2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfercim, çok geçmiş olsun Hilal kızıma, bir an önce atlatır inşallah... Haklısın, aklın sürekli ondadır tabi şimdi, keşke yanında olabilsen, Allah kolaylık versin arkadaşım...

Aylin, Kerem'in alt dişleri Doruk'tan sonra çıkmıştı ama üstleri önce patlattı, maaşallah, hayırlı olsun :) Sanırım Doruk'un da huysuzluğu, dün gece canıma okuması dişlerden, zaten kabarmış çok fena.

AYFERCİM çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyleşir hilal bebeğim
BURCUCUM ben bunları daha öncede söylemiştim ama ilk kez işe yaradı tabi benim söyleme tarzımdanda kaynaklanıyor galiba

Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hilal kuzuya, çabuk atlatır inş.

Yeni inciniz hayırlı olsun Aylincim, biz hala ikide duruyoruz şu üst dişlerden çok korkuyorum

Teşekkür ediyorum Meralcim inan zor olucak yanında değilim ama şuan konuştum uyuyormuş ateşi de normalmiş 2 gün bizim için önemli ateş durumunu sık sık takip ediyoruz

BURCUCUM ben bunları daha öncede söylemiştim ama ilk kez işe yaradı tabi benim söyleme tarzımdanda kaynaklanıyor galiba

sağol canım en kısa zamanda inşallah bu dönemde anne sıcaklığı lazım ama ben bugün mecburen geldim işe aklım evde

Ben gedim. Süt sağarken bir bakayım dedim. Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bizim işler çok yoğun, yıl başına kadar böyle yoğun olacağız da sonrasını bilemiyorum. Yönetimin değişme ihtimali varmış. Her sene bu dedikodu çıkar ama bir şey olmaz. Bende hayırlısı diyorum. Esin'in alt 2 dişi çıktı bayramdan önce. Üst dişleri kabarık ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bir de 6. hastalık geçirdi. Bu ay 300 gr almışız boyumuz uzamamış. 68 cm de kalmışız. Benim minicik bir kızım var. Dişleri çıkalı beri ek gıdadan soğudu hiçbir şey yemiyor. Doktor olur böyle arada dedi. Takmamaya çalışıyorum. Bizden haberler bu kadar. Süt sağma zamanlarında bakarım anca size.

Ayfercim çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.

Aylincim maşAllah Kerem'e.

Meral, gelelim sizin bayram tatiline... Eymen hasta oldu, geçmiş olsun, Furkan önce üzüldü gidemediniz diye, ama sonra güzel vakit geçirdi, tamam, buraya kadar biliyoruz. E peki siz naptınız, olumlu geçti mi sizin için, sen de Esin gibi güzel haberler verecek misin bize?

Sağol canım benim

Ayfercim çok geçmiş olsun Hilalime, inşallah bir an evvel atlatır, anne yüreği işte işe geldin ama aklın evde, yapacak fazla bişey yok, çalışmak zorundayız bacım..

Canım bizde bi haber yok olumlu ya da olumsuz nitelikte. Eymenle beraber ben de çok hastaydım zaten, ikili yatağı ben ve Eymen kullandık yatarak geçirdim tatili diyebilirim. Derin mevzulara da hiç girmedik zaten. Lakin uçak biletini şubat tatiline değil de hazirana ertelemesi mart ayındaki davadan kaynaklanıyo olabilir, Paris aşkına davayı bidaha erteleriz diye düşünüyo olabilir

Esin Allah yardımcın olsun. Elbette senin söyleme tarzın çok etkilemiştir. Suçlamadan sen böylesin şöylesin, şöyle yapıyorsun demeden, "ben bunu eksik görüyorum, buna üzüldüm, böyle olmamızı istiyorum" şeklinde sakince konuşunca çok farklı oluyor herşey.

