- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.261
GÜNAYDINLAR canlar..nasılsınız,.nezamandır yazamadım,.işlerim yoğun vs.bu arada haktan beşiğinden düştü:85:asansörlü olmasına rağmen,nasıl düştü halaaa aklım almıyoneyseki bişey olmadı ALLAHA şükür..ben yan odada ütü yapıyodum,beşiği yatak odasında eşimde uyuyo,.bi gürültü geldi,.eşim koşş haktan düştü dedi,.elim ayağım titredi,.ALLAHIM çok zor bi durum,.inşallah bidaha başımıza gelmez,.sevgili kocamda bana kızıyo,nasıl düşüyo bilmemne,.hep suç benim..sinir oluyorum. oıfffffffffff.neyse:85: :85:
Burcu sanırım ilk gün biz baya bi kapı gezeceğiz.İlk günden sonra rahat olurum.
Aylin"i de görmek isterim.
burcunun içine aylin kaçmış :):):)) şşşttt sakin aaa,,, yangına körük olmayalım ,,, :):))
Simenay yazık kocana üzüldüm vallahi.Adam sürekli huzursuz oluyor demekki.İnsanın evine sürekli bu şekilde gelmesi ne kötü.
GÜNAYDINLAR canlar..nasılsınız,.nezamandır yazamadım,.işlerim yoğun vs.bu arada haktan beşiğinden düştü:85:asansörlü olmasına rağmen,nasıl düştü halaaa aklım almıyoneyseki bişey olmadı ALLAHA şükür..ben yan odada ütü yapıyodum,beşiği yatak odasında eşimde uyuyo,.bi gürültü geldi,.eşim koşş haktan düştü dedi,.elim ayağım titredi,.ALLAHIM çok zor bi durum,.inşallah bidaha başımıza gelmez,.sevgili kocamda bana kızıyo,nasıl düşüyo bilmemne,.hep suç benim..sinir oluyorum. oıfffffffffff.neyse:85: :85:
GÜNAYDIINNN
Dün gece Eymen sadece 3 kez uyandı,çok mesudum2,5 - 3 saatlik dilimler halinde uyuduk çok şükür. Önceki gece sabahladıktan sonra çok iyi geldi walla
VEE bu sabah koca kişisini öperek uyandırdımsanırım iyi uyumuş olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla öyle yaptım, adam da şaştı:))
sitede polis ve avukat var, bi de doktor olsaydı süper olurdu :) şöööle dahiliyeci falan.[/QUOT
merhabalar...ben varım canım hem mart annesi, hemde dahiliye uzmanı...ama ben gündüz sürekli on line olup sizi takip edemiyorum çünkü benim ikiz kızlarım var...bütün gün onlardan pek vaktim olmuyor.üstelik birde yardımcım var ama yinede hiçbir şeye yetişemiyorum... ama gece onlar uyuduktan sonra girip biraz gerilerden okumaya çalışıyorum...oda en erken 9-10 oluyor...hepiniz çok tatlı ve samimisiniz...daha önceden bir kerelik kısa bir merhabam olmuştu...ama dediğim gibi sürekli katılamayacağımdan sohbetinize aradan dalmak istemedim...sizin sorularınız olursa yazın, ben elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım....arada birde merhaba demeye çalışırım....
Günaydın şu eşref saatlerini hep böyle harcıyorum, Allahım o an daha önemli bişey isteysedim nolurdu sankiiii
Neyse memnun olduk femalexx Allah o bıcırıklarla başedebilme gücü versin sana :18:
GÜNAYDIINNN
Dün gece Eymen sadece 3 kez uyandı,çok mesudum2,5 - 3 saatlik dilimler halinde uyuduk çok şükür. Önceki gece sabahladıktan sonra çok iyi geldi walla
VEE bu sabah koca kişisini öperek uyandırdımsanırım iyi uyumuş olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla öyle yaptım, adam da şaştı:))
Aylin, ses ver...
Burcu sanırım ilk gün biz baya bi kapı gezeceğiz.İlk günden sonra rahat olurum.
Aylin"i de görmek isterim.
İlk gün olmaz zaten ama öncesi ya da sonrası için konuşalım.
Yok canım, bunun yangına körük olmakla alakası yok. Bu adam kocadan önce baba artık ve babalık öyle kapıyı çarpıp gidip sonra da oğlumu görecem demekle olmaz. Esin ne kadar sabrettiyse, bu iyice gemi azıya aldı. Ayıp bişey !
Bunu biraz da anası ve kardeşi düşünse ya...
Nilüfer özlettin. Geçmiş olsun Haktan'a, bebek bunlar, düşer de çarpar da, senin ne suçun var... Allah beterinden saklasın.
Günaydın Burcu gördüğün gibi geçmişi okuyup laf yetiştirmeye çalışıyodum, sana da yine geçmiş olsun, bal limon karabiber üçlüsünü yaptın mı ya da zencefil karanfil ıhlamur üçlüsünü?
