- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.061
wuu heyecan yaptım:))))İkili testini eline aldığında Free Beta HCG değerini yaz bana
Günaydın yine siteye yeni girebiliyorum ne bitmez bakımdır bu yahuuu, ben de bugün tartıldım hamile kaldığım kiloınun 1 kg altına düşmüşüm, böylece gitmeyen göbeğimin ve pırtlayan yanlarımın neden daha çok dikkat çektiği belli oldu, dün müdürüm (erkek) "2. ye mi hamilesin göbeğin mi kaldı" dediakşam pilates hocam arayıp İst.a taşınacağını ve dersleri bıraktığını söyledi, Allahım şu Çorlu ya kavitasyon merkezini ben açıcam artık yoksa özgüven yerlerde sürünüyor.
Burcu ben de bugün giyindim makyaj o biçim sanırım içimin karanlığını gidermek için senin gibi, ayrıca Kerem in de burnu tıkandı yine akşam, dişle alakası yok bayramda üşüttük sanırım bebeleri.
pazar akşamı banyo yaptırdık ve her zamanki gibi banyodan sonra giyinmemek için poposunu yırttığı için belki de üşüttü, ev sıcak ama o hastalanmasın diye bizde elektrikli ısıtıcı açıyoruz ve yatmadan önce yıkayıp sonra uyutuyoruz ki hasta olmasın ama bebekler işte hala napalım hemen üşütüyorlar.
canım doruk paşayada çok geçmiş olsun
günaydın hatunlar sıcak mı sıcak bir hatay sabahından sevgilerrrr
BURCUCUM geçmiş olsun doruğa benim oğlum 2 diş çıkardı ikisindede nezle grip arası bişey oldu diş yapmıyormuş ama bünyeyi zayıflatıyormuş hasta olmaları kolaylaşıyormuş ondan olabilir yani
AYLİN bebem afroditin bile ayva göbeği vardı hiiiiççç takma havan yeterrrr
sabah kocaman adamla bi konuşma yaptık çok iyi geçti hayırlısı bakalım bişey değişecek mi
KEREMCİM bebeğime de geçmiş olsun ben şöyle bişey yaptım 1 günde toparladı günde 2 kere havuç portakal nar suyu verdim ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynattım uykularından önce 30 cc verdim 2 kere bol maydonozlu sebze çorbası yaptım bide tabi ser fiz yaptım ertesi güne bişeyi kalmamıştı deneyin isterseniz bide sürekli uyuması için uğraştım nazlandırdım yani biraz ama iyi geldi
günaydın herkeseee:) ulan dün akşam yazdıklarımaneden kimsebişey yazmadı(
yoğsam bini siwmiyormusunuz:127::108:
akşam daha doğrusu gece 1:30 da bende kocama kızdım, hatta içimden salaksın işte salaaak diye bağırdım :) çocuk uyandı ben gece mamasını yapmak için mutfağa gittim eşimde hala tv seyrediyor, "kerem e tam açılmadan bak ağlıyor" dedim ve çocuk hala ağlıyor bu da salondan yatak odasına geliyorum babacım diye bağırıyor ama hala tv seyrediyor, ay nasıl cinlerim tepeme çıktı anlatamam, ben çocuk ağlıyor tam açılıp uyanmadan bak diyorum o hem tv seyretmeye devam ediyor hem içeri bağırıyor, yok bu erkek milleti gerçekten kaskafalı, sonra mamasını soğutmak için bekledim mutfakta ama hala cinlerim tepemde, bir gittim yatak odasına çocuk olmuş cin, eşimin kucağında dikey pozisyonda duruyor yani kollarında yatırmamış bile uyusun diye havaya dikmiş çocuğu, bi de kerem e diyor ki "anan bi mamayı soğutamadı sakın bu kadar uyuşuk biriyle evlenme", şeytan dedi al eline bi oklava, geçir kafasına çizgi filmlerdeki gibi yerin altına girene kadar
günaydın herkeseee:) ulan dün akşam yazdıklarımaneden kimsebişey yazmadı(
yoğsam bini siwmiyormusunuz:127::108:
Akşam daha doğrusu gece 1:30 da bende kocama kızdım, hatta içimden salaksın işte salaaak diye bağırdım :) çocuk uyandı ben gece mamasını yapmak için mutfağa gittim eşimde hala tv seyrediyor, "Kerem e tam açılmadan bak ağlıyor" dedim ve çocuk hala ağlıyor bu da salondan yatak odasına geliyorum babacım diye bağırıyor ama hala tv seyrediyor, ay nasıl cinlerim tepeme çıktı anlatamam, ben çocuk ağlıyor tam açılıp uyanmadan bak diyorum o hem tv seyretmeye devam ediyor hem içeri bağırıyor, yok bu erkek milleti gerçekten kaskafalı, sonra mamasını soğutmak için bekledim mutfakta ama hala cinlerim tepemde, bir gittim yatak odasına çocuk olmuş cin, eşimin kucağında dikey pozisyonda duruyor yani kollarında yatırmamış bile uyusun diye havaya dikmiş çocuğu, bi de Kerem e diyor ki "anan bi mamayı soğutamadı sakın bu kadar uyuşuk biriyle evlenme", şeytan dedi al eline bi oklava, geçir kafasına çizgi filmlerdeki gibi yerin altına girene kadar
