- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.201
neresi olduğu belli mi? meral?
aaa sende mi onlıne sın....
görmemişim...acıklıorum...talihsiz kişi SEN din...hehahehahe:)
sizi sevmeyen öööösün...hepiniz birimizi birimiz hepimiz için....
MR sonucl.yarın aşkımm...
caya icap edecekler...
fekat hiçbi hazrlık yapamadım mero cok yordu beni yagmur...
aha burda cene calıp yorgunlugumu anca atıyorum inan...
hazır bişeyler aldrdım bu sefer...
gelecek olan dostumsa eger beni anlar...ki öle...
BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...
opotik okuyucu çok iyi ya... biz tek tek doğpruları yanlışları girip bir de istatistik yapıyoruz. tam işkence...oyyy tahmin edebiliyorum...bizim 2.sınavlar ortak olacak..ilk sınavları kendim yaptım daha iyi oluyor böyle...ama ortakları da optik okuyacak
Allah sabır versin....
sağol teyzesi
canım sağolyurtdışı??nereye???
iyi muhabbetler :)
ayy bu çocuk alem.hiç güleceğim yoktu yarabbim.
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdim kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:
emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihantutunarak adımlıyor da 3-4 adım
kolay gelsin canım...ben geçen hafta yapmıştım sınavları...bir sınıfım kldı okunacak
bence de düşe kalka büyüyecekler çok pimpirikli olmamak lazım ama bir o kadar da dikkatli...
BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...
evet cnm köln ve parisaslında uçak biletlerimiz bile hazır, taa 1 ay önce almıştı ama konsolosluk bugüne verdi randevuyu, pazartesi akşamı yolculuk inşallah o güne kadar çıkmış olur vize bakalım. yoksa yanıcak biletler (
anlar tabi cnm, ne farkeder ha hazır almışın ha kendin yapmışın.
yazgıcık senin canavaryus yakışıklı olduğu kadar çapkın da olacak sanırım, bu arada annenin durumuna çok üzüldüm umarım bir an önce kurtulur bu kabustan
iyi işte daha ne takma sen yürümeden koşar bile o
ben notları bile girdim :92: darısı başınıza
aman aman miniş bebiş misafir gelirmiş, misafir gelmeyeli çok oldu bana yaaaa :2:
delümüsün zıplayıp düşümüyo herhalde ayakta kıç üstü düşüyo nolcak.. boyla ne ilgisi war bi bacak mesafesi altı üstü
çalışkan meslektaşımız
Yaw kıçüstü düşse yazarmıyım buraya ayaktayken kafasının üstüne düşüo iki seferdir yani devrilio. ondan tedirgin oldum boylada şu yönden demiştim yüksekliği belli etmek için
meral benide götüüüürrrr:) ya karyoladan yüksek oluyo meral yaa. ayakta olunca yani. karyoladan düşse alcak oluo genede. bu ayakta devrilio hep :S uff bişey olmaz inşş sürekli dikakt ediyorum ama arkamı dönmeden kalkıyor geri ayağa we adımlıyo yetişemiyorum çoğu kıç üstü ama arada devrildiğide oluo
ne çalışkanı ya veli toplantısına yetiştirin yazılıları dediler dün son yazılının 15günü doldu okulun işgüzarlığı işte el mahkum g.. gardiyan hesabı
telaşetme deniz de sık sık düşüyor öyle denge bozukluğu ve kusma konusunda 2-3 saat gözlemle sorun yoksa korkulacak bir şey de yok
kız kaldırma sende ayağa madem duramıyor.. bizimki kıç üstü bırakıyo kendini ondan öyle sandımYaw kıçüstü düşse yazarmıyım buraya ayaktayken kafasının üstüne düşüo iki seferdir yani devrilio. ondan tedirgin oldum boylada şu yönden demiştim yüksekliği belli etmek için
meral benide götüüüürrrr:) ya karyoladan yüksek oluyo meral yaa. ayakta olunca yani. karyoladan düşse alcak oluo genede. bu ayakta devrilio hep :S uff bişey olmaz inşş sürekli dikakt ediyorum ama arkamı dönmeden kalkıyor geri ayağa we adımlıyo yetişemiyorum çoğu kıç üstü ama arada devrildiğide oluo
Hasret sen ne dicektin cnm bana??
kaldıran kim bacım kendi kalkıo. hiç oturmuo artık hatta. sürekli ayakta duvara tutunuo kaneğeye sandalyeye masa bacaana damacanaya heryere yeter ki ayakta olsun sabit durmadıgı için yürüyo aaradada çakılıoruz yere. dikkatli olcaZ artık başka şans yok
kızlar slm uamrım herkes iyidir geçmişi okuyamadım çünkü :)
ben yorgunluktan ölüyorum dün akşam 9 da sızmışım artık hala heryer heryerde nasıl yerleşicem bilmiyorum 1 haftada ancak kendimize geliriz buaralar burda olamayabilirim ama aklım hep sizde :)
ne iş kız anlatsana, istanbula mı yerleşiosun kimle nerde nasıl?????
kocam facebook şifresini değiştirmiş!!! neden
ooo maşallah alp paşaya şimdiden ilgi alanını belirlemiş:90:ayy bu çocuk alem.hiç güleceğim yoktu yarabbim.
ALP kucağımdaydı.bende enson yazdım,öyle oturuyorum tv ye bakıyorum.bir baktım benimki pc ye kitlenmiş,yürüteçle önünde duruyor.neye bakıyo diye çevirdim kafamı ne göreyim,sayfanın sonunda çıkan göğüsler varya onları izliyor ağzı açık:92:
e hadi gözün aydın canım, yakında keşke biraz geç emekleseydi demeye başlarsın, biraz koştur peşinden bakalımemeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihantutunarak adımlıyor da 3-4 adım
:82: niyekü:26:kocam facebook şifresini değiştirmiş!!! neden
ooo maşallah alp paşaya şimdiden ilgi alanını belirlemiş:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?