- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.241
çok uzun be meral okumaz.. ::):))
ya kuzenim benim candan öte dostumdu herşeyimdi taa ben nişanlana kadar nişanda ismaille bir kavga etti herkese hem kendini hem ismaili rezil etti
3 yıl olacak hala kimse ismaili tam olarak anlamış sevebilmiş değil ki kimseye bi kötülüğü olmaz benim eşimin.. gerçekten çok iyi bir damattır,,,
rahatsızlandı bir gece eşim sebep kuzenimle ettiği tartışmanın yansımaları ile ilgili idi ...
ertesi gün aradım anlattım kimsem yokmuş yanımda ismaili tek başına hastaneye taşıdım annemlere anlatamıyorum dayımlar artık benle konuşmuyor diye bana verdiği cevam sen seçtin bu hayatı idi ,,,
şimdi dün akşam anneme şu cümleyi kurmuş teyze kimsem yok benim kucağıma düşen koca adamı hastane ye tek başına taşıdım ,,,
hala ellerim titriyor ve ağlıyortum hem halini anladığım ve üzüldüğüm için hemde kötü günlerimi hatırladıkça kötü oluyorum,,, ben dayanamadım yinede aradım ne olur üüzlme hep birlikte üstesinden geliriz dedim ,,, çok kötüyüm konuşamuıyorum dedi kapattı ağlıyordu ,,,((
Etme bulma dünyası diye boşuna dememişler...
Kocaman bir Günaydın hepinize..
Bugün anneciğimin doğum günü, kızkardeşimle eşide bize gelecek, akşam güzel bir kutlama yapacaz anneme, lakin benim hiç keyfim yok bugün, malum dün kaynana bozuntusu moralimi bozmuştu, üstüne birde görümce cadısı eklendi, eşimi doldurmuşlar yine akşam, adam eve geldi surat beş karış, başı ağrımış, bişey anlatmadı ama ben anladım onların doldurduğunu, eşim bana arada kalmak istemiyorum onlarada söyledim sana da söylüyorum, hareketlerinize dikkat edin dedi, görümce cadısı akşam eşime telefon açıp kızı getir sevecem demiş, bende gelsin burada sevsin dedim, meğer cadı beni görmek istemiyormuş, neymiş ben o gelince yüzümü asıyormuşum, rahat edemiyormuş v.s v.s gelmek istemiyomuş, bende telefon açıp sıçtım sıvadım görümceye, şimdi ana-kız günlerce bana tafra yaparlar, arada zavallı annemde kaynayacak, ondan da acısını çıkarmaya çalışacaklar çünkü, daha yazacak çok şey var da sabah sabah canınızı sıkmayım...
Günaydın,
Bugün yine kötüyüm, ateşim var ve moralim de çok bozuk. Annem benden daha hasta, kaç yaşında kadın, ama ben işe gelmek zorunda olduğum için evde Doruk'a bakmaya gayret ediyor. Eşimi arayıp anlattım durumu, o gitti şimdi eve, ama sen de erken çık gel dedi. Bahsettim kimse oralı olmadı. Off anneme mi üzüleyim oğlumdan mı korkayım bulaşacak diye ya....
Geçmişe bakamıyorum, şu b.oktan işleri bitirip çıkmaya çalışıcam...
sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.[/QUOT
merhabalar...ben varım canım hem mart annesi, hemde dahiliye uzmanı...ama ben gündüz sürekli on line olup sizi takip edemiyorum çünkü benim ikiz kızlarım var...bütün gün onlardan pek vaktim olmuyor.üstelik birde yardımcım var ama yinede hiçbir şeye yetişemiyorum... ama gece onlar uyuduktan sonra girip biraz gerilerden okumaya çalışıyorum...oda en erken 9-10 oluyor...hepiniz çok tatlı ve samimisiniz...daha önceden bir kerelik kısa bir merhabam olmuştu...ama dediğim gibi sürekli katılamayacağımdan sohbetinize aradan dalmak istemedim...sizin sorularınız olursa yazın, ben elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım....arada birde merhaba demeye çalışırım....
dimek sensinbisde sürekli laf deyip duruyorduk neden konuşmuyorsun diye.
Öznur kocişemi kızdın?
noldu kuzum??evet bencildirler büyük bölümü
Canım islamda 3 talak vardır. yani evliliğin bitmesi için kocanın eşine 3 kez boş ol demesi gerekir ve üzerinden de 3 ay geçmelidir(3 regl dönemi)
Günümüzde artık resmi nikah bitince dini nikahın da düştüğünü söyleyen alimler var ama büyük bölümü sadece bir talağın düştüğünü söylüyor
İslamda kocan seni 3 talakla boşadı mı başka bi adamla evlenmeden tekrar onunla evlenemezsin ama tek talakla boşanınca tekrar evlenilebiliyor
Yani anlayacağın tek talakla boşanmış sayılıyorsun ama üzerinden 3 ay geçmeli. bence dinen de boşasın seni, ikrar etsin, böylesi daha iç rahatlatıcı olur
aslında ne yalan söyleyeyim kızmadım.ama beni böyle düşündürenler kocam ve erkek kardeşim.bu kadar mı koca totolu olur erkek milleti bu kadar mı canının kıymetini bilir.pes diyorum
way femalexx sonunda yazdın, sana laf çarpmışlığım çoktur:)) demek doktorsun:94: yandın, sana sürekli soru sorarız şimdiTahmn edebiliyorum ikizlere bakmanın zorluğunu, Allah kolaylık versin. sen bizi tanıyosun ama biz tanımıyoruz, ismini de öğrenelim.
