- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.161
zaten size anlattım siz olmasanız neyapardım bilmiyorum.
eşime yansıtmamalıyım evet.
keşke ailesinede yansımasaydı bukadar koz olmasaydı.
ewet o dediğin benimaylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:
cnmsn...bu saaten sonra annenin sadece sana ve yakınlarına ihtiyacı oluack...:70:
haidi ya şeyme iyiki götrdün...
şapkasız asla cıkarma soguk havalarda..
ve her banyo sonrası muhakkak kulak pamuguyla sil..
hangi ilaçları verdi merak ettim...
cvppppp....
canım annem gidince teyzem hastaneye götürüp rapor alacak boşanma davası sırasında sunulsun diye.sen polise gitsin diyorsun sanırım bende diyorum ama annem gitmiyor.bana kalsa çoktan arayp şikayet etmiştim ama....
ailesine nasıl yansıdı ben kaçırdım orayı, yorumumu okudun değilmi konuyla alakalı..
ne kadar güzel hayal kurmak ama bunları sensizde yapabilir sen annesin en başta çalışan anneleriz ama senin gelirin yok sen dükkanda durarak gelen geçenle ilgilenmek sana düşmüyor ozaman sende işe gir maddi ve manevi ikinizde para biriktirin 60 yaşında amca bile çalışıyor hele be devirde emekli olupta keyif yapan gördün mü ALLAH aşkına ...Bir adım biryere gidiyorsun en az cebinde 50 TL olması lazım...Büyük konuşupta yapamadığı zamanda üzüyor seni ve sen uğraşıyorsun ailede huzursuzluk oluyor...Ceren büyüyor onun masrafları olucak ,Karnında meleğin ya onların gelecekleri?Böyle konuşupta sende yumuşama lütfen eşini anlamış değilim ben....canım benim ya ağzından çıkanlar ne güzel şeyler rabbim duysun..
ben kocamı çok sewiyorum naparsa yapsın sewgim hep ağır basıyor, wazgeçemiyorum, çekip gidemiyorum.. tabii içimde azımsanmayacak kadarda nefret war bu da bir gerçek.. aşk we nefreti en tawanda yaşıyorum.. nasıl oluyor demeyin oluyor işte..
gülşan istanbula gelince 6ay hapse sokcam onu, kararım kesin! ancak öyle belki anlar bazı şeyleri..
ewet bnde hep öyle dierek kendimi teselli ediorum herşey biim için diorum bu adamın başka karısı ailesi yok.. hedefi 40 yaşından sonra çalışmamakmış... (30 yaşında) 1 ew daha almak, ikimize birer araba çekmek, birde merkezi yerde kira getirisi yüksek bir dükkan almak... sonrası güzel yerde sakin bir mühitte süper lüx bir ewde keyif çatmak..
ama benim istediğim bu emellerine ulaşma yoluna birazda bensiz dewam etmesi.. en azından 2 sene...
nereye gidiore senle işim wardı?
selam hatunlar geçmişe bakamadım hiç tadım yok umarım herşey yolundadır dün adanaya doktora gittik oğluşmla adam çukurova ünide çocuk ana bilim dalı başkanı prof bilgin bişi bişi neyse kilosunu az buldu malumunuz az zaten ama boyunu ortalamanın üsütnde buldu oğlumun başına çirkin diyen doktoru esefle kınadı yeme düzenini değiştirdi 1 yaşına kadar balık yedirme dedi ben yediriyorum deyince içine bir bakteri var bağırsağa yerleşip üreme ihtimali var aynı zamanda balıktaki fosfor bu yaş gurubuna zararlı dedi normalde ana öğünler ve ara öğünler verin deriz ama bu zor yiyen bir bebek madem yedirin istemezse bırakın 10 dk sonra bi daha yedirin midesi büyüyene adar bu yolu izleyin dedi kalbindeki üfürüm bence kapanmış ama 1 yaşında yine eko çekeriz dedi
eser dün yatakları ayırdı cuma annem geliyor hedik için bakalım ne olacak bayramda 2. gün falan antkyaya annemin yanına gideyim diyorum orda anneme boşanmak istediğimi söölicem babamı da arayıp söölicem olumlu yanıt alırsam döüştede esere söölerim
bizden böyle umarım sizlerdede herşey yolundadır
annem sağsalim ama çok yıpranmış ve yaralı olarak otobüse bindi ve istanbul a doğru yola çıktı.
