2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bildiğin gibi değil mok gibiyim ne yapacağımı şaşırdım ama alttn almicam bu sefer çok kararlıyım tepeme çıktı resmen bayramda kalıyorum yoksa boşanma lafı geldiğinde sen göstermezsin bana bayramda bile gördün falan yapar en az nası kırıcı oluruz birbirimize karşı onun hesabındayım yani

yok bizimki her evlilikte olan cinsten değil hergün hergün bide çocuk gibi yatak ayırmalar fln yetr yani bitirelim hepimiz için en iyisi şunun şurasında yaşına bişi kalmadı evdeki gerginliği anlasınsürekli huzursuzluk içinde büyüsün istemiyorum

şu anda çalışmıyorum canım..yarın ilk işim şubeye gidip kapatmak olucak zaten.. istemiyorum lanet olsun
telefonla iptal ettir bence kayda alınsın, bide bankanın internet sitesine iletişim bölümündeydi galiba şikayet soru bölümü var oraya şikayet et,hemen aynı gün cevap geliyo.

gülşan kız sana da geçmiş olsun şimdi gördüm gerçekten her işte bir hayır varmış
sağol canım benim

Öffff bugün ne uğursuz birgün yahu, herkes dert duvarı olmuş, ben güzel bişi söyleyeyim bari: oğluşum 8 aylık oldu bugün teyzeleri

maaşallah Allah uzun ömürler versin minik beyimize

Aylincim, 8. ayınız kutlu olsun, nice nice 8 aylara inşallah..

Ebrucum, Emirhanıma da maşallah, tosunum benim, benim kız bayılıyor çorbalara, öğlen ve akşam mutlaka çorba içiyor artık, makarna da en favori yemeklerimizden biri, tam tersi muhallebiyi hiç sevmiyor İklim..

Benim yüzüm düştü resmen, güne ne kadar neşeli başlamıştım, annemin sesini duyunca fena oldum, dağıldım..
Koca kişisinin genelde haberi olmaz böyle şeylerden, kaynana cadısı kendi ile ilgili hoşlanmadığı bişey olursa anlatır doldurur oğlunu ama ben hiçbir zaman annen bunu yaptı şunu dedi gibi bişey anlatmam eşime, eğer onun yanında nükseden bir olay olursa o zaman arabuluculuk yapmaya çalışır eşim ama bal gibi farkındadır anasının ne b.k olduğunun da açık vermemeye gayret eder, anasının arkasından hiç konuşmazdı eskiden şimdi yavaş yavaş onu şikayete başladı, az kaldı kızlar yakında kocam tamamen benden yana olacak ve anasının gerçek yüzünü görecek, ben sabrediyorum, emeklerimin karşılığını alacam..

Akşam eve gidince annemle uzun ve güzel bir konuşma yapmam lazım, o cadıya karşı bir plan hazırladım bile kafamda, annemle bir olup onu deli edecem..

Esin kesin bitireceksen bırak sürünsün ya, çocuğunun babası tamam ama sen uğraşma çocuğu göstermek için o uğraşsın görmek için, adam yatağını ayırırken gayet onur kırıcı davranmış sen niye haaaala kırıcı olmamak için uğraşıyorsun, bırak herkes hakettiğini görsün

Esin, haklısın, sürekli huzursuz bir evde büyümesindense, ayrı anne babayla ama mutlu büyümesi tabi ki daha iyi. Ama ben hala düzelebileceği düşüncesindeyim. Peki hemen boşanmak şart mı, bir süre ayrı kalın, varsın kağır üzerinde bitmesin, bi zararı olmaz size. Öyle daha mutlu olursanız, o zaman boşanırsınız gider, zaten işin teferruat kısmı o.

Ebrucum, maaşallah Emirhan'a, koca adam olmuş, bi de mama demiş üstelik :)

Aylin, Kerem'in 8. ayı kutlu olsun, nice aylarını yıllarını kutlayın inşallah sağlıkla...

canım nasıl sabrediyorsun anlatmamak için ben çenemi tutamadığım için hep haklıyken haksız durumuna düşüyorum çünki sinirle aklımda ne varsa söylüyorum taktir ettim davranışını sabrını kaynananda ne kadar yüzsüz bi kadınmış yaaa yazık annecine

bu arada oğlumun ilk bilinçli kelimesi mama oldu..dün akşam çokmaçıkmıştı mama diye ağlıyordu..kşığı sokunca sustu....bu günde tabakları görünce diyor mama diye...

