2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramda oğluşumla İstanbul da olmam kesinleşti sanırım 3. ya da 4. gün dönerim Çorlu ya, buluşma olursa katılacağımı şimdiden bilgilerinize sunarım

yaw aşkolsun ben yokken geliyosun yane

Teşekkürler.
Bal limon karabiberi yaptım, dün iyiydim, bugün yine beterim. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık, cumartesi yatayım, pazara bişeyim kalmaz aslında.

geçmiş olsun cnm, evet yaa dinlenmeden geçmiyor cidden bu hastalık,haftasonu atlatırsın inş.

aylincim nasılsın .. dün biz senle hiç konuşmadık mı özledim sanki seni :)): ) bayramda geleceksin dimi buluşacağız... burcu ve öznur benide davet ederlerse bende geleceğim :):)

İyiyim canım da özledim sanki ne demek? özledim desen daha memnun olurdum evet dün fazla konuşamadık ben burdaydım da sen yoktun, ya yemin ederim akşam eve gidince gözlerim yanıyor işim olmasa bile bütün gün burayı takip edicem diye pcye bakıyorum
bayramda geliyorum hatta c.tesi geliyoruz eşimle kardeşimde kalacağız ( beylikdüzünde oturuyor), sonra eşim çorluya dönecek ben de anneme geçeceğim, (bahçelievler-güngören tarafında oturuyorlar).Çarşamabaya kadar İstanbul yağışlı olacakmış diye duydum haberiniz olsun

Çok uzakmışsın yaw, buluşma yeri tespit etmek zor olacak :) Şimdiden düşünelim bence, tatilde foruma bu kadar sık giremeyiz.

yaw aşkolsun ben yokken geliyosun yane

geçmiş olsun cnm, evet yaa dinlenmeden geçmiyor cidden bu hastalık,haftasonu atlatırsın inş.

İnşallah canım, sağol...

Vizen yetişmesin diye dua edeyim mi

Ne vizesi bu, nereye gidiyo Meral?

ay ben de heyecanlanıp mutlu oldum sanırım ben de manyağım, ee sonra nolduuu?

Biz seninle tescilli değil miydik zaten :)

Sonraaaaa:)) Bişi olmadı yaa, çok mutlu olduğunu, yaaş yavaş eski günlere döneceğimizi falan söyledi..Eymen uyanıp ağladı ve o da işe gitti

İnşallah, valla bütün kalbimle bunu istiyorum.

alışverişe gitmem lazım hiççççççç canım istemiyor.yine moralim bozulacak 40 beden denemekden.
gerçi bunada şükür doğumdan 2 ay sonra 44 beden bile olmuyordu.

olayı anlatayım sbah 6.30 da oğlum uyandı onun sesine eserde yukarı çıktı bi dakka canım oğlum yaptı sonra sen hediğe 30 kişi mi dvet ettin dedi evet dedim neree sığdıracaksın dedi anlattım saçmalama iptal et burdakileri sadece anakyadan gelenleri ağırla buralılara sonra yaparsın dedi dedim insanlara haber verdim iptal edemem n sandalye fln getirmem hiçbi işe karışmam dedi tmm dedim bağıra çağıra kalktı biraz mantık ya biraz mantık dedi cevap vermedimsadece annemin bugün geleceğini söyledim o da ben gelmiyorum bundan sonra eve dedi yine cevap vermedim peki üzüldüm mü TINNNNN

bu adam kendine bi bahane arıyormuş ve kendi kendine yaratmış.

hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim şimdi babamı bekliyorum internete girsin diye şu anda sudanda malum ben onun istemediği bir evlilik yaptım şimdi boşanıyorum dersem ne tepki verir bilemiyorum yanımda olmasına çok ihtiyacım var üzülmüyorum iç ama korkuyorum

ben ayarlar kısmından bir sayfada gösterilen ileti sayısını 40 a çıkardım hepisini tek seferde uğraşamdan görebiliyorum tavsiye ederim )::)

wwwwaaawwww ,, kıs yarın bened bi deneyeyim... dün akşam ben onun üstüne atladım ama çok yorgunum dedi )::) başı ağrıyormuş ,,, çok bozuldum valla ,,,

olmasssssss sen yasaklısın :)))

2.gün uygundur.
evet hatta biraz daha zorlasak Burcu ıile komşu çıkacağız.

smaile ler nerdeeeeee ??? oklava lasım banaaa,,,

ya bencede bi bahane arıyomuş ama beni bu kadar yıpratmadan bitti deseydi daha iyiydi bilmem belki bu hale getirince dahaaz üüzülürüm diye düşündü ki aynen öyle oldu MERAL bişi sormuşsun bilmiyorum belki vardır umrunda m dersen hiiiiçççç deil artık

oklava nerede ya beende bulamıyorum
hahah benımkınınde bası agrıyordu dun ama ben ustune atlamadım.

Anne babaların çocuklarına sonsuz kredisi vardır, destek olacağından eminim. Sen çok daha iyisini hakediyorsun bunu çok içten söylüyorum, senin kocana değmez

Bi sorun var ortada ve o bunlara sığınıp bahaneler yaratıyor ve üste çıkmaya çalışıyor Esin, ya bu adam sudan da bi haltlar karıştırdı ya da karıştırmaya devam ediyor ve pişmanlığını ne yapacağını bilmez halde saldırarak yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…