sonunda kurtuldu.evet ağır yaraları var kalbinde belki tükenmişlik.ama zaman saracak annemin yaralarını.biz yardım edeceğiz ona.
lanet olası pisliği aramak sövmek ve hatta icabına baktırmak istiyorum ama annemin huzuru için yapmayacağım.
düşsün yakamızdan Allah ım en ağır cezaları versin ona ve ailesine.
çok üzgün,yaralı ama hafiflemiş hissediyorum.
ewet o dediğin benimaylin ptesi tatile gidiyormuşuz sence ayrılma işinimi konuşayım yoksa bişeyleri düzeltme yoluna mı gideyim susup:2::94:
Bu konuları açmazsan değişmez ki, nasıl olsa yapıyorum ediyorum 3 gün sonra Hasret gülüp eğlenebiliyor der, konuş ama kavga etmeden konuş, sen de biraz kaliteli kavga et kızım, birden salon kadınından çingeneye dönüyosun yeminleher güzel anınızda konuyu aç, bak ne kadar mutluyuz bana iyi davrandığın zaman de, seninle kavga edince benim de günüm rezil gibi oluyor de falan falan. Tatile de git ama fırsat bu fırsat.
cengiz de ona cevap olarak bak şunu söyleyecek,eminim:
"sen beni kızdırıyosun,suç sende,kızdırmaki bende iyi davranayım."
canım yansıtmamalıyım derken stresimi kastettim yani ona sarmamalıyım,ondan çıkarmamalıyım diye.yoksa tabiki paylaşacağız acıyı ve tatlıyı.[B]Bu konuda yalnış düşünüyorsun canım sen eşinin ailesinin herseyini çekiyorsun elbette eşin de senin ailenle ilgilenme durumunda ..Annen isteyerek dayak yemiş durumda değil ki ...Hele ki annen şuan ne yapacağını bilmediğinden eşinde yönlendirme hatta ona moral vermeli...Kendi annesinin başına gelse eşin saklarmıydı sende hee kızdım sana şimdi....Eşin bile arayıp anneni şuan onunla konuşmalı ki yanında olduğunuzu ve ona destek verdiğinizi bilsin....
Eşinin ailesini de düşünme Rabbim kime ne vereceğini bilemez ..Sana çektirdiklerini elbet birgün onlarda anlayarak özür dilemesini de bilecekler ....Annemin bir sözü vardı '' elden ayaktan düştüğün zaman bile düşmanım bile olsa yine de ona bakarım derdi....Sen de öyle yap ...Yapıcı ol ve eşinde annenlede konuşsun...El güler ama elbet birgün biryerden çıkar acısı [/B]
aynen öyle dedi muhattap olmayacakmışız hiçbirimiz onlarla,birdaha görmekte konuşmakta istemiyormuş.kararı bir bana bıraksa bak neler olacak.merak etme sen annenede söyleme hastaneye götürün onu. dr hastane polisine bilgi vercektir zaten darp var diye. belki orda şikayetçi olur. yinede ısrarcı olmak istemiyorum belki annen o adamla bidaha hiçbi şekilde muhatap olmak istemiyodur. adamı kendisi daha iyi tanıyo, daha sonra uğraşmak istemiyodur belki,ama ben polis olurken yemin ettim tüm meslektaşlarım gibi, bunları sana söylemek benim görevim.karar annenin tabi.
aynen öyle söyleyecek ama bu defa ben hiç bişey yapmadım annmle tartıştı bana sarıldı...cengiz de ona cevap olarak bak şunu söyleyecek,eminim:
"sen beni kızdırıyosun,suç sende,kızdırmaki bende iyi davranayım."
