2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin ne suçun var canım benim.neredeyse hepimizin bebişi ya düştü ya başını bi yere çarptı.biz mi kasten yapıyoruz.
geçmiş olsun canım.

Kızlar sağolun güzel dilekleriniz için, sabrın sonu selamettir derler, yaşayıp görecem bakalım, yada sonunda sabır taşı çatlayıp olan olacak :))9

Öznurcum, kocamı arada bırakanlar anasıyla bacısı, ben hiç onlar hakkında konuşmam şikayette bulunmam, akşam başı ağrıdı adamın, sonra bana senin yanında huzur buluyorum dedi, az kaldı zafer benim olacak inşallah..

Esinnn, inanamıyorum yaaa, nedir bu adamın derdi, ayrıntıları yaz çabuk merak ettim..

Burcu sanırım ilk gün biz baya bi kapı gezeceğiz.İlk günden sonra rahat olurum.
Aylin"i de görmek isterim.

İlk gün olmaz zaten ama öncesi ya da sonrası için konuşalım.

burcunun içine aylin kaçmış :):):)) şşşttt sakin aaa,,, yangına körük olmayalım ,,, :):))

Yok canım, bunun yangına körük olmakla alakası yok. Bu adam kocadan önce baba artık ve babalık öyle kapıyı çarpıp gidip sonra da oğlumu görecem demekle olmaz. Esin ne kadar sabrettiyse, bu iyice gemi azıya aldı. Ayıp bişey !

Simenay yazık kocana üzüldüm vallahi.Adam sürekli huzursuz oluyor demekki.İnsanın evine sürekli bu şekilde gelmesi ne kötü.

Bunu biraz da anası ve kardeşi düşünse ya...

Nilüfer özlettin. Geçmiş olsun Haktan'a, bebek bunlar, düşer de çarpar da, senin ne suçun var... Allah beterinden saklasın.

GÜNAYDIINNN
Dün gece Eymen sadece 3 kez uyandı,çok mesudum 2,5 - 3 saatlik dilimler halinde uyuduk çok şükür. Önceki gece sabahladıktan sonra çok iyi geldi walla

VEE bu sabah koca kişisini öperek uyandırdım sanırım iyi uyumuş olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla öyle yaptım, adam da şaştı:))

Ayy, sonunda güzel bi haber geldi, çok sevindim. İyi uyumuş olmanıza sevindim zaten. Ama koca kişisini öperek uyandırmana coştum diyebiliriz

Peki sen öperek uyandırınca adam naptı, şoka mı girdi, yahu beni de bayramda yurtdışına götüren bi kocam olsa ben yalayarak bile uyandırabilirim onu

ok haberleşiriz.ya aslında yarında buluşabiliriz.bayramın 1.gününden sonrada olabilir.
benim tocam büyük olasılıkla 2 gün çalışmaz.
kardeşi ve anası yerine ben düşündüm işte ama cidden üzüntü verecek bi durum.

aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)

Teşekkürler.
Bal limon karabiberi yaptım, dün iyiydim, bugün yine beterim. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık, cumartesi yatayım, pazara bişeyim kalmaz aslında.

Peki sen öperek uyandırınca adam naptı, şoka mı girdi, yahu beni de bayramda yurtdışına götüren bi kocam olsa ben yalayarak bile uyandırabilirim onu

ya kocan benim ki gibiyse uyurken ona dokunulmasından nefret ediyorsa.
keza bende uyurken bana dokunulmmasından nefret ederim.hele başkası kaldırırsa beni tüm günü bağırıp çağırıp asabiyet yapıp geçiririm.

Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleşti sanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım

gel anacım gelllll.

Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleşti sanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım

O zaman büyük buluşma organize edile !

Aylin de geliyormuş, başka gelenler de olur, o zaman 2. gün yapsak mı acaba?

aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)

Aşkolsun, davet mi bekleyeceksin... Ben de geliyorum diyeceksin sadece. Şöyle ki, bizim Öznur'la evlerimiz yürüyerek 10 dk falan mesafede, her an buluşabiliriz de o yüzden böyle ikimiz buluşacakmışız gibi konuştuk.

Ay yazıyorum yazıyorum ama hızınıza yetişemiyorum başım döndü sitede bi önceki sayfa bi sonraki sayfa :95:
Senin kocan bunalımda Esincim, nedenini biz bilemeyiz ama belki sen tahmin edebiliyorsundur, gidip yalvaracak kadın değilsin sen, o gelip yalvaracak, neyseki 9 gün tatil var, c.tesi yap hediğini ondan sonra akşamında soranlara bayram tatilini bahane edip doooğru annenin evine git düşün taşın bu 9 günde hiç aramazsa boşa gitsin şu herifi, düzelirse tekrar nikah kıyarsın bak ben kıydım zor bişey değil

evet cnm, zaten çoğu zaman gerçekten mazlumsan ah yerde kalmaz...

Ben bu adamın.... Anladığım kadarıyla bu adamın niyeti başından beri buymuş ve bikaçgündür seni yıldırıp, senin onu göndermeni bekliyormuş ya da gitmeni. senden bunu göremeyince de kendisini galeyana getirmiş böyle. Bu çok anormal bi durum Esin, birden ne oldu böyle adama. Aylin sana bişey sormuştu ya dün, bana öyle gibi gelmeye başladı. Sen de heyecanlıydın o kadar hedik için, lanet herif herşeyi boğazında bıraktı. Cnm inşallah sen ve cemy için herzaman herşey çok güzel olur ve o adam pişmanlıktan....

Açtı gözlerini,gülümsedi,doğrulup beni öptü sonra gidip elini yüzünü yıkadı ve geri geldi. Sen beni öptün mü diye sordu, ben de bilmiyorum olabilir dedim:)) way way wayy diye nara atıp üstüme atladı

olmasssssss sen yasaklısın :)))

2.gün uygundur.
evet hatta biraz daha zorlasak Burcu ıile komşu çıkacağız.

üstüne mi atladı

Acayip kadın !

Meral ve çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım, manyak mıyım ne Peki sonra ne oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…