2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişey oluyor olsa dünden butarafa anlardın heralde tüm bebekler düşünce ağlıyorlar,sonuçta korkuyor ve canı acıyor.mutlaka ki canı acır.dikkat et takipte ol bugün,anormal bir durumda gidersin doktora, şuan gereksiz.geçmiş olsun.

emesi gelmiştir annesi

delümüsün zıplayıp düşümüyo herhalde ayakta kıç üstü düşüyo nolcak.. boyla ne ilgisi war bi bacak mesafesi altı üstü

iyi akşamlar, şimdi yazılı hazırlıyiyorum ama takipteyim sizi....

düşe kalka büyüyecekler canım sıkma canını... bizim arkadadaşın bebeği düzenli olarak düşüyor. doktorda müşahade altında bekletiyorlar sadece...

evet seni oğlan gümbür gümbür geliyor

kolay gelsin canım...ben geçen hafta yapmıştım sınavları...bir sınıfım kldı okunacak
bence de düşe kalka büyüyecekler çok pimpirikli olmamak lazım ama bir o kadar da dikkatli...

kolay gelsin canım...ben geçen hafta yapmıştım sınavları...bir sınıfım kldı okunacak
bence de düşe kalka büyüyecekler çok pimpirikli olmamak lazım ama bir o kadar da dikkatli...

sorma Hanife canıım, bir ortak sınav bilmecesi vardı ancak çözüldü bizim yazılılar da geç kaldı. ohhh sen okumuşsun da ohhh!! bilirsin Türkçe sınavı yapmak ve okumak kadar gıcık bir iş yok!! özellikle kompoziyonlar!!:84:

:82:
geliyor valla duracell alp,hızına yetişilmiyor.
düzenli olarak düşüyor hee:86:

emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihan tutunarak adımlıyor da 3-4 adım
maşallah sena ya.
yani esildimi acaba sonuçta dünürler dayak yediğini öğrenip arıyorlar ondan dedim?
hemde nasıl?ama ezilmeyecek bundan böyle,o güçlü bir kadın,üstesinden gelecek herşeyin.

küçük herif:92:

Son düzenleme:
meral nerdeydin?

Vize başvuruuna gittik cnm, kurban tatilinde yurtdışına gidicez yetişirse vizeler

korkma cnm hiçbişi olmaz Allahın izniyle, karyoladan bile düşenler oldu

emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihan tutunarak adımlıyor da 3-4 adım

Maşallah Senacığa

biz de seni seviyoz da sen de bakiim kimi sevmiyon sen
akşam yemeğine mi geliyo?
senin mr sonucun çıktı mı?
aaa sende mi onlıne sın....
görmemişim...acıklıorum...talihsiz kişi SEN din...hehahehahe:)
sizi sevmeyen öööösün...hepiniz birimizi birimiz hepimiz için....
MR sonucl.yarın aşkımm...
caya icap edecekler...
fekat hiçbi hazrlık yapamadım mero cok yordu beni yagmur...
aha burda cene calıp yorgunlugumu anca atıyorum inan...
hazır bişeyler aldrdım bu sefer...
gelecek olan dostumsa eger beni anlar...ki öle
...

oyyy tahmin edebiliyorum...bizim 2.sınavlar ortak olacak..ilk sınavları kendim yaptım daha iyi oluyor böyle...ama ortakları da optik okuyacak
Allah sabır versin....

:82:
geliyor valla duracell alp,hızına yetişilmiyor.
düzenli olarak düşüyor hee:86:

maşallah sena ya.

hemde nasıl?ama ezilmeyecek bundan böyle,o güçlü bir kadın,üstesinden gelecek herşeyin.

sağol teyzesi

Vize başvuruuna gittik cnm, kurban tatilinde yurtdışına gidicez yetişirse vizeler

korkma cnm hiçbişi olmaz Allahın izniyle, karyoladan bile düşenler oldu

Maşallah Senacığa

canım sağolyurtdışı??nereye???

BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...

iyi muhabbetler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…