2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam hatunlar geçmişe bakamadım hiç tadım yok umarım herşey yolundadır dün adanaya doktora gittik oğluşmla adam çukurova ünide çocuk ana bilim dalı başkanı prof bilgin bişi bişi neyse kilosunu az buldu malumunuz az zaten ama boyunu ortalamanın üsütnde buldu oğlumun başına çirkin diyen doktoru esefle kınadı yeme düzenini değiştirdi 1 yaşına kadar balık yedirme dedi ben yediriyorum deyince içine bir bakteri var bağırsağa yerleşip üreme ihtimali var aynı zamanda balıktaki fosfor bu yaş gurubuna zararlı dedi normalde ana öğünler ve ara öğünler verin deriz ama bu zor yiyen bir bebek madem yedirin istemezse bırakın 10 dk sonra bi daha yedirin midesi büyüyene adar bu yolu izleyin dedi kalbindeki üfürüm bence kapanmış ama 1 yaşında yine eko çekeriz dedi
eser dün yatakları ayırdı cuma annem geliyor hedik için bakalım ne olacak bayramda 2. gün falan antkyaya annemin yanına gideyim diyorum orda anneme boşanmak istediğimi söölicem babamı da arayıp söölicem olumlu yanıt alırsam döüştede esere söölerim
bizden böyle umarım sizlerdede herşey yolundadır

ben geldim sistemler çok ağır hiç bişey açılmıyor okunmuyor ... bu bakalım kaç saatte düşecek.. yazgının durumunu analdım sonunda .... çok üzüldüm polis cezasını verse bari...
hoşgeldin

ayıp etmiş canım. sıkma canını düzelmeyecek belliki kayınvalde, annen onun seviyesine inmemiş iyiki, ona cevap verse sanki anlayacakmı kayınvalde. Allah akıl fikir versin ona ,sanada sabır versin canım.

müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettir bence. bir iki hafta sonra kendileri arayıp tekrar almak istiyomusunuz, içinde şukadar bonus yüklüyoruz falan diyolar ben iki hafta önce world kartımı iptal ettirdim. dün aradılar 35 tl world puan yükleyip tekrar açalımmı hesabınızı dediler yok dedim nusaybinde yapıkredi şubesi yok çünkü

Benim kaynanam iyidir hoştur ama anlaşamadığımız noktalarda lafımı hiç sakınmadım şimdiye kadar, çok kızdıysam kırıcı olmamak için de lafı gediğine oturtacak zamanı beklerim, anlayana sivrisinek saz yaparım o da anlar neyse ki, benim derdim görümcekle, onunla da birbirimize laf sokma yarışı yaparız annesi de zavallım arada kalır.

Höööönk, yatakları mı ayırdı ay bu adama rahat batıyor yeminle Senden daha güzelini daha enerjiğini pozitifini bi tarafını yırtsa bulamaz Yılmaz Güney kılıklı yatakları ayırdıysa bu akşam konuş önce Eserle ayrı kalalım 9 günlük tatilde baktık birbirimizi özlemiyoruz o zaman ayrılalım de, sonra cuma akşamı dön annenle ne diye bayramı bekleyeceksin. Belki yine ayrı yapamayacağınızı anlarsınız, bu 9 günlük ayrılık iyi gelir ne dersin?
Balık olayına ise çok şaşırdım, kimi dinleyeceğiz biz :26:

durum bu kadar ciddi mi ya ay üzüldüm hayırlısı olsun belki iş ciddiye binince birşeyler değişir

bursada kaynanalar mı war?
sölde uludağa 5 yıldızlı bi otele götrsün:))))))))

çok ayıp etmiş edepsiz kadın...ya demekki allah herkese çekebileçeğini veriyor..ben olsam dayanamazdım..çoktan kaçkez girmiştik birbirimize böyle yapsa benim kaynanam..yolardım onu şimdiye kaçkez..oğlunu da alsın başına çalsın yapardım...annemde benim hayatta sessiz kalmazdı böyle bir durumda bence....çoçukmu azarlıyor canım onlar....eşin ne diyor annesinin bu davranışlarına...

üfürümün geçmiş olması çok güzel canım..inşallah iştahıda yerine gelir beyin....
sizin durumunuza çok üzülüyorum şu zamana kadar yorum yapmak gelmedi içimden açıkcası...hayırlısı olsun canım senin için ve oğlun için...

bursada kaynanalar mı war?
sölde uludağa 5 yıldızlı bi otele götrsün:))))))))

:)))))))))) b.. götürür beni o 5 yıldızlı hotele uludağa.parası gider kızzz,kıyamaz..öyle desem bana derki...''gece annemlerde kalırız..gündüz gideriz istersen uludağa,hem annemlerde bizimle olur'''uyuzzz kocam;orda ayrılmaz zaten hiç arkamızdan kaynanam...

