- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.221
sorma canım tam erkek oldu.
şimdide maç izliyor
meral bizi paris e götür
meral bizi paris e götür
ooooooooo oleyyyyyyyy
kızlar biraz önce kanamam oldu acaba regl mi yoksa dün doktor muayene sırasında kurcaladı örnek aldı yaradan onun akıntısımı:26: iki gündür cinlerim tepemdeydi zaten regl olmadan önce öyle olurum ben,beyim evi terkederdi korkudan yani:90:
hehe dur bi bakiim biz gidebilecek miyiz acep:82: walla Paris düşünürken Konyaya gitmek çok sevimsiz olur:96:
ben doğumdan sonra hiç regl olmadım oyüzden günü geldimi bilmiyorum.dün akşam fitil koymuştum mntar için kafam karıştı ben eniyisi yarın dr arayıp sorayım:26:hehe dur bi bakiim biz gidebilecek miyiz acep:82: walla Paris düşünürken Konyaya gitmek çok sevimsiz olur:96:
vaktiydiyse regl olmuşsundur cnm. ondan olsa herhalde dün olurdu
ne iş kız anlatsana, istanbula mı yerleşiosun kimle nerde nasıl?????
yaaa kızlar birşey sorucam imam nikahı boş ol denmese bile kendiliğinden bitermi ? bir süresi varmı
bu erkekler ne kaddannnnn bencil.aklım almıyor bazan.
sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.[/QUOT
merhabalar...ben varım canım hem mart annesi, hemde dahiliye uzmanı...ama ben gündüz sürekli on line olup sizi takip edemiyorum çünkü benim ikiz kızlarım var...bütün gün onlardan pek vaktim olmuyor.üstelik birde yardımcım var ama yinede hiçbir şeye yetişemiyorum... ama gece onlar uyuduktan sonra girip biraz gerilerden okumaya çalışıyorum...oda en erken 9-10 oluyor...hepiniz çok tatlı ve samimisiniz...daha önceden bir kerelik kısa bir merhabam olmuştu...ama dediğim gibi sürekli katılamayacağımdan sohbetinize aradan dalmak istemedim...sizin sorularınız olursa yazın, ben elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım....arada birde merhaba demeye çalışırım....
bu erkekler ne kaddannnnn bencil.aklım almıyor bazan.
yaaa kızlar birşey sorucam imam nikahı boş ol denmese bile kendiliğinden bitermi ? bir süresi varmı
sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.[/QUOT
merhabalar...ben varım canım hem mart annesi, hemde dahiliye uzmanı...ama ben gündüz sürekli on line olup sizi takip edemiyorum çünkü benim ikiz kızlarım var...bütün gün onlardan pek vaktim olmuyor.üstelik birde yardımcım var ama yinede hiçbir şeye yetişemiyorum... ama gece onlar uyuduktan sonra girip biraz gerilerden okumaya çalışıyorum...oda en erken 9-10 oluyor...hepiniz çok tatlı ve samimisiniz...daha önceden bir kerelik kısa bir merhabam olmuştu...ama dediğim gibi sürekli katılamayacağımdan sohbetinize aradan dalmak istemedim...sizin sorularınız olursa yazın, ben elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım....arada birde merhaba demeye çalışırım....
way femalexx sonunda yazdın, sana laf çarpmışlığım çoktur:)) demek doktorsun:94: yandın, sana sürekli soru sorarız şimdiTahmn edebiliyorum ikizlere bakmanın zorluğunu, Allah kolaylık versin. sen bizi tanıyosun ama biz tanımıyoruz, ismini de öğrenelim.
offf hele sukur burdsasınız napıyorsunuz bakımmm
canım sıkıldı benım yaaa, neden kımnse yok bu aksammm :96:
biz hep burdayız da sen nerelerdesin kaçak, nerdeydin tüm gün??
