2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Yasemin teyzesi. Biz de diş çıkarma zamanına denk geldi. Dişten ateşi var sandım. Sonra baktım 39,5, doktoru aradım. Doktor enfeksiyon yapmıştır dişten ateş olmaz dedi. 2 gün çok yüksek ateşi vardı 3. gün döküntüler çıktı. Ağrı kesici ateş düşürücü ile atlatık.

Bu arada kızlar Esin acıkınca kucağıma gelmek istiyor. Kucağıma alınca pat pat göğsüme vuruyor, hala anlamamazlıktan gelirsem yakamı çekiştiriyor. Meme istediğini resmen anlatıyor.

Bi dakka bi dakka nası yani???? doğumdan sonra ilk defa mı???Hande, Demir yaşına doğru ilerliyor ve sen hala hiçbişey yapmıyor muydun kırmızı nokta olarak???

Sakın dökme! çorbasına kat meyvesine kat kahvaltısına kat bişeyine kat işte ama dökme

Nası yani doğumdan beri ilk kez mi birlikte oldunuz?

Canım biz sabah kahvaltısında ya da çorbasında kullanıyoruz anne sütünü. tuzsuz peynir, pekmez, acıxık ekmek içi, yumurta sarısı, anne sütü ile bulamaç yapıyoruz onu yiyor. Bir de sebze çorbasını sevmiyor bizim ki sebzeleri buharda pişirince su ile değil anne sütü ile eziyoruz. Çok değil ama onu da az az içiyor. tabi bu dediklerime benim kız çok az yediği için 70 ml süt anca gidiyor. Seninkisi de az yiyen biri ise kalanı dolaba koy ertesi güne kullan. Anne sütü 72 saat dolapta korunabiliyor.

aaaa hadi hayırlı olsun cnm, walla ayıp olacak ama çok sevindiğimi belirtmeden geçemicem:)) Bi sırrı var mı, doktora gitmiş miydin yoksa kendiliğinden mi gelişti?

Biz gidemedik cnm, havaalanından döndük, Eymenin vizesinde problem çıktı. Armutludaydık tatilde

Bi dakka bi dakka nası yani???? doğumdan sonra ilk defa mı???Hande, Demir yaşına doğru ilerliyor ve sen hala hiçbişey yapmıyor muydun kırmızı nokta olarak???

AHH KIZLAR YAA sormayınnnn....
biz kırk yılda bır kırmızı nokta yapıyordukkk, onda da ben hıc zevk almıyordum ustune, bırde felaket acı cekıyordum...
ee o da bunu farkedıyordu...
gecen gun deneyelım dedıkk... jel falan ıse yaramıyordu yaaa, bebek yagı kullandıkk, inanılmaz ıse yaradı....
valla meralcımm, verıdgınız akıl ıse yaradı...
ama sıze cokk uzuldumm, furkan nasıl da heveslenmıstı gıdecek dıye...
neyse artık baska zaman gıdersenız insallahh...

Esrin, Doruk artık biberon asla almıyor, biberonla ne anne sütü ne de başka birşey içmiyor. Suluktan sadece su içiyor. O yüzden sağsam da içiremiyorum sıpaya. Ama meme emmekten çok büyük keyif alıyor. Memeyi açtığımı görünce kahkaha atıyor, heme yapışıyor, emiyor, bırakıp bana bakıyor, ağzını şapırdatıp gülüyor, sonra yine devam ediyor :)

Hande, ben de sevindim bak şimdi, hayırlı olsun :)

selam aşklar...
mero hosgeldin cano ...eymen e gecmiş olsun...
handii sewindim....tabii dogum sonrası cinsel sogukluk her kaddında olucak diye bişey yok..bunu kendimden sebep cok iyi anladıgımı söylemiştim..biraz sabır biraz relax birazda akışına bırakmak ...gecici bi dönem...herşey eskisi gibi normale dönecek...dönüyorda....:82:

Hoşbulduk Ebuşum sağol. Walla bu hastalığın Eymene bi katkısı oldu, çocuk su içmeye başladı. burnu tıkalı olduğundan sanırım ağzı çok kuruyor, her verdiğimde içiyo artık su maşallah, inşallah bu şekilde alışır artık. besinsiz kalmasının yanında bi de susuz kalmasın bari..

böylelikle su içme alışkanlıgı kazanır dediğin gibi...
ama bi buhar makinesi almak istiyorum arık..
cidden nemi öldürüyo kalorifer..

selam millet
okumayı yeni bitirebildim çok ağır ilerliyoo bu sistem

şu bezleme meselesinde ben de çok zor durumdayım, biri tutmadan bezlemek neredeyse imkansız hale geldi. ama yani gayet sakin biçimde açmamı bekliyor, açtıktan sonra pırrrr

valla bezleme konusuna gelince bi elimle iki ayak bileğinden tutuyorum dirseğimle vücudunu zaptetmeye çalışıyorum diğer elimlede bezi bağlıyorum acayip profosyonelleştim heee

ay öldürdünüz beni allah kolaylık versin deniz de çok sorun çıkarıyor ama eline ilgisini çekecek bir şey verince duruyor, en büyük sorunumuz kaka temizlemeye çalışırken elini atması

Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hilal kuzuya, çabuk atlatır inş.

Yeni inciniz hayırlı olsun Aylincim, biz hala ikide duruyoruz şu üst dişlerden çok korkuyorum

ben de korkuyorum üst dişlerden

of ne zaman dönecek ki bende hala tık yok :26:

bebe yağı satışlarında patlama yaşanabilir:)) tekrardan hayırlı olsun

sizin tatilden naber? sorunsuz atlatabildin mi?

ya arkadaşlar ben hiç kayganlaştırıcı falan da kullanmadım daha önce bu bebeyağını nasıl kullanıyoz eşim mi kullanacak çok abes olmazsa biraz tiyo verebilecek olan var mı pek cahilim bu konuda :26:

dün akşam doktora gittik 12 gün süren adet kanaması, aşırı sancı ve akıntı şikayetiyle spiral kaydı sanmıştım ama sol yumurtalıkta ödem tespit edildi bu sabah tahlil verdim saat 2den sonra sonuçları almaya gidicem bakalım daha neler çıkacak, doğumdan beri bitmedi derdimiz anasını satayım :84: :84:

sürüyosun işte canım kendine işe yaryo bunu ben dimiştim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…