biz hep burdayız da sen nerelerdesin kaçak, nerdeydin tüm gün??
nerede olsun fingir fingir geziyordur.
canım çok geçmiş olsunn ,,, çok üzüldüm annene ama doruğada geçmez inşalah neysei eşin gitmiş eve sende izin almaya çalış bakalım inşallah veriri insafsızlarr,,,
Kocaman bir Günaydın hepinize..
Bugün anneciğimin doğum günü, kızkardeşimle eşide bize gelecek, akşam güzel bir kutlama yapacaz anneme, lakin benim hiç keyfim yok bugün, malum dün kaynana bozuntusu moralimi bozmuştu, üstüne birde görümce cadısı eklendi, eşimi doldurmuşlar yine akşam, adam eve geldi surat beş karış, başı ağrımış, bişey anlatmadı ama ben anladım onların doldurduğunu, eşim bana arada kalmak istemiyorum onlarada söyledim sana da söylüyorum, hareketlerinize dikkat edin dedi, görümce cadısı akşam eşime telefon açıp kızı getir sevecem demiş, bende gelsin burada sevsin dedim, meğer cadı beni görmek istemiyormuş, neymiş ben o gelince yüzümü asıyormuşum, rahat edemiyormuş v.s v.s gelmek istemiyomuş, bende telefon açıp sıçtım sıvadım görümceye, şimdi ana-kız günlerce bana tafra yaparlar, arada zavallı annemde kaynayacak, ondan da acısını çıkarmaya çalışacaklar çünkü, daha yazacak çok şey var da sabah sabah canınızı sıkmayım...
Burcucum, çok geçmiş olsun, zor bir durum, inşallah erken çıkarsında Doruğun yanında olursun, annende hastaymış, ona da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız, bugün keyifsiz birgün hakkaten...
Fatmacım, ah et bakalım, belki işe yarar da tepetaklak olurlar :))) Ayrıca eşime tüm gece boyunca en şirin halimle çok iyi davrandım, hiç vıdı vıdı etmedim, adam kendi dedi bana zaten, bana hiç öyle gelmiyorsun annemle-bacım niye sürekli öyle yanlış anlıyorlar diye, bende ben onların suratsızlığına alıştım onlar da benimkine alışırlar zamanla bırak sen çabalama, ben hallederim kimseyi kırmadan dedim gülerek, oysa içimden ne küfürler savuruyordum o an :))
Burcucum, çok geçmiş olsun, zor bir durum, inşallah erken çıkarsında Doruğun yanında olursun, annende hastaymış, ona da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız, bugün keyifsiz birgün hakkaten...
Fatmacım, ah et bakalım, belki işe yarar da tepetaklak olurlar :))) Ayrıca eşime tüm gece boyunca en şirin halimle çok iyi davrandım, hiç vıdı vıdı etmedim, adam kendi dedi bana zaten, bana hiç öyle gelmiyorsun annemle-bacım niye sürekli öyle yanlış anlıyorlar diye, bende ben onların suratsızlığına alıştım onlar da benimkine alışırlar zamanla bırak sen çabalama, ben hallederim kimseyi kırmadan dedim gülerek, oysa içimden ne küfürler savuruyordum o an :))
Burcu geçmiş olsun annene canım.
Burcu bayramda buluşalım mı ?
günaydın canım arkadaşlarım eserle bu sabah tartıştık evi terk etti tartıştık demek yanlış olur o bağırdı bağırdı gidiyorum bundan sonrada gelmiyorum dedi gitti ayrıtıları birazdan yazarım
günaydın canım arkadaşlarım eserle bu sabah tartıştık evi terk etti tartıştık demek yanlış olur o bağırdı bağırdı gidiyorum bundan sonrada gelmiyorum dedi gitti ayrıtıları birazdan yazarım
Sağol Öznur...
Buluşalım canım, zaten Aylin de gelecek, onunla da buluşacaktık. Ama eşimin hangi günler çalışacağı belli değil daha, belli olsun, burda karşılaşamasak bile mesaj atarım. Senin hangi günler müsait olacağın belli mi?
Cehennemin dibine gitsin, valla çok cinim üstümde, hiç pozitif şeyler söyleyemeyeceğim. Rahat ve iyi niyet batıyor onun bi tarafına, gelmezse gelmesin be, sanki ona muhtaç olan var. Yarın öbür gün oğlum diye meleye meleye kapını aşındırınca görürüm ben onu!
burcunun içine aylin kaçmış :):):)) şşşttt sakin aaa,,, yangına körük olmayalım ,,, :):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?