- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.281
Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleştisanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım
Teşekkürler.
Bal limon karabiberi yaptım, dün iyiydim, bugün yine beterim. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık, cumartesi yatayım, pazara bişeyim kalmaz aslında.
aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)
yaw aşkolsun ben yokken geliyosun yane
QUOTE]
Vizen yetişmesin diye dua edeyim mi
[
Meral ve çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım, manyak mıyım nePeki sonra ne oldu :26:
Meral ve çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım, manyak mıyım nePeki sonra ne oldu :26:
QUOTE]
neee yok hayır etme, öhö öhö yani sen elbet İstanbula tekrar gelirsin di mi:86:
ay ben de heyecanlanıp mutlu oldum sanırım ben de manyağım, ee sonra nolduuu?
Sağolun kızlar, mutlu olacağınızı bildiğim için paylaştım sizinle zaten. hepinizi çok seviyorumkaç senelik arkadaşlarımla paylaşmadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum, burda olmaktan, sizi tanımaktan çok memnunum
İyiyim canım da özledim sanki ne demek? özledim desen daha memnun olurdumevet dün fazla konuşamadık ben burdaydım da sen yoktun, ya yemin ederim akşam eve gidince gözlerim yanıyor işim olmasa bile bütün gün burayı takip edicem diye pcye bakıyorum
bayramda geliyorum hatta c.tesi geliyoruz eşimle kardeşimde kalacağız ( beylikdüzünde oturuyor), sonra eşim çorluya dönecek ben de anneme geçeceğim, (bahçelievler-güngören tarafında oturuyorlar).Çarşamabaya kadar İstanbul yağışlı olacakmış diye duydum haberiniz olsun
geçmiş olsun cnm, evet yaa dinlenmeden geçmiyor cidden bu hastalık,haftasonu atlatırsın inş.
ay ben de heyecanlanıp mutlu oldum sanırım ben de manyağım, ee sonra nolduuu?
Sonraaaaa:)) Bişi olmadı yaa, çok mutlu olduğunu, yaaş yavaş eski günlere döneceğimizi falan söyledi..Eymen uyanıp ağladı ve o da işe gitti
olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
Ay yazıyorum yazıyorum ama hızınıza yetişemiyorum başım döndü sitede bi önceki sayfa bi sonraki sayfa :95:
Senin kocan bunalımda Esincim, nedenini biz bilemeyiz ama belki sen tahmin edebiliyorsundur, gidip yalvaracak kadın değilsin sen, o gelip yalvaracak, neyseki 9 gün tatil var, c.tesi yap hediğini ondan sonra akşamında soranlara bayram tatilini bahane edip doooğru annenin evine git düşün taşın bu 9 günde hiç aramazsa boşa gitsin şu herifi, düzelirse tekrar nikah kıyarsın bak ben kıydım zor bişey değil
evet cnm, zaten çoğu zaman gerçekten mazlumsan ah yerde kalmaz...
Ben bu adamın.... Anladığım kadarıyla bu adamın niyeti başından beri buymuş ve bikaçgündür seni yıldırıp, senin onu göndermeni bekliyormuş ya da gitmeni. senden bunu göremeyince de kendisini galeyana getirmiş böyle. Bu çok anormal bi durum Esin, birden ne oldu böyle adama. Aylin sana bişey sormuştu ya dün, bana öyle gibi gelmeye başladı. Sen de heyecanlıydın o kadar hedik için, lanet herif herşeyi boğazında bıraktı. Cnm inşallah sen ve cemy için herzaman herşey çok güzel olur ve o adam pişmanlıktan....
Açtı gözlerini,gülümsedi,doğrulup beni öptü sonra gidip elini yüzünü yıkadı ve geri geldi. Sen beni öptün mü diye sordu, ben de bilmiyorum olabilir dedim:)) way way wayy diye nara atıp üstüme atladı
olmasssssss sen yasaklısın :)))
2.gün uygundur.
evet hatta biraz daha zorlasak Burcu ıile komşu çıkacağız.
ben ayarlar kısmından bir sayfada gösterilen ileti sayısını 40 a çıkardım hepisini tek seferde uğraşamdan görebiliyorum tavsiye ederim )::)
wwwwaaawwww ,, kıs yarın bened bi deneyeyim... dün akşam ben onun üstüne atladım ama çok yorgunum dedi )::) başı ağrıyormuş ,,, çok bozuldum valla ,,,
smaile ler nerdeeeeee ??? oklava lasım banaaa,,,
olsun biz okuruz canımçok uzun be meral okumaz.. ::):))
ya kuzenim benim candan öte dostumdu herşeyimdi taa ben nişanlana kadar nişanda ismaille bir kavga etti herkese hem kendini hem ismaili rezil etti
3 yıl olacak hala kimse ismaili tam olarak anlamış sevebilmiş değil ki kimseye bi kötülüğü olmaz benim eşimin.. gerçekten çok iyi bir damattır,,,
rahatsızlandı bir gece eşim sebep kuzenimle ettiği tartışmanın yansımaları ile ilgili idi ...
ertesi gün aradım anlattım kimsem yokmuş yanımda ismaili tek başına hastaneye taşıdım annemlere anlatamıyorum dayımlar artık benle konuşmuyor diye bana verdiği cevam sen seçtin bu hayatı idi ,,,
şimdi dün akşam anneme şu cümleyi kurmuş teyze kimsem yok benim kucağıma düşen koca adamı hastane ye tek başına taşıdım ,,,
hala ellerim titriyor ve ağlıyortum hem halini anladığım ve üzüldüğüm için hemde kötü günlerimi hatırladıkça kötü oluyorum,,, ben dayanamadım yinede aradım ne olur üüzlme hep birlikte üstesinden geliriz dedim ,,, çok kötüyüm konuşamuıyorum dedi kapattı ağlıyordu ,,,(( etme bulma dünyası, insan temiz kalpli olunca ahı böyle tutar işte
nedemek canımızı sıkmakKocaman bir Günaydın hepinize..
