2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkili testini eline aldığında Free Beta HCG değerini yaz bana
wuu heyecan yaptım:))))

müdürün patawatsızlıkta sınır tanımıyor maşallah! ewet deseydin2. geliyorrrrr:)))

Aynen biz de yatmadan önce yıkıyoruz, sıcacık evde ısıtıcı açıyoruz, fakat masaj bittiği anda döne döne kaçmaya başlıyor, alıp getiriyorum, yine kaçıyor, giydiriyorum çıkarıyor, üşüdüyse ondandır... O kadar grip oldum, benden kapmadı, gitti kudurukluğundan hasta oldu sıpa :)

canım doruk paşayada çok geçmiş olsun

Sağol Fatmacım...

Teşekkürler Esincim...
Çok sevindim, iki gündür güzel haberler geliyor senden, hayırlısıyla düzelecek inşallah herşey...

İçiyor da sanki :))) Neler yapıyorum ben buna, hasta olmasa bile bünyesini kuvvetlendirsin diye, iki kaşık içiyor, ondan sonra püffff :))) Mesela havuç portakal nar imkansız, ama tarçınlı ıhlamuru deneyebilirim, sağol Esin.

günaydın herkeseee:) ulan dün akşam yazdıklarımaneden kimsebişey yazmadı(
yoğsam bini siwmiyormusunuz:127::108:

Oyyy birileri 2.defa hamilelik nazlarına da başlamış :) ben cevap yazdım ya şekerim hem fal için numarasını yolladım özele, hem cinsiyeti için ikili testinin Free Beta HCG değerini söyle bana dedim.

oyyy oyyy ,, o oklavayı bulursan benimkinide gönderiyim ama yok sen oklavayı bana ver yoksa hırsımı tam almama ki ...

Günaydınlar canlar
Sadece şöyle bi bakındım, sanırım Kerem ve Doruk paşalar hastaymış geçmiş olsun
Esinden de yine güzel haberler gelmiş hep öyle devam eder inş. cnm

günaydın herkeseee:) ulan dün akşam yazdıklarımaneden kimsebişey yazmadı(
yoğsam bini siwmiyormusunuz:127::108:

Bu saatlerde gel her gün, görüşemiyoruz, özledim...

Kocana çok güldüm, senin içinden bağırmış olmana daha da çok güldüm, belli bi kapasiteleri var bunların demek ki, zorlayınca hepsi error veriyor :))))

artık iyice isteklerini anlatmaya başladılar giyinmeyecekse giyinmeyecek altı bezlenmeyecekse bezlenmeyecek sıpalar :)):)

Hııı oldu, dötü açık dolaşsın, zaten uzun süre bezleyemediğim için sık sık işiyor her yere kerata :))

Günaydınlar canlar
Sadece şöyle bi bakındım, sanırım Kerem ve Doruk paşalar hastaymış geçmiş olsun
Esinden de yine güzel haberler gelmiş hep öyle devam eder inş. cnm

Sağol Meral teyzesi... Çok hasta değiller de, burunları akıyor biraz...

nasıl bir konuşma idi ??

şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr

maşşalah ne güzel bakmışsın ... Bi dahaki sefere bende deneyeyim .. Kış uzun daha çok yaşarız bu duurmları ,,,

AYLİN sen mama için gece su mu kaynatıyosun bak ben içi cam termoslardan aldım bide bebeğe özel cam sürahi suyu kaynatıyorum termosa ve sürahiye koyuyorum sürahideki soğuyor termostaki sıcak kalıyor mama için ikisini karıştırıp ılıtıyorum 1 dk hazır hem onun uykusu hemde benim uykum dağılmıyor
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım bana tahmin edebileceğinizden daha büyük desteksiniz
FATMA canım sohpet havasında geçen bi konuşmaydı sabah işe geç gitti birlikte kahvaltı ettik ve ben neden bu hale geldiğimizi sordum ona ne kadar aşıktım bir zamanlar onu hatırlattım şimdi ne hissettiğimi gözlerimden bile anlarsın eskisi gibi değiliz dedim bu arada güzel şeyler de söyledim çok uzun bir konuşmaydı özetle birbirimizi kaybediyoruz ve eğer kaybetmek istemiyorsan sende çabala dedim enteresandır ki kabul etti

valla bezleme konusuna gelince bi elimle iki ayak bileğinden tutuyorum dirseğimle vücudunu zaptetmeye çalışıyorum diğer elimlede bezi bağlıyorum acayip profosyonelleştim heee

ve bebikom altına yapmışşş, zorlu bi maraton beni bekliyor. Komşuyu mu çağırsam diye bile düşünebilirim:))

Ben artık yüzüstü pozisyondayken altını bezleme konusunda master yaptım siz de o pozisyonu öğrenin yoksa bundan sonrası zor, bir de eline temizleme mendilinin kutusunu veriyorum hışır hışır ses yaptıkça onunla oyalanıyor ben de hemen bezliyorum.
Keremcik ne nezle ne değil sadece gece burnu tıkanıktı, bu kadarla yırtarız inşallah da devamı gelmez

Günaydın canlarım moralim çok bozuk benim Hilal kuzum hasta 2 günden beri ateşler içinde üst solunum enfeksiyonu geçiriyor dün doktora gittik 5 tane iğne verdi öksürük şurubu, antibiotik şurubu birde birden oldu bir gece içinde hastalandı ateşler içindeydi fitil verdim düştü dün akşama kadar hastanedeydik gece yine ateşlendi kuzum bu sabah iğnesinide oldu şuan iyiyiymiş bırakıp geldim işe ( aklım hep onda iş yerinde de sıkıntı stresle başladım canım çok sıkkın
m

Şimdi bakıcıdan aldığım habere göre oğlumun 3. dişi çıkmış,gece 10 defa uyanmasının 3 gündür nedensiz mızmız olmasının nedeni buymuş demek ki, tüm huysuzluklarını ben çekiyorum ama bir kere bile ilk görme şerefine nail olamadım, neyse daha 28 tane çıkacak elbet ilk gördüğüm olur :)

Çok geçmiş olsun ayfer, en kısa zamanda atlatır inşallah, sana da üzülme demek fayda etmeyecek biliyorum çünkü hepimiz anneyiz ne hissettiğini anlayabiliyorum, böyle büyüyecekler işte yapacak fazla bişeyimiz yok

şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr

seninki emekliyor bi de, daha vahim :)

Senden bunları duyması önemli, umarım aklını başına alır bundan sonra ve gerçekten çabalar...

valla bezleme konusuna gelince bi elimle iki ayak bileğinden tutuyorum dirseğimle vücudunu zaptetmeye çalışıyorum diğer elimlede bezi bağlıyorum acayip profosyonelleştim heee

Aynı pozisyondayken burgu şeklinde dönüyor, deli ediyor beni...

:))) Sırtüstü bezlerken yüzüstü, yüzüstü bezlerken de sırtüstü dönüyor, kısacası sürekli yuvarlanıyor... Islak mendil kutusunu bezini değiştirirken ve yedirirken ben de veriyorum, yerken işe yarıyor ama bezlerken asla... Bizm son buluşumuz, oyuncak sepetinin içine araba koyuyorum, veriyorum eline, bir sağa bir sola sallıyor, şeffaf ya sepet, içindeki hareket edince bu da kedi yavrusu gibi onu izliyor, o arada bezliyorum. Sepet kendi kadar bu arada, içine rahat sığıyor, deli gibi taşıyor onu yaa...

Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hilal kuzuya, çabuk atlatır inş.

Yeni inciniz hayırlı olsun Aylincim, biz hala ikide duruyoruz şu üst dişlerden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…