- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.121
dü akşam diyo ki burda(misafirodası) örtünecek başka bişi var mı niye dedim burda mı yatacaksın neden diye soracağımı sandı ama sormadım yok örtünecek bişi ama bizim yataktaki attaniyeyi al örtü bana yetiyor dedim sonrada geçtim oğlumla oynadım hiç istifimi bozmadan önceden olsa ider niye böyle yapıyosun derdim bide oturup ağlardım çok büyümüşüm ben çooookkk
ohhh çıkışa kadar rahatsın canım aklıma ne geldin hamileyken müdürüne gelen yemek siparişlerini mideye indiren arkadaşımız sendin dimi toplantı deyince aklıma geldi ne alakaysa :90:
tatlım en ufacık şüpheyi es gecme...oyy maşallah canm benim oğlumda kulaklarını çok çekiştiryor yaaa bizdedemi iltihap var acaba ben hep uysu geldi sanıyorum öyle yapnca şaştım şimdi :18:
tatlım en ufacık şüpheyi es gecme...
pc acık..
yagmur la ugraşıodum...
yemiyo...sabah kahvaltısını bile yemedi...
iştah sıfır...
kulaklarını tutuyo arada antibiotik kullanıorum hala devam..
ilaçlar bitsin kontrole gel dedi dr umuz...
sırf corbasını içirebilmek için devam sütünü yapmadım..
zorladım üstünü başını batrdı eliyle nası itiyo...
ac acına uyudu...
sinir oldum sabahtan bu yana ugraşıorum...
BU ARADA BENİM TÜÇÜK MURUN MİNİĞİM BUGÜN SAAAT 10:45 .TİBARİYLE TAM 8 AYLIK....
simenay kullanıcısından alıntı
Aylincim, 8. ayınız kutlu olsun, nice nice 8 aylara inşallah..
Ebrucum, Emirhanıma da maşallah, tosunum benim, benim kız bayılıyor çorbalara, öğlen ve akşam mutlaka çorba içiyor artık, makarna da en favori yemeklerimizden biri, tam tersi muhallebiyi hiç sevmiyor İklim..
Benim yüzüm düştü resmen, güne ne kadar neşeli başlamıştım, annemin sesini duyunca fena oldum, dağıldım..
Koca kişisinin genelde haberi olmaz böyle şeylerden, kaynana cadısı kendi ile ilgili hoşlanmadığı bişey olursa anlatır doldurur oğlunu ama ben hiçbir zaman annen bunu yaptı şunu dedi gibi bişey anlatmam eşime, eğer onun yanında nükseden bir olay olursa o zaman arabuluculuk yapmaya çalışır eşim ama bal gibi farkındadır anasının ne b.k olduğunun da açık vermemeye gayret eder, anasının arkasından hiç konuşmazdı eskiden şimdi yavaş yavaş onu şikayete başladı, az kaldı kızlar yakında kocam tamamen benden yana olacak ve anasının gerçek yüzünü görecek, ben sabrediyorum, emeklerimin karşılığını alacam..
Akşam eve gidince annemle uzun ve güzel bir konuşma yapmam lazım, o cadıya karşı bir plan hazırladım bile kafamda, annemle bir olup onu deli edecem..
selindeee 12,45 8 aylık oldukuuzmmmmm
ben senin 2 katın fazla yoruldum:) we sıkıldımbirde 3. ileti olarak kendi durumumdan bahsedebilir miyim ???
uykusuz gecelerden sıkıldımmmm,,,,,
bitmek bilmeyen ev işlerinden sıkıldımmmmm ,,,,
buradaki laftan anlamaz abonelerele uğraşmaktan da çok sıkıldımmm,,,,
selinle uğraşmak sıkmıyor ama çok yoruyorrr .,,,
ve ben bırak kendime zaman ayırıp bişiler yapmayı dinlenemiyorum bileee....
ve hala iyileşemedimm...
bu işe bi çözüm bulmam lazım...
