- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.081
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hilal kuzuya, çabuk atlatır inş.
Yeni inciniz hayırlı olsun Aylincim, biz hala ikide duruyoruz şu üst dişlerden çok korkuyorum
Ayfercim, çok geçmiş olsun Hilal kızıma, bir an önce atlatır inşallah... Haklısın, aklın sürekli ondadır tabi şimdi, keşke yanında olabilsen, Allah kolaylık versin arkadaşım...
sağol canım çok zor yaa şimdi yanında olamamak...
AYFERCİM çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyleşir hilal bebeğim
BURCUCUM ben bunları daha öncede söylemiştim ama ilk kez işe yaradı tabi benim söyleme tarzımdanda kaynaklanıyor galiba
Günaydın canlarım moralim çok bozuk benim Hilal kuzum hasta 2 günden beri ateşler içinde üst solunum enfeksiyonu geçiriyor dün doktora gittik 5 tane iğne verdi öksürük şurubu, antibiotik şurubu birde birden oldu bir gece içinde hastalandı ateşler içindeydi fitil verdim düştü dün akşama kadar hastanedeydik gece yine ateşlendi kuzum bu sabah iğnesinide oldu şuan iyiyiymiş bırakıp geldim işe( aklım hep onda iş yerinde de sıkıntı stresle başladım canım çok sıkkın
m
Şimdi bakıcıdan aldığım habere göre oğlumun 3. dişi çıkmış,gece 10 defa uyanmasının 3 gündür nedensiz mızmız olmasının nedeni buymuş demek ki, tüm huysuzluklarını ben çekiyorum ama bir kere bile ilk görme şerefine nail olamadım, neyse daha 28 tane çıkacak elbet ilk gördüğüm olur :)
Ben gedim. Süt sağarken bir bakayım dedim. Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bizim işler çok yoğun, yıl başına kadar böyle yoğun olacağız da sonrasını bilemiyorum. Yönetimin değişme ihtimali varmış. Her sene bu dedikodu çıkar ama bir şey olmaz. Bende hayırlısı diyorum. Esin'in alt 2 dişi çıktı bayramdan önce. Üst dişleri kabarık ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bir de 6. hastalık geçirdi. Bu ay 300 gr almışız boyumuz uzamamış. 68 cm de kalmışız. Benim minicik bir kızım var. Dişleri çıkalı beri ek gıdadan soğudu hiçbir şey yemiyor. Doktor olur böyle arada dedi. Takmamaya çalışıyorum. Bizden haberler bu kadar. Süt sağma zamanlarında bakarım anca size.
Ayfercim çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.
Aylincim maşAllah Kerem'e.
Meral, gelelim sizin bayram tatiline... Eymen hasta oldu, geçmiş olsun, Furkan önce üzüldü gidemediniz diye, ama sonra güzel vakit geçirdi, tamam, buraya kadar biliyoruz. E peki siz naptınız, olumlu geçti mi sizin için, sen de Esin gibi güzel haberler verecek misin bize?
AYFERCİM çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyleşir hilal bebeğim
BURCUCUM ben bunları daha öncede söylemiştim ama ilk kez işe yaradı tabi benim söyleme tarzımdanda kaynaklanıyor galiba
bu arada KEREMİN dişi hayırlı olsun AYLİN bugün hiçbi yzdığımı ciddiye almadın daha heee
Aylincim, Keremin dişi hayırlı olsun, maşallah, benim kızda bir tane bile yok daha, ne zaman çıkaracaksa artık, sabırla bekliyorum...
Ben gedim. Süt sağarken bir bakayım dedim. Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bizim işler çok yoğun, yıl başına kadar böyle yoğun olacağız da sonrasını bilemiyorum. Yönetimin değişme ihtimali varmış. Her sene bu dedikodu çıkar ama bir şey olmaz. Bende hayırlısı diyorum. Esin'in alt 2 dişi çıktı bayramdan önce. Üst dişleri kabarık ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bir de 6. hastalık geçirdi. Bu ay 300 gr almışız boyumuz uzamamış. 68 cm de kalmışız. Benim minicik bir kızım var. Dişleri çıkalı beri ek gıdadan soğudu hiçbir şey yemiyor. Doktor olur böyle arada dedi. Takmamaya çalışıyorum. Bizden haberler bu kadar. Süt sağma zamanlarında bakarım anca size.
Canım bizde bi haber yok olumlu ya da olumsuz nitelikte. Eymenle beraber ben de çok hastaydım zaten, ikili yatağı ben ve Eymen kullandıkyatarak geçirdim tatili diyebilirim. Derin mevzulara da hiç girmedik zaten. Lakin uçak biletini şubat tatiline değil de hazirana ertelemesi mart ayındaki davadan kaynaklanıyo olabilir, Paris aşkına davayı bidaha erteleriz diye düşünüyo olabilir
Esrin hoşgeldin... Esin'e de geçmiş olsun... Minyon bir kuzucuk olacak demek ki, ne tatlı :) Bu arada hala süt sağııyor olmanı alkışlıyorum.
Hmmm... Hasta olman kötü olmuş, bişi konuşmaya cesaret edememiştir adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?