Ayşenur artık akşamları babamız gelmeye yakın dış kapının oraya gidip örümcekle bekliyor bağırıyor zıplıyor.Çağırıyorum gelmiyor itekliyorum geri oraya gidiyor.Baba gelince sevinçle yüzümüze bakıyor.Çünkü akşamları bir yerlere gezmeye gidiyoruz.Sanırım bu sebepten babayı kapılarda bekler oldu kuzum..... :)
yaşasın bide doktor arkadaşımız oldu. canım sürekli online olsan keşke. ikizlerinin adı ne nerde görev yapıyosun?sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.[/QUOT
günaydın canlar nasılsınız ???
hiç birine ahh edip sonra karşınızda birebir aynı şeyleri yaşadığını gördüğünüz oldumu .... şuan bunu yaşıyorum ve bu kişinini yine sığındığı kişi benim,,, eşim değil korkmayın yada yaşayan henüz kayınvalidem değil sevinmeyin :))) kuzenim şuan çok sıkıntıda tıpkı beni düşürdüğü durumlarda olduğum gibi ,,,,
günaydın canımanlatsana
canım benim ya ağzından çıkanlar ne güzel şeyler rabbim duysun..
ben kocamı çok sewiyorum naparsa yapsın sewgim hep ağır basıyor, wazgeçemiyorum, çekip gidemiyorum.. tabii içimde azımsanmayacak kadarda nefret war bu da bir gerçek.. aşk we nefreti en tawanda yaşıyorum.. nasıl oluyor demeyin oluyor işte..
gülşan istanbula gelince 6ay hapse sokcam onu, kararım kesin! ancak öyle belki anlar bazı şeyleri..
ewet bnde hep öyle dierek kendimi teselli ediorum herşey biim için diorum bu adamın başka karısı ailesi yok.. hedefi 40 yaşından sonra çalışmamakmış... (30 yaşında) 1 ew daha almak, ikimize birer araba çekmek, birde merkezi yerde kira getirisi yüksek bir dükkan almak... sonrası güzel yerde sakin bir mühitte süper lüx bir ewde keyif çatmak..
ama benim istediğim bu emellerine ulaşma yoluna birazda bensiz dewam etmesi.. en azından 2 sene...
o ikiz kızlarını kocaman öp .. bende çok isterdim ikizlerim olsun ama böyle duydukça boşver fatoş en güzeli olmuş diyorum )::)
önemli bir konu bir imama sor bence ?? bildiğim kadarı ile talak hakkı diye bişi var ve 3 kez söylenmeli ???
kocam facebook şifresini değiştirmiş!!! neden
dikaktini çekmeye çalışıyor olabilri mi hani konuşmuyorsunuz ya ???
evet cnm köln ve parisaslında uçak biletlerimiz bile hazır, taa 1 ay önce almıştı ama konsolosluk bugüne verdi randevuyu, pazartesi akşamı yolculuk inşallah o güne kadar çıkmış olur vize bakalım. yoksa yanıcak biletler (
anlar tabi cnm, ne farkeder ha hazır almışın ha kendin yapmışın.
wwwaaaawwww birilei parise gidiyorrr.... bende istiyorum bendeee..
yaşasın bide doktor arkadaşımız oldu. canım sürekli online olsan keşke. ikizlerinin adı ne nerde görev yapıyosun?
günaydın canımanlatsana
çok uzun be meral okumaz.. ::):))
ya kuzenim benim candan öte dostumdu herşeyimdi taa ben nişanlana kadar nişanda ismaille bir kavga etti herkese hem kendini hem ismaili rezil etti
3 yıl olacak hala kimse ismaili tam olarak anlamış sevebilmiş değil ki kimseye bi kötülüğü olmaz benim eşimin.. gerçekten çok iyi bir damattır,,,
rahatsızlandı bir gece eşim sebep kuzenimle ettiği tartışmanın yansımaları ile ilgili idi ...
ertesi gün aradım anlattım kimsem yokmuş yanımda ismaili tek başına hastaneye taşıdım annemlere anlatamıyorum dayımlar artık benle konuşmuyor diye bana verdiği cevam sen seçtin bu hayatı idi ,,,
şimdi dün akşam anneme şu cümleyi kurmuş teyze kimsem yok benim kucağıma düşen koca adamı hastane ye tek başına taşıdım ,,,
hala ellerim titriyor ve ağlıyortum hem halini anladığım ve üzüldüğüm için hemde kötü günlerimi hatırladıkça kötü oluyorum,,, ben dayanamadım yinede aradım ne olur üüzlme hep birlikte üstesinden geliriz dedim ,,, çok kötüyüm konuşamuıyorum dedi kapattı ağlıyordu ,,,((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?