Bizde bayramda gerildik. Ben besliyorum, ben giydiriyorum, ben uyutuyorum, ben ilgilenip ben oynuyorum, ben yıkıyorum... Kendime ayıracak 5 dk. yok. Beyfendi bilgisayarda oyun oynuyor. Sen necisin şam babası mı diye patladım. Ben herşeye yetemem birazda sen ilgilen dedim. Uykuya muhtacım gece 5 sefer kalkıyorum. Esin uyanınca beyfendi uyusun diye kızı alıp başka odaya geçiyorum. Neyse ettik kavgamızı, kızı alıp çekti gitti. Kızın karnı aç, altı pis... Yarım saat sonra bende arayıp peşlerinden gittim. Dışarıda sakince diyeceklerimi deyince daha yumuşak davrandı. Birşey değişti mi derseniz hayır hala herşeyi ben yapıyrum

Aylincim, Keremin dişi hayırlı olsun, maşallah, benim kızda bir tane bile yok daha, ne zaman çıkaracaksa artık, sabırla bekliyorum...

bu arada KEREMİN dişi hayırlı olsun AYLİN bugün hiçbi yzdığımı ciddiye almadın daha heee

Hadi Hasret hamile nazı ondan, sana noluyo sen ciddiye alınmayacak hatun musun bizde çalışıyoruz herhal bikaç atladığımız mesaj oluversin Eser i Allaha havale ettim ben, 3 gün sonra yine aynı haline dönmezse iyi derim şimdi yorum yapmıyorum

Esrin hoşgeldin... Esin'e de geçmiş olsun... Minyon bir kuzucuk olacak demek ki, ne tatlı :) Bu arada hala süt sağııyor olmanı alkışlıyorum.

Hmmm... Hasta olman kötü olmuş, bişi konuşmaya cesaret edememiştir adam :)

İşler çok yoğun ara ara bakıyorum ve geriden takip ediyorum sizi, atladığım bişey olursa kusuruma bakmayın emi :))
Esrin, çok geçmiş olsun size de, 6.hastalık benim kızımda geçirmişti, neyseki kolay atlatılan bir hastalık, tekrarlamaz umarım..

Bayramda kuzenimle görüştük Esin'den tam 1 yaş büyük kızı var. Hala günde 2 kere iş yerinde sağıyormuş. 2 yaşına kadar sağacağım diyor. Ortalama 130 ml süt çıkıyormuş. Anne sütünü bir daha nerede bulacak diyor. Benim iş yerinde sorun olmasa bende yapabilirdim. Ama şimdi bile bir sürü laf ediyorlar. Kiraladığım pompayı bu ayın sonunda teslim edeceğim. Medela elektrikli pilliye kalacağım. Bakalım onunla nasıl bir performansım olacak. Gittiği yere kadar sağacağım. Süt sağdığıma dişleri çıkarken sevindim. 10 gün oldu neredeyse hiç ek gıda almıyor sadece emmek istiyor. Süt olmasa nasıl olacaktı diye düşündüm zaten minicik bir şey.

gunaydınnn kızlarrrr....
MERAL siz gidemediniz miiii ?
AYLİNCİM keremin disi hayırlı olsunn, dıgerleri de şıp dıye cıkar ınsallah...
AYFERCIMM hilal kuzuma cokk coook gecmıs olsunn bir an once ıyılesir insallahh...
kızlar gecmsıı fazla okuyamadım, kacırdıgım bısı var mı?
Buaradaaaaaaaa sizee haberim varrrrrr EN SONUNDAAAAA PAZAR GUNUUU MILLI OLDUUMMM VE HIC ACIMADIIII :)))))
MERAKLILARRA DYURULURRR

Uzun bi aradan sonra tekrar Merhaba güzel Anneler...

Bizde hersey yolunda cok sükür...benim yaramaz yine tam formunda.
Sabah bizim yatagin üstünde oynuyordu ben bi wc ye gidip geldim gümmm diye ses geldi...
Baktimki bizimki yerde, düsmüs ama hic tinnn aglamiyordu tam tersine ellerinin üstünde bana bakmis siritiyor...

Bisey soracaktim.
Sag Gögsümde dünden beri sertlik ve agri oldugu icin az önce sagdim, cok sükür rahatladim.
simdi ben o cikan 130 cc sütü oldugu gibi dökeyimmi yoksa baska sekil degerlendirbilirmiyim, oglum biberonu asla tutmuyor cünkü.
Ne yalan söyleyim dökmeyede kiyamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…