artık iyice isteklerini anlatmaya başladılar giyinmeyecekse giyinmeyecek altı bezlenmeyecekse bezlenmeyecek sıpalar :)):)
Günaydınlar canlar
Sadece şöyle bi bakındım, sanırım Kerem ve Doruk paşalar hastaymış geçmiş olsun
Esinden de yine güzel haberler gelmiş hep öyle devam eder inş. cnm
günaydın hatunlar sıcak mı sıcak bir hatay sabahından sevgilerrrr
burcucum geçmiş olsun doruğa benim oğlum 2 diş çıkardı ikisindede nezle grip arası bişey oldu diş yapmıyormuş ama bünyeyi zayıflatıyormuş hasta olmaları kolaylaşıyormuş ondan olabilir yani
aylin bebem afroditin bile ayva göbeği vardı hiiiiççç takma havan yeterrrr
sabah kocaman adamla bi konuşma yaptık çok iyi geçti hayırlısı bakalım bişey değişecek mi
keremcim bebeğime de geçmiş olsun ben şöyle bişey yaptım 1 günde toparladı günde 2 kere havuç portakal nar suyu verdim ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynattım uykularından önce 30 cc verdim 2 kere bol maydonozlu sebze çorbası yaptım bide tabi ser fiz yaptım ertesi güne bişeyi kalmamıştı deneyin isterseniz bide sürekli uyuması için uğraştım nazlandırdım yani biraz ama iyi geldi
ve bebikom altına yapmışşş, zorlu bi maraton beni bekliyor. Komşuyu mu çağırsam diye bile düşünebilirim:))
şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. Ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr
Günaydın canlarım moralim çok bozuk benim Hilal kuzum hasta 2 günden beri ateşler içinde üst solunum enfeksiyonu geçiriyor dün doktora gittik 5 tane iğne verdi öksürük şurubu, antibiotik şurubu birde birden oldu bir gece içinde hastalandı ateşler içindeydi fitil verdim düştü dün akşama kadar hastanedeydik gece yine ateşlendi kuzum bu sabah iğnesinide oldu şuan iyiyiymiş bırakıp geldim işe( aklım hep onda iş yerinde de sıkıntı stresle başladım canım çok sıkkın
m
şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr
AYLİN sen mama için gece su mu kaynatıyosun bak ben içi cam termoslardan aldım bide bebeğe özel cam sürahi suyu kaynatıyorum termosa ve sürahiye koyuyorum sürahideki soğuyor termostaki sıcak kalıyor mama için ikisini karıştırıp ılıtıyorum 1 dk hazır hem onun uykusu hemde benim uykum dağılmıyor
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım bana tahmin edebileceğinizden daha büyük desteksiniz
FATMA canım sohpet havasında geçen bi konuşmaydı sabah işe geç gitti birlikte kahvaltı ettik ve ben neden bu hale geldiğimizi sordum ona ne kadar aşıktım bir zamanlar onu hatırlattım şimdi ne hissettiğimi gözlerimden bile anlarsın eskisi gibi değiliz dedim bu arada güzel şeyler de söyledim çok uzun bir konuşmaydı özetle birbirimizi kaybediyoruz ve eğer kaybetmek istemiyorsan sende çabala dedim enteresandır ki kabul etti
valla bezleme konusuna gelince bi elimle iki ayak bileğinden tutuyorum dirseğimle vücudunu zaptetmeye çalışıyorum diğer elimlede bezi bağlıyorum acayip profosyonelleştim heee
Ben artık yüzüstü pozisyondayken altını bezleme konusunda master yaptım siz de o pozisyonu öğrenin yoksa bundan sonrası zor, bir de eline temizleme mendilinin kutusunu veriyorum hışır hışır ses yaptıkça onunla oyalanıyor ben de hemen bezliyorum.
Keremcik ne nezle ne değil sadece gece burnu tıkanıktı, bu kadarla yırtarız inşallah da devamı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?