2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neresi olduğu belli mi? meral?

evet cnm köln ve paris aslında uçak biletlerimiz bile hazır, taa 1 ay önce almıştı ama konsolosluk bugüne verdi randevuyu, pazartesi akşamı yolculuk inşallah o güne kadar çıkmış olur vize bakalım. yoksa yanıcak biletler(

anlar tabi cnm, ne farkeder ha hazır almışın ha kendin yapmışın.

BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...

ben o esnada online değildim.. şimdi beni sevmiya mı bu? :44:

opotik okuyucu çok iyi ya... biz tek tek doğpruları yanlışları girip bir de istatistik yapıyoruz. tam işkence...

yazgıcık senin canavaryus yakışıklı olduğu kadar çapkın da olacak sanırım, bu arada annenin durumuna çok üzüldüm umarım bir an önce kurtulur bu kabustan

emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihan tutunarak adımlıyor da 3-4 adım

iyi işte daha ne takma sen yürümeden koşar bile o

kolay gelsin canım...ben geçen hafta yapmıştım sınavları...bir sınıfım kldı okunacak
bence de düşe kalka büyüyecekler çok pimpirikli olmamak lazım ama bir o kadar da dikkatli...

ben notları bile girdim :92: darısı başınıza

BU ONLINE GRUBUNU SEVDİM....
FEKKAT ARANIZDA OLAMİYECEĞİM....
ARKADAS GELİCEK EŞİ VE 3 AYLIK BEBESYLE...

aman aman miniş bebiş misafir gelirmiş, misafir gelmeyeli çok oldu bana yaaaa :2:

inşallh yetişir canım... sizde toparlarsınız durumları..

çalışkan meslektaşımız

delümüsün zıplayıp düşümüyo herhalde ayakta kıç üstü düşüyo nolcak.. boyla ne ilgisi war bi bacak mesafesi altı üstü

Yaw kıçüstü düşse yazarmıyım buraya ayaktayken kafasının üstüne düşüo iki seferdir yani devrilio. ondan tedirgin oldum boylada şu yönden demiştim yüksekliği belli etmek için

meral benide götüüüürrrr:) ya karyoladan yüksek oluyo meral yaa. ayakta olunca yani. karyoladan düşse alcak oluo genede. bu ayakta devrilio hep :S uff bişey olmaz inşş sürekli dikakt ediyorum ama arkamı dönmeden kalkıyor geri ayağa we adımlıyo yetişemiyorum çoğu kıç üstü ama arada devrildiğide oluo

çalışkan meslektaşımız

ne çalışkanı ya veli toplantısına yetiştirin yazılıları dediler dün son yazılının 15günü doldu okulun işgüzarlığı işte el mahkum g.. gardiyan hesabı

telaşetme deniz de sık sık düşüyor öyle denge bozukluğu ve kusma konusunda 2-3 saat gözlemle sorun yoksa korkulacak bir şey de yok

heh tşk ederim tatmin edici bi cvp oldu saol cnm yaa

kız kaldırma sende ayağa madem duramıyor.. bizimki kıç üstü bırakıyo kendini ondan öyle sandım
canım sen yine dikkatli ol sonuçta kafaya darbe oluyo...

Hasret sen ne dicektin cnm bana??

yok kız lafın gelişi öle dedim bişe yok

kaldıran kim bacım kendi kalkıo. hiç oturmuo artık hatta. sürekli ayakta duvara tutunuo kaneğeye sandalyeye masa bacaana damacanaya heryere yeter ki ayakta olsun sabit durmadıgı için yürüyo aaradada çakılıoruz yere. dikkatli olcaZ artık başka şans yok

dewrilmekten canı yanmamış demekki hala kalkıyor ısrarla henüz dengeyi kuramıyor ama bi süre sonra alışacak we dewrilmeyecek, napalım düşe kalka büyüyecek dedikleri bu olsa gerek
yürüteç yok mu?

kızlar slm uamrım herkes iyidir geçmişi okuyamadım çünkü :)

ben yorgunluktan ölüyorum dün akşam 9 da sızmışım artık hala heryer heryerde nasıl yerleşicem bilmiyorum 1 haftada ancak kendimize geliriz buaralar burda olamayabilirim ama aklım hep sizde :)

ne iş kız anlatsana, istanbula mı yerleşiosun kimle nerde nasıl?????

ooo maşallah alp paşaya şimdiden ilgi alanını belirlemiş:90:

emeklemeyecek diyordum ama sürünme modundan emeklemeye geçti Nihan tutunarak adımlıyor da 3-4 adım
e hadi gözün aydın canım, yakında keşke biraz geç emekleseydi demeye başlarsın, biraz koştur peşinden bakalım:90:
kocam facebook şifresini değiştirmiş!!! neden
:82: niyekü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…