- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.181
kzılarr bebeğim düştüüü
ayakta duruyor hep az önce ayaktayken düştü dünde düşmüştü ağlıyor hep. bişey oluyomudur ya uyutmuyorum ama doktora fln gitmeme gere kwar mı. iyi düşüyo cunku kanepe fln alçak kalıo biliosunuz ayakta olunca 74 santim boyu. yükskelik o kadar oluyo korkutuo beni yaa!!
annen ne düşündü acaba onlar gel falan diyince! sana kim haber werdi?
ayy bu çocuk alem.hiç güleceğim yoktu yarabbim.
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdi kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:
kzılarr bebeğim düştüüü
ayakta duruyor hep az önce ayaktayken düştü dünde düşmüştü ağlıyor hep. bişey oluyomudur ya uyutmuyorum ama doktora fln gitmeme gere kwar mı. iyi düşüyo cunku kanepe fln alçak kalıo biliosunuz ayakta olunca 74 santim boyu. yükskelik o kadar oluyo korkutuo beni yaa!!
kzılarr bebeğim düştüüü
ayakta duruyor hep az önce ayaktayken düştü dünde düşmüştü ağlıyor hep. bişey oluyomudur ya uyutmuyorum ama doktora fln gitmeme gere kwar mı. iyi düşüyo cunku kanepe fln alçak kalıo biliosunuz kta olunca 74 santim boyu. yükskelik o kadar oluyo korkutuo beni yaa!!
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdi kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:
emesi gelmiştir annesi
ne düşündü derken??
canım teyzem aradı sabahın 7 sinde.annem dörtte aramış onu.
olabilirr,yada çocuğum ergen oldu haberim yok:86:
iyi akşamlar, şimdi yazılı hazırlıyiyorum ama takipteyim sizi....
düşe kalka büyüyecekler canım sıkma canını... bizim arkadadaşın bebeği düzenli olarak düşüyor. doktorda müşahade altında bekletiyorlar sadece...
evet seni oğlan gümbür gümbür geliyor
kolay gelsin canım...ben geçen hafta yapmıştım sınavları...bir sınıfım kldı okunacak
bence de düşe kalka büyüyecekler çok pimpirikli olmamak lazım ama bir o kadar da dikkatli...
:82:iyi akşamlar, şimdi yazılı hazırlıyiyorum ama takipteyim sizi....
düşe kalka büyüyecekler canım sıkma canını... bizim arkadadaşın bebeği düzenli olarak düşüyor. doktorda müşahade altında bekletiyorlar sadece...
evet seni oğlan gümbür gümbür geliyor
maşallah sena yaemeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihantutunarak adımlıyor da 3-4 adım
hemde nasıl?ama ezilmeyecek bundan böyle,o güçlü bir kadın,üstesinden gelecek herşeyin.yani esildimi acaba sonuçta dünürler dayak yediğini öğrenip arıyorlar ondan dedim?
küçük herif:92:
meral nerdeydin?
kzılarr bebeğim düştüüü
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdim kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:
emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihantutunarak adımlıyor da 3-4 adım
BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...
aaa sende mi onlıne sın....biz de seni seviyoz da sen de bakiim kimi sevmiyon sen
akşam yemeğine mi geliyo?
senin mr sonucun çıktı mı?
oyyy tahmin edebiliyorum...bizim 2.sınavlar ortak olacak..ilk sınavları kendim yaptım daha iyi oluyor böyle...ama ortakları da optik okuyacaksorma Hanife canıım, bir ortak sınav bilmecesi vardı ancak çözüldü bizim yazılılar da geç kaldı. ohhh sen okumuşsun da ohhh!! bilirsin Türkçe sınavı yapmak ve okumak kadar gıcık bir iş yok!! özellikle kompoziyonlar!!:84:
:82:
geliyor valla duracell alp,hızına yetişilmiyor.
düzenli olarak düşüyor hee:86:
maşallah sena ya.
hemde nasıl?ama ezilmeyecek bundan böyle,o güçlü bir kadın,üstesinden gelecek herşeyin.
Vize başvuruuna gittik cnm, kurban tatilinde yurtdışına gidicez yetişirse vizeler
korkma cnm hiçbişi olmaz Allahın izniyle, karyoladan bile düşenler oldu
Maşallah Senacığa
BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?