Bugün anneciğimin doğum günü, kızkardeşimle eşide bize gelecek, akşam güzel bir kutlama yapacaz anneme, lakin benim hiç keyfim yok bugün, malum dün kaynana bozuntusu moralimi bozmuştu, üstüne birde görümce cadısı eklendi, eşimi doldurmuşlar yine akşam, adam eve geldi surat beş karış, başı ağrımış, bişey anlatmadı ama ben anladım onların doldurduğunu, eşim bana arada kalmak istemiyorum onlarada söyledim sana da söylüyorum, hareketlerinize dikkat edin dedi, görümce cadısı akşam eşime telefon açıp kızı getir sevecem demiş, bende gelsin burada sevsin dedim, meğer cadı beni görmek istemiyormuş, neymiş ben o gelince yüzümü asıyormuşum, rahat edemiyormuş v.s v.s gelmek istemiyomuş, bende telefon açıp sıçtım sıvadım görümceye, şimdi ana-kız günlerce bana tafra yaparlar, arada zavallı annemde kaynayacak, ondan da acısını çıkarmaya çalışacaklar çünkü, daha yazacak çok şey var da sabah sabah canınızı sıkmayım...seni taktir ediyorum arkadaşım, işte böyle devam sonunda zafer senin olacak. cadı kaynana oğlunu kendi çenesiyle kaybedecek
annene geçmiş olsun canım doruğa bulaşmaz inşallah maske taksın evde annen. benim kayınvalde bakarken merte, hastalanmıştı maske takmıştı bulaşmasın diye ama yinede bulaşmıştı:90:Günaydın,
Bugün yine kötüyüm, ateşim var ve moralim de çok bozuk. Annem benden daha hasta, kaç yaşında kadın, ama ben işe gelmek zorunda olduğum için evde Doruk'a bakmaya gayret ediyor. Eşimi arayıp anlattım durumu, o gitti şimdi eve, ama sen de erken çık gel dedi. Bahsettim kimse oralı olmadı. Off anneme mi üzüleyim oğlumdan mı korkayım bulaşacak diye ya....
Geçmişe bakamıyorum, şu b.oktan işleri bitirip çıkmaya çalışıcam...
iyi bi dersi hakediyo seninki,sizi biraz özlesin aklı başına gelir zaten, sürünerek döner merak etme canım.günaydın canım arkadaşlarım eserle bu sabah tartıştık evi terk etti tartıştık demek yanlış olur o bağırdı bağırdı gidiyorum bundan sonrada gelmiyorum dedi gitti ayrıtıları birazdan yazarım
geçmiş olsun canım, çok korkmuşsundur ben olsam bende telaşlanırdım. kocalarımıza göre zaten hep bizim suçumuz. tam dayaklıklar.GÜNAYDINLAR canlar..nasılsınız,.nezamandır yazamadım,.işlerim yoğun vs.bu arada haktan beşiğinden düştü:85:asansörlü olmasına rağmen,nasıl düştü halaaa aklım almıyoneyseki bişey olmadı ALLAHA şükür..ben yan odada ütü yapıyodum,beşiği yatak odasında eşimde uyuyo,.bi gürültü geldi,.eşim koşş haktan düştü dedi,.elim ayağım titredi,.ALLAHIM çok zor bi durum,.inşallah bidaha başımıza gelmez,.sevgili kocamda bana kızıyo,nasıl düşüyo bilmemne,.hep suç benim..sinir oluyorum. oıfffffffffff.neyse:85: :85:
canım eymenin uyuması bi yana eşinle aranızın düzeliyo olmasına çok sevindim. inşallah kıymetini bilir.GÜNAYDIINNN
Dün gece Eymen sadece 3 kez uyandı,çok mesudum2,5 - 3 saatlik dilimler halinde uyuduk çok şükür. Önceki gece sabahladıktan sonra çok iyi geldi walla
VEE bu sabah koca kişisini öperek uyandırdımsanırım iyi uyumuş olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla öyle yaptım, adam da şaştı:))
Bazen bizde de öyle oluyor ve ben de çok bozuluyorum :86:wwwwaaawwww ,, kıs yarın bened bi deneyeyim... dün akşam ben onun üstüne atladım ama çok yorgunum dedi )::) başı ağrıyormuş ,,, çok bozuldum valla ,,,
hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim şimdi babamı bekliyorum internete girsin diye şu anda sudanda malum ben onun istemediği bir evlilik yaptım şimdi boşanıyorum dersem ne tepki verir bilemiyorum yanımda olmasına çok ihtiyacım var üzülmüyorum iç ama korkuyorum
olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?