2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki o da onu istiyor, sen sağlam durdukça iyice öfkeleniyor. Bilmiyorlar ki, bir kadın anne olduktan sonra, onu evladına gelecek zarardan başka hiç birşey kolay kolay üzemez. Ahhh ne salak bu erkekler yaaa, o beyinsiz kocan senin gibi bir kadını bir daha nasıl bulacak acaba, ben ona en sağlamından bir duvar yaptıracam bizim fabrikada, taş kafasını vurdukça çatlamasın diye!!! Ayyy çok sinirlendim yine :84:

ohhh çıkışa kadar rahatsın canım aklıma ne geldin hamileyken müdürüne gelen yemek siparişlerini mideye indiren arkadaşımız sendin dimi toplantı deyince aklıma geldi ne alakaysa :90:

Evet evet, Mc Donalds'dan gelen patates kızartmalarını yemiştim adamın

selindeee 12,45 8 aylık oldukuuzmmmmm

Esin kavga etmeyerek muhattap olmayarak kaliteni göster ona hemfikirim ama çek git annenin evine cuma akşamı bu sefer de kararlılığını görsün.

nwedri o plan çok merak ettimmm...

ben senin 2 katın fazla yoruldum:) we sıkıldım
kocan yine bak kadın tutalım dio da sen ayda 1i beğenmion yeter bnce:)))

iklimsiz tatilllllll, bnde ceryi mi bıraksam anneme ama kociyle başbalşa kalmak gibi bi niyetim olmadığından buna gerek yok sanırsam
antalyanın neresine gidiosunuz?

gülşan yazdıklarımı gördünmü dün akşm

annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
düşsün yakamızdan Allah ım en ağır cezaları versin ona ve ailesine.
çok üzgün,yaralı ama hafiflemiş hissediyorum.

Son düzenleme:
selindeee 12,45 8 aylık oldukuuzmmmmm

Ebruuu, Yağmurumunda 8. ayı kutlu olsun, sağlıkla nice 8 aylara yıllara inşallah..

Bugün 8 aylık olan 3 bebik var demek ki ama en büyükleri KEREM çünkü 8:25 itibariyle hayata gözlerini açtı benim minik oğlum pipili kuşum

aylin ve ebru 8 ayınız kutlu olsun..nice aylara..:))))))))))))
kızlar teşekkürler....
selin ve kerem bebiklerimizinde 8.ay dönümleri kutluu mutluuu oooosssun

senin iletiyi okuyuncaya kadar hiç aklıma böyle bişey gelmedi canım uyku huysuzluğu başlayınca kulaklarınıda çekiştiriyor :18:
aynur kulak cekiştirmeyi de gecip resmen içlerine kadar yırtıyodu yagmur..
ve annesi buna nazaran hala uyku işareti olduguna inanıp önemsememişti...

çok şükür çıkmış o wvden..inşallah kısa zamanda kendini toplar...

Ama Ebru nerden bilecektin ki, kulak iltihabı olan çocuğun ağlamasını hiçkimse durduramaz diyorlarYağmur da öyle bişey olsa zaten durmuyor diye götürürdün doktora demek ki hafif atlatıyor

:) kıs cengizde sana yapar aslında bakma çok kızgınız hepimizde cengize bu aralar fena halde eliem geçse döverşim bile ... ama bi yanımda diyorki bu adamda geleceği için çabalıyor ve kendi şuan sadece paraya odaklı ya manyak... etrafındaki herkesinde öyle olmasını istediği için aksi düşüennelre düşünmeden dengesizlik yapıyor yoksa ben inanıyorum ki durumalrı bi toparlayın şu topikte en keyfi yerinde hatun sen olursun ...

ben bile üzüldüm canım yaaa nasıl bir adam bu yaaa annen içinde çok zor bir durum kimseye muhtaç olmamak için evlense de böyle yaşayacağını nereden bilirdiki yada bizler yarına neler bekliyor bizi biliyormuyuz ....Annenin şuan morale ihtiyacı var çok zor bir süreç olucak onun için ....Neyse ki kurtulmuş şimdi kafasından atsın ve hayatından silsin artık

tamam canım bak iyice tırstım şimdi (( kulak muaynesindemi çıktı yağmur kuzusunun şikayeti kulağa sumu kaçmışki oyyy panik oldum yaaa :18:

herkeslere teşekkürler yaa şu doğum günü olayını mutlaka bir şekilde yapalım hatta gerekirse yılbaşında hediyeleşmeyelim doğum gününüde hediyeleşim ve aynı ilde oturan bebeklerin doğum gününü kutlayalım...

bu arada yine çok gevezesiniz ama bu saatte bence piliniz bitmiştir artık :):) ben geldim ya sususarınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…