maaşallah yavruya boyu nekadar uzunmuş

canım ya allah yardımcın olsun çok zor karar verip boşanmak çocuğuna kıyamıyor şnsan bizde çok zor günler geçiriyoruz ama sabrediyorum benimde kocamın lohusalığı hala geçmedi :)) tatlım taviz vermedn tavrını net bişekilde koymuşsun zaten böyle devam etmelisin yüz verme bencede bayramı bekleme ama en iyisini sen bilirsin tabi

İkinci toplantıdan kurtuldum, araya başka bişi girdi, beni azad ettiler.
Onların görüşmesi bitene kadar benim mesaim de biter, ohhhh...

ya bende öyle düşünüyorum ama bırak kaliteni göster sen esi de diyorum kararsızım annem bi gelsin danışıcam

bende öyle düşünüyorum burcucumkağıt üzerinde hemen bitirmem iş ciddiye binince belki geri adım atar kendine çek düzen verir yani eserden ayrılmak inan hiç koymuyo da oğlum gerçek bir ailede büyüsün istiyorum ama dedim a gerçek bir aile böyle huzursuz dedil

İnan bende bilmiyorum bu kadar sabrı nerden bulduğumu, Peygamber sabrı var bende sanırım :)) İçimdeki sesi dinliyorum sadece, birde Oğlak burcuyum ben, çok inatçıyımdır, meydanı kaynanama bırakmak istemiyorum, kaybeden bend eğil o olmalı, eninde sonunda amacıma ulaşacam eminim..

dü akşam diyo ki burda(misafirodası) örtünecek başka bişi var mı niye dedim burda mı yatacaksın neden diye soracağımı sandı ama sormadım yok örtünecek bişi ama bizim yataktaki attaniyeyi al örtü bana yetiyor dedim sonrada geçtim oğlumla oynadım hiç istifimi bozmadan önceden olsa ider niye böyle yapıyosun derdim bide oturup ağlardım çok büyümüşüm ben çooookkk

İkinci toplantıdan kurtuldum, araya başka bişi girdi, beni azad ettiler.
Onların görüşmesi bitene kadar benim mesaim de biter, ohhhh...

ohhh çıkışa kadar rahatsın canım aklıma ne geldin hamileyken müdürüne gelen yemek siparişlerini mideye indiren arkadaşımız sendin dimi toplantı deyince aklıma geldi ne alakaysa :90:

Kesinlikle katılıyorum, kaliteni göster ! Nihayetinde bir bebeğiniz var, bu da sen bu adamdan ayrılsan da, ömür boyu hayatından çıkaramayacağın, yok sayamayacağın anlamına geliyor. Cemy'nin sağlıklı gelişimi için, huzuru için, boşansanız da biraraya gelebilecek kalitede bir ilişkiniz olmalı. Bırak o utansın, o vicdan azabı çeksin, dana !!!...

tebrik ederim canm süper taktik sabırlı olsam bende keşke senin taktiği uygulardım ama ben sabredemem hemen patlamam lazım oda kötü oluyor işte seni ayakta alkışlıyorum :79:

pc acık..
yagmur la ugraşıodum...
yemiyo...sabah kahvaltısını bile yemedi...
iştah sıfır...
kulaklarını tutuyo arada antibiotik kullanıorum hala devam..
ilaçlar bitsin kontrole gel dedi dr umuz...
sırf corbasını içirebilmek için devam sütünü yapmadım..
zorladım üstünü başını batrdı eliyle nası itiyo...
ac acına uyudu...
sinir oldum sabahtan bu yana ugraşıorum...
BU ARADA BENİM TÜÇÜK MURUN MİNİĞİM BUGÜN SAAAT 10:45 .TİBARİYLE TAM 8 AYLIK....

sağol canım..emirhan hiç sevmiyor çorbaları..ama bizim yediklerimize bayılıyor...onlaedanda tattırıyporum arada...

kız yapın şu kaynana cadalozuna bişey...ben bile sinir oldum burda..sen hamileykende rahat vermemişti sana....

sağol canım....

maaşallah yavruya boyu nekadar uzunmuş

ben oğluşa kaçıyorum canlar yarın görüşmek üzere

sagol canım benim...görüşürüz canım..iyi akşamlar....

oyy maşallah canm benim oğlumda kulaklarını çok çekiştiryor yaaa bizdedemi iltihap var acaba ben hep uysu geldi sanıyorum öyle yapnca şaştım şimdi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…