ulan kalitesiz kaga eden o tartışmayı kawgaya çewiren o... bu defa farklı taktik izleyeceğim mutsuz görününce o üzülüyo çünkü mahfedicem onu.. herşeyi bitiriyosun ywaş yawaş diyeceğim we bunu göstereceğim ister ayağını denk alır ister almaz..Bu konuları açmazsan değişmez ki, nasıl olsa yapıyorum ediyorum 3 gün sonra Hasret gülüp eğlenebiliyor der, konuş ama kavga etmeden konuş, sen de biraz kaliteli kavga et kızım, birden salon kadınından çingeneye dönüyosun yeminleher güzel anınızda konuyu aç, bak ne kadar mutluyuz bana iyi davrandığın zaman de, seninle kavga edince benim de günüm rezil gibi oluyor de falan falan. Tatile de git ama fırsat bu fırsat.
sen iste yetrki canım,yolumuz istanbula düşerse bi çaresine bakarz o işin:90:
:
sanmıyorum ama belli olmaz bu işler ama yani hakikaten sanmıyorum çünü aramız iyiyken 1 donda gezeriz haberimin olmaması mümkün deil bide burası küçük yer kesin yakalanırdıEsin başka kadın olabilir mi?hiç düşündün mü-hiç şüphelendin mi? :26: annenin senin yanında olacağından eminim, ne kadar kızsalar da aileler hep çocuklarının yanındadır.
geldim cnm, hayırdır ne işi?
Ne manyak bi adam bu yahu, rahat mı batıyor adama anlamadım gittiCnm bence de artık böyle bi zarf atmanın vakti gelmiş, boşanmak istediğini söyle bakalım tepkisi noloacak. ama elbette işlemler için hiç acele etme. bi müddet ayrı kalırsanız herşey değişebilir diye umuyorum
tekrardan geçmiş olsun cnm, anneni de seni de güzel günler bekliyordur inş. bundan sonra
bak cnm Ayline katılıyorum, konuşmadan olmaz yine herşeyi sineye çekmiş olursun ama lütfen kavga etmeden konuşun. Sinirlerine hakim olmaya çalış ve mümkünse onun keyfinin yerinde olduğu bi zaman dilimini seç. Bu defa şartları kesin olarak da belirt, ya çalışmıcam ya da kadın tutacaksın de, senin yükünü hafifletmek zorunda
evet aynen böyle cvp verir bence de. Ama bence konuşmayı zaten çözüm üretmerk üzerine yapmalılar. asıl meseleleri dükkan, tüm tartışmalar bu nedenle çıkıyor ve malesef şu da açık ki Cengiz o dükkandan vazgeçemez. o halde Hasrete düşen koşullarını değiştirmek, tek yükü dükkan olursa herşey kolaylaşabilir belki
sanmıyorum ama belli olmaz bu işler ama yani hakikaten sanmıyorum çünü aramız iyiyken 1 donda gezeriz haberimin olmaması mümkün deil bide burası küçük yer kesin yakalanırdı
bende öyle yapıcam meralcim hayırlısı diyorum iyi bakın kendinize ben eve gideyim oluma sarılayım hade byy
Kızlar ben kaçayrum, hepinizi öptüm, iyi akşamlar..
keşke başka bir işte çalışsam eminim kat kat mutlu olacağım herşeye zamanım olacak, istediğim herşeyi yapabileceğim o zamn!ne kadar güzel hayal kurmak ama bunları sensizde yapabilir sen annesin en başta çalışan anneleriz ama senin gelirin yok sen dükkanda durarak gelen geçenle ilgilenmek sana düşmüyor ozaman sende işe gir maddi ve manevi ikinizde para biriktirin 60 yaşında amca bile çalışıyor hele be devirde emekli olupta keyif yapan gördün mü ALLAH aşkına ...Bir adım biryere gidiyorsun en az cebinde 50 TL olması lazım...Büyük konuşupta yapamadığı zamanda üzüyor seni ve sen uğraşıyorsun ailede huzursuzluk oluyor...Ceren büyüyor onun masrafları olucak ,Karnında meleğin ya onların gelecekleri?Böyle konuşupta sende yumuşama lütfen eşini anlamış değilim ben....