Günaydın Burcu gördüğün gibi geçmişi okuyup laf yetiştirmeye çalışıyodum, sana da yine geçmiş olsun, bal limon karabiber üçlüsünü yaptın mı ya da zencefil karanfil ıhlamur üçlüsünü?
Peki sen öperek uyandırınca adam naptı, şoka mı girdi, yahu beni de bayramda yurtdışına götüren bi kocam olsa ben yalayarak bile uyandırabilirim onu
Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleştisanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım
Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleştisanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım
ok haberleşiriz.ya aslında yarında buluşabiliriz.bayramın 1.gününden sonrada olabilir.
benim tocam büyük olasılıkla 2 gün çalışmaz.
kardeşi ve anası yerine ben düşündüm işteama cidden üzüntü verecek bi durum.
aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)
günaydın canım arkadaşlarım eserle bu sabah tartıştık evi terk etti tartıştık demek yanlış olur o bağırdı bağırdı gidiyorum bundan sonrada gelmiyorum dedi gitti ayrıtıları birazdan yazarım
günaydın canlar nasılsınız ???
hiç birine ahh edip sonra karşınızda birebir aynı şeyleri yaşadığını gördüğünüz oldumu .... şuan bunu yaşıyorum ve bu kişinini yine sığındığı kişi benim,,, eşim değil korkmayın yada yaşayan henüz kayınvalidem değil sevinmeyin :))) kuzenim şuan çok sıkıntıda tıpkı beni düşürdüğü durumlarda olduğum gibi ,,,,
günaydın canım arkadaşlarım eserle bu sabah tartıştık evi terk etti tartıştık demek yanlış olur o bağırdı bağırdı gidiyorum bundan sonrada gelmiyorum dedi gitti ayrıtıları birazdan yazarım
Peki sen öperek uyandırınca adam naptı, şoka mı girdi, yahu beni de bayramda yurtdışına götüren bi kocam olsa ben yalayarak bile uyandırabilirim onu
aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)
O zaman büyük buluşma organize edile !
Aylin de geliyormuş, başka gelenler de olur, o zaman 2. gün yapsak mı acaba?
Aşkolsun, davet mi bekleyeceksin... Ben de geliyorum diyeceksin sadece. Şöyle ki, bizim Öznur'la evlerimiz yürüyerek 10 dk falan mesafede, her an buluşabiliriz de o yüzden böyle ikimiz buluşacakmışız gibi konuştuk.
evet cnm, zaten çoğu zaman gerçekten mazlumsan ah yerde kalmaz...
Ben bu adamın.... Anladığım kadarıyla bu adamın niyeti başından beri buymuş ve bikaçgündür seni yıldırıp, senin onu göndermeni bekliyormuş ya da gitmeni. senden bunu göremeyince de kendisini galeyana getirmiş böyle. Bu çok anormal bi durum Esin, birden ne oldu böyle adama. Aylin sana bişey sormuştu ya dün, bana öyle gibi gelmeye başladı. Sen de heyecanlıydın o kadar hedik için, lanet herif herşeyi boğazında bıraktı. Cnm inşallah sen ve cemy için herzaman herşey çok güzel olur ve o adam pişmanlıktan....
Açtı gözlerini,gülümsedi,doğrulup beni öptü sonra gidip elini yüzünü yıkadı ve geri geldi. Sen beni öptün mü diye sordu, ben de bilmiyorum olabilir dedim:)) way way wayy diye nara atıp üstüme atladı
ya kocan benim ki gibiyse uyurken ona dokunulmasından nefret ediyorsa.
keza bende uyurken bana dokunulmmasından nefret ederim.hele başkası kaldırırsa beni tüm günü bağırıp çağırıp asabiyet yapıp geçiririm.
gel anacım gelllll.
evet cnm, zaten çoğu zaman gerçekten mazlumsan ah yerde kalmaz...
Ben bu adamın.... Anladığım kadarıyla bu adamın niyeti başından beri buymuş ve bikaçgündür seni yıldırıp, senin onu göndermeni bekliyormuş ya da gitmeni. senden bunu göremeyince de kendisini galeyana getirmiş böyle. Bu çok anormal bi durum Esin, birden ne oldu böyle adama. Aylin sana bişey sormuştu ya dün, bana öyle gibi gelmeye başladı. Sen de heyecanlıydın o kadar hedik için, lanet herif herşeyi boğazında bıraktı. Cnm inşallah sen ve cemy için herzaman herşey çok güzel olur ve o adam pişmanlıktan....
Açtı gözlerini,gülümsedi,doğrulup beni öptü sonra gidip elini yüzünü yıkadı ve geri geldi. Sen beni öptün mü diye sordu, ben de bilmiyorum olabilir dedim:)) way way wayy diye nara atıp üstüme atladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?