sizde de durum böylemi ?? eşim ayda bir bi akdın gelsin büyük temizliği yapsın diyor utanmaz herüf sanki ev ayda bi kez temzileniyor .... dedim çok hırpalama kendini gerek yok...
hayat çok zor bu aralar...
iklimsiz tatilllllll, bnde ceryi mi bıraksam annemeYazın Bodrum a kayınvalidenin yazlığına gittik, öldüm öldüm dirildim, İklimle ilgilen, kaynananın hizmetini yap, evin temizliği, yemek, çamaşır, bulaşık v.s. derken tatil değil işkence çekip geri geldim, tövbe ettim daha gitmem diye, herkes kendi keyfine baktı ben deli gibi herşeye koştum, en çokta plajda hepsi denize girip sonrada şezlonglara uzanıp güneşlenirken içimden ne küfürler ediyordum bilsen, bende İklime güneş geçmesin aman kremini süreyim aman mama saati geldi, uyudu derken helak oluyordum, akşam plajdan eve dönerken hepsi mutlu mesut ben surat beş karış yorgun savaşçı modunda.. Biri de demedi ki bu kızda buraya tatile geldi azıcıkta biz bakalım şu çocuğada denize girsin güneşlensin diye.. içim çok dolu çoookkk..
bu arada konuya balıklama daldım günaydın demeyi unuttum:78: çıldırttılar beni sabah sabah burda.devlete küfredip sonra gelip yardım etmek zorunda devlet bana diyolar nankörlerbugün kesin birini gırtlaklıycam burda, artık haberlerde izlersiniz polis memuru cinnet getirdi diye etrafa kurşun yağdıran smile bugün kesin banlancam burda:90:
dün kadın hastalıkları uzmanına gittim kaşıntı için mantar çıktı. vücut direncim azaldığı için vücut kendi üretebiliyomuş mantarı. herşerde bi hayır varmış, asıl önemlisi muayene sırasında rahim ağzı yarası olduğu çıktı ortaya smeer testi yaptırdım bayramdan sonra memlekete gittiğimde yaktırcam, bi bu eksikti zaten
selindeee 12,45 8 aylık oldukuuzmmmmm
Ebruuu, Yağmurumunda 8. ayı kutlu olsun, sağlıkla nice 8 aylara yıllara inşallah..
Bugün 8 aylık olan 3 bebik var demek ki ama en büyükleri KEREM çünkü 8:25 itibariyle hayata gözlerini açtı benim minik oğlum pipili kuşum
kızlar teşekkürler....aylin ve ebru 8 ayınız kutlu olsun..nice aylara..:))))))))))))
aynur kulak cekiştirmeyi de gecip resmen içlerine kadar yırtıyodu yagmur..senin iletiyi okuyuncaya kadar hiç aklıma böyle bişey gelmedi canım uyku huysuzluğu başlayınca kulaklarınıda çekiştiriyor :18:
annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
düşsün yakamızdan Allah ım en ağır cezaları versin ona ve ailesine.
çok üzgün,yaralı ama hafiflemiş hissediyorum.
ben senin 2 katın fazla yoruldum:) we sıkıldım
kocan yine bak kadın tutalım dio da sen ayda 1i beğenmion yeter bnce:)))
iklimsiz tatilllllll, bnde ceryi mi bıraksam annemeama kociyle başbalşa kalmak gibi bi niyetim olmadığından buna gerek yok sanırsam
antalyanın neresine gidiosunuz?
gülşan yazdıklarımı gördünmü dün akşm
annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
düşsün yakamızdan Allah ım en ağır cezaları versin ona ve ailesine.
çok üzgün,yaralı ama hafiflemiş hissediyorum.
kızlar teşekkürler....
selin ve kerem bebiklerimizinde 8.ay dönümleri kutluu mutluuu oooosssun
aynur kulak cekiştirmeyi de gecip resmen içlerine kadar yırtıyodu yagmur..
ve annesi buna nazaran hala uyku işareti olduguna inanıp önemsememişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?