- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.101
İşler çok yoğun ara ara bakıyorum ve geriden takip ediyorum sizi, atladığım bişey olursa kusuruma bakmayın emi :))
Esrin, çok geçmiş olsun size de, 6.hastalık benim kızımda geçirmişti, neyseki kolay atlatılan bir hastalık, tekrarlamaz umarım..
gunaydınnn kızlarrrr....
MERAL siz gidemediniz miiii ?
AYLİNCİM keremin disi hayırlı olsunn, dıgerleri de şıp dıye cıkar ınsallah...
AYFERCIMM hilal kuzuma cokk coook gecmıs olsunn bir an once ıyılesir insallahh...
kızlar gecmsıı fazla okuyamadım, kacırdıgım bısı var mı?
Buaradaaaaaaaa sizee haberim varrrrrr EN SONUNDAAAAA PAZAR GUNUUU MILLI OLDUUMMM VE HIC ACIMADIIII :)))))
MERAKLILARRA DYURULURRR
Uzun bi aradan sonra tekrar Merhaba güzel Anneler...
Bizde hersey yolunda cok sükür...benim yaramaz yine tam formunda.
Sabah bizim yatagin üstünde oynuyordu ben bi wc ye gidip geldim gümmm diye ses geldi...
Baktimki bizimki yerde, düsmüs ama hic tinnn aglamiyordu tam tersine ellerinin üstünde bana bakmis siritiyor...
Bisey soracaktim.
Sag Gögsümde dünden beri sertlik ve agri oldugu icin az önce sagdim, cok sükür rahatladim.
simdi ben o cikan 130 cc sütü oldugu gibi dökeyimmi yoksa baska sekil degerlendirbilirmiyim, oglum biberonu asla tutmuyor cünkü.
Ne yalan söyleyim dökmeyede kiyamiyorum :)
gunaydınnn kızlarrrr....
AYFERCIMM hilal kuzuma cokk coook gecmıs olsunn bir an once ıyılesir insallahh...
Buaradaaaaaaaa sizee haberim varrrrrr EN SONUNDAAAAA PAZAR GUNUUU MILLI OLDUUMMM VE HIC ACIMADIIII :)))))
MERAKLILARRA DYURULURRR
Uzun bi aradan sonra tekrar Merhaba güzel Anneler...
Bizde hersey yolunda cok sükür...benim yaramaz yine tam formunda.
Sabah bizim yatagin üstünde oynuyordu ben bi wc ye gidip geldim gümmm diye ses geldi...
Baktimki bizimki yerde, düsmüs ama hic tinnn aglamiyordu tam tersine ellerinin üstünde bana bakmis siritiyor...
Bisey soracaktim.
Sag Gögsümde dünden beri sertlik ve agri oldugu icin az önce sagdim, cok sükür rahatladim.
simdi ben o cikan 130 cc sütü oldugu gibi dökeyimmi yoksa baska sekil degerlendirbilirmiyim, oglum biberonu asla tutmuyor cünkü.
Ne yalan söyleyim dökmeyede kiyamiyorum :)
gunaydınnn kızlarrrr....
MERAKLILARRA DYURULURRR
Bi dakka bi dakka nası yani???? doğumdan sonra ilk defa mı???Hande, Demir yaşına doğru ilerliyor ve sen hala hiçbişey yapmıyor muydun kırmızı nokta olarak???
Bi dakka bi dakka nası yani???? doğumdan sonra ilk defa mı???Hande, Demir yaşına doğru ilerliyor ve sen hala hiçbişey yapmıyor muydun kırmızı nokta olarak???
Nası yani doğumdan beri ilk kez mi birlikte oldunuz?
Canım biz sabah kahvaltısında ya da çorbasında kullanıyoruz anne sütünü. tuzsuz peynir, pekmez, acıxık ekmek içi, yumurta sarısı, anne sütü ile bulamaç yapıyoruz onu yiyor. Bir de sebze çorbasını sevmiyor bizim ki sebzeleri buharda pişirince su ile değil anne sütü ile eziyoruz. Çok değil ama onu da az az içiyor. tabi bu dediklerime benim kız çok az yediği için 70 ml süt anca gidiyor. Seninkisi de az yiyen biri ise kalanı dolaba koy ertesi güne kullan. Anne sütü 72 saat dolapta korunabiliyor.
aaaa hadi hayırlı olsun cnm, walla ayıp olacak ama çok sevindiğimi belirtmeden geçemicem:)) Bi sırrı var mı, doktora gitmiş miydin yoksa kendiliğinden mi gelişti?
