanına 10 tane katıp kocamı doldurur çünkü cadı kadın, beni aradı böyle böyle yaptı diye üzüldüm haline yaa.. torunlarına baktırıyorlar, oğullarının hizmeti de yapılıyor, teşekkür edeceklerine şu yaptıklarına bak..offf amma da uzun yazmışım, kusura bakmayın, içim şişti valla..
bursada kaynanalar mı war?
sölde uludağa 5 yıldızlı bi otele götrsün:))))))))
bayramı beklememin nedeni oğlumu götüreceksin 1 hafta göremicem bayramı ondan ayrı mı geçirecm falan yapmıştı o yüzden ilk gün burdayım bu arada buralıların bayramı pazartesi zaten yani salı giderim ben anneme balık olayına gelince adamın ünvanını o yüzden yazdım yani boş konuşmuyodur diye tahmin ediyorumHöööönk, yatakları mı ayırdı ay bu adama rahat batıyor yeminleSenden daha güzelini daha enerjiğini pozitifini bi tarafını yırtsa bulamaz Yılmaz Güney kılıklı yatakları ayırdıysa bu akşam konuş önce Eserle ayrı kalalım 9 günlük tatilde baktık birbirimizi özlemiyoruz o zaman ayrılalım de, sonra cuma akşamı dön annenle ne diye bayramı bekleyeceksin. Belki yine ayrı yapamayacağınızı anlarsınız, bu 9 günlük ayrılık iyi gelir ne dersin?
Balık olayına ise çok şaşırdım, kimi dinleyeceğiz biz :26:
bilmiyorum değişmesini istiyor muyum yoksa bitsinikimizde kurtulalım mı diyorum bilmiyorumdurum bu kadar ciddi mi ya ay üzüldüm hayırlısı olsun belki iş ciddiye binince birşeyler değişir
çok ayıp etmiş edepsiz kadın...ya demekki allah herkese çekebileçeğini veriyor..ben olsam dayanamazdım..çoktan kaçkez girmiştik birbirimize böyle yapsa benim kaynanam..yolardım onu şimdiye kaçkez..oğlunu da alsın başına çalsın yapardım...annemde benim hayatta sessiz kalmazdı böyle bir durumda bence....çoçukmu azarlıyor canım onlar....eşin ne diyor annesinin bu davranışlarına...
üfürümün geçmiş olması çok güzel canım..inşallah iştahıda yerine gelir beyin....
sizin durumunuza çok üzülüyorum şu zamana kadar yorum yapmak gelmedi içimden açıkcası...hayırlısı olsun canım senin için ve oğlun için...
canım hakkınızda hayırlısı olsun, herkes kendi kadarini kendi çiziyo, keşke bi kez daha deneseniz bebeğinizin hatrına belki bişeyler düzelirdiselam hatunlar geçmişe bakamadım hiç tadım yok umarım herşey yolundadır dün adanaya doktora gittik oğluşmla adam çukurova ünide çocuk ana bilim dalı başkanı prof bilgin bişi bişi neyse kilosunu az buldu malumunuz az zaten ama boyunu ortalamanın üsütnde buldu oğlumun başına çirkin diyen doktoru esefle kınadı yeme düzenini değiştirdi 1 yaşına kadar balık yedirme dedi ben yediriyorum deyince içine bir bakteri var bağırsağa yerleşip üreme ihtimali var aynı zamanda balıktaki fosfor bu yaş gurubuna zararlı dedi normalde ana öğünler ve ara öğünler verin deriz ama bu zor yiyen bir bebek madem yedirin istemezse bırakın 10 dk sonra bi daha yedirin midesi büyüyene adar bu yolu izleyin dedi kalbindeki üfürüm bence kapanmış ama 1 yaşında yine eko çekeriz dedi
geçmiş olsun kuzuyaslm millet biz oğluşla uyuduk da az önce uyandık geçmişe bakmaya çalışcam
oğlum kulak iltihabı olmuş, dün gece doktora gittik, ilaç damla allah ne verdiyse...
benim kuzu daha ancak çak yapıyo ama sizinkilerle arası bir ay, sabırsızlıkla beklemedeyim
kredi kartlarını artık kuryeyle yolluyolar, bankadan alamıyon diye biliyorum:26: ev adresi yerine iş adresi verseydiniz keşke. ben eşimin iş adresini veriyom genelde.Şubeden kendim teslim almak istiyorum deseydin keşke, ben hep bu şekilde aldım kartlarımı, birde evde olmazsan kart geri nereye gidiyormuş telefonda onu sorsana şubeye gidiyorsa ne ala, gider ordan alırsın, yoksa evde bekle bekle nereye kadar hakkaten..
canım hakkınızda hayırlısı olsun, herkes kendi kadarini kendi çiziyo, keşke bi kez daha deneseniz bebeğinizin hatrına belki bişeyler düzelirdi
geçmiş olsun kuzuyaoyy kıyamam...
kredi kartlarını artık kuryeyle yolluyolar, bankadan alamıyon diye biliyorum:26: ev adresi yerine iş adresi verseydiniz keşke. ben eşimin iş adresini veriyom genelde.
bayramı beklememin nedeni oğlumu götüreceksin 1 hafta göremicem bayramı ondan ayrı mı geçirecm falan yapmıştı o yüzden ilk gün burdayım bu arada buralıların bayramı pazartesi zaten yani salı giderim ben anneme balık olayına gelince adamın ünvanını o yüzden yazdım yani boş konuşmuyodur diye tahmin ediyorum
Benim kaynanam iyidir hoştur ama anlaşamadığımız noktalarda lafımı hiç sakınmadım şimdiye kadar, çok kızdıysam kırıcı olmamak için de lafı gediğine oturtacak zamanı beklerim, anlayana sivrisinek saz yaparım o da anlar neyse ki, benim derdim görümcekle, onunla da birbirimize laf sokma yarışı yaparız annesi de zavallım arada kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?