yanlış yapmışsın... ee ne yapabildi karısıyla arkadan kınamak ayıplamak dışında?şöyle yansıdı,sabah telefon gelince birsüre kendim başetmeye çalıştım,ama çaresizlikten aşağı indim ve kayınpederimden yardım istemek zorunda kaldım çevresi falan geniş diye.onlarda herşeyi öğrendi.
yine boynuma ağrı girdi gerildim kendimi hazırlayıp konuşacağım! sağlam bir dille..tatile git güzel bir tatil yap ve arada sakin bir dille sıkıntılarını anlat elinden bir şey elmiyor biliyorum ama falan ekle arada anlayşlı davrandığını zannnetsin
daha dikkatli olcam bundan sonra katarin, klavunat şurup ve bir de cipro diye bir damla 1 hafta ilaçları kullan bir hafta sonrab ilaçları kes damlayı damlat dedi bir de minoset şurup var
Çok işim var, müdür tepemde dikiliyordu kaç saattir, yazamadım bir türlü..
Hasret Kemer e gidiyoruz biz..
Yazgı, annen adına sevindim, gözünüzaydın, inşallah herşey yoluna girer de annende çok mutlu olur..
Kaynanamla ilgili planı sormuşsunuz, uzun sürer şimdi, müdüre yakalanabilirim, bilahare anlatırım size..
keşke başka bir işte çalışsam eminim kat kat mutlu olacağım herşeye zamanım olacak, istediğim herşeyi yapabileceğim o zamn!
yanlış yapmışsın... ee ne yapabildi karısıyla arkadan kınamak ayıplamak dışında?
ne pimriği ya..ebrucum iki gece çok ağlıyarak uyandı ve emerek uyudu dişleri yeni çıkıyor bizde ona yorduk iki gündür çok iyi bi şikayetimiz yok ama şimdi içime kurt düştü ama koca kişisi anlamazki beni sinir eder şimdi çok pimpiriklisin diye
ayfer hanımın bu düşüncesine katılıorum YAZGI duyuyonmu.[B]Bu konuda yalnış düşünüyorsun canım sen eşinin ailesinin herseyini çekiyorsun elbette eşin de senin ailenle ilgilenme durumunda ..Annen isteyerek dayak yemiş durumda değil ki ...Hele ki annen şuan ne yapacağını bilmediğinden eşinde yönlendirme hatta ona moral vermeli...Kendi annesinin başına gelse eşin saklarmıydı sende hee kızdım sana şimdi....Eşin bile arayıp anneni şuan onunla konuşmalı ki yanında olduğunuzu ve ona destek verdiğinizi bilsin....
Eşinin ailesini de düşünme Rabbim kime ne vereceğini bilemez ..Sana çektirdiklerini elbet birgün onlarda anlayarak özür dilemesini de bilecekler ....Annemin bir sözü vardı '' elden ayaktan düştüğün zaman bile düşmanım bile olsa yine de ona bakarım derdi....Sen de öyle yap ...Yapıcı ol ve eşinde annenlede konuşsun...El güler ama elbet birgün biryerden çıkar acısı [/B]
tatile git güzel bir tatil yap ve arada sakin bir dille sıkıntılarını anlat elinden bir şey elmiyor biliyorum ama falan ekle arada anlayşlı davrandığını zannnetsin
daha dikkatli olcam bundan sonra katarin, klavunat şurup ve bir de cipro diye bir damla 1 hafta ilaçları kullan bir hafta sonrab ilaçları kes damlayı damlat dedi bir de minoset şurup var
yaa öyle deme o can havliyle sen olsan sende aynını yapardın.kolay mı,anne bu?ayrıca sağolsun hakkını yemiyeyim aradı,konuştu,etti.gel dedi.nasılki denize düşen yılana sarılır deniyor,buda o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?