- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.141
Esin kavga etmeyerek muhattap olmayarak kaliteni göster ona hemfikirim ama çek git annenin evine cuma akşamı bu sefer de kararlılığını görsün.
pc acık..
yagmur la ugraşıodum...
yemiyo...sabah kahvaltısını bile yemedi...
iştah sıfır...
kulaklarını tutuyo arada antibiotik kullanıorum hala devam..
ilaçlar bitsin kontrole gel dedi dr umuz...
sırf corbasını içirebilmek için devam sütünü yapmadım..
zorladım üstünü başını batrdı eliyle nası itiyo...
ac acına uyudu...
sinir oldum sabahtan bu yana ugraşıorum...
BU ARADA BENİM TÜÇÜK MURUN MİNİĞİM BUGÜN SAAAT 10:45 .TİBARİYLE TAM 8 AYLIK....
bende çok merak ettim.nwedri o plan çok merak ettimmm...
hayır ama hemen bakıyorum.ben senin 2 katın fazla yoruldum:) we sıkıldım
kocan yine bak kadın tutalım dio da sen ayda 1i beğenmion yeter bnce:)))
iklimsiz tatilllllll, bnde ceryi mi bıraksam annemeama kociyle başbalşa kalmak gibi bi niyetim olmadığından buna gerek yok sanırsam
antalyanın neresine gidiosunuz?
gülşan yazdıklarımı gördünmü dün akşm
hayırlısı olsun canım ama bu adam cezasını çekmeli benceannem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
düşsün yakamızdan Allah ım en ağır cezaları versin ona ve ailesine.
çok üzgün,yaralı ama hafiflemiş hissediyorum.
Esin, haklısın, sürekli huzursuz bir evde büyümesindense, ayrı anne babayla ama mutlu büyümesi tabi ki daha iyi. Ama ben hala düzelebileceği düşüncesindeyim. Peki hemen boşanmak şart mı, bir süre ayrı kalın, varsın kağır üzerinde bitmesin, bi zararı olmaz size. Öyle daha mutlu olursanız, o zaman boşanırsınız gider, zaten işin teferruat kısmı o.
Ebrucum, maaşallah Emirhan'a, koca adam olmuş, bi de mama demiş üstelik :)
Aylin, Kerem'in 8. ayı kutlu olsun, nice aylarını yıllarını kutlayın inşallah sağlıkla...
dü akşam diyo ki burda(misafirodası) örtünecek başka bişi var mı niye dedim burda mı yatacaksın neden diye soracağımı sandı ama sormadım yok örtünecek bişi ama bizim yataktaki attaniyeyi al örtü bana yetiyor dedim sonrada geçtim oğlumla oynadım hiç istifimi bozmadan önceden olsa ider niye böyle yapıyosun derdim bide oturup ağlardım çok büyümüşüm ben çooookkk
tebrik ederim canm süper taktik sabırlı olsam bende keşke senin taktiği uygulardım ama ben sabredemem hemen patlamam lazım oda kötü oluyor işte seni ayakta alkışlıyorum :79:
pc acık..
yagmur la ugraşıodum...
yemiyo...sabah kahvaltısını bile yemedi...
iştah sıfır...
kulaklarını tutuyo arada antibiotik kullanıorum hala devam..
ilaçlar bitsin kontrole gel dedi dr umuz...
sırf corbasını içirebilmek için devam sütünü yapmadım..
zorladım üstünü başını batrdı eliyle nası itiyo...
ac acına uyudu...
sinir oldum sabahtan bu yana ugraşıorum...
BU ARADA BENİM TÜÇÜK MURUN MİNİĞİM BUGÜN SAAAT 10:45 .TİBARİYLE TAM 8 AYLIK....
oyy maşallah canm benim oğlumda kulaklarını çok çekiştiryor yaaa bizdedemi iltihap var acaba ben hep uysu geldi sanıyorum öyle yapnca şaştım şimdi :18:
senin iletiyi okuyuncaya kadar hiç aklıma böyle bişey gelmedi canım uyku huysuzluğu başlayınca kulaklarınıda çekiştiriyor :18:
canım benimde içimden o geçiyor ama cumartesi hedik var bi sürü insana haber verdim iptal edemem ne açıklama yaparım davetiye dağıttım yani abarttım olayı sonra pazar günü de evi temizletmem lazım batacak ev öyle bırakı gidemem asıl kötü haberi şimdi aldım ben annem cuma akşam gelecek hedikten sonra antakyaya gidecek sanıyordum bu ortmda çok kalmıyacaktı şimdi aradı yarın geliyorum diye umarım eser bişi yapmaz
çok şükür çıkmış o wvden..inşallah kısa zamanda kendini toplar...
ben bile üzüldüm canım yaaa nasıl bir adam bu yaaa annen içinde çok zor bir durum kimseye muhtaç olmamak için evlense de böyle yaşayacağını nereden bilirdiki yada bizler yarına neler bekliyor bizi biliyormuyuz ....Annenin şuan morale ihtiyacı var çok zor bir süreç olucak onun için ....Neyse ki kurtulmuş şimdi kafasından atsın ve hayatından silsin artık
hayırlısı olsun canım ama bu adam cezasını çekmeli bence
Cem şu an babasından ayrı olmayı çok anlamaz zannımca ama Eser 9 günlük ayrılıkta oğlundan ayrı yapamayacağını görürse belki daha sakin düşünüp değişmeye çabalar.Ayrıca yatağını ayıran o ama sen hala o oğlundan ayrı kalmasın diye oturmayı düşünüyorsun, biraz silkelenir misin Esin sen bu değilsin! Kendini Desperate Housewıfe yapma
bi ara geldim onlarca alıntı yaptım ama cery uyanınca koca şahsiyetsizide baş edemeyip çağırınca hepsi hiç oldu(( aklımda kalnları yazayım..
su içirmekten söz etmişsiniz cery çok fazla su içiyor 150ccden fazla sürekli werioruz ya biberonla yada onun suluğuyla..
gülşannnn sen yazgının kaynanasını bırak gel cengizi tutukla lütfeeeennnn:))) hem bak boş değil adamı bir irdelesen neler dökülür neler... bnde tanıklık yapabilirim ama ismim gizli kalmalı aksi takdirde, hayati tehlikem söz konusu olabilir
inşallah istanbula geliirsind bir gece nezaret atraksiyonu yaşatırsın ona, gerçi alışık olduğu bir durum bu ama olsun
handecim demirin bişeyi olmamasına sewindim bizede bilgi oldu aklımızda bulunsun
yazgırelaxx ol biraz mantıkla ilerle konuştuumuz gibi herşey yoluna girecek inşallah ama tawiz yok unutma:79:
seyyalcimağzından bal damlıyor balımmm, gülşanın acilen i,stanbula gelmesi lazım benim köstebekliğim sayesinde kısa zan-mnda rütbe alır eminim:82:
ben portakal suyu sıkıp weriyorum 3 gündür falan serek içiyor kuşum bakıyorum önce ekşilik warsa 1ç.k şeker atyorum.. yada pekmezzzz
kızım sanırım kilo werdi bu dişler mahfetti onu üstten 3 alttan 1 dişi war...
cengizle konuşmuyorum o da benimle konuşmuyodün gece ewe geldi yatağa girdi bnde duwara doğru kaydım döndüm, daha yatmadan kalktı we koltuğuna gitti.. akşama kadar dükkandaydı biz ewde kızımla key,f yaptık... bi ara ewe geldi yemek isted yedi sonra telde konuşuyodu: biz bayramın 1.günü burdayız 2. günden itibaren 4,5 gün yokuz tatile gidiyoruz dedi bizden bu kadar şimdilik
yaw daha bi sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti şimdi aklımdan, atladıklarım için özür dilerim.. şimdi bakabilirsem onlarada yorumum hazır:76:
4320 SAYILI AİLENİN KORUNMASINA DAİR KANUNçok sağolun canlar çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.
artık yeni bir sayfa açılıyor hayatında.aynı hatayı birdaha yapmayacağını umuyorum.
zaten bu adam bitti artık,geri dönüşü yok,eskaza böyle birşey düşünürse ben silerim annemi.
bence çekmeli gülsancım ama annemi huzursuz etmesinden korkuyorum.
cnmsn...bu saaten sonra annenin sadece sana ve yakınlarına ihtiyacı oluack...:70:annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
evet tatlım dr u özellikle gece aglamaları olmadımı hiç diye sordu..Ama Ebru nerden bilecektin ki, kulak iltihabı olan çocuğun ağlamasını hiçkimse durduramaz diyorlarYağmur da öyle bişey olsa zaten durmuyor diye götürürdün doktora demek ki hafif atlatıyor
cok rahatsızlık duyuyosa götr canım benm..tamam canım bak iyice tırstım şimdi(( kulak muaynesindemi çıktı yağmur kuzusunun şikayeti kulağa sumu kaçmışki oyyy panik oldum yaaa :18:
amirim saol...:))bende çok merak ettim.
ebru fatma ve aylin Allah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin,nice ay dönümlerine inşallah.
hayır ama hemen bakıyorum.
hayırlısı olsun canım ama bu adam cezasını çekmeli bence
erkek milleti bu durumu kullanıp aldatma yoluna gidiyor yalnız, ay ne diyorum ben ya allah korusun:26:
ben bu kadar laçka olduğunu bilmiyordum işin ya şımarmış o
ben bu gün böyle böyle oldu haberin olsun deyip herkesten önce anlatıyorum tutamam tutarsam başkası işine geldiği gibi anlatır
evet ebuş dün seni konuşurken bu gün bizde aynıyız dün akşam acile gittik KULAK İLTİHABI
boşlama bizimki de öyleydi
dayak istiyoz biz dayak
sen iste yetrki canım,yolumuz istanbula düşerse bi çaresine bakarz o işin:90:
4320 SAYILI AİLENİN KORUNMASINA DAİR KANUN
Kanun Numarası : 4320
Kabul Tarihi : 14/1/1998
Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 17/1/1998, Sayısı: 23233
Madde 1 – (Değişik: 26/4/2007-5636/1 md.)
Türk Medenî Kanununda öngörülen tedbirlerden ayrı olarak, eşlerden birinin veya çocukların veya aynı çatı altında yaşayan diğer aile bireylerinden birinin veya mahkemece ayrılık kararı verilen veya yasal olarak ayrı yaşama hakkı olan veya evli olmalarına rağmen fiilen ayrı yaşayan aile bireylerinden birinin aile içi şiddete maruz kaldığını kendilerinin veya Cumhuriyet Başsavcılığının bildirmesi üzerine Aile Mahkemesi Hâkimi meselenin mahiyetini göz önünde bulundurarak re'sen aşağıda sayılan tedbirlerden bir ya da birkaçına birlikte veya uygun göreceği benzeri başka tedbirlere de hükmedebilir:
Kusurlu eşin veya diğer aile bireyinin;
a) Aile bireylerine karşı şiddete veya korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunmaması,
b) Müşterek evden uzaklaştırılarak bu evin diğer aile bireylerine tahsisi ile bu bireylerin birlikte ya da ayrı oturmakta olduğu eve veya işyerlerine yaklaşmaması,
c) Aile bireylerinin eşyalarına zarar vermemesi,
ç) Aile bireylerini iletişim araçları ile rahatsız etmemesi,
d) Varsa silah veya benzeri araçlarını genel kolluk kuvvetlerine teslim etmesi,
e) Alkollü veya uyuşturucu herhangi bir madde kullanılmış olarak şiddet mağdurunun yaşamakta olduğu konuta veya işyerine gelmemesi veya bu yerlerde bu maddeleri kullanmaması,
f) Bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurması.
Yukarıdaki hükümlerin uygulanması amacıyla öngörülen süre altı ayı geçemez ve kararda hükmolunan tedbirlere aykırı davranılması halinde tutuklanacağı ve hakkında hapis cezasına hükmedileceği hususu şiddet uygulayan eş veya diğer aile bireyine ihtar olunur. Eğer şiddeti uygulayan eş veya diğer aile bireyi aynı zamanda ailenin geçimini sağlayan yahut katkıda bulunan kişi ise hâkim bu konuda mağdurların yaşam düzeylerini göz önünde bulundurarak daha önce Türk Medenî Kanunu hükümlerine göre nafakaya hükmedilmemiş olması kaydıyla talep edilmese dahi tedbir nafakasına hükmedebilir. Bu Kanun kapsamındaki başvurular ve verilen kararın infazı için yapılan icraî işlemler harca tâbi değildir.
Madde 2 – (Değişik: 26/4/2007-5636/2 md.)
Koruma kararının bir örneği mahkemece Cumhuriyet Başsavcılığına tevdi olunur. Cumhuriyet Başsavcılığı kararın uygulanmasını genel kolluk kuvvetleri marifeti ile izler. Koruma kararına uyulmaması halinde genel kolluk kuvvetleri, mağdurların şikâyet dilekçesi vermesine gerek kalmadan re'sen soruşturma yaparak evrakı en kısa zamanda Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirir. Cumhuriyet Başsavcılığı koruma kararına uymayan eş veya diğer aile bireyleri hakkında Sulh Ceza Mahkemesinde kamu davası açar. Fiili başka bir suç oluştursa bile, koruma kararına aykırı davranan eş veya diğer aile bireyleri hakkında ayrıca üç aydan altı aya kadar hapis cezasına hükmolunur. Bu Kanunun uygulanmasına ilişkin hususlar yönetmelikle düzenlenir.
Madde 3 – Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
Madde 4 – Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
Bİ B_K YAPAMAZ YAPMAYA KALKARSA HAPSİ BOYLAR CANIM.YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ
ewet o dediğin benimaylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:
cnmsn...bu saaten sonra annenin sadece sana ve yakınlarına ihtiyacı oluack...:70:
evet tatlım dr u özellikle gece aglamaları olmadımı hiç diye sordu..
götrmeden önceki ilk 2 gece bi huzursuzlandı okadar...
demekki başlangıcıydı hastalıgın..
artı gercekten hastalıga direncli bi kzım var...:))
cok rahatsızlık duyuyosa götr canım benm..
her banyo sonrası kulaklarını pamukla güzelce temizler silerdim..
şüphelendiğim tek şey bi pazar günü babasıyla markete gönderdim onu ama hava bayagı soguktu..
dalgınlıkya montunu giydrdim ..şapkasını takmadım...
hatta yolda eşime teyzenin biri oglum ört cocugun kafasını üşütecek falan demiş...
o gun oldugundan eminim...
a
amirim saol...:))
haidi ya şeyme iyiki götrdün...
şapkasız asla cıkarma soguk havalarda..
ve her banyo sonrası muhakkak kulak pamuguyla sil..
hangi ilaçları verdi merak ettim...
cvppppp....
Bu konuları açmazsan değişmez ki, nasıl olsa yapıyorum ediyorum 3 gün sonra Hasret gülüp eğlenebiliyor der, konuş ama kavga etmeden konuş, sen de biraz kaliteli kavga et kızım, birden salon kadınından çingeneye dönüyosun yeminleher güzel anınızda konuyu aç, bak ne kadar mutluyuz bana iyi davrandığın zaman de, seninle kavga edince benim de günüm rezil gibi oluyor de falan falan. Tatile de git ama fırsat bu fırsat.
annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
canım biz annenin kolay atlatması için duacıyız.. sende sık sık burda analtki bu durum zaten karmaşık olan durmunu iyice körüklemesin sıkıntıalrını eşine kızgınlıkla yansıtma... birlikte kenetlenin hani zaten tartışma ortamındasınız diye bu açıdan yaklaşmak istedim...
inşalalh herşey yoluna girecek sen inancını yitirme canım... annenede ç.ok sevgielrimizi ilet...
:) kıs cengizde sana yapar aslında bakma çok kızgınız hepimizde cengize bu aralar fena halde eliem geçse döverşim bile ... ama bi yanımda diyorki bu adamda geleceği için çabalıyor ve kendi şuan sadece paraya odaklı ya manyak... etrafındaki herkesinde öyle olmasını istediği için aksi düşüennelre düşünmeden dengesizlik yapıyor yoksa ben inanıyorum ki durumalrı bi toparlayın şu topikte en keyfi yerinde hatun sen olursun ...
zaten size anlattım siz olmasanız neyapardım bilmiyorum.
eşime yansıtmamalıyım evet.
keşke ailesinede yansımasaydı bukadar koz olmasaydı.
akşam eve geç gelecekmiş hazret of valla size anlattım rahatladım biraz nim için dua edin de annemler çok tepki göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?