2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten size anlattım siz olmasanız neyapardım bilmiyorum.
eşime yansıtmamalıyım evet.
keşke ailesinede yansımasaydı bukadar koz olmasaydı.

[B]Bu konuda yalnış düşünüyorsun canım sen eşinin ailesinin herseyini çekiyorsun elbette eşin de senin ailenle ilgilenme durumunda ..Annen isteyerek dayak yemiş durumda değil ki ...Hele ki annen şuan ne yapacağını bilmediğinden eşinde yönlendirme hatta ona moral vermeli...Kendi annesinin başına gelse eşin saklarmıydı sende hee kızdım sana şimdi....Eşin bile arayıp anneni şuan onunla konuşmalı ki yanında olduğunuzu ve ona destek verdiğinizi bilsin....
Eşinin ailesini de düşünme Rabbim kime ne vereceğini bilemez ..Sana çektirdiklerini elbet birgün onlarda anlayarak özür dilemesini de bilecekler ....Annemin bir sözü vardı '' elden ayaktan düştüğün zaman bile düşmanım bile olsa yine de ona bakarım derdi....Sen de öyle yap ...Yapıcı ol ve eşinde annenlede konuşsun...El güler ama elbet birgün biryerden çıkar acısı [/B]

Çok işim var, müdür tepemde dikiliyordu kaç saattir, yazamadım bir türlü..

Hasret Kemer e gidiyoruz biz..

Yazgı, annen adına sevindim, gözünüzaydın, inşallah herşey yoluna girer de annende çok mutlu olur..

Kaynanamla ilgili planı sormuşsunuz, uzun sürer şimdi, müdüre yakalanabilirim, bilahare anlatırım size..

ewet o dediğin benim aylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:

tatile git güzel bir tatil yap ve arada sakin bir dille sıkıntılarını anlat elinden bir şey elmiyor biliyorum ama falan ekle arada anlayşlı davrandığını zannnetsin

daha dikkatli olcam bundan sonra katarin, klavunat şurup ve bir de cipro diye bir damla 1 hafta ilaçları kullan bir hafta sonrab ilaçları kes damlayı damlat dedi bir de minoset şurup var

merak etme sen annenede söyleme hastaneye götürün onu. dr hastane polisine bilgi vercektir zaten darp var diye. belki orda şikayetçi olur. yinede ısrarcı olmak istemiyorum belki annen o adamla bidaha hiçbi şekilde muhatap olmak istemiyodur. adamı kendisi daha iyi tanıyo, daha sonra uğraşmak istemiyodur belki,ama ben polis olurken yemin ettim tüm meslektaşlarım gibi, bunları sana söylemek benim görevim.karar annenin tabi.

ailesine nasıl yansıdı ben kaçırdım orayı, yorumumu okudun değilmi konuyla alakalı..

şöyle yansıdı,sabah telefon gelince birsüre kendim başetmeye çalıştım,ama çaresizlikten aşağı indim ve kayınpederimden yardım istemek zorunda kaldım çevresi falan geniş diye.onlarda herşeyi öğrendi.

ne kadar güzel hayal kurmak ama bunları sensizde yapabilir sen annesin en başta çalışan anneleriz ama senin gelirin yok sen dükkanda durarak gelen geçenle ilgilenmek sana düşmüyor ozaman sende işe gir maddi ve manevi ikinizde para biriktirin 60 yaşında amca bile çalışıyor hele be devirde emekli olupta keyif yapan gördün mü ALLAH aşkına ...Bir adım biryere gidiyorsun en az cebinde 50 TL olması lazım...Büyük konuşupta yapamadığı zamanda üzüyor seni ve sen uğraşıyorsun ailede huzursuzluk oluyor...Ceren büyüyor onun masrafları olucak ,Karnında meleğin ya onların gelecekleri?Böyle konuşupta sende yumuşama lütfen eşini anlamış değilim ben....

nereye gidiore senle işim wardı?

geldim cnm, hayırdır ne işi?

Ne manyak bi adam bu yahu, rahat mı batıyor adama anlamadım gitti Cnm bence de artık böyle bi zarf atmanın vakti gelmiş, boşanmak istediğini söyle bakalım tepkisi noloacak. ama elbette işlemler için hiç acele etme. bi müddet ayrı kalırsanız herşey değişebilir diye umuyorum

tekrardan geçmiş olsun cnm, anneni de seni de güzel günler bekliyordur inş. bundan sonra

ewet o dediğin benim aylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:

bak cnm Ayline katılıyorum, konuşmadan olmaz yine herşeyi sineye çekmiş olursun ama lütfen kavga etmeden konuşun. Sinirlerine hakim olmaya çalış ve mümkünse onun keyfinin yerinde olduğu bi zaman dilimini seç. Bu defa şartları kesin olarak da belirt, ya çalışmıcam ya da kadın tutacaksın de, senin yükünü hafifletmek zorunda

cengiz de ona cevap olarak bak şunu söyleyecek,eminim:
"sen beni kızdırıyosun,suç sende,kızdırmaki bende iyi davranayım."

