2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biraz önce kanamam oldu acaba regl mi yoksa dün doktor muayene sırasında kurcaladı örnek aldı yaradan onun akıntısımı:26: iki gündür cinlerim tepemdeydi zaten regl olmadan önce öyle olurum ben,beyim evi terkederdi korkudan yani:90:

meral bizi paris e götür
meral bizi paris e götür
ooooooooo oleyyyyyyyy

hehe dur bi bakiim biz gidebilecek miyiz acep:82: walla Paris düşünürken Konyaya gitmek çok sevimsiz olur:96:

vaktiydiyse regl olmuşsundur cnm. ondan olsa herhalde dün olurdu

hehe dur bi bakiim biz gidebilecek miyiz acep:82: walla Paris düşünürken Konyaya gitmek çok sevimsiz olur:96:

vaktiydiyse regl olmuşsundur cnm. ondan olsa herhalde dün olurdu
ben doğumdan sonra hiç regl olmadım oyüzden günü geldimi bilmiyorum.dün akşam fitil koymuştum mntar için kafam karıştı ben eniyisi yarın dr arayıp sorayım:26:

ben yatıyorum kızlar size ii geceler. inşallah yarın güzel bir gün olur

yaaa kızlar birşey sorucam imam nikahı boş ol denmese bile kendiliğinden bitermi ? bir süresi varmı

Tam hatırlamıyorum ama 3 ay süresi vardı o da kadın hamile olabilir falan diye dinimizde süre tanınmış.Hem zaten artık tek nikah var resmi olarak biten evlilikler her anlamda bitmiş oluyor...

Ayşenur artık akşamları babamız gelmeye yakın dış kapının oraya gidip örümcekle bekliyor bağırıyor zıplıyor.Çağırıyorum gelmiyor itekliyorum geri oraya gidiyor.Baba gelince sevinçle yüzümüze bakıyor.Çünkü akşamları bir yerlere gezmeye gidiyoruz.Sanırım bu sebepten babayı kapılarda bekler oldu kuzum..... :)

offf hele sukur burdsasınız napıyorsunuz bakımmm
canım sıkıldı benım yaaa, neden kımnse yok bu aksammm :96:

bu erkekler ne kaddannnnn bencil.aklım almıyor bazan.

noldu kuzum?? evet bencildirler büyük bölümü

yaaa kızlar birşey sorucam imam nikahı boş ol denmese bile kendiliğinden bitermi ? bir süresi varmı

Canım islamda 3 talak vardır. yani evliliğin bitmesi için kocanın eşine 3 kez boş ol demesi gerekir ve üzerinden de 3 ay geçmelidir(3 regl dönemi)
Günümüzde artık resmi nikah bitince dini nikahın da düştüğünü söyleyen alimler var ama büyük bölümü sadece bir talağın düştüğünü söylüyor
İslamda kocan seni 3 talakla boşadı mı başka bi adamla evlenmeden tekrar onunla evlenemezsin ama tek talakla boşanınca tekrar evlenilebiliyor
Yani anlayacağın tek talakla boşanmış sayılıyorsun ama üzerinden 3 ay geçmeli. bence dinen de boşasın seni, ikrar etsin, böylesi daha iç rahatlatıcı olur

Son düzenleme:

Son düzenleme:

desene gezenti bi kızın var

günaydın canlar nasılsınız ???

hiç birine ahh edip sonra karşınızda birebir aynı şeyleri yaşadığını gördüğünüz oldumu .... şuan bunu yaşıyorum ve bu kişinini yine sığındığı kişi benim,,, eşim değil korkmayın yada yaşayan henüz kayınvalidem değil sevinmeyin :))) kuzenim şuan çok sıkıntıda tıpkı beni düşürdüğü durumlarda olduğum gibi ,,,,

yanlız baya büyükmüş planları :):) ama sizin bir orta yol bulmanız gerek eşinle tatilde bunu konuş , 40 yaşına geldiğinde ya evin araban olacak ama sevgisiz bir eşin psikolojisi bozuk iki çocuğun olacak paranı onların sağlığı için harcayacaksın ,,, yada hırslarını biraz dizginleyip düzenli bir ailen ve ortalama bir gelirin olacak herkes gibi sende bende sıtandart dzende yaşayacağız ???

bunun için seninde böyle düşünmen gerek görümcem gibi hem bol bol alışveriş yapayım her istediğimi yiyip giyeyim diyip hemde bir evimiz daha bir arabamız daha oslun diye kocanın kafasının etini yersen sonunda sende bir deli olacaksınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…