Biz gidemedik cnm, havaalanından döndük, Eymenin vizesinde problem çıktı. Armutludaydık tatilde
Bayramda kuzenimle görüştük Esin'den tam 1 yaş büyük kızı var. Hala günde 2 kere iş yerinde sağıyormuş. 2 yaşına kadar sağacağım diyor. Ortalama 130 ml süt çıkıyormuş. Anne sütünü bir daha nerede bulacak diyor. Benim iş yerinde sorun olmasa bende yapabilirdim. Ama şimdi bile bir sürü laf ediyorlar. Kiraladığım pompayı bu ayın sonunda teslim edeceğim. Medela elektrikli pilliye kalacağım. Bakalım onunla nasıl bir performansım olacak. Gittiği yere kadar sağacağım. Süt sağdığıma dişleri çıkarken sevindim. 10 gün oldu neredeyse hiç ek gıda almıyor sadece emmek istiyor. Süt olmasa nasıl olacaktı diye düşündüm zaten minicik bir şey.
gunaydınnn kızlarrrr....
MERAKLILARRA DYURULURRR
Hoşbulduk Ebuşum sağol. Walla bu hastalığın Eymene bi katkısı oldu, çocuk su içmeye başladı. burnu tıkalı olduğundan sanırım ağzı çok kuruyor, her verdiğimde içiyo artık su maşallah, inşallah bu şekilde alışır artık. besinsiz kalmasının yanında bi de susuz kalmasın bari..
şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr
valla bezleme konusuna gelince bi elimle iki ayak bileğinden tutuyorum dirseğimle vücudunu zaptetmeye çalışıyorum diğer elimlede bezi bağlıyorum acayip profosyonelleştim heee
seninki emekliyor bi de, daha vahim :)
Senden bunları duyması önemli, umarım aklını başına alır bundan sonra ve gerçekten çabalar...
arkadaşın düşüncelerini paylaşıyorum esin
Aynı pozisyondayken burgu şeklinde dönüyor, deli ediyor beni...
:))) Sırtüstü bezlerken yüzüstü, yüzüstü bezlerken de sırtüstü dönüyor, kısacası sürekli yuvarlanıyor... Islak mendil kutusunu bezini değiştirirken ve yedirirken ben de veriyorum, yerken işe yarıyor ama bezlerken asla... Bizm son buluşumuz, oyuncak sepetinin içine araba koyuyorum, veriyorum eline, bir sağa bir sola sallıyor, şeffaf ya sepet, içindeki hareket edince bu da kedi yavrusu gibi onu izliyor, o arada bezliyorum. Sepet kendi kadar bu arada, içine rahat sığıyor, deli gibi taşıyor onu yaa...
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hilal kuzuya, çabuk atlatır inş.
Yeni inciniz hayırlı olsun Aylincim, biz hala ikide duruyoruz şu üst dişlerden çok korkuyorum
selam aşklar...
mero hosgeldin cano ...eymen e gecmiş olsun...
handii sewindim....tabii dogum sonrası cinsel sogukluk her kaddında olucak diye bişey yok..bunu kendimden sebep cok iyi anladıgımı söylemiştim..biraz sabır biraz relax birazda akışına bırakmak ...gecici bi dönem...herşey eskisi gibi normale dönecek...dönüyorda... .:82:
bebe yağı satışlarında patlama yaşanabilir:)) tekrardan hayırlı olsun
sizin tatilden naber? sorunsuz atlatabildin mi?
selam millet
okumayı yeni bitirebildim çok ağır ilerliyoo bu sistem
ay öldürdünüz beni allah kolaylık versin deniz de çok sorun çıkarıyor ama eline ilgisini çekecek bir şey verince duruyor, en büyük sorunumuz kaka temizlemeye çalışırken elini atması
ben de korkuyorum üst dişlerden
of ne zaman dönecek ki bende hala tık yok :26:
ya arkadaşlar ben hiç kayganlaştırıcı falan da kullanmadım daha önce bu bebeyağını nasıl kullanıyoz eşim mi kullanacak çok abes olmazsa biraz tiyo verebilecek olan var mı pek cahilim bu konuda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?