evet aynen böyle cvp verir bence de. Ama bence konuşmayı zaten çözüm üretmerk üzerine yapmalılar. asıl meseleleri dükkan, tüm tartışmalar bu nedenle çıkıyor ve malesef şu da açık ki Cengiz o dükkandan vazgeçemez. o halde Hasrete düşen koşullarını değiştirmek, tek yükü dükkan olursa herşey kolaylaşabilir belki

canım yansıtmamalıyım derken stresimi kastettim yani ona sarmamalıyım,ondan çıkarmamalıyım diye.yoksa tabiki paylaşacağız acıyı ve tatlıyı.
ailesine gelince benimde kozum çok yeri gelir açarız problem değil.ama şu sıra konuşmuyorduk yaa bu vesile ile onun ortadan kalkması sinir etti beni.yoksa annem hakkında sıkıysa konuşsunlar bak neoluyor.

aynen öyle dedi muhattap olmayacakmışız hiçbirimiz onlarla,birdaha görmekte konuşmakta istemiyormuş.kararı bir bana bıraksa bak neler olacak.

cengiz de ona cevap olarak bak şunu söyleyecek,eminim:
"sen beni kızdırıyosun,suç sende,kızdırmaki bende iyi davranayım."
aynen öyle söyleyecek ama bu defa ben hiç bişey yapmadım annmle tartıştı bana sarıldı...
haa asıl bombayı sölemedim ben kawga sırasında ne diyor bide aşağıda dükkan açtım 50 tane karı salça oluyo, benim hiç biriyle işim yok karımı sewiorum bilmem ne... bununda hesabını soracağım dün gee tatile o peşinde olan 50 karıdan biriyle git diyecektim ama neyse...

ulan kalitesiz kaga eden o tartışmayı kawgaya çewiren o... bu defa farklı taktik izleyeceğim mutsuz görününce o üzülüyo çünkü mahfedicem onu.. herşeyi bitiriyosun ywaş yawaş diyeceğim we bunu göstereceğim ister ayağını denk alır ister almaz..
sonrasında en azından ben demiştim diyeceğim...

sen iste yetrki canım,yolumuz istanbula düşerse bi çaresine bakarz o işin:90:

:

:92:

Esin başka kadın olabilir mi?hiç düşündün mü-hiç şüphelendin mi? :26: annenin senin yanında olacağından eminim, ne kadar kızsalar da aileler hep çocuklarının yanındadır.
sanmıyorum ama belli olmaz bu işler ama yani hakikaten sanmıyorum çünü aramız iyiyken 1 donda gezeriz haberimin olmaması mümkün deil bide burası küçük yer kesin yakalanırdı

bende öyle yapıcam meralcim hayırlısı diyorum iyi bakın kendinize ben eve gideyim oluma sarılayım hade byy

güle güle cnm, üzme kendini çok olur mu

keşke başka bir işte çalışsam eminim kat kat mutlu olacağım herşeye zamanım olacak, istediğim herşeyi yapabileceğim o zamn!

yanlış yapmışsın... ee ne yapabildi karısıyla arkadan kınamak ayıplamak dışında?
yine boynuma ağrı girdi gerildim kendimi hazırlayıp konuşacağım! sağlam bir dille..

bizde bodrum yada antalyaya gidecekmişiz yada yolda tıkanırsak bolu:)))) termale:)
eğer antalyaya gelirsek görüşelim dicem ama olur mu ki? benim canawarın antalyada çok çewresi war o onları ziyarete ayırır 1 günü benide yalnız bırakır kızımla inşallah..
filiz we hepatit nerde acaba antalyada? filiz içlerdeydi sanırsam?

yaa öyle deme o can havliyle sen olsan sende aynını yapardın.kolay mı,anne bu?ayrıca sağolsun hakkını yemiyeyim aradı,konuştu,etti.gel dedi.nasılki denize düşen yılana sarılır deniyor,buda o hesap.

ne pimriği ya..
ben pimpiriklenmedimde nooldu.. götr için rahat etsn

ayfer hanımın bu düşüncesine katılıorum YAZGI duyuyonmu.

ok...
dikkat et..gecmiş olsun inşallah..

kzılarr bebeğim düştüüü
ayakta duruyor hep az önce ayaktayken düştü dünde düşmüştü ağlıyor hep. bişey oluyomudur ya uyutmuyorum ama doktora fln gitmeme gere kwar mı. iyi düşüyo cunku kanepe fln alçak kalıo biliosunuz ayakta olunca 74 santim boyu. yükskelik o kadar oluyo korkutuo beni yaa!!

ayy bu çocuk alem.hiç güleceğim yoktu yarabbim.
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdim kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:

Son düzenleme:
yaa öyle deme o can havliyle sen olsan sende aynını yapardın.kolay mı,anne bu?ayrıca sağolsun hakkını yemiyeyim aradı,konuştu,etti.gel dedi.nasılki denize düşen yılana sarılır deniyor,buda o hesap.

annen ne düşündü acaba onlar gel falan diyince! sana kim haber werdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…