Son düzenleme:
Geldim.
Şimdi yine bir toplantıya giricem ama baktım iki dk.
Yasemin kayınvalidene çok sinirlendim, bir kaşık suda boğabilirim elime geçse, dengesiz manyak.
Bugün şoklar günü herhalde, Esin, nerden çıktı yatakları ayırmak, napıyosun sen demedin mi?

bayramı beklememin nedeni oğlumu götüreceksin 1 hafta göremicem bayramı ondan ayrı mı geçirecm falan yapmıştı o yüzden ilk gün burdayım bu arada buralıların bayramı pazartesi zaten yani salı giderim ben anneme balık olayına gelince adamın ünvanını o yüzden yazdım yani boş konuşmuyodur diye tahmin ediyorum
durum bu kadar ciddi mi ya ay üzüldüm hayırlısı olsun belki iş ciddiye binince birşeyler değişir
bilmiyorum değişmesini istiyor muyum yoksa bitsinikimizde kurtulalım mı diyorum bilmiyorum

bende öyle diyorum hayırlısı olsun umarım annemler çok tepki göstermez ve yanımda olurlar da kolay atlatırım malum onların istemediği bir evlilikti

canım hakkınızda hayırlısı olsun, herkes kendi kadarini kendi çiziyo, keşke bi kez daha deneseniz bebeğinizin hatrına belki bişeyler düzelirdi

geçmiş olsun kuzuya oyy kıyamam...

kredi kartlarını artık kuryeyle yolluyolar, bankadan alamıyon diye biliyorum:26: ev adresi yerine iş adresi verseydiniz keşke. ben eşimin iş adresini veriyom genelde.

şu anda çalışmıyorum canım..yarın ilk işim şubeye gidip kapatmak olucak zaten.. istemiyorum lanet olsun

Cem şu an babasından ayrı olmayı çok anlamaz zannımca ama Eser 9 günlük ayrılıkta oğlundan ayrı yapamayacağını görürse belki daha sakin düşünüp değişmeye çabalar.Ayrıca yatağını ayıran o ama sen hala o oğlundan ayrı kalmasın diye oturmayı düşünüyorsun, biraz silkelenir misin Esin sen bu değilsin! Kendini Desperate Housewıfe yapma

Canım merhaba, maşallah oğluşuna boyu uzun demek ha, kilo konusunu da boşver takma kafana sağlıklı olsun da kilo da alır nasılolsa, üfürümde kapanmış ne güzel, balık konusu benimde kafama takılıyordu, mantıklı buldum doktorun dediklerini, ben kızıma fazla yedirmiyorum şu anda ve yedirirsem de okyanus balıklarından yedirmeye özen gösteriyordum, neyse şurda yaşlarına girmeye ne kaldı, herşeyi yedirebiliriz o zaman..

Hediğinizde şimdiden hayırlı olsun, bize de anlat sonra neler yaptığını hedikte..
Eserle senin hakkında da hayırlısı olsun diyecek fazla söz yok aslında, yaşayan sizsiniz ve en doğru kararı verecek olan da sizsiniz ama enine boyuna iyice düşün, pişman olacağın bişey yapma derim ben, ortada bir çocuk var, evliliklerin oturması zaman alabiliyor biliyorsun..

gülşan kız sana da geçmiş olsun şimdi gördüm gerçekten her işte bir hayır varmış

bizde dr ye gittik geldik bizim dr ayrılmışhastaden başkasına girdik...emirhanın sağlığı yerindeymiş..10.700 gr olmuş..82 cm..beslenmeside iyimiş dr böyle devam et,akşamları muhallebi yerine çorba tarzı şeyler ver artık dedi..yni oğlen sebzeli çorb akşamda başka çorba...ama biz zaten zor yiyyoruxz çorbaları ben değiştirmem herhalde menüsünü....

en son olayımız ramazanda kaynananımın sinirleri bozuk olurmus aclıktan( bana tutuyo ya orucu ayrıca o vücüda 1 yıl yemese bişey olmaz ) neyse bu bana taktı ezdirmedim kendimi cünkü yaptıgı seylere ..en sonunda bigün evden cıktım egeyle az ilerde karsılastık bana baktı egeye baktı kafasını cevirdi gitti anne dedim geri dönmedi.bende eşime annen böle yaptı dedim hemen arayıp.cok güzel bi olay oldu bu kendisiyle ilişkimizde 2 aydır evime giremiyo ,ben ona gitmiyorum arada egeyi babası 1 sa götürüp getiriyo bundan sonra anne kelimesini sadece kendi melekler meleği anneme hitabımda kullanıyorum :))))

bu arada oğlumun ilk bilinçli kelimesi mama oldu..dün akşam çokmaçıkmıştı mama diye ağlıyordu..kşığı sokunca sustu....bu günde tabakları görünce diyor mama diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…