2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esin kavga etmeyerek muhattap olmayarak kaliteni göster ona hemfikirim ama çek git annenin evine cuma akşamı bu sefer de kararlılığını görsün.

canım benimde içimden o geçiyor ama cumartesi hedik var bi sürü insana haber verdim iptal edemem ne açıklama yaparım davetiye dağıttım yani abarttım olayı sonra pazar günü de evi temizletmem lazım batacak ev öyle bırakı gidemem asıl kötü haberi şimdi aldım ben annem cuma akşam gelecek hedikten sonra antakyaya gidecek sanıyordum bu ortmda çok kalmıyacaktı şimdi aradı yarın geliyorum diye umarım eser bişi yapmaz

nwedri o plan çok merak ettimmm...
bende çok merak ettim.
ebru fatma ve aylin Allah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin,nice ay dönümlerine inşallah.

hayır ama hemen bakıyorum.

hayırlısı olsun canım ama bu adam cezasını çekmeli bence

erkek milleti bu durumu kullanıp aldatma yoluna gidiyor yalnız, ay ne diyorum ben ya allah korusun:26:

ben bu kadar laçka olduğunu bilmiyordum işin ya şımarmış o

tebrik ederim canm süper taktik sabırlı olsam bende keşke senin taktiği uygulardım ama ben sabredemem hemen patlamam lazım oda kötü oluyor işte seni ayakta alkışlıyorum :79:

ben bu gün böyle böyle oldu haberin olsun deyip herkesten önce anlatıyorum tutamam tutarsam başkası işine geldiği gibi anlatır

evet ebuş dün seni konuşurken bu gün bizde aynıyız dün akşam acile gittik KULAK İLTİHABI

8.ayınız kutlu olsun :

oyy maşallah canm benim oğlumda kulaklarını çok çekiştiryor yaaa bizdedemi iltihap var acaba ben hep uysu geldi sanıyorum öyle yapnca şaştım şimdi :18:

boşlama bizimki de öyleydi

senin iletiyi okuyuncaya kadar hiç aklıma böyle bişey gelmedi canım uyku huysuzluğu başlayınca kulaklarınıda çekiştiriyor :18:

dayak istiyoz biz dayak

Son düzenleme:

off çok fena canım inşallah huzursuzluk annenede yansımaz ters bişey olmaz inşallah allah yardımcın olsun canım

çok şükür çıkmış o wvden..inşallah kısa zamanda kendini toplar...

hayırlısı olsun canım ama bu adam cezasını çekmeli bence

çok sağolun canlar çok teşekkür ediyorum desteğiniz için.
artık yeni bir sayfa açılıyor hayatında.aynı hatayı birdaha yapmayacağını umuyorum.
zaten bu adam bitti artık,geri dönüşü yok,eskaza böyle birşey düşünürse ben silerim annemi.
bence çekmeli gülsancım ama annemi huzursuz etmesinden korkuyorum.

ewet o dediğin benim aylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:

sen iste yetrki canım,yolumuz istanbula düşerse bi çaresine bakarz o işin:90:

4320 SAYILI AİLENİN KORUNMASINA DAİR KANUN

Kanun Numarası : 4320

Kabul Tarihi : 14/1/1998

Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 17/1/1998, Sayısı: 23233

Madde 1 – (Değişik: 26/4/2007-5636/1 md.)
Türk Medenî Kanununda öngörülen tedbirlerden ayrı olarak, eşlerden birinin veya çocukların veya aynı çatı altında yaşayan diğer aile bireylerinden birinin veya mahkemece ayrılık kararı verilen veya yasal olarak ayrı yaşama hakkı olan veya evli olmalarına rağmen fiilen ayrı yaşayan aile bireylerinden birinin aile içi şiddete maruz kaldığını kendilerinin veya Cumhuriyet Başsavcılığının bildirmesi üzerine Aile Mahkemesi Hâkimi meselenin mahiyetini göz önünde bulundurarak re'sen aşağıda sayılan tedbirlerden bir ya da birkaçına birlikte veya uygun göreceği benzeri başka tedbirlere de hükmedebilir:

Kusurlu eşin veya diğer aile bireyinin;
a) Aile bireylerine karşı şiddete veya korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunmaması,
b) Müşterek evden uzaklaştırılarak bu evin diğer aile bireylerine tahsisi ile bu bireylerin birlikte ya da ayrı oturmakta olduğu eve veya işyerlerine yaklaşmaması,
c) Aile bireylerinin eşyalarına zarar vermemesi,
ç) Aile bireylerini iletişim araçları ile rahatsız etmemesi,
d) Varsa silah veya benzeri araçlarını genel kolluk kuvvetlerine teslim etmesi,
e) Alkollü veya uyuşturucu herhangi bir madde kullanılmış olarak şiddet mağdurunun yaşamakta olduğu konuta veya işyerine gelmemesi veya bu yerlerde bu maddeleri kullanmaması,
f) Bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurması.
Yukarıdaki hükümlerin uygulanması amacıyla öngörülen süre altı ayı geçemez ve kararda hükmolunan tedbirlere aykırı davranılması halinde tutuklanacağı ve hakkında hapis cezasına hükmedileceği hususu şiddet uygulayan eş veya diğer aile bireyine ihtar olunur. Eğer şiddeti uygulayan eş veya diğer aile bireyi aynı zamanda ailenin geçimini sağlayan yahut katkıda bulunan kişi ise hâkim bu konuda mağdurların yaşam düzeylerini göz önünde bulundurarak daha önce Türk Medenî Kanunu hükümlerine göre nafakaya hükmedilmemiş olması kaydıyla talep edilmese dahi tedbir nafakasına hükmedebilir. Bu Kanun kapsamındaki başvurular ve verilen kararın infazı için yapılan icraî işlemler harca tâbi değildir.

Madde 2 – (Değişik: 26/4/2007-5636/2 md.)
Koruma kararının bir örneği mahkemece Cumhuriyet Başsavcılığına tevdi olunur. Cumhuriyet Başsavcılığı kararın uygulanmasını genel kolluk kuvvetleri marifeti ile izler. Koruma kararına uyulmaması halinde genel kolluk kuvvetleri, mağdurların şikâyet dilekçesi vermesine gerek kalmadan re'sen soruşturma yaparak evrakı en kısa zamanda Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirir. Cumhuriyet Başsavcılığı koruma kararına uymayan eş veya diğer aile bireyleri hakkında Sulh Ceza Mahkemesinde kamu davası açar. Fiili başka bir suç oluştursa bile, koruma kararına aykırı davranan eş veya diğer aile bireyleri hakkında ayrıca üç aydan altı aya kadar hapis cezasına hükmolunur. Bu Kanunun uygulanmasına ilişkin hususlar yönetmelikle düzenlenir.

Madde 3 – Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Madde 4 – Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

Bİ B_K YAPAMAZ YAPMAYA KALKARSA HAPSİ BOYLAR CANIM.YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ

cnmsn...bu saaten sonra annenin sadece sana ve yakınlarına ihtiyacı oluack...:70:
Ama Ebru nerden bilecektin ki, kulak iltihabı olan çocuğun ağlamasını hiçkimse durduramaz diyorlarYağmur da öyle bişey olsa zaten durmuyor diye götürürdün doktora demek ki hafif atlatıyor
evet tatlım dr u özellikle gece aglamaları olmadımı hiç diye sordu..
götrmeden önceki ilk 2 gece bi huzursuzlandı okadar...
demekki başlangıcıydı hastalıgın..
artı gercekten hastalıga direncli bi kzım var...:))

tamam canım bak iyice tırstım şimdi (( kulak muaynesindemi çıktı yağmur kuzusunun şikayeti kulağa sumu kaçmışki oyyy panik oldum yaaa :18:
cok rahatsızlık duyuyosa götr canım benm..
her banyo sonrası kulaklarını pamukla güzelce temizler silerdim..
şüphelendiğim tek şey bi pazar günü babasıyla markete gönderdim onu ama hava bayagı soguktu..
dalgınlıkya montunu giydrdim ..şapkasını takmadım...
hatta yolda eşime teyzenin biri oglum ört cocugun kafasını üşütecek falan demiş...
o gun oldugundan eminim...

a
amirim saol...:))

haidi ya şeyme iyiki götrdün...
şapkasız asla cıkarma soguk havalarda..
ve her banyo sonrası muhakkak kulak pamuguyla sil..

hangi ilaçları verdi merak ettim...
cvppppp....

canım annem gidince teyzem hastaneye götürüp rapor alacak boşanma davası sırasında sunulsun diye.sen polise gitsin diyorsun sanırım bende diyorum ama annem gitmiyor.bana kalsa çoktan arayp şikayet etmiştim ama....

ewet o dediğin benim aylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:

Bu konuları açmazsan değişmez ki, nasıl olsa yapıyorum ediyorum 3 gün sonra Hasret gülüp eğlenebiliyor der, konuş ama kavga etmeden konuş, sen de biraz kaliteli kavga et kızım, birden salon kadınından çingeneye dönüyosun yeminle her güzel anınızda konuyu aç, bak ne kadar mutluyuz bana iyi davrandığın zaman de, seninle kavga edince benim de günüm rezil gibi oluyor de falan falan. Tatile de git ama fırsat bu fırsat.

ebrucum iki gece çok ağlıyarak uyandı ve emerek uyudu dişleri yeni çıkıyor bizde ona yorduk iki gündür çok iyi bi şikayetimiz yok ama şimdi içime kurt düştü ama koca kişisi anlamazki beni sinir eder şimdi çok pimpiriklisin diye

akşam eve geç gelecekmiş hazret of valla size anlattım rahatladım biraz nim için dua edin de annemler çok tepki göstermesin

cengiz de ona cevap olarak bak şunu söyleyecek,eminim:
"sen beni kızdırıyosun,suç sende,kızdırmaki bende iyi davranayım."

canım biz annenin kolay atlatması için duacıyız.. sende sık sık burda analtki bu durum zaten karmaşık olan durmunu iyice körüklemesin sıkıntıalrını eşine kızgınlıkla yansıtma... birlikte kenetlenin hani zaten tartışma ortamındasınız diye bu açıdan yaklaşmak istedim...

inşalalh herşey yoluna girecek sen inancını yitirme canım... annenede ç.ok sevgielrimizi ilet...

ayıp yaa 20 sayfa konuşulur mu öglenden beri cık cık.. kızım uyuyor maşş bende yemee fırına wermek üzereyim geçmişe dalayım ben en iisi

zaten size anlattım siz olmasanız neyapardım bilmiyorum.
eşime yansıtmamalıyım evet.
keşke ailesinede yansımasaydı bukadar koz olmasaydı.

canım benim ya ağzından çıkanlar ne güzel şeyler rabbim duysun..
ben kocamı çok sewiyorum naparsa yapsın sewgim hep ağır basıyor, wazgeçemiyorum, çekip gidemiyorum.. tabii içimde azımsanmayacak kadarda nefret war bu da bir gerçek.. aşk we nefreti en tawanda yaşıyorum.. nasıl oluyor demeyin oluyor işte..
gülşan istanbula gelince 6ay hapse sokcam onu, kararım kesin! ancak öyle belki anlar bazı şeyleri..
ewet bnde hep öyle dierek kendimi teselli ediorum herşey biim için diorum bu adamın başka karısı ailesi yok.. hedefi 40 yaşından sonra çalışmamakmış... (30 yaşında) 1 ew daha almak, ikimize birer araba çekmek, birde merkezi yerde kira getirisi yüksek bir dükkan almak... sonrası güzel yerde sakin bir mühitte süper lüx bir ewde keyif çatmak..
ama benim istediğim bu emellerine ulaşma yoluna birazda bensiz dewam etmesi.. en azından 2 sene...

akşam eve geç gelecekmiş hazret of valla size anlattım rahatladım biraz nim için dua edin de annemler çok tepki göstermesin

Esin başka kadın olabilir mi?hiç düşündün mü-hiç şüphelendin mi? :26: annenin senin yanında olacağından eminim, ne kadar kızsalar da aileler